- 26 Nisan 2023
- 1.097
- 2.074
- 48
- 33
- Konu Sahibi mervebirkadin
-
sizin ilişkide hiç söz hakkınızda yok eşinizde tüm ipler böyle bir ilişkide nasıl değer görmeyi bekler insanMalesef oyle oldu. Binecegi vasitaya kendi arabamla bi de ben bıraktım.
Evet iletişim sorunlarımız zaman zaman oldu. Ama bu kadar ciddi ve keskin değildi. Sonra telafi edilirdi hep. Yorumunuzda o kadar haklısınız ki... Aldatmamis olsa bile bunu düşünüp uzulmeme sebep oldu. Evlilik birligi sarsılmış mi degerlendirilebilir ama gozumle gorsem mutlak boşanma sebebi diyip gecebilirdim belki. Bu sekilde daha cok acitiyor canımı.Tabii ki her ilişkinin kendi iç hukuku vardır. Bu yüzden de hepsi birbirinden farklıdır ama evlilikte sebep ne olursa olsun bir ay boyunca iletişim kurmamak benim anlayabileceğim bir şey değil. Öncesinde de bu tarz iletişim sorunlarınız oldu mu? Yoksa her sorunda iletişimi kesmek ilişki rutininiz mi? Bu noktada büyük bir hata yapmışsınız. Ama tabii bu yine de eşinizin yaşattığı bu durumu haklı göstermez. Aldatmamış olsa bile içinize bunca şüphe tohumu ekip bunca gözyaşı ve mutsuzluğa neden olması bile bence evliği temelden sarsar. Ki ben de, üzgünüm ama, aldatıldığınızı düşünüyorum.
Bunu defalarca soyledim biliyor musunuz... Senin o telefonunda silmeye kiyamadiğin seyler var dedim ama kalkip gidemedim deBir de aklıma şu takıldı: İki ay boyunca aranızda bir telefon gerilimi yaşanmış. Yan yana olmadığınız herhangi bir zamanda telefonunu temizleyip size verebilirdi. Duygularınızı telefonunu silme zahmetine katlanmayacak kadar bile önemsemiyor mu yoksa telefonunda silemeyeceği çok önemli şeyler mi var? Bu krizin iki ay sürmesini hiç anlayamadım. Tatilden önce nasıldı ilişkiniz?
Ben eşimin teline bakmak isteyeceğim ve göstermeyecek ha ve ben 2 ay dayanacagim. Bazı kadınlar şaka gibiHerkese merhaba. Çok zor günler geçiriyorum ve yalnızım. Hemcinslerimin fikrine ihtiyacım var çünkü kadınlar hissediyor. Ben de görmesem de hissediyorum ve artık bu hislerle başa çıkmakta cidden zorlanıyorum.
Eşimle fakültede tanışmıştık. İlişkimiz hep çalkantılı oldu. Ben fakülteden sonra işe girme sürecindeyken evlenmek istemiştim. Maddi sıkıntılar nedeniyle o evlenmek istemediginde bekledik ve ben işe girip rest çektim. Artik evlenmezsek bu ilişki biter diye. Borçlarını ben kapattim ve 5 yillik sevgililik dönemimizden sonra evlendik. 4 yildir da evliyiz, cocugumuz yok. Doğu'da kucuk bir yerde gorev yapiyoruz ve benim kurumumun lojmaninda kaliyoruz. Ben 31 o 33 yaşında.
Agustos ayinda benim iznim olmadigi icin esim arkadasiyla tatile gidecekti. Tanıdığım bir arkadaşı, bekarken de beraber tatile giderlerdi zaten sorun bu degil. Ben de doguda tek başima görevdeydim. Ancak tatil planini bizim konuştuğumuzdan farkli yapmislar ve ben buna kızıp iletişimimi kestim. 1 aydan uzun bir süre o beni arada bir aradi mesaj atti vs hic geri dönmedim. Döndüğünde hicbir sey yapmadiklarini genelde evde olduklarını soyledi. Ben de tamam dedim. Ama iki gün sonra baska şehirde yapılan harcamalara dair fişler buldum. Telefonunu göstermesini yoksa içime bunu gizlediği düşüncesini sindirecemeyecegimi söylediğimde tamam göstereceğim sinirin geçsin dedi. Aradan iki ay gecti hâlâ telefon yok. Göstermiyor. Bunu aşamıyorum.
