• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmaya karar vermek ve verememek arasında

Üzülmekten korkmayın. Üzülmeniz gerekiyorsa da üzülürsünüz ve biter. Bu korku sizin çok ürkek olmanıza neden oluyor. Gerçeği öğrenmek istiyorsanız biraz ofansif davranmanız gerektiğini düşünüyorum. Ben olsam “Her şeyi biliyorum, elimde her şeyin belgesi, kanıtı var. Sen de kanıtlarımı mahkemede görürsün” gibi bi zarf atardım sanırım.

Uzaktan geldiğim icin takim elbiseyi sorun etmezler dedi. Gecen yil da sicille ilgili bir durumu gorusmeye gittiginde goturmemisti ama yeni ameliyat olmuştu. Yoksa takim elbise zorunlulugu olan bir meslek malesef. Nerden tutsam elimde kaliyor bu olay.
Duzenli ilişkisi olabilir diye bu yazdan itibaren düşünmeye başladım. Çünkü telefondan yana cikan bu krizde telefonunu gosterirdi, bunlari goze almazdı diye düşünüyorum. Ümit ediyorum yani

Duzenli iliskisi olsa en azindan ayda bir bi yerlere gitmez miydi

Üzülmekten korkmayın. Üzülmeniz gerekiyorsa da üzülürsünüz ve biter. Bu korku sizin çok ürkek olmanıza neden oluyor. Gerçeği öğrenmek istiyorsanız biraz ofansif davranmanız gerektiğini düşünüyorum. Ben olsam “Her şeyi biliyorum, elimde her şeyin belgesi, kanıtı var. Sen de kanıtlarımı mahkemede görürsün” gibi bi zarf atardım sanırım.
Evet haklısınız. Ben üzülmekten korkarak bile çok üzülüyorum. Daha net ve kararlı olmaya çalışacağım bundan sonrası için.

Yahu sen kendin birikim yapamıyor musun da adama para verdin miktarı cok değildir inşallah. Ben olsam bi fırsatı kollar telefonu alır kendimi banyoya yada bi odaya kitlerdim iyice karıştırırdım. Zaten ciddi tepkiler verirse o an kapı yumruklama bağırma vs. kesin aldatmıştır. Ayrıca eşlerin bir ay ayrı kalması zorunlu bi sebep olmadıkça çok uzun bir süre bence.

Yahu sen kendin birikim yapamıyor musun da adama para verdin miktarı cok değildir inşallah. Ben olsam bi fırsatı kollar telefonu alır kendimi banyoya yada bi odaya kitlerdim iyice karıştırırdım. Zaten ciddi tepkiler verirse o an kapı yumruklama bağırma vs. kesin aldatmıştır. Ayrıca eşlerin bir ay ayrı kalması zorunlu bi sebep olmadıkça çok uzun bir süre bence.
Ben de yapiyorum. Borsada değilim onu o yapiyor diye vermiştim. Altin ve gumus icin de ayri hesap acmayalim tek yerden yonetelim diye başlamıştık. Sonra ayırdım rahatsiz olup. Zamaninda 30bin kadar verdim ama şimdi gözüm görmüyor zaten geri vermezse de haram olsun der geçerim.

Takip programı falan kursana gece uyurken alıp
Sifresi var malesef. Oyle islerden de anlamam. Telefonu alip acabilsem arama kaydi, mesajlar ve galeri 3lusu ile her seyi gorurum zaten. Takibe de gerek yok. Yarın bekleyip telefonunu isteyip gene vermezse evden gitmesini, aksi takdirde babami arayip cagiracagimi soylemeyi düşünüyorum.

Sifresi var malesef. Oyle islerden de anlamam. Telefonu alip acabilsem arama kaydi, mesajlar ve galeri 3lusu ile her seyi gorurum zaten. Takibe de gerek yok. Yarın bekleyip telefonunu isteyip gene vermezse evden gitmesini, aksi takdirde babami arayip cagiracagimi soylemeyi düşünüyorum.
Telefonu iPhone ise eşinizin ruhu duymadan kendisinin konumunu 7/24 olarak kendi telefonunuzla paylaşabilirsiniz. Siz istemediğinizi belirtmişsiniz ama yine de yazmak istedim.

Aldatıldığınıza dair kanıt bulmak istiyorsanız kendiniz bulmaya çalışın, babanızı karıştırmayın.

