Boşanmaya karar vermek ve verememek arasında

Çok güzel anlatmışsınız akıcı teşekkürler ortada bir yalan var tatil yaptık dediği şehrin dışında fişler çıkıyor kanıt vermese bile size bu koca bir yalan
Evet oyle... Sonra anlatacaktim dedi. Bu da yalan. Baştan sona her sey yalan. Ben haksızlığa uğradım hem de en sevdiğim tarafindan. Salak yerine konulduğum icin kendime kiziyorum ve biraz da utanıyorum. Bunlara ben de sebep oldum. Biraz çekinik davrandım, karar almakta geciktim.

umarım aldığınız karar içinize sine sine almışsınızdır ve yolunuzdan dönmezsiniz.

Vay arkadaş hani yapıp da temizliyor olsa falan anlarım da adam ona bile üşeniyor, direkt telefon esirgiyor. Birbirinin telefon şifresini bilmeyen çift olamaz bence.
Evet üşeniyor resmen. Güven üzerine ilişki kurmaya çalışırken salaklığım üzerine kurmuşum da haberim yokmuş. Gözümün önündekini görmemişim.

Siz bunları söylediğinizde bakalım ne diyecek böyle cümleler kullanınca da sonra gerçek yüzlerini gösterenler oluyor siz çok bilinçli birisiniz. Konunuzdaki yazı dilinizi görüşleri değerlendirmeniz çok hoşuma gitti Allah yardımcınız olsun.

Ben bu yaşananları anlatmayi bile düşünmüyorum aslinda. Anlasamadigimiz seyler oldu diyip geçmeyi düşünüyorum.

Kendinizi suçlamayın biz insanız sonuçta hata yapabiliriz zararın neresinden dönülürse kârdır.

Teşekkür ederim. Çirkenlesebilir, bu yaptiklari da cok cirkindi aslinda ama ben anlamlandiramamistim. Ben olayin icindeyken gercekten tam olarak ne yasadigimi anlayamadim, objektif bakamadim. Gitmek istemezse buyuklerimden akil alip uygun sekilde cikarttiracagim. Yasal proseduru bilmiyorum. Mumkun olmazsa da ben giderim.

Üzüldüm yaşadıklarınıza. Eşinizin bir şeyler karıştırdığı çok açık. Gelişmeleri burdan yazarsanız biz de takip ederiz. Eşinizin ne tepki vereceğini çok merak ettim açıkçası.

Yazabilecek durumda olurum inşallah. Kötü şeyler yaşanır da kotu olursam da yazabilecegim ilk anda yazarim. Ben de merak ediyorum neler olacağını. Bir yorumda cirkenlesebilir denildi. Çirkin seyler yaşanmasını istemiyorum gerçekten. Biraz da korkuyorum. Ama kendimi cesaretlendirmeye çalışıyorum, sen nelerin üstesinden geldin kendinin farkina var bir yalancidan mi korkuyorsun diye telkinlerle motive oluyorum.

Telefonlarımız tabii ki kişisel alan ama telefon şifresi saklanmaz ki telefonlar ortadadır ben de eşimin şifresini bilirim benim şifre yoktur ortadadır ama sosyal medya şifremi vermem kendi telefonundan şifremi girip sosyal medyama bakamaz o benim kişisel alanımdır telefonumdan girip bakabilir ben de onunkine bakabilirim

Kusura bakmayın lütfen ama balık baştan kokmuş. Adam dört senenin sonunda sizinle evlenmeye yanasmamis. Siz ise rest cekmissiniz, adamın borç bahanesini bile ortadan kaldırmışsiniz, adam zoraki evlenmek durumunda kalmış.

Bir ay konuşulmayan evlilik zaten yok hukmundedir.

Siz hala seven tarafsiniz anliyorum ama eşiniz başka kıyılara yelken açmış gibi görünüyor sadece kanıt lazım.

Tespitlerinizde çok haklısınız. Baştan hataliyim. Maddiyat sorun sandigim icin o sekilde hareket etmistim. Yanlis bir karar. Hem yillarim hem de param gitti. Tecrübe işte. Belki bunu okuyan genc kadinlara bir faydam dokunmuştur. Ders alinmasi gereken hatalar baglaminda ahaha

Ay olabilir. Ben yorumunuzu arada kaçırmışım affedersiniz. Hakli olabilirsiniz. Evet kendine yatirim yapiyor gibi kafamda baska simsekler çaktı şimdi. Cumartesi günkü hazırlanışı, onemsedigi bir sey gibiydi... Hayir artik inanamayacagim. Hafta sonu olmasaydi inanirdim buyuk ihtimalle...

Çarşamba donerim demişti, saat beşten sonra eve gidince göreceğim
Yani konu sahibi bende aldatıldığınızı düşünüyorum. Mesleğini söylememişsiniz ama kamu çalışanı 3 gün işe gitmemiş Ankara işi doğru olabilir ama hafta sonu kısmının işle alakalı olduğunu sanmıyorum.

Evet hafta sonunun alakasi yok haklisiniz. Pazartesi beyan vermek icin gidecegini, pazar bilet olmadigini hem cumartesi giderse dinlenecegini soyledi. Pazar bilet var dedim. Ben baktigimda yoktu dedi. Cumartesi akşamı da telefonu açmadı. 1 saat sonra geri döndü. Ben de aldattığını hissediyorum, göremedim ama hissediyorum

Bulunduğunuz şehire göre değişir işler benim kardeşim Ankara’da yaşıyor her saat var bilet otobüs demi?

Yani çok sıkıntılı bir durum belki de yoktan yere kurt saldı içinize. Fiş olayı kafa karıştırıyor belki gerçekten sadece gezdiler tozdular aldatma yok ama koca 1 ay nasıl dayanmış karisini aramamaya. O kadar güveniyor demek ki. Erkekler daha kıskanç olur ya kadinlardan ondan dedim. Ya da kadin oldu mu kaldı mı Allah korusun bu nasıl bir rahatlık iyi ki çocuk yapmamışsınız.

Ne yapmayı düşünüyorsunuz şimdi?

Lojman sizin işyerinizin lojmanı.
Gitmesi gereken biri varsa o da kocanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…