Şimdi de cuma akşamı, ankaraya gitmesi gerektigini bir incelemede beyanina basvurmak icin cağirdiklarini soyledi. Cumartesi sabah saatlerce hazirlanip gitti. Cumartesi akşam aradiğimda açmadı. Bir saat sonra geri döndü. Telefonu bir saat yanindan ayiracak adam değildir. Ben de ani bir kararla her yerden engelledim. Yarın gelecek. Benimse onu görmeye tahammülüm yok. İçimden bir ses yalan söylediğini fısıldayap duruyor bana. Ankara beyan falan olayinin tamamen uydurma olduğunu düşünüyorum. Bu zamana kadar aklıma bile gelmeyen olaylari çok farkli şekilde yorumlamaya başladım ve herbiri aldatildiğim dusuncesiyle zihnimde son buluyor. Hiçbirini gözümle görmedim ama bu hisle başa çıkamıyorum. Boşanma kararini bir türlü alamıyorum. Çok seviyorum ve içim eziliyor. Güzel hayallerimiz vardi birakip gidemiyorum. Kısa vadede yarin evden ayrilmayi ve kafami toplayana kadar onu görmemeyi düşündüm. Ama bu küçük yerde lojmanda kalmayip kamu misafirhanesine gittiğim fark edilecek ve dedikodu çıkacak. Evinde kalabileceğim arkadaşım yok. Öfkeyle mi gitmiş olurum? Dönmesini bekleyip tüm soru işaretlerini konuşmalı miyim? Yoksa zaten her sey ortada, oturup boynuzlarimi cilalamaktansa cekip gitmeli miyim? Kararsızım. Fikirleriniz için şimdiden teşekkürler
Tam olarak öyle düşünmüyorum. Çünkü geçen gece elinde telefonu vardi ve biraz uyku sersemiydi. Ver diye eline uzandim telefon yere düştü. O panikle yerden alışı gözümün onunden gitmiyor. Bence delil birakmaktan korktugu icin degil silmeye kiyamadigi icinYarin geldiginde telefona direkt bakin. Aglasa da sizlasa da. Zaten silinmesi gereken ne varsa silmistir ama bi halt yediyse arkada delil birakmis olabileceğinden korkup telefonu vermiyordur. Konusup konusup telefona bakmazsaniz şüpheniz devam ettigi icin iyice dip kose temizligi yapar
Yok ya muhtemelen internet bankacılığı uygulaması varsa ona girip geçmiş harcamalarına bakmanizdan korkmuştur. Bişey yapmamış olsa bjle yalanlarinin ortaya çıkmasından korkmuşturBunu defalarca soyledim biliyor musunuz... Senin o telefonunda silmeye kiyamadiğin seyler var dedim ama kalkip gidemedim de
Şaka değil malesef gerçek. Hafta sonu meselesi olmasa belki daha çok da beklerdim. Kendime de inanamıyorum.Ben eşimin teline bakmak isteyeceğim ve göstermeyecek ha ve ben 2 ay dayanacagim. Bazı kadınlar şaka gibi
Çok zor bir durum sakinliginizi korumaya çalışın.ipuclari toplayın niye lojmandan siz gidiyorsunuz ki onu anlamadim.Herkese merhaba. Çok zor günler geçiriyorum ve yalnızım. Hemcinslerimin fikrine ihtiyacım var çünkü kadınlar hissediyor. Ben de görmesem de hissediyorum ve artık bu hislerle başa çıkmakta cidden zorlanıyorum.
Eşimle fakültede tanışmıştık. İlişkimiz hep çalkantılı oldu. Ben fakülteden sonra işe girme sürecindeyken evlenmek istemiştim. Maddi sıkıntılar nedeniyle o evlenmek istemediginde bekledik ve ben işe girip rest çektim. Artik evlenmezsek bu ilişki biter diye. Borçlarını ben kapattim ve 5 yillik sevgililik dönemimizden sonra evlendik. 4 yildir da evliyiz, cocugumuz yok. Doğu'da kucuk bir yerde gorev yapiyoruz ve benim kurumumun lojmaninda kaliyoruz. Ben 31 o 33 yaşında.
Agustos ayinda benim iznim olmadigi icin esim arkadasiyla tatile gidecekti. Tanıdığım bir arkadaşı, bekarken de beraber tatile giderlerdi zaten sorun bu degil. Ben de doguda tek başima görevdeydim. Ancak tatil planini bizim konuştuğumuzdan farkli yapmislar ve ben buna kızıp iletişimimi kestim. 1 aydan uzun bir süre o beni arada bir aradi mesaj atti vs hic geri dönmedim. Döndüğünde hicbir sey yapmadiklarini genelde evde olduklarını soyledi. Ben de tamam dedim. Ama iki gün sonra baska şehirde yapılan harcamalara dair fişler buldum. Telefonunu göstermesini yoksa içime bunu gizlediği düşüncesini sindirecemeyecegimi söylediğimde tamam göstereceğim sinirin geçsin dedi. Aradan iki ay gecti hâlâ telefon yok. Göstermiyor. Bunu aşamıyorum.
