Boşanmaya karar vermek ve verememek arasında

Bilemiyorum ki, bana pek art niyetli gelmedi, usendigi icin diye dusundum yani
yalnız adama hadi kış temizliği yapalım sen de perdeleri as filan demediniz, "evden git" dediniz, bunun üşenmesi mi olur...insan bitmiş bir ilişkide istenmediği evde nasıl durur, isterse tembellikten ölsün yani.

gerçekten tuhaf bir eşiniz var.

Nasil yani ben tam anlayamadim yorumunuzu.
Toksik ilişki modundan açık ilişki moduna geçmeyi kabul ettiniz demek yorumum.Adam gönlünüzü alır evliliğiniz devam eder(ki gönlünüzü almaya bile çalışmadı sizi suçladı).
Arada başka şehirde tatile gider nefes alır ilişki yaşar nasılsa kabul ediyorsunuz .İki defa affeden için siradanlaşır tatiller

Ben gidersem kopariz tamamen diye itiraz etti, amac o zaten dedim. Ama ben kopmak istemedigi icin kalmaya calistigini falan hic sanmiyorum, bahane etti, cok usengec bir tiptir, tamamen usengecligine veriyorum. Duruyor işte, bana dedi ki: benim gitmem adil mi, benim lojmanimda olsaydik sen gider miydin? Senin lojmaninda olsaydik da sen gidecektin zaten boyle durumlarda kadinin kalmasi uygun olur, hele bizim gibi doğuda yani. Beni gonderecek evden lojman onun olsa ya... Bir de seyi teklif etti: ayri yasayalim ama atamalari bekleyelim resmi olarak bosanmadan, atamadan sonra basanalim ki lojman sorunu olmasin senin icin. Yani bu teklifi gercekten iyiniyetle mi yaptı yoksa o arada baska bir pislik mi düşünüyor emin olamadim. Bu nasil bir fikir sizce? Bu fikri henuz ailemle konuşmadım, hala ciddiyse teklifinde ailemle oyle konusmayi dusundum bu ihtimali çünkü.

Ne alakasi var ki, kimsenin kimseyi affettigi yok. Ne yaparak boyle bir seyi kabul etmis oldum, hem acik iliski falan ne diyorsunuz yani? Kilit degistir giremesin gibi bir fikir verecekseniz eger dusundum bunu ama bosanma davasinda sorun cikartacak bir durum oldugu icin icraate gecmedim.

Hanımefendi sizin kararınız yaşayan sizsiniz durum değerlendirmesi sadece tek taraflı rıza bundan sonrası

Eklentiler

• Screenshot_2023-11-08-15-52-06-753-edit_com.android.chrome.jpg
    133,3 KB · Görüntüleme: 61
Evet çünkü her an modumu yuksek tutamiyorum ve onun evdeki umursamaz halleri beni yipratiyor, gozden irak olan gonulden de irak olur sonucta

Evliliği bitecek ona rağmen halen keyfi yerinde umursamaz tavırlar içinde olan biri için gerçekten üzülmeye gerek yok. bu adam evli kalsanız dâhi adamin ne yaptığı belli değil, üstelik sizi tek başınıza bir ay gibi uzun bir süre yanlız bırakıyor üstene ne arıyor ne soruyor. başınıza bir şey gelse bir ay sonra öğrenecek bir adam bana göre normal bile değildir. Aldatan bir çok kişi gördüm, onlar bile arayıp soruyor gerçekten hiç normal değil eşiniz. O yüzden eşiniz asla bir kayıp değil ve üzülmeye değmeyecek biri.

Altı çizilmesi gereken cümleleri bold yaptım, evin kontratı onun üstüne olduğu için kapı dışarı edildiğim aklıma geldi, hem de emlakçı parasını, depositosunu kendi ödediğim dairede kaldı, çünkü kiralar çok artmıştı ve zavallı beyefendi ev bulamıyordu, ayy kıyamam

Ayrıca biz boşanma aşamasında iken ona uzaklaştırma kararı aldırdığımda, kendisi benimle görüşemediği için karaktersiz görümce kızı beni arayıp " kediboçi abla, nooolur dayım çok zor durumda, büyük dayımlarda rahat edemiyormuş, duş bile alamıyormuş, boşanana kadar ( hatta boşandıktan sonra bile ) biraz birlikte yaşasanız olmaz mı ? istanbulda da kiralar malum, diye bana whatsapp'ten yazmıştı.

Sonucu biliyorsunuz, bu adama asla ama asla taviz verme konu sahibi, yoksa o karşılık olarak senin canını çok yakacak.

tam anlamadım
boşanınca ikiniz de mi tayin isteyeceksiniz? kim tayin isteyecek? boşanma gerekçesiyle tayin diye bir olay var mı yoksa normalde tayinci midiniz zaten?

kurumunuz boşanmış olanlara lojman vermiyor mu?

sizin belli bir tahsis süreniz yok mu? boşanınca çık mı diyecekler?

Hanımefendi sizin kararınız yaşayan sizsiniz durum değerlendirmesi sadece tek taraflı rıza bundan sonrası
Ay şimdi anladim, siz benim atamaya kadar ayri yasayip atama donemi bosanalim fikrine yorum yazdiniz. Haklisiniz aslinda, oyle dusunmemistim ben. Normal evlilikte bile suphe birakan adam, resmi nikah devam ederken baska utanilacak seylere sebebiyet verebilir. İlk anda kulaga en rahatiymis gibi geldigi icin mantikli denilebilirse de sizin dediginiz gibi bir duruma sebebiyet verebilir.

Evet bosaninca 2 ay icinde cikmam gerekecek lojmandan. Sonrasinda bakmakla yukumlu birisi olmasi gerekiyor benim uzerimde lojmanda kalabilmem icin. Yoksa duz bekarin lojman hakki yok. Seneye ikimiz de tayinciyiz. Ben ailemin yanina atama isteyecegim, insallah temmuzda da onlarin yanina yerlesmis olacagim

Hakli olabilirsiniz, bu ihtimali devredışı birakayim ben. Bir yorumda da açık ilişki olur bu dendi, ben o acidan dusunmemistim hic, o yorumun haklilik payi kocaman yani. Cok ters geldi ya her sey, su olaylar 5 6 ay sonra olsa ne kalacak yer sorun olacak ne atama, allah hayirlisini versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…