Boşanmaya karar vermek ve verememek arasında

Tabii ki her ilişkinin kendi iç hukuku vardır. Bu yüzden de hepsi birbirinden farklıdır ama evlilikte sebep ne olursa olsun bir ay boyunca iletişim kurmamak benim anlayabileceğim bir şey değil. Öncesinde de bu tarz iletişim sorunlarınız oldu mu? Yoksa her sorunda iletişimi kesmek ilişki rutininiz mi? Bu noktada büyük bir hata yapmışsınız. Ama tabii bu yine de eşinizin yaşattığı bu durumu haklı göstermez. Aldatmamış olsa bile içinize bunca şüphe tohumu ekip bunca gözyaşı ve mutsuzluğa neden olması bile bence evliği temelden sarsar. Ki ben de, üzgünüm ama, aldatıldığınızı düşünüyorum.

Açıkça yazacagim
Geçen bir konu okumuştum müdür du öğretmen ve eşini aynı sizin gibi zorla evlenmeye ikna etmiş vs sevdiği için bırakamıyor ama aynı evde yabancı yaşıyorlardı. En sonunda adam aldatmisti yinede birakmiyordu.....

Eşiniz %99 aldatıyor ve bu evlilikte tek seven sizsiniz. Sizinki de eminim alışkanlık lütfen bosanin artık.

Bir de aklıma şu takıldı: İki ay boyunca aranızda bir telefon gerilimi yaşanmış. Yan yana olmadığınız herhangi bir zamanda telefonunu temizleyip size verebilirdi. Duygularınızı telefonunu silme zahmetine katlanmayacak kadar bile önemsemiyor mu yoksa telefonunda silemeyeceği çok önemli şeyler mi var? Bu krizin iki ay sürmesini hiç anlayamadım. Tatilden önce nasıldı ilişkiniz?

Evet iletişim sorunlarımız zaman zaman oldu. Ama bu kadar ciddi ve keskin değildi. Sonra telafi edilirdi hep. Yorumunuzda o kadar haklısınız ki... Aldatmamis olsa bile bunu düşünüp uzulmeme sebep oldu. Evlilik birligi sarsılmış mi degerlendirilebilir ama gozumle gorsem mutlak boşanma sebebi diyip gecebilirdim belki. Bu sekilde daha cok acitiyor canımı.

Yarin geldiginde telefona direkt bakin. Aglasa da sizlasa da. Zaten silinmesi gereken ne varsa silmistir ama bi halt yediyse arkada delil birakmis olabileceğinden korkup telefonu vermiyordur. Konusup konusup telefona bakmazsaniz şüpheniz devam ettigi icin iyice dip kose temizligi yapar

Bunu defalarca soyledim biliyor musunuz... Senin o telefonunda silmeye kiyamadiğin seyler var dedim ama kalkip gidemedim de

Ben eşimin teline bakmak isteyeceğim ve göstermeyecek ha ve ben 2 ay dayanacagim. Bazı kadınlar şaka gibi

Tam olarak öyle düşünmüyorum. Çünkü geçen gece elinde telefonu vardi ve biraz uyku sersemiydi. Ver diye eline uzandim telefon yere düştü. O panikle yerden alışı gözümün onunden gitmiyor. Bence delil birakmaktan korktugu icin degil silmeye kiyamadigi icin

Bunu defalarca soyledim biliyor musunuz... Senin o telefonunda silmeye kiyamadiğin seyler var dedim ama kalkip gidemedim de
Yok ya muhtemelen internet bankacılığı uygulaması varsa ona girip geçmiş harcamalarına bakmanizdan korkmuştur. Bişey yapmamış olsa bjle yalanlarinin ortaya çıkmasından korkmuştur

En başta şu rest çekip evlenme olayını çok yanlış bulduğumu söylemem lazım. Evlilik iki kişiliktir iki tarafın kararıyla kendilerini hazır hissetmeleriyle olur. Siz resmen bu kararı kendi başınıza alıp evlenmişsiniz. Evlilikte küstüm konuşmuyorum olmamalı sebep ne olursa olsun. Bir ay eşle iletişimi kesmek için çok uzun bir süre. Bunu bu kadar normal anlatmamıza şaşırdım doğrusu. Aldatınız aldatılmadınız bilemem sizin de elinizde kanıt yok neticede ama engellemek falan çok çocukça. Siz sevgili değil karı kocasınız. Alırsınız karşınıza konuşursunuz olmuyorsa ayrılırsınız. Kararınız boşanmaksa evden ayrılmasını isteyin. Siz gitmeyin

Çok zor bir durum sakinliginizi korumaya çalışın.ipuclari toplayın niye lojmandan siz gidiyorsunuz ki onu anlamadim.

Başlarda iyi yaptığımı düşünmüştüm ama haklisiniz. Bir taraf hazir hissetmeden evlenmek gercekten cok cok yanlismis. Yasayarak öğreniyorum

Çok zor bir durum sakinliginizi korumaya çalışın.ipuclari toplayın niye lojmandan siz gidiyorsunuz ki onu anlamadim.
Biraz kafamı ve cesaretimi toplayabilmek icin vakit kazanmak istedim. Düşüncem buydu. Ona gitmesi icin bir konuşma yaparsam baska yerlere getirip beni daha fazla da uzebilir. Herhangi bir karar alabilecek kadar sağlıklı düşünemiyorum gibi geliyor

Yok ya muhtemelen internet bankacılığı uygulaması varsa ona girip geçmiş harcamalarına bakmanizdan korkmuştur. Bişey yapmamış olsa bjle yalanlarinin ortaya çıkmasından korkmuştur
Olabilir. Bi de gümüş alalim altin alalim borsa yapalim diye ben ona cok para verdim. Belki de harcamıştır hepsini birikim mirikim hikaye. Salak ben

Silmeye kiyamadigi demek duzenli iliskisi var anlamina geliyor. Boyle bisey olsa farketmez miydiniz? Belki gizlice arkadaşlarıyla ankarada buluşacaktr. Orda da ne halt yiyolarsa onu yiyeceklerdir.
Giderken yanina takim elbise almadi demissiniz. Takim elbise giymenin zorunlu oldugu bir iş mi yapiyor esiniz?

Olabilir. Bi de gümüş alalim altin alalim borsa yapalim diye ben ona cok para verdim. Belki de harcamıştır hepsini birikim mirikim hikaye. Salak ben
Emin ol o para ucmustur. Medeni cesaretini topla ve o telefon geldiği gibi sebin eline verilmeyecekse miktir olup gitmesini söyle

Uzaktan geldiğim icin takim elbiseyi sorun etmezler dedi. Gecen yil da sicille ilgili bir durumu gorusmeye gittiginde goturmemisti ama yeni ameliyat olmuştu. Yoksa takim elbise zorunlulugu olan bir meslek malesef. Nerden tutsam elimde kaliyor bu olay.
Duzenli ilişkisi olabilir diye bu yazdan itibaren düşünmeye başladım. Çünkü telefondan yana cikan bu krizde telefonunu gosterirdi, bunlari goze almazdı diye düşünüyorum. Ümit ediyorum yani

Ben şunu da düşünmüştüm:emin olmak konusunda da kanıtınız yok. Hani bir foto, mail, size aktarılmış bir bilgi… ama evham size fazla geldiyse bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…