- 21 Haziran 2022
- 752
- 1.081
- 43
- 31
- Konu Sahibi mervebirkadin
-
- #1.061
Aciklama yapmadi, hic ilgilenmedi benim suphelerimle uzuntulerimle. Sadece o gidecegim dediginde gitmesine engel olmamama kizdi, umursamadin, cabalamadin falan dedi. Gitmek isteyeni durdurmali miydim bilmiyorum, burda o davranisimi elestirenler oldu. Zamanla degisir boyle konulara yaklasimim belki ama simdilik yapmayi kafasina koyan insana ne yaparsan yap, o seyi yapmasini engelleyemeyiz diye dudunuyorum. İnsallah dogru olani yapiyorumdur, sonrasinda uzulmemNe demek bi hemcinsiniz olarak her zaman. Ağlamak yorgun üzgün düşmek güçsüz olmak değildir elbette ağlıcaksınız aksine bu sizi daha güçlü kılacak. Ama unutmayın bu ağlamalarınız yorgun düşmeleriniz eşiniz karşısında olmamalı çünkü manipülatif insanlar bundan beslenir bundan hoşlanır eve ilk geldiğinde ki bi hışımla çıkışı da bundan karşında kararlı güçlü bir kadın gördüğü içindir. Çünkü bilirler ki öylesini parmaklarında oynatamazlar. Aslında siz ondan hep bi açıklama istediniz kendini aklamaya çalışmasını pişman olmasını beklediniz belki bunu görüp affedicektiniz hatta şuan yüzünü sesini duymak istememenizin sebebi bunları yapmadığı için ona olan kızgınlığınızdan emin olunki iyi ki bunları yapmadı ve siz affetsem bi diye düşünmek durumunda kalmadınız. Kendinizi hiçbir zaman zavallı acınası hissetmeyin ona olan sevginiz aşkınızdan dolayı çünkü siz yapmanız gerekeni yaptınız ama karşınızda kıymetını bilen biri yoktu ne yazik ki. Ne zaman kendinizi kötü hissederseniz şu söz gelsin aklınıza "Bazen Allah kurtarıyor ama siz ayrılık sanıyorsunuz" eminim bi nebze de olsa iyi hissettirecektir. Ve sakın ha sakın dediğini boşanmak için atamayı beklemeyin sizi tek bırakmak istemeyen yaz tatiline siz olmadan gitmezdi, günlerdir Ankara'da yada biz öyle sanıyorsak olduğu yerde öyle gamsız olup saatlerce telefonunuza dönmemezlik yapmazdı kendine zaman yaratmaya çalışıyor aldanmayın üstesinden geleceğinize inanıyorum
Bence bunca şeye aglamamis olmanız ve son derece sakin kalmanız içinizde zaten sogudugunuzun gostergesi. Varlığı ile yokluğu bir olan adamin yokluğunda da aglayacaginizi sanmıyorum. Siz soğukkanlı birisiniz bence. FightingSag olun aslinda zaten yanimdasinizben aglayamadim bi süreçte hic, bi aglasam rahatlarim belki. Ofkelendim, sinirlendim, uzuldum, heyecanladim, gerildim falan bir suru farkli duygu, ama hicbiri beni hickira hickira aglatamadi, birkac damla yaşla kaldı hepsi. Bu aksam evden gittiginde aglarim herhalde artık.
Aciklama yapmadi, hic ilgilenmedi benim suphelerimle uzuntulerimle. Sadece o gidecegim dediginde gitmesine engel olmamama kizdi, umursamadin, cabalamadin falan dedi. Gitmek isteyeni durdurmali miydim bilmiyorum, burda o davranisimi elestirenler oldu. Zamanla degisir boyle konulara yaklasimim belki ama simdilik yapmayi kafasina koyan insana ne yaparsan yap, o seyi yapmasini engelleyemeyiz diye dudunuyorum. İnsallah dogru olani yapiyorumdur, sonrasinda uzulmem
Eşiniz su grubunda mı özellikle yengeç burcu mu? Gitmek isteyen her türlü gider kalmak isteyen de her türlü kalır. Siz o eleştirilere bakmayın dediğiniz gibi yapmayı kafasına koyan insana ne yaparsan yap o şeyi yapmasını engelleyemezsin. Doğru olanı yaptığınızdan emin olabilirsinizAciklama yapmadi, hic ilgilenmedi benim suphelerimle uzuntulerimle. Sadece o gidecegim dediginde gitmesine engel olmamama kizdi, umursamadin, cabalamadin falan dedi. Gitmek isteyeni durdurmali miydim bilmiyorum, burda o davranisimi elestirenler oldu. Zamanla degisir boyle konulara yaklasimim belki ama simdilik yapmayi kafasina koyan insana ne yaparsan yap, o seyi yapmasini engelleyemeyiz diye dudunuyorum. İnsallah dogru olani yapiyorumdur, sonrasinda uzulmem
Evet, tam bir yengec, yattigi yerden ilgi beklesin...Eşiniz su grubunda mı özellikle yengeç burcu mu? Gitmek isteyen her türlü gider kalmak isteyen de her türlü kalır. Siz o eleştirilere bakmayın dediğiniz gibi yapmayı kafasına koyan insana ne yaparsan yap o şeyi yapmasını engelleyemezsin. Doğru olanı yaptığınızdan emin olabilirsiniz
Evet zaten istemiyorum demedi hic, coktan bitirmis kafasinda yazik, sadece sonraki sureci düşünüyor.Adam şüphe gidermiyor ne çabası Allah aşkına. Adamın ne haltlar yediği belli değil, açıklamıyor da. Burda çabalaması gereken siz değilsiniz. O da dünde razı boşanmaya.
