• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmaya karar vermek ve verememek arasında

Çok güzel anlatmışsınız akıcı teşekkürler ortada bir yalan var tatil yaptık dediği şehrin dışında fişler çıkıyor kanıt vermese bile size bu koca bir yalan
Evet oyle... Sonra anlatacaktim dedi. Bu da yalan. Baştan sona her sey yalan. Ben haksızlığa uğradım hem de en sevdiğim tarafindan. Salak yerine konulduğum icin kendime kiziyorum ve biraz da utanıyorum. Bunlara ben de sebep oldum. Biraz çekinik davrandım, karar almakta geciktim.

Yalan söylediğinin farkindayim ve artik seni gormek istemiyorum. Bundan sonraki sureci avukatlarimiz kendi aralarinda konuşsunlar. Evin, baraber aldigimiz arabanin anahtarlarini, lojman giris karti ile benim kurumumun verdigi aile kimligini bırakıp git bu evden yoksa zorla cikarttiracagim seni diyeceğim. Sabaha kadar düşündüm. Aklima baska bir sey gelmiyor. İkna edilmeye ihtiyacim vardi, goruselere de. İkna da oldum. Kimseyi yormak istemedim tabii ki. Vaktini ayiran herkese minnettarim cok yardimci oldunuz bana. Kendimi bi nebze de olsa daha iyi hissediyorum.
umarım aldığınız karar içinize sine sine almışsınızdır ve yolunuzdan dönmezsiniz.

Vay arkadaş hani yapıp da temizliyor olsa falan anlarım da adam ona bile üşeniyor, direkt telefon esirgiyor. Birbirinin telefon şifresini bilmeyen çift olamaz bence.
Evet üşeniyor resmen. Güven üzerine ilişki kurmaya çalışırken salaklığım üzerine kurmuşum da haberim yokmuş. Gözümün önündekini görmemişim.

Yalan söylediğinin farkindayim ve artik seni gormek istemiyorum. Bundan sonraki sureci avukatlarimiz kendi aralarinda konuşsunlar. Evin, baraber aldigimiz arabanin anahtarlarini, lojman giris karti ile benim kurumumun verdigi aile kimligini bırakıp git bu evden yoksa zorla cikarttiracagim seni diyeceğim. Sabaha kadar düşündüm. Aklima baska bir sey gelmiyor. İkna edilmeye ihtiyacim vardi, goruselere de. İkna da oldum. Kimseyi yormak istemedim tabii ki. Vaktini ayiran herkese minnettarim cok yardimci oldunuz bana. Kendimi bi nebze de olsa daha iyi hissediyorum.
Siz bunları söylediğinizde bakalım ne diyecek böyle cümleler kullanınca da sonra gerçek yüzlerini gösterenler oluyor siz çok bilinçli birisiniz. Konunuzdaki yazı dilinizi görüşleri değerlendirmeniz çok hoşuma gitti Allah yardımcınız olsun.

E ne güzel yillarinizi gençliğinizi vermişsiniz birde malla mülkle oldullendirin.
Sizi biraz fevri gördüm daha sakin kalmaniz lazım çok zor biliyorum ama daha fazla somut kanıt lazım.
Hem ilerde ufakta olsa keşke dememek icin içinizin rahat etmesi lazım hem de neden bosandiginizi açıklarken aileye akrabalara vs çat diye böyle böyle yaptı diye anlatabilmek için.
Ben bu yaşananları anlatmayi bile düşünmüyorum aslinda. Anlasamadigimiz seyler oldu diyip geçmeyi düşünüyorum.

Evet oyle... Sonra anlatacaktim dedi. Bu da yalan. Baştan sona her sey yalan. Ben haksızlığa uğradım hem de en sevdiğim tarafindan. Salak yerine konulduğum icin kendime kiziyorum ve biraz da utanıyorum. Bunlara ben de sebep oldum. Biraz çekinik davrandım, karar almakta geciktim.
Kendinizi suçlamayın biz insanız sonuçta hata yapabiliriz zararın neresinden dönülürse kârdır.

Siz bunları söylediğinizde bakalım ne diyecek böyle cümleler kullanınca da sonra gerçek yüzlerini gösterenler oluyor siz çok bilinçli birisiniz. Konunuzdaki yazı dilinizi görüşleri değerlendirmeniz çok hoşuma gitti Allah yardımcınız olsun.
Teşekkür ederim. Çirkenlesebilir, bu yaptiklari da cok cirkindi aslinda ama ben anlamlandiramamistim. Ben olayin icindeyken gercekten tam olarak ne yasadigimi anlayamadim, objektif bakamadim. Gitmek istemezse buyuklerimden akil alip uygun sekilde cikarttiracagim. Yasal proseduru bilmiyorum. Mumkun olmazsa da ben giderim.

Üzüldüm yaşadıklarınıza. Eşinizin bir şeyler karıştırdığı çok açık. Gelişmeleri burdan yazarsanız biz de takip ederiz. Eşinizin ne tepki vereceğini çok merak ettim açıkçası.

Üzüldüm yaşadıklarınıza. Eşinizin bir şeyler karıştırdığı çok açık. Gelişmeleri burdan yazarsanız biz de takip ederiz. Eşinizin ne tepki vereceğini çok merak ettim açıkçası.
Yazabilecek durumda olurum inşallah. Kötü şeyler yaşanır da kotu olursam da yazabilecegim ilk anda yazarim. Ben de merak ediyorum neler olacağını. Bir yorumda cirkenlesebilir denildi. Çirkin seyler yaşanmasını istemiyorum gerçekten. Biraz da korkuyorum. Ama kendimi cesaretlendirmeye çalışıyorum, sen nelerin üstesinden geldin kendinin farkina var bir yalancidan mi korkuyorsun diye telkinlerle motive oluyorum.

Evet. Bu konusmalarimizdan birinde dedim ki: telefonlarimiz ozel alanimiz çok kişisel. Evet ama en azindan sifrelerini bilelim. Allah korusun kaza bela olur senin telefonundan acil bir zamanda yardim bile isteyemem ben. Böyle olmamalı. Tamam cozecegiz haklisin minvalinde yanitladi. Ama cozum yok tabii ki...
Telefonlarımız tabii ki kişisel alan ama telefon şifresi saklanmaz ki telefonlar ortadadır ben de eşimin şifresini bilirim benim şifre yoktur ortadadır ama sosyal medya şifremi vermem kendi telefonundan şifremi girip sosyal medyama bakamaz o benim kişisel alanımdır telefonumdan girip bakabilir ben de onunkine bakabilirim

Kusura bakmayın lütfen ama balık baştan kokmuş. Adam dört senenin sonunda sizinle evlenmeye yanasmamis. Siz ise rest cekmissiniz, adamın borç bahanesini bile ortadan kaldırmışsiniz, adam zoraki evlenmek durumunda kalmış.

Bir ay konuşulmayan evlilik zaten yok hukmundedir.

Siz hala seven tarafsiniz anliyorum ama eşiniz başka kıyılara yelken açmış gibi görünüyor sadece kanıt lazım.

Kusura bakmayın lütfen ama balık baştan kokmuş. Adam dört senenin sonunda sizinle evlenmeye yanasmamis. Siz ise rest cekmissiniz, adamın borç bahanesini bile ortadan kaldırmışsiniz, adam zoraki evlenmek durumunda kalmış.

Bir ay konuşulmayan evlilik zaten yok hukmundedir.

Siz hala seven tarafsiniz anliyorum ama eşiniz başka kıyılara yelken açmış gibi görünüyor sadece kanıt lazım.
Tespitlerinizde çok haklısınız. Baştan hataliyim. Maddiyat sorun sandigim icin o sekilde hareket etmistim. Yanlis bir karar. Hem yillarim hem de param gitti. Tecrübe işte. Belki bunu okuyan genc kadinlara bir faydam dokunmuştur. Ders alinmasi gereken hatalar baglaminda ahaha 🤦🏻‍♀️

Bana adam kendine yatırım yapıyor gibi geldi. Yani bir şeylerin zamanını bekliyor, şartlar tam olunca basıp gidecek hissi aldım. Para yatırım vs ortadan kaybedip başkasına gidebilir. Konu sahibi üzgünüm ama bu evliliğin kurtuluşu yok. Adama rest çekip evlenmeye zorlamak, borçlarını kapatmak üstüne yatırım yapsın diye para vermek... Bu kadar sevmenize değmemiş işte, gayet bencil, saygısız ve merhametsiz biri. Bu saatten sonra telefonu verse ne vermese ne. Telefonda bir şey bulamazsanız, her şeyi sildiyse inanacak mısınız?
Ay olabilir. Ben yorumunuzu arada kaçırmışım affedersiniz. Hakli olabilirsiniz. Evet kendine yatirim yapiyor gibi kafamda baska simsekler çaktı şimdi. Cumartesi günkü hazırlanışı, onemsedigi bir sey gibiydi... Hayir artik inanamayacagim. Hafta sonu olmasaydi inanirdim buyuk ihtimalle...

Çarşamba donerim demişti, saat beşten sonra eve gidince göreceğim
Yani konu sahibi bende aldatıldığınızı düşünüyorum. Mesleğini söylememişsiniz ama kamu çalışanı 3 gün işe gitmemiş Ankara işi doğru olabilir ama hafta sonu kısmının işle alakalı olduğunu sanmıyorum.

Yani konu sahibi bende aldatıldığınızı düşünüyorum. Mesleğini söylememişsiniz ama kamu çalışanı 3 gün işe gitmemiş Ankara işi doğru olabilir ama hafta sonu kısmının işle alakalı olduğunu sanmıyorum.
Evet hafta sonunun alakasi yok haklisiniz. Pazartesi beyan vermek icin gidecegini, pazar bilet olmadigini hem cumartesi giderse dinlenecegini soyledi. Pazar bilet var dedim. Ben baktigimda yoktu dedi. Cumartesi akşamı da telefonu açmadı. 1 saat sonra geri döndü. Ben de aldattığını hissediyorum, göremedim ama hissediyorum

Evet hafta sonunun alakasi yok haklisiniz. Pazartesi beyan vermek icin gidecegini, pazar bilet olmadigini hem cumartesi giderse dinlenecegini soyledi. Pazar bilet var dedim. Ben baktigimda yoktu dedi. Cumartesi akşamı da telefonu açmadı. 1 saat sonra geri döndü. Ben de aldattığını hissediyorum, göremedim ama hissediyorum
Bulunduğunuz şehire göre değişir işler benim kardeşim Ankara’da yaşıyor her saat var bilet otobüs demi?

Yani çok sıkıntılı bir durum belki de yoktan yere kurt saldı içinize. Fiş olayı kafa karıştırıyor belki gerçekten sadece gezdiler tozdular aldatma yok ama koca 1 ay nasıl dayanmış karisini aramamaya. O kadar güveniyor demek ki. Erkekler daha kıskanç olur ya kadinlardan ondan dedim. Ya da kadin oldu mu kaldı mı Allah korusun bu nasıl bir rahatlık iyi ki çocuk yapmamışsınız.

Ne yapmayı düşünüyorsunuz şimdi?

Herkese merhaba. Çok zor günler geçiriyorum ve yalnızım. Hemcinslerimin fikrine ihtiyacım var çünkü kadınlar hissediyor. Ben de görmesem de hissediyorum ve artık bu hislerle başa çıkmakta cidden zorlanıyorum.
Eşimle fakültede tanışmıştık. İlişkimiz hep çalkantılı oldu. Ben fakülteden sonra işe girme sürecindeyken evlenmek istemiştim. Maddi sıkıntılar nedeniyle o evlenmek istemediginde bekledik ve ben işe girip rest çektim. Artik evlenmezsek bu ilişki biter diye. Borçlarını ben kapattim ve 5 yillik sevgililik dönemimizden sonra evlendik. 4 yildir da evliyiz, cocugumuz yok. Doğu'da kucuk bir yerde gorev yapiyoruz ve benim kurumumun lojmaninda kaliyoruz. Ben 31 o 33 yaşında.
Agustos ayinda benim iznim olmadigi icin esim arkadasiyla tatile gidecekti. Tanıdığım bir arkadaşı, bekarken de beraber tatile giderlerdi zaten sorun bu degil. Ben de doguda tek başima görevdeydim. Ancak tatil planini bizim konuştuğumuzdan farkli yapmislar ve ben buna kızıp iletişimimi kestim. 1 aydan uzun bir süre o beni arada bir aradi mesaj atti vs hic geri dönmedim. Döndüğünde hicbir sey yapmadiklarini genelde evde olduklarını soyledi. Ben de tamam dedim. Ama iki gün sonra baska şehirde yapılan harcamalara dair fişler buldum. Telefonunu göstermesini yoksa içime bunu gizlediği düşüncesini sindirecemeyecegimi söylediğimde tamam göstereceğim sinirin geçsin dedi. Aradan iki ay gecti hâlâ telefon yok. Göstermiyor. Bunu aşamıyorum.
Şimdi de cuma akşamı, ankaraya gitmesi gerektigini bir incelemede beyanina basvurmak icin cağirdiklarini soyledi. Cumartesi sabah saatlerce hazirlanip gitti. Cumartesi akşam aradiğimda açmadı. Bir saat sonra geri döndü. Telefonu bir saat yanindan ayiracak adam değildir. Ben de ani bir kararla her yerden engelledim. Yarın gelecek. Benimse onu görmeye tahammülüm yok. İçimden bir ses yalan söylediğini fısıldayap duruyor bana. Ankara beyan falan olayinin tamamen uydurma olduğunu düşünüyorum. Bu zamana kadar aklıma bile gelmeyen olaylari çok farkli şekilde yorumlamaya başladım ve herbiri aldatildiğim dusuncesiyle zihnimde son buluyor. Hiçbirini gözümle görmedim ama bu hisle başa çıkamıyorum. Boşanma kararini bir türlü alamıyorum. Çok seviyorum ve içim eziliyor. Güzel hayallerimiz vardi birakip gidemiyorum. Kısa vadede yarin evden ayrilmayi ve kafami toplayana kadar onu görmemeyi düşündüm. Ama bu küçük yerde lojmanda kalmayip kamu misafirhanesine gittiğim fark edilecek ve dedikodu çıkacak. Evinde kalabileceğim arkadaşım yok. Öfkeyle mi gitmiş olurum? Dönmesini bekleyip tüm soru işaretlerini konuşmalı miyim? Yoksa zaten her sey ortada, oturup boynuzlarimi cilalamaktansa cekip gitmeli miyim? Kararsızım. Fikirleriniz için şimdiden teşekkürler 🙏
Lojman sizin işyerinizin lojmanı.
Gitmesi gereken biri varsa o da kocanız.

Back