Telefonu iPhone ise eşinizin ruhu duymadan kendisinin konumunu 7/24 olarak kendi telefonunuzla paylaşabilirsiniz. Siz istemediğinizi belirtmişsiniz ama yine de yazmak istedim.
Tesekkur ederim. Onun telefonuna girmeden yapabilecegim bir sey var mi? Çünkü ben onun telefonuna bakamıyorum. Ordan konumu paylaşamıyorum yani

Aldatıldığınıza dair kanıt bulmak istiyorsanız kendiniz bulmaya çalışın, babanızı karıştırmayın.
Kanıt bulmak istiyorum. Ama nasıl yapacağımı bilemiyorum. Telefonu bilgisayari kilitli açamıyorum. İstemekle vermiyor. Allah karşıma çıkartır inşallah ama çıkmıyor da... Telefonunu vermemesini yeterli bir kanıt saymaktan başka çarem yokmuş gibi geliyor.

Kanıt bulmak istiyorum. Ama nasıl yapacağımı bilemiyorum. Telefonu bilgisayari kilitli açamıyorum. İstemekle vermiyor. Allah karşıma çıkartır inşallah ama çıkmıyor da... Telefonunu vermemesini yeterli bir kanıt saymaktan başka çarem yokmuş gibi geliyor.

Telefonu verse ne olacak ki? Nasıl olsa bir halt karıştırıyorsa da hepsini silip öyle verir elinize. Eğer kanıt bulmak istiyorsanız tek çare hiç bir şey olmamış gibi davranıp açık vermesini bekleyeceksiniz. O kadar bekleyip sabır göstermek gerekir mi bilemedim.

Telefonumun kurcalanmasindan nefret ederim. Bu halt ettigimden degil ama hoslanmiyorum iste. eski esiminde kurcalamasina musaade etmezdim. Ancak sifremi bilirdi.
Eşlerin sifrelerini paylasmamasi bana anormal geliyor

Telefonu verse ne olacak ki? Nasıl olsa bir halt karıştırıyorsa da hepsini silip öyle verir elinize. Eğer kanıt bulmak istiyorsanız tek çare hiç bir şey olmamış gibi davranıp açık vermesini bekleyeceksiniz. O kadar bekleyip sabır göstermek gerekir mi bilemedim.
Gerekmez gibi. Yarın akşam son kez telefonunu istemeyi düşünüyorum. Büyük ihtimalle vermeyip saçmalıyorsun, sorun telefon degil gibi konusmalara girecek. O zaman da bu supheyle yasayamayacagimi, evden gitmesini ve avukatlarimiz aracigiyla sonraki sureci yurutmemizi talep etmeyi düşünüyorum. İnşallah sorun cikarmadan gider. Gitmezse de ben gidecegim

Telefonumun kurcalanmasindan nefret ederim. Bu halt ettigimden degil ama hoslanmiyorum iste. eski esiminde kurcalamasina musaade etmezdim. Ancak sifremi bilirdi.
Eşlerin sifrelerini paylasmamasi bana anormal geliyor
Evet. Bu konusmalarimizdan birinde dedim ki: telefonlarimiz ozel alanimiz çok kişisel. Evet ama en azindan sifrelerini bilelim. Allah korusun kaza bela olur senin telefonundan acil bir zamanda yardim bile isteyemem ben. Böyle olmamalı. Tamam cozecegiz haklisin minvalinde yanitladi. Ama cozum yok tabii ki...

Evet. Bu konusmalarimizdan birinde dedim ki: telefonlarimiz ozel alanimiz çok kişisel. Evet ama en azindan sifrelerini bilelim. Allah korusun kaza bela olur senin telefonundan acil bir zamanda yardim bile isteyemem ben. Böyle olmamalı. Tamam cozecegiz haklisin minvalinde yanitladi. Ama cozum yok tabii ki...

Bisey yapmasa bile bu davranislari insani supheye düşürüyor. Hakkinizda hayirlisi olsun

Evet. Bu konusmalarimizdan birinde dedim ki: telefonlarimiz ozel alanimiz çok kişisel. Evet ama en azindan sifrelerini bilelim. Allah korusun kaza bela olur senin telefonundan acil bir zamanda yardim bile isteyemem ben. Böyle olmamalı. Tamam cozecegiz haklisin minvalinde yanitladi. Ama cozum yok tabii

Eşiniz nasıl her konuda böyle geçiştiriyor sizi? Aşkı, sevgiyi geçtim; saygının eksikliğini hissetmiyor musunuz? Her konuda küçük bir çocuğu oyalar gibi davranıyor. Söylediği şeylerin arkasını bu kadar kolay bırakmayın. Her şeye “he he” deyip geçmesine izin vermeyin.

Back