- Konu Sahibi mervebirkadin
-
- #1.101
adamın ne istediğinden önce sen ne istiyorsun,istediğin şeyi karşı tarafa hissettiriyyorsun. ben böyle düşünüyorum . siz ilişkinizin içinde olansonnız daha iyi bilirsiniz ne istiyyyorsunuz, o ne istiyor; en çokda siz ne istiyorsunuz bence buna odaklanın.allah yardımcınız olsunAdamın böyle bir talebi bile yok işte sorun orada.
belkide bu yorumdur doğru olan.Gerçekten bir erkek gerçekten seviyorsa ne yapar eder barışır ve asla boşanmaya kalkmaz. Sizinde dediiginiz gibi o da çoktan kafasında bitirmiş.
Zaten bu adam kalsa bile bu hareketlerine devam edecek. Belirsiz, net biri değil sürekli sizin boşlukta bırakıp mahfederdi, şuan yaptığı gibi. Sizde bunu gördüğünüz için bu yola girdiniz.
Ben bugun daha iyi hissediyorum kendimi. Aksam da konusacagim kendisiyle, planini soracagim ve haftasonuna kadar gitmezse ailemin gelecegini soyleyecegim. Eger anlasip protokol imzalamaya yanasmazsa mahkemede aldatildigim iddiasini ileri surup telefon kayitlarini celp ettirecegim, o zaman ortaya cikacak her sey. Güzelce boşanıp süreci sonlandirmazsa cirkinlesecegimSiz nasılsınız peki? Daha iyi misiniz?
Yok sanmiyorum, blof yok ortada. Evden gitmeye useniyor sadece.Senin ses çıkarmaman böyle bir düşünceye sevketmis. Aklınca bundan da yırttım diye düşünüyor o yüzden keyfi yerinde. Yani senin blöf yaptığını düşünüyor
Ben bu işin sonunun barışma sevişmesi ile son bulacağını düşünüyorum
Anlattıklarınızdan hissettiklerim şöyle; bence adamın bir sevgilisi yok ama kendince ilgisizlik dediği şeyden muzdarip saçmalamış durmuş. Eğer tahmin ettiğim meslek grubundansa zaten asosyal oluyorlar, ailesi onun her şeyi konumuna geçiyor. Bu sizin açınızdan da böyle olabilir. Adam tatile gitmek istedi diye tabi buyur git demek onun 1 aylık sessizliğine mal olmuş gibi duruyor ( haklı değil tabiki) bu Ankara olayı da aynı şekilde “sen nasıl benim eksenimden çıkarsın” restleşmesi.
Terazinin bir kefesine biraz toksikleşmiş olan ilişkinizi diğer kefesine de sevginizi koyun, ağır basanı tercih edin. İnşallah pişman olmayacağınız bir karar verirsiniz.
Not: ben eşimle tartışma durumu olduğunda bir mektup yazıyorum ona, hem benim sözümü kesmeden beni dinleyebileceği şeyleri yazıyorum hem de sorunu ben de gözlerimle görmüş oluyorum. Bi deneyin belki faydasını görürsünüz
İlk yoruma cevap ikincide. Tam benim söyleyeceklerimi farkli ifadelerle belirtmissiniz. Ben esimi cok seviyordum, o bana bunlari yaşatarak beni oyle bi uzdu ki anlatamam yani. Ustune dun akşamki pişkin neşeli tavri, bana bir darbe daha vurdu, ki ben dün kendimi gercekten kotu hissediyordum. Kurtarılabilecek bir evlilik yok çünkü karsimda artik evlendigim adam da yok, baska biri bu sanki.Cogu kadin dillendirmese de ayrilirim dese de aldatilmayi görmezden gelmeye meyilli cunku, ufak tefek aldatilma suphelerini gormezden gelip sevişip hayata devam etmek kolay cunku. O yuzden yorumlar boyle.
Biri de tutmus vay yazik olacak size vs yazmis.sanki ortada cok saygili sevgili bir evlilik varmis gibi konu sahibi kendisi soyluyor degersizlestirildim diye, adam koca ay nerede oldugu belirsiz tatile cikiyor, oradan Ankaaraya gidiyor yine nereye gittigi ne zaman gelecegi belli degil karisi 30 kere ariyor, ailesi ariyor bu kadina bir sey mi oldu acaba demiyor. Ne hesap veriyor ne gonul aliyor ne cabaliyor.
Hala yok aldatma yoksa yazik olurmuş.
Neredeyse konu sahibi de hatali cikacak.
Ne ilginc şeyler ya.
Bu yasananlardan sonra ben her seyi sineye cekip zorla bu evliligi goturmeye calissam bir iki aya gene benzer sacmaliklar yasanacak muhtemelen. Konu size cok yanlis izlenim vermis malesef birakin barisma sevismesini adami gormek bile istemiyorum benBöyle olsun dediğimi nereden çıkardınız hanımefendi? Konuyu okuduğumda bana geçen duygu bu, sizin de kendinize göre izleniminiz vardır muhakkak. Sapla samanı karıştırmayın.
adamın ne istediğinden önce sen ne istiyorsun,istediğin şeyi karşı tarafa hissettiriyyorsun. ben böyle düşünüyorum . siz ilişkinizin içinde olansonnız daha iyi bilirsiniz ne istiyyyorsunuz, o ne istiyor; en çokda siz ne istiyorsunuz bence buna odaklanın.allah yardımcınız olsun
Zaten direkt kabul etti bosanmayi, iki taraf da istemiyor bu evliligi yurutmek.belkide bu yorumdur doğru olan.
geçmiş gitmiş olsun allah çok hırpalanmadan bitirmeyi nasip etsin.Zaten direkt kabul etti bosanmayi, iki taraf da istemiyor bu evliligi yurutmek.
Amin insallahgeçmiş gitmiş olsun allah çok hırpalanmadan bitirmeyi nasip etsin.
Gitmeye usendigi icin tabii ki. Ev bulana kadar musaade etmemi istedi, bana ne senin ev bulmandan git misafirhanede kal o arada bak istedigine yani. Kabul etti esyalarinin bir kismini alip misafirhaneye gidecekti, eve cikinca gelip digerlerini alacakti, anlasmamiz buydu ama dun bir icraat gostermedi, bu aksam soyleyecegim gene işte.Neden evden gitmiyor? Evde olması gereken zamanda evde değil, olmaması gereken zamanda evde... Sinirlerinizi yıpratmaya çalışıyor gibi geldi. İşler çirkinleşecek gibi hissettim nedense. Psikolojik savaş başlatmış size karşı bence.
Umarim bu aksam gider, siz daha fazla yipranmadan... En hayirlisini diliyorum sizin için.Gitmeye usendigi icin tabii ki. Ev bulana kadar musaade etmemi istedi, bana ne senin ev bulmandan git misafirhanede kal o arada bak istedigine yani. Kabul etti esyalarinin bir kismini alip misafirhaneye gidecekti, eve cikinca gelip digerlerini alacakti, anlasmamiz buydu ama dun bir icraat gostermedi, bu aksam soyleyecegim gene işte.
Bilemiyorum ki, bana pek art niyetli gelmedi, usendigi icin diye dusundum yaniSize unutturmaya çalışıyor ortamı normalleştirmeye yada bir süre sonra ufak bir sorun gibi gösterecek o zaman niye 1 -2 hafta beraberdik ses etmedi diyecek ailesine mahkemeye. İkisi de planlı art niyetli
ok normalleşme adımları geliyorr hayırlısıBilemiyorum ki, bana pek art niyetli gelmedi, usendigi icin diye dusundum yani
Evet çünkü her an modumu yuksek tutamiyorum ve onun evdeki umursamaz halleri beni yipratiyor, gozden irak olan gonulden de irak olur sonuctaUmarim bu aksam gider, siz daha fazla yipranmadan... En hayirlisini diliyorum sizin için.
Duygusal geçislerim ani ve keskin oluyor tabii, surec uzun olsa da kararlar daha taze. Dun aksam beni kendime getirdi, o tavirlari canimi cok sikti, sonra icimden kufurler ve motivasyon cümleleriyle modumu yukselttim, dedim ki degmez merve, degmez kizim, baksana şunun haline ya. gec bile kalmışım bu karar icin.ok normalleşme adımları geliyorr hayırlısı
Aynen zaten duzgunce cekip gitmezse o sekilde ilerleyecek surec, simdi saskin tabii o, hic boyle bir tepki beklemiyormus benden, kendi de soyledi ama hemen de kabul etti beyfendi, haftasonu kopar dananin kuyruğu.madem karar verdiniz hatalarından dönmüyor. boşanma davasını aç. git bir avukatla konuş (pek görüşüm yok bu konularda).mühlet felanda verme boşandıysanız bu iş bitmişştir, defolup gitsin bir ay tatil yaptığı yerlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?