- 21 Haziran 2022
- 752
- 1.081
- 43
- 31
- Konu Sahibi mervebirkadin
Artık gecistirmesine musaade etmemeye karar verdim. O olmadan yaşamayı da burda hanimlarin yorumlari sayesinde goze almaya karar verdim. Gormek istiyorum evet, yuzlesmeye, gercegi bilmeye ihtiyacim vardi. Ama gormesem de bunlarin yeterli oldugunu duymaya, farkli pencerelerden bakışlara cok ihtiyacim vardi. Herkes benzer şeyler söyledi. Bundan sonra yeni gorenler de benzer şeyler soylecektir büyük ihtimalle. Aslinda zaten kocaman bir şüphe arkasına sığınarak evliliğini devam ettiren bir kadın olarak yaşayamazdim. Ama doguda kucuk bir yerde olmak, ailemden cok uzakta, onlara uzulmesinler diye konuyu acmadan kendi kendime bas etmeye calismak, degersizlestirildigim bu evden gitmeme bile engel oluyordu. Süreçten korkmama neden oluyordu. Daha cesur olup süreci gogusleyecegim. Bir arkadas sagolsun yorumunda üzülmekten korkmayin dedi. Hakli. Uzulmeyi goze almam gerekiyor.Eşiniz nasıl her konuda böyle geçiştiriyor sizi? Aşkı, sevgiyi geçtim; saygının eksikliğini hissetmiyor musunuz? Her konuda küçük bir çocuğu oyalar gibi davranıyor. Söylediği şeylerin arkasını bu kadar kolay bırakmayın. Her şeye “he he” deyip geçmesine izin vermeyin.