- 21 Haziran 2022
- 752
- 1.081
- 43
- 31
- Konu Sahibi mervebirkadin
-
Artık gecistirmesine musaade etmemeye karar verdim. O olmadan yaşamayı da burda hanimlarin yorumlari sayesinde goze almaya karar verdim. Gormek istiyorum evet, yuzlesmeye, gercegi bilmeye ihtiyacim vardi. Ama gormesem de bunlarin yeterli oldugunu duymaya, farkli pencerelerden bakışlara cok ihtiyacim vardi. Herkes benzer şeyler söyledi. Bundan sonra yeni gorenler de benzer şeyler soylecektir büyük ihtimalle. Aslinda zaten kocaman bir şüphe arkasına sığınarak evliliğini devam ettiren bir kadın olarak yaşayamazdim. Ama doguda kucuk bir yerde olmak, ailemden cok uzakta, onlara uzulmesinler diye konuyu acmadan kendi kendime bas etmeye calismak, degersizlestirildigim bu evden gitmeme bile engel oluyordu. Süreçten korkmama neden oluyordu. Daha cesur olup süreci gogusleyecegim. Bir arkadas sagolsun yorumunda üzülmekten korkmayin dedi. Hakli. Uzulmeyi goze almam gerekiyor.Eşiniz nasıl her konuda böyle geçiştiriyor sizi? Aşkı, sevgiyi geçtim; saygının eksikliğini hissetmiyor musunuz? Her konuda küçük bir çocuğu oyalar gibi davranıyor. Söylediği şeylerin arkasını bu kadar kolay bırakmayın. Her şeye “he he” deyip geçmesine izin vermeyin.
Maalesef, varsa da ben bilmiyorum. Telefonuna girerek yapabiliyorsunuz benim bahsettiğim şeyiTesekkur ederim. Onun telefonuna girmeden yapabilecegim bir sey var mi? Çünkü ben onun telefonuna bakamıyorum. Ordan konumu paylaşamıyorum yani
Anladım. Telefonundan herhangi bir bilgiye ulasamayacagimi artik kabullendim. Hislerime guvenip hareket ederek bunları aşmaya çalışacağım. Sonuçta gormesem de gizledigi bir sey var. Bu net. Bir insan eşinden neyi neden gizler ki...Maalesef, varsa da ben bilmiyorum. Telefonuna girerek yapabiliyorsunuz benim bahsettiğim şeyi
Dediklerinize katılıyorum. Ben de bir şey olmasa bu kadar diretmez diye düşünüyorum. Kendimi düşünüyorum mesela, telefonumda bir şey olmasa istendiği gibi al canım der veririm. Bu kadar dramatize edildiğinde ve birkaç kez istenmiş olmasına rağmen hep bir erteleme durumunun olması herkesin aklına aynı şeyi getiriyor. Burada siz bunu düşünmekte yanlış değilsiniz bu yüzden. O böyle düşünmenize mahal vermemeliydi fikrimce. Hakkınızda hayırlısı olsun dilerim…Anladım. Telefonundan herhangi bir bilgiye ulasamayacagimi artik kabullendim. Hislerime guvenip hareket ederek bunları aşmaya çalışacağım. Sonuçta gormesem de gizledigi bir sey var. Bu net. Bir insan eşinden neyi neden gizler ki...
o kadar tuhafki ne demek eşinizin telefon şifresini bilmiyorsunuz, bunca şüpheye rağmen gerçekten çok sabirliymissniz, inanın kocam o telefonun parçasını bile yerden toplayamazdi sizde ağlayıp zirliyor diye tamam tamam demissinizEvet. Bu konusmalarimizdan birinde dedim ki: telefonlarimiz ozel alanimiz çok kişisel. Evet ama en azindan sifrelerini bilelim. Allah korusun kaza bela olur senin telefonundan acil bir zamanda yardim bile isteyemem ben. Böyle olmamalı. Tamam cozecegiz haklisin minvalinde yanitladi. Ama cozum yok tabii ki...
