- 8 Temmuz 2023
- 1.803
- 4.138
- 53
- Konu Sahibi mervebirkadin
-
- #1.001
Biliyormusun, hepsi geçecek. Sabret gör.Tesekkur ederim yorumunuz icin, su an ortalik toz duman haklisiniz ama cok net gordugum bir sey var, ben degersizlestiriliyorum ve onun tarafindan kasten üzülüyorum. Olaylardan ayrildi konu artik, bana degersiz hissettirmesi ve bunu bilip isteyerek yapmasi kaldi elimde sadece.
sevgili hanımefendi, siz pek düşünnmeyi beceremediniz anladığım kadarıyla. bir kadın, hayatını bir erkeğin himayesinde geçirmek zorunda değildir. henüz boşanmayı gündemine almış bir kadın neden yeniden karşısına bir erkek çıkabilir diye planlar ya da hesaplar yapsın ki? belli ki siz hayatı çok yanlış pratik ediyorsunuz.Canım buraya böyle konu açmak kafanı karıştırmaktan baska bir işe yaramıyor. Buradakiler yüzde 99 u boşan diyecek. Ben yuvalarin zor kurulduğunu, yeniden karşına çıkacak insanında pürü pak olmayacağını düşünerek biraz dur derim. Biraz zaman geçsin toz duman dağılsın tekrar kendini dinle. Acele kararlar kötü kararlardir. Allah yardımcın olsun bu süreçler sıkıntılı biliyorum.
Sabredince hepsi geçme ihmali yok ? Yaşanmış şeyler hafızadan silinmiş mi oluyor? Siz belli ki size yapılan şeyleri affetmissiniz. Herkes sizin gibi geniş mideli değil. Siz su an kendinizi mutlu mu saniyorsunuz? Böyle büyük seyler yaşayıp affeden insanlar mutluyum diye sadece kendini kandırır. O yaşanmışlıklar her zaman rahatsız eder.Biliyormusun, hepsi geçecek. Sabret gör.
Biliyormusun, hepsi geçecek. Sabret gör.
"Benim aklıma kazınan ağlamamaya çalışarak tantuniyi yutmaya çalıştığım anlar"Bunun bir surec oldugunu ve uzatmamam gerektigini cumartesi günü fark ettim. Gozumle gormedim ama hislerim cok kuvvetli ve davranislari supheleri uzerine cekiyor.
Dogum gunumde o donmustu, burdaydi, ben isten cikip yalniz kalmak ve onu gormemek icin eve gelmemistim. Cicek almis, pasta, yemek, icecek falan evde kutlama hazırlamış. Bir de uzun not birakmis çiçeğe. Eve gelince gördüm ama bana uzuntuden baska bir sey hissetirmedi bu yaptıkları. Benim aklima kazinan aglamamaya cabalayarak tantuniyi yutmaya calistigim anlar.
İletisimsiz kalabiliyorum artik, çünkü ofkeliyim. Yazin da ofkeliydim.
İnsallah dediginiz gibi sadece aliskanliktir, bunu simdi ayirt edemiyorum, sanki cok asikmisim da bunun karsiliginda aldatilmisim gibi hissediyorum, zamanla geçer insallah bu hisler
Aynı meraklardayım. Umarım iyidir.Konu sahibi yazmıyor ve şuan eşiyle acaba aynı evde sinir krizi mi geciriyor diye düşünüyorum.Umarim iyidir günlerdir kadın resmen içine atmakdan dusunmekden bı hâl oldu
Esyalar icin verdigi tepki bence de abatiydi, ortalik yikiliyor, o esyalarina çöp gibi davranmisim diye kiziyor. Hala saygi bekliyor benden.
Ay güldüm valla, seda sayan misali, allah yazdiysa bozsun zor surecler bosanmak falan, hayat ns getirir bilinmez ama insallah bir daha bu surecleri yaşamamDiğer erkekler de kötü çıkarsa onu da boşarsın. Diğer seçimini daha dikkatli yaparsın. Ama kesin olan birşey varsa bu adam sizi sevmiyor. Hem de hiç. Adam eve gelecek iki ağlayacak siz de yumusacakasiniz sanmıştım ama adam tenezzül bile etmedi.
Yok gelmiş, evdeki işleri de yapmis, mutfagi falan toplamis en azindan beni uzmek ve gunluk mutsuzluk dozumu vermek dışında bir seyler yapmis.Bak neler yapicam diyip basıp giden adam eğer birazcık adamlık varsa o eve gelmez.Esip gurleyip kafasına göre gezip gelip birde bu akşam o evde mi kalacak ? Büyük konusmiyim ben aynı şekilde olsaydım eve adım attirmazdim tehtit vari konuşmak kolay.
Yok gelmiş, evdeki işleri de yapmis, mutfagi falan toplamis en azindan beni uzmek ve gunluk mutsuzluk dozumu vermek dışında bir seyler yapmis.
Şuan evde miYok gelmiş, evdeki işleri de yapmis, mutfagi falan toplamis en azindan beni uzmek ve gunluk mutsuzluk dozumu vermek dışında bir seyler yapmis.
Yorumunuzun ilk paragrafinda esimin yaptiklariyla ilgili yazdiginiz her sey gozlerimi doldurdu, hepsi cok dogru. Gidiyor, konustuk.Acilen eve ailenizden birini çağırın gitmeyecek başta dediğimiz gibi sizi suçluyor ve çirkinlesiyor hepsi öyle sizinki değil bu çirkinlik.sizi özellikle manipüle ediyor yıpratıyor bir süre sonra hatayı kendinizde arayacaksınız
Unutmayın 1 ay önce yaptıklarını tekrar yapıyor kafasