Boşanmaya karar vermek ve verememek arasında

Adamın böyle bir talebi bile yok işte sorun orada.
adamın ne istediğinden önce sen ne istiyorsun,istediğin şeyi karşı tarafa hissettiriyyorsun. ben böyle düşünüyorum . siz ilişkinizin içinde olansonnız daha iyi bilirsiniz ne istiyyyorsunuz, o ne istiyor; en çokda siz ne istiyorsunuz bence buna odaklanın.allah yardımcınız olsun

belkide bu yorumdur doğru olan.

Siz nasılsınız peki? Daha iyi misiniz?
Ben bugun daha iyi hissediyorum kendimi. Aksam da konusacagim kendisiyle, planini soracagim ve haftasonuna kadar gitmezse ailemin gelecegini soyleyecegim. Eger anlasip protokol imzalamaya yanasmazsa mahkemede aldatildigim iddiasini ileri surup telefon kayitlarini celp ettirecegim, o zaman ortaya cikacak her sey. Güzelce boşanıp süreci sonlandirmazsa cirkinlesecegim

İlk yoruma cevap ikincide. Tam benim söyleyeceklerimi farkli ifadelerle belirtmissiniz. Ben esimi cok seviyordum, o bana bunlari yaşatarak beni oyle bi uzdu ki anlatamam yani. Ustune dun akşamki pişkin neşeli tavri, bana bir darbe daha vurdu, ki ben dün kendimi gercekten kotu hissediyordum. Kurtarılabilecek bir evlilik yok çünkü karsimda artik evlendigim adam da yok, baska biri bu sanki.

Böyle olsun dediğimi nereden çıkardınız hanımefendi? Konuyu okuduğumda bana geçen duygu bu, sizin de kendinize göre izleniminiz vardır muhakkak. Sapla samanı karıştırmayın.
Bu yasananlardan sonra ben her seyi sineye cekip zorla bu evliligi goturmeye calissam bir iki aya gene benzer sacmaliklar yasanacak muhtemelen. Konu size cok yanlis izlenim vermis malesef birakin barisma sevismesini adami gormek bile istemiyorum ben

belkide bu yorumdur doğru olan.
Zaten direkt kabul etti bosanmayi, iki taraf da istemiyor bu evliligi yurutmek.

Gitmeye usendigi icin tabii ki. Ev bulana kadar musaade etmemi istedi, bana ne senin ev bulmandan git misafirhanede kal o arada bak istedigine yani. Kabul etti esyalarinin bir kismini alip misafirhaneye gidecekti, eve cikinca gelip digerlerini alacakti, anlasmamiz buydu ama dun bir icraat gostermedi, bu aksam soyleyecegim gene işte.

Umarim bu aksam gider, siz daha fazla yipranmadan... En hayirlisini diliyorum sizin için.

ok normalleşme adımları geliyorr hayırlısı
Duygusal geçislerim ani ve keskin oluyor tabii, surec uzun olsa da kararlar daha taze. Dun aksam beni kendime getirdi, o tavirlari canimi cok sikti, sonra icimden kufurler ve motivasyon cümleleriyle modumu yukselttim, dedim ki degmez merve, degmez kizim, baksana şunun haline ya. gec bile kalmışım bu karar icin.

Aynen zaten duzgunce cekip gitmezse o sekilde ilerleyecek surec, simdi saskin tabii o, hic boyle bir tepki beklemiyormus benden, kendi de soyledi ama hemen de kabul etti beyfendi, haftasonu kopar dananin kuyruğu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…