Bakın ne güzel hem devlettesiniz işiniz daha rahattır güvenceniz var gençsiniz bence güzelsinizdir. Kendi kendinize de gayet yaşayabiliyorsunuz 1 ay onsuz da kalmışsınız. Zaten insanın bişeye alışma süresi 21 gün. Yokluğuna zaten alışmışsınız. Eğer böyle şüpheliyse ve güvenmiyorsanız kesin karar verin ve ayrılın bence. Çünkü sanki o içten içe sizin onu bırakmayacağınıza emin gibi rahat davranıyor ve böyle kişiler herşeyi yapar sizi kaybetme korkusu yoksa. Ayrılığa karar verin ve yolunuz ferahlasın belki ileriki hayatınız da sizi çok daha fazla hakeden biriyle karşılaşacaksınız. Kendinize güvenin ve tavrınız koyun bence.Kalbimdeki ağırlığı idare edemiyorum artık. Günlük hayatımda sadece işe gidecek enerjiyi bulabiliyorum içimde. O da mecburiyetten, içimdeki disiplinden. Yemek bile yemiyorum günlerdir. Ekmek peynir su sadece
Öyle oldu gerçekten. Anlamlandiramadim göstermemesini. Her geçen gün daha sacma geliyor bu yaşadıklarım. Onun da aglayip zirladigi kadar var biz ne yaşıyoruz diye bana uzulup aglamistir belki de ahahao kadar tuhafki ne demek eşinizin telefon şifresini bilmiyorsunuz, bunca şüpheye rağmen gerçekten çok sabirliymissniz, inanın kocam o telefonun parçasını bile yerden toplayamazdi sizde ağlayıp zirliyor diye tamam tamam demissiniz
Haklısınız. Denedim, gitmesini ve düşünmek istediğimi söyledim. Ne aldatması, saçmalıyorsun, mesele telefon mu, 1 ay sen bensiz nasil duruyorsun sorunumuz bu esas gibi laflarla gecistirip gitmedi. Üstünü kapatti. Artık ben gitmeyi düşünüyordum ama hanimlar hep o gitsin son kez net konuş dedi. Haklilar da aslinda kirasini aidatini odedigim kendi lojmindan ben niye gideyeyim yani. Ben de son kez konuşmayı denemeyi düşünüyorum.Kamuda memur 1 ay kesintisiz izin kullanabilen memur varmı yani ogretmen falan mı eşiniz 1 ay gezdi sizi aramadı sonra geldi hiç bişi yok gibi devam ettiniz.Benim için bu boşanma sebebidir yani aldatsin veya aldatmasın 1 ay neredeysen yine oraya git derdim verirdim eline valizini
Nasıl evlilik sizinkiler anlamıyorum inanın.Bir ay eşiniz nerede bilmiyorsunuz,biz mi başka dünyalardayız; sizler mi?O bir ayın sonrası olmaz zaten .Haklısınız. Denedim, gitmesini ve düşünmek istediğimi söyledim. Ne aldatması, saçmalıyorsun, mesele telefon mu, 1 ay sen bensiz nasil duruyorsun sorunumuz bu esas gibi laflarla gecistirip gitmedi. Üstünü kapatti. Artık ben gitmeyi düşünüyordum ama hanimlar hep o gitsin son kez net konuş dedi. Haklilar da aslinda kirasini aidatini odedigim kendi lojmindan ben niye gideyeyim yani. Ben de son kez konuşmayı denemeyi düşünüyorum.
Haklısınız. Denedim, gitmesini ve düşünmek istediğimi söyledim. Ne aldatması, saçmalıyorsun, mesele telefon mu, 1 ay sen bensiz nasil duruyorsun sorunumuz bu esas gibi laflarla gecistirip gitmedi. Üstünü kapatti. Artık ben gitmeyi düşünüyordum ama hanimlar hep o gitsin son kez net konuş dedi. Haklilar da aslinda kirasini aidatini odedigim kendi lojmindan ben niye gideyeyim yani. Ben de son kez konuşmayı denemeyi düşünüyorum.
Vay arkadaş hani yapıp da temizliyor olsa falan anlarım da adam ona bile üşeniyor, direkt telefon esirgiyor. Birbirinin telefon şifresini bilmeyen çift olamaz bence.Evet. Bu konusmalarimizdan birinde dedim ki: telefonlarimiz ozel alanimiz çok kişisel. Evet ama en azindan sifrelerini bilelim. Allah korusun kaza bela olur senin telefonundan acil bir zamanda yardim bile isteyemem ben. Böyle olmamalı. Tamam cozecegiz haklisin minvalinde yanitladi. Ama cozum yok tabii ki...
E ne güzel yillarinizi gençliğinizi vermişsiniz birde malla mülkle oldullendirin.Ben kanıtı boşanma davasında kullanmak için istemiyorum gerçekten. Ceketimi alır çıkarım gerekirse yüz göz olmam. Karar alabilmek için görmek istiyorum sadece. Görmezsem bunu aşamayıp pişman olurum diye düşünüyorum.
Yalan söylediğinin farkindayim ve artik seni gormek istemiyorum. Bundan sonraki sureci avukatlarimiz kendi aralarinda konuşsunlar. Evin, baraber aldigimiz arabanin anahtarlarini, lojman giris karti ile benim kurumumun verdigi aile kimligini bırakıp git bu evden yoksa zorla cikarttiracagim seni diyeceğim. Sabaha kadar düşündüm. Aklima baska bir sey gelmiyor. İkna edilmeye ihtiyacim vardi, goruselere de. İkna da oldum. Kimseyi yormak istemedim tabii ki. Vaktini ayiran herkese minnettarim cok yardimci oldunuz bana. Kendimi bi nebze de olsa daha iyi hissediyorum.Ne konuşmayı planlıyorsunuz mesele?
- Beni aldatıyor musun?
+ Hayır, nereden çıkarıyorsun böyle şeyleri?
-Peki o zaman
boşanmamak için ikna edilmek istiyorsanız bize söyleyin ki biz de o yönde telkin edelim sizi. Kadınları yormayın.
Anlıyorum. Bence de artık öyle. Bunlar yaşanmasa telefon sifresi falan istemezdim zaten. Ben de sevmem pek. Ama bir mesele oldugunda gostermekten de kaçınmam.benim eski eşimde aldattığı zamanlarda telefonunu saklardı yeni telefonunu da bulmuştum yanı diyeceğim o ki çekindiği bişey olmasa o telefon saklanmaz
sizin kadar cesaretli değil eşinizAnlıyorum. Bence de artık öyle. Bunlar yaşanmasa telefon sifresi falan istemezdim zaten. Ben de sevmem pek. Ama bir mesele oldugunda gostermekten de kaçınmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?