- 23 Mart 2015
- 5.715
- 12.050
- 248
- Konu Sahibi kirmizi_canta
Ben burada destek olunacak bi anne göremedim.Okumuş etmiş Kadın hala tüm bunlara rağmen mal mülk uğruna kavga edebiliyorsa hiç desteği hak etmiyor demektir.
Gerçekten evlatlarını düşünen bir anne bunları yaşatmazdı çok bencil bir kadın.
Konu sahibi sizi anlıyorum aynı fikirdeyim keşke benim de annem boşansaydı.
Ama size ve kardeşine tavsiyem o evden ayrılın.
Okuyorsanız part time işlere girin küçük bİ ev tutun bırakın o ikisi kendi pisliğinde boğulsun.
Mezun olmayı beklicem yapamam diyorsanız o zaman evi otel gibi kullanın her kavga da kardeşinizi de alın çıkın karışmayın müdahale etmeyin.
Anneniz dayak mı yiyecek bırakın yesin boşanacaklar mı bırakın boşansınlar intihar ederim diye tehdit mi ettiler hadi gidin edin demeniz lazım.
Çünkü bu insanlar bu saatten sonra.düzelmez asla.
Bırakın ne yaparlarsa yapsınlar kendinizi öne atmayın çünkü bu sadece sizi yıpratıyor görüldüğü üzre.
Bir de imkanınız varsa mutlaka destek alın terapi anlamında.
Gerçekten evlatlarını düşünen bir anne bunları yaşatmazdı çok bencil bir kadın.
Konu sahibi sizi anlıyorum aynı fikirdeyim keşke benim de annem boşansaydı.
Ama size ve kardeşine tavsiyem o evden ayrılın.
Okuyorsanız part time işlere girin küçük bİ ev tutun bırakın o ikisi kendi pisliğinde boğulsun.
Mezun olmayı beklicem yapamam diyorsanız o zaman evi otel gibi kullanın her kavga da kardeşinizi de alın çıkın karışmayın müdahale etmeyin.
Anneniz dayak mı yiyecek bırakın yesin boşanacaklar mı bırakın boşansınlar intihar ederim diye tehdit mi ettiler hadi gidin edin demeniz lazım.
Çünkü bu insanlar bu saatten sonra.düzelmez asla.
Bırakın ne yaparlarsa yapsınlar kendinizi öne atmayın çünkü bu sadece sizi yıpratıyor görüldüğü üzre.
Bir de imkanınız varsa mutlaka destek alın terapi anlamında.