Onun yokluguna değil artık bana yaptiklarina neyse geçecek, bir yerlere vardık, netlik biraz rahatlatti beni.Bence bunca şeye aglamamis olmanız ve son derece sakin kalmanız içinizde zaten sogudugunuzun gostergesi. Varlığı ile yokluğu bir olan adamin yokluğunda da aglayacaginizi sanmıyorum. Siz soğukkanlı birisiniz bence. Fighting
Evet, tam bir yengec, yattigi yerden ilgi beklesin...
Evet cok benzermis gercekten, ben de başak burcuyum yani, kafa yapilarimiz cok farkli.Aaa bu benim eski eşe çok benziyor yahu ! Burcuna kadar aynı!. Hem yapar eder aldatırlar, sonra da sen neden savaşmadın benim için, neden benden vazgeçiyorsun, ben o kadına baktım ama senin yüzünden filan falan. Oeeeh at sırtından gitsin be bacım...
Ay her cumlenizde canim sikildi gercekten. Çocuğuna nafakasını odese ne var yani. Sizi tebrik ediyorum, kizinizla beraber cok mutlu gunleriniz olur inşallah
Evet cok benzermis gercekten, ben de başak burcuyum yani, kafa yapilarimiz cok farkli.
Degillerdir elbet, ne desem bilemedim ki, yasattigini yasamadan olmez inşallah bu dunyada da oteki dunyada da bedelini oder.Ne mi olur? Çünkü canı yani parası gider, deli oluyor bu duruma deli. Ama onun canını yani parasını öyle bir alacağım ki. Aklı şaşacak. Parası olmayan adam altına ikinci el SUV model araba çekiyor, onu da kesin kendi üstüne değil başkasının üstüne yaptı. Ben malımı bilirim.
Çocuga on günde bir görüştüklerinde 200 TL harçlık verir, onu bile annene sakın verme, kendine harcıyor diye tembihleyip gönderiyor, bu kadar da hazımsız biri. Beklesin ve görsün bak neler oluyor. Hakimler de aptal değil her halde.
Evet zaten istemiyorum demedi hic, coktan bitirmis kafasinda yazik, sadece sonraki sureci düşünüyor.
Şey bende yengecim deEvet, tam bir yengec, yattigi yerden ilgi beklesin...
Evet yengeçle başak çok farklı anlaşamazlar zaten pekEvet cok benzermis gercekten, ben de başak burcuyum yani, kafa yapilarimiz cok farkli.
Şey bende yengecim deama erkekleri ve kadınları çok farklıdır kadınları anaç ve sadıktır yengeçler tam bir duygusal yönden manipülasyon uzmanı eğer ki bir an önce boşanmazsanız malesef tuzaklarına düşmeye devam edersiniz
Pek tuzaklar kurdugu yok gayet net, keşke daha once net olsaydi. Neyse yasanmasi gerekiyormuş yaşandı, anlasmazliklarimiz böyle sonuçlandı hayirlisiyla nihayete ereriz insallah tesekkurler yorumlariniz icinEvet yengeçle başak çok farklı anlaşamazlar zaten pek
EnPek tuzaklar kurdugu yok gayet net, keşke daha once net olsaydi. Neyse yasanmasi gerekiyormuş yaşandı, anlasmazliklarimiz böyle sonuçlandı hayirlisiyla nihayete ereriz insallah tesekkurler yorumlariniz icin
eğer binr arkadaş tavsiyesi isterseniz , eğer emin değil iseniz ya da kanıt yoksa elinizde (eğerleriniz olduğu içi söylüyorum. boşanmayı aklınızdan çıkarıp belki de yeni bir şans vermelisiniz evliliğinize. hiç bir ön yargı olmadan eski hataları bir kenara bırakıp sanki yeni tanışıyormuşcasına , karşınızda hiç tanımadığınız bir insan varmışcasına düşünün. belkide kaybettiğiniz unuttuğunuz şeyleri hatırlarsınız o da sizdeYok bagirmadim. Bagiririm diye tehdit savurdum sadece. Kocam olduguna eminim, ama ne zaman kadar olacagina emin degilim
Adamın böyle bir talebi bile yok işte sorun orada.eğer binr arkadaş tavsiyesi isterseniz , eğer emin değil iseniz ya da kanıt yoksa elinizde (eğerleriniz olduğu içi söylüyorum. boşanmayı aklınızdan çıkarıp belki de yeni bir şans vermelisiniz evliliğinize. hiç bir ön yargı olmadan eski hataları bir kenara bırakıp sanki yeni tanışıyormuşcasına , karşınızda hiç tanımadığınız bir insan varmışcasına düşünün. belkide kaybettiğiniz unuttuğunuz şeyleri hatırlarsınız o da sizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?