- 21 Haziran 2022
- 752
- 1.081
- 43
- 31
- Konu Sahibi mervebirkadin
- #1.061
Aciklama yapmadi, hic ilgilenmedi benim suphelerimle uzuntulerimle. Sadece o gidecegim dediginde gitmesine engel olmamama kizdi, umursamadin, cabalamadin falan dedi. Gitmek isteyeni durdurmali miydim bilmiyorum, burda o davranisimi elestirenler oldu. Zamanla degisir boyle konulara yaklasimim belki ama simdilik yapmayi kafasina koyan insana ne yaparsan yap, o seyi yapmasini engelleyemeyiz diye dudunuyorum. İnsallah dogru olani yapiyorumdur, sonrasinda uzulmemNe demek bi hemcinsiniz olarak her zaman. Ağlamak yorgun üzgün düşmek güçsüz olmak değildir elbette ağlıcaksınız aksine bu sizi daha güçlü kılacak. Ama unutmayın bu ağlamalarınız yorgun düşmeleriniz eşiniz karşısında olmamalı çünkü manipülatif insanlar bundan beslenir bundan hoşlanır eve ilk geldiğinde ki bi hışımla çıkışı da bundan karşında kararlı güçlü bir kadın gördüğü içindir. Çünkü bilirler ki öylesini parmaklarında oynatamazlar. Aslında siz ondan hep bi açıklama istediniz kendini aklamaya çalışmasını pişman olmasını beklediniz belki bunu görüp affedicektiniz hatta şuan yüzünü sesini duymak istememenizin sebebi bunları yapmadığı için ona olan kızgınlığınızdan emin olunki iyi ki bunları yapmadı ve siz affetsem bi diye düşünmek durumunda kalmadınız. Kendinizi hiçbir zaman zavallı acınası hissetmeyin ona olan sevginiz aşkınızdan dolayı çünkü siz yapmanız gerekeni yaptınız ama karşınızda kıymetını bilen biri yoktu ne yazik ki. Ne zaman kendinizi kötü hissederseniz şu söz gelsin aklınıza "Bazen Allah kurtarıyor ama siz ayrılık sanıyorsunuz" eminim bi nebze de olsa iyi hissettirecektir. Ve sakın ha sakın dediğini boşanmak için atamayı beklemeyin sizi tek bırakmak istemeyen yaz tatiline siz olmadan gitmezdi, günlerdir Ankara'da yada biz öyle sanıyorsak olduğu yerde öyle gamsız olup saatlerce telefonunuza dönmemezlik yapmazdı kendine zaman yaratmaya çalışıyor aldanmayın üstesinden geleceğinize inanıyorum