Şimdi de cuma akşamı, ankaraya gitmesi gerektigini bir incelemede beyanina basvurmak icin cağirdiklarini soyledi. Cumartesi sabah saatlerce hazirlanip gitti. Cumartesi akşam aradiğimda açmadı. Bir saat sonra geri döndü. Telefonu bir saat yanindan ayiracak adam değildir. Ben de ani bir kararla her yerden engelledim. Yarın gelecek. Benimse onu görmeye tahammülüm yok. İçimden bir ses yalan söylediğini fısıldayap duruyor bana. Ankara beyan falan olayinin tamamen uydurma olduğunu düşünüyorum. Bu zamana kadar aklıma bile gelmeyen olaylari çok farkli şekilde yorumlamaya başladım ve herbiri aldatildiğim dusuncesiyle zihnimde son buluyor. Hiçbirini gözümle görmedim ama bu hisle başa çıkamıyorum. Boşanma kararini bir türlü alamıyorum. Çok seviyorum ve içim eziliyor. Güzel hayallerimiz vardi birakip gidemiyorum. Kısa vadede yarin evden ayrilmayi ve kafami toplayana kadar onu görmemeyi düşündüm. Ama bu küçük yerde lojmanda kalmayip kamu misafirhanesine gittiğim fark edilecek ve dedikodu çıkacak. Evinde kalabileceğim arkadaşım yok. Öfkeyle mi gitmiş olurum? Dönmesini bekleyip tüm soru işaretlerini konuşmalı miyim? Yoksa zaten her sey ortada, oturup boynuzlarimi cilalamaktansa cekip gitmeli miyim? Kararsızım. Fikirleriniz için şimdiden teşekkürler
Başlarda iyi yaptığımı düşünmüştüm ama haklisiniz. Bir taraf hazir hissetmeden evlenmek gercekten cok cok yanlismis. Yasayarak öğreniyorumEn başta şu rest çekip evlenme olayını çok yanlış bulduğumu söylemem lazım. Evlilik iki kişiliktir iki tarafın kararıyla kendilerini hazır hissetmeleriyle olur. Siz resmen bu kararı kendi başınıza alıp evlenmişsiniz. Evlilikte küstüm konuşmuyorum olmamalı sebep ne olursa olsun. Bir ay eşle iletişimi kesmek için çok uzun bir süre. Bunu bu kadar normal anlatmamıza şaşırdım doğrusu. Aldatınız aldatılmadınız bilemem sizin de elinizde kanıt yok neticede ama engellemek falan çok çocukça. Siz sevgili değil karı kocasınız. Alırsınız karşınıza konuşursunuz olmuyorsa ayrılırsınız. Kararınız boşanmaksa evden ayrılmasını isteyin. Siz gitmeyin
Biraz kafamı ve cesaretimi toplayabilmek icin vakit kazanmak istedim. Düşüncem buydu. Ona gitmesi icin bir konuşma yaparsam baska yerlere getirip beni daha fazla da uzebilir. Herhangi bir karar alabilecek kadar sağlıklı düşünemiyorum gibi geliyorÇok zor bir durum sakinliginizi korumaya çalışın.ipuclari toplayın niye lojmandan siz gidiyorsunuz ki onu anlamadim.
Olabilir. Bi de gümüş alalim altin alalim borsa yapalim diye ben ona cok para verdim. Belki de harcamıştır hepsini birikim mirikim hikaye. Salak benYok ya muhtemelen internet bankacılığı uygulaması varsa ona girip geçmiş harcamalarına bakmanizdan korkmuştur. Bişey yapmamış olsa bjle yalanlarinin ortaya çıkmasından korkmuştur
Tam olarak öyle düşünmüyorum. Çünkü geçen gece elinde telefonu vardi ve biraz uyku sersemiydi. Ver diye eline uzandim telefon yere düştü. O panikle yerden alışı gözümün onunden gitmiyor. Bence delil birakmaktan korktugu icin degil silmeye kiyamadigi icin
Emin ol o para ucmustur. Medeni cesaretini topla ve o telefon geldiği gibi sebin eline verilmeyecekse miktir olup gitmesini söyleOlabilir. Bi de gümüş alalim altin alalim borsa yapalim diye ben ona cok para verdim. Belki de harcamıştır hepsini birikim mirikim hikaye. Salak ben
Uzaktan geldiğim icin takim elbiseyi sorun etmezler dedi. Gecen yil da sicille ilgili bir durumu gorusmeye gittiginde goturmemisti ama yeni ameliyat olmuştu. Yoksa takim elbise zorunlulugu olan bir meslek malesef. Nerden tutsam elimde kaliyor bu olay.Silmeye kiyamadigi demek duzenli iliskisi var anlamina geliyor. Boyle bisey olsa farketmez miydiniz? Belki gizlice arkadaşlarıyla ankarada buluşacaktr. Orda da ne halt yiyolarsa onu yiyeceklerdir.
Giderken yanina takim elbise almadi demissiniz. Takim elbise giymenin zorunlu oldugu bir iş mi yapiyor esiniz?
Ben şunu da düşünmüştüm:emin olmak konusunda da kanıtınız yok. Hani bir foto, mail, size aktarılmış bir bilgi… ama evham size fazla geldiyse bilemiyorumBen kanıtı boşanma davasında kullanmak için istemiyorum gerçekten. Ceketimi alır çıkarım gerekirse yüz göz olmam. Karar alabilmek için görmek istiyorum sadece. Görmezsem bunu aşamayıp pişman olurum diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?