- Konu Sahibi mervebirkadin
-
- #1.081
Aslında aldatmamışsa ,bunu sana ispatlayabilse kurtarılabilir bir evlilik sizinki bence.Sanki senin şikayetlerinin aynısı eşinde de var anlaşılan.Siz hayatın yorgunluklarını birbirinizden çıkarmış gibi görünüyorsunuz.Genel olarak ona karsi az ilgi gosteriyordum, bunun altinda yatan sebepleri de cozmeye calismiyordum, dogudan gidince her sey normale donecek gibi geliyordu cunku oncesinde izmirdeydik ve boyle sorunlarimiz yoktu. Buraya gelince kendimi de onu da ilgisiz biraktim, biraz buhranliydim, buraya onun atamasi cikmisti ben es durumundan geldim, sanirim alttan alta onu suclu gordum burda olmamizdan, bundan dolayi duzeltmeye calismadim. O da pek çalışmadı, simdi hep kendisinin caba gosterdigini artik gostermeyecegini soylese de pek bir cabasi yoktu bence. Genelde kendi kendime vakit gecirirdim, ikimiz de yalnizlasmistik.
Hakkınızda en hayırlısı olması dileğiylePek tuzaklar kurdugu yok gayet net, keşke daha once net olsaydi. Neyse yasanmasi gerekiyormuş yaşandı, anlasmazliklarimiz böyle sonuçlandı hayirlisiyla nihayete ereriz insallah tesekkurler yorumlariniz icin
Bennde böyle düşünüyorum.Aslında aldatmamışsa ,bunu sana ispatlayabilse kurtarılabilir bir evlilik sizinki bence.Sanki senin şikayetlerinin aynısı eşinde de var anlaşılan.Siz hayatın yorgunluklarını birbirinizden çıkarmış gibi görünüyorsunuz.
Aldatma yoksa yazık olacak size gibi hissediyorum nedense
Birbirimize fazla yuklenmis olabiliriz, ama son zamanlarda benim omuzlarim artik tasiyamaz hâle geldi. Aldatma var mi yok mu bilmiyorum, yok diyor kendisi. Aslinda artik aldatildim mi diye de dusunmuyorum, sadece kendimi cok degersizlestirilmis hissediyorum.Aslında aldatmamışsa ,bunu sana ispatlayabilse kurtarılabilir bir evlilik sizinki bence.Sanki senin şikayetlerinin aynısı eşinde de var anlaşılan.Siz hayatın yorgunluklarını birbirinizden çıkarmış gibi görünüyorsunuz.
Aldatma yoksa yazık olacak size gibi hissediyorum nedense
İspatlamak istemiyor ki. Madem bosanacagiz sartlari konusalim o zaman dedi. Sonra da biraz duralim nefes alalim mi, hemen bosanmayalim degerlendirelim dedi. Emek yok, umursamak yok ne biliyim ya aldatsa ofkelenirdim, artık kırgınım.Bennde böyle düşünüyorum.
Tez süreci cok kanlı gerçekten, diplomayi iple cekiyorum, canima yetti. Bu hatalarini tekrar etmeyecegine dair sozler vermesinin uzerinden baska baska bir suru hata yapti ve artık caba gostermeyecegini soyluyor. 10 gun sonrasini goremedigim icin simdi 10 yil sonrasini dusunemiyorum. Bugun dagilmis durumdayim biraz, yarina toparlarim belki. Sag olun beni dusundugunuz icinKonu sahibi merhaba, bugün gün içinde aklıma geldiniz. Neler yaşandı? Siz nasılsınız? Burada boşanın telkinleri havada uçuştu. Bazen gerçekten pişman olan, hatasını anlayıp, bu hatalarını tekrar etmeyeceğine dair sizi ikna eden erkeğe ikinci şans verilebilir. Belki de boşanın telkinleri size çok ani geldi, henüz bu kararı alma konusunda yeteri kadar emin olmayabilirsiniz. Çünkü deliller olsa da elinizde henüz kesin kanıtlar yok. Her ilişkinin iletişim dinamiği farklıdır. Ben de eşimle 3 ay sadece zorunlu ihtiyaçları konuştuğumu bilirim. Benim de evliliğimin yarısı kırgınlıklarla geçti. Ben bunlarla yaşamayı göze aldım, kabullendim. Herkesin kendince kırmızı çizgisi vardır. Bu kırmızı çizgilerimi aşmadığı için boşanma kararımın üzerine gitmedim. Siz de tez yazıyormuşsunuz. Ben doktora tezimi ağlaya ağlaya yazdığımı, yemeklerimi gözlerim dolu dolu yutkuna yutkuna yediğimi çok bilirim. Lütfen 10 yıl sonra kararınızdan pişman olmamak için kendinize zaman verin. Elbette bir erkeğin sizi aptal yerine koymasına izin vermeyeceksiniz.
Degdi mi bu hayati boyle yasamaya onu merak ettim. Yarisi kirginlikla küs gecirilen bi hayatKonu sahibi merhaba, bugün gün içinde aklıma geldiniz. Neler yaşandı? Siz nasılsınız? Burada boşanın telkinleri havada uçuştu. Bazen gerçekten pişman olan, hatasını anlayıp, bu hatalarını tekrar etmeyeceğine dair sizi ikna eden erkeğe ikinci şans verilebilir. Belki de boşanın telkinleri size çok ani geldi, henüz bu kararı alma konusunda yeteri kadar emin olmayabilirsiniz. Çünkü deliller olsa da elinizde henüz kesin kanıtlar yok. Her ilişkinin iletişim dinamiği farklıdır. Ben de eşimle 3 ay sadece zorunlu ihtiyaçları konuştuğumu bilirim. Benim de evliliğimin yarısı kırgınlıklarla geçti. Ben bunlarla yaşamayı göze aldım, kabullendim. Herkesin kendince kırmızı çizgisi vardır. Bu kırmızı çizgilerimi aşmadığı için boşanma kararımın üzerine gitmedim. Siz de tez yazıyormuşsunuz. Ben doktora tezimi ağlaya ağlaya yazdığımı, yemeklerimi gözlerim dolu dolu yutkuna yutkuna yediğimi çok bilirim. Lütfen 10 yıl sonra kararınızdan pişman olmamak için kendinize zaman verin. Elbette bir erkeğin sizi aptal yerine koymasına izin vermeyeceksiniz.
Belki de sizin blöf yaptığınızı düşündü ilk etapta.sonra gördü ki iş ciddi o yüzden durup düşünelim demiş gibi hissettim ben. Doldurmak istemem ama telefonunu temizleyip verir al kanıt der. O yüzden her şeyi açıkça konuşması gerekiyor. Sonra affedip affetmemek size kalıyor elbet. Hakkınızda en hayırlısı olsun.İspatlamak istemiyor ki. Madem bosanacagiz sartlari konusalim o zaman dedi. Sonra da biraz duralim nefes alalim mi, hemen bosanmayalim degerlendirelim dedi. Emek yok, umursamak yok ne biliyim ya aldatsa ofkelenirdim, artık kırgınım.
Eşyalarını alıp gitti mi peki yoksa hâlâ aynı evdemisiniz
Malesef gitmedi, sozde dun gidecekti cok net konusmustuk ama gitmedi, benim de pek onunla ugrasacak durumum yoktu. Bu akşam tekrar konusacagim, gitmezse ve anlasmaya yanasmazsa işleri değiştireceğim.bi gelişme var mı acaba?
Ben hic oyle hissetmedim, evden gitmemek icin zaman kazandirdigi hissini uyandirdi tavırları. Pek de neşeli görünüyor kendisi. Hayirlisi olsunBelki de sizin blöf yaptığınızı düşündü ilk etapta.sonra gördü ki iş ciddi o yüzden durup düşünelim demiş gibi hissettim ben. Doldurmak istemem ama telefonunu temizleyip verir al kanıt der. O yüzden her şeyi açıkça konuşması gerekiyor. Sonra affedip affetmemek size kalıyor elbet. Hakkınızda en hayırlısı olsun.
Senin ses çıkarmaman böyle bir düşünceye sevketmis. Aklınca bundan da yırttım diye düşünüyor o yüzden keyfi yerinde. Yani senin blöf yaptığını düşünüyorBen hic oyle hissetmedim, evden gitmemek icin zaman kazandirdigi hissini uyandirdi tavırları. Pek de neşeli görünüyor kendisi. Hayirlisi olsun
Malesef gitmedi, sozde dun gidecekti cok net konusmustuk ama gitmedi, benim de pek onunla ugrasacak durumum yoktu. Bu akşam tekrar konusacagim, gitmezse ve anlasmaya yanasmazsa işleri değiştireceğim.
Malesef gitmedi, sozde dun gidecekti cok net konusmustuk ama gitmedi, benim de pek onunla ugrasacak durumum yoktu. Bu akşam tekrar konusacagim, gitmezse ve anlasmaya yanasmazsa işleri değiştireceğim.
Bazı yorumlara şaşırmamak cidden elde değil, işi " barışma sevişmesine " getiren bile var, vallahi çok ilginç.
Hangimizin eşi bir hafta, on günlük planlı tatili değiştirip, " hayır, gitme " dediğimizde gidip, tatili bir aya çıkarıyor? Üstelik hiç bir şekilde ulaşamıyorsunuz adama. Geri geldiğinde gidiyorum dediği yerde olmadığını, çok başka yerlere gittiğini KENDİNİZ öğreniyorsunuz, adam saklıyor, söylemiyor. Sorduğunuzda kem küm ediyor, aldatıyor musun, telefonuna bakmak istiyorm dediğinizde hiç bir şekilde vermiyor. Aylarca bunun kavgasını yapıyorsunuz adam kılını kıpırdatmıyor okadar üzülüp ağlamanıza rağmen...
Son olay zaten tam fiyasko uçak yok yalanını söyleyip saatlerce hazırlanıp, kendine bakıp yapıp evden kaçarcasına gidiyor. Uçak yalanını tabiki ortaya çıkarıyor konu sahibi, saatlerce arıyor ama dönüş yok, açmıyor, yazmıyor adam. Sonrası malum Çarşamba dönücem, yok cuma, yok uçağı kaçırdım vs. Geri geldiğinde de hiçbir açıklama, özür hiç birşey yok, çaba yok...
Ama bu adamla barışma sevişmesi yapalım, öyle mi? Bu adamla barışan, sen ağzıma da miçsan da artık gıkım çıkmayacak demek istemiştir adama ve hiç şüpheniz olmasın, o adam da bunu fazlasıyla yapacaktır.
Bazı yorumlara şaşırmamak cidden elde değil, işi " barışma sevişmesine " getiren bile var, vallahi çok ilginç.
Hangimizin eşi bir hafta, on günlük planlı tatili değiştirip, " hayır, gitme " dediğimizde gidip, tatili bir aya çıkarıyor? Üstelik hiç bir şekilde ulaşamıyorsunuz adama. Geri geldiğinde gidiyorum dediği yerde olmadığını, çok başka yerlere gittiğini KENDİNİZ öğreniyorsunuz, adam saklıyor, söylemiyor. Sorduğunuzda kem küm ediyor, aldatıyor musun, telefonuna bakmak istiyorm dediğinizde hiç bir şekilde vermiyor. Aylarca bunun kavgasını yapıyorsunuz adam kılını kıpırdatmıyor okadar üzülüp ağlamanıza rağmen...
Son olay zaten tam fiyasko uçak yok yalanını söyleyip saatlerce hazırlanıp, kendine bakıp yapıp evden kaçarcasına gidiyor. Uçak yalanını tabiki ortaya çıkarıyor konu sahibi, saatlerce arıyor ama dönüş yok, açmıyor, yazmıyor adam. Sonrası malum Çarşamba dönücem, yok cuma, yok uçağı kaçırdım vs. Geri geldiğinde de hiçbir açıklama, özür hiç birşey yok, çaba yok...
Ama bu adamla barışma sevişmesi yapalım, öyle mi? Bu adamla barışan, sen ağzıma da miçsan da artık gıkım çıkmayacak demek istemiştir adama ve hiç şüpheniz olmasın, o adam da bunu fazlasıyla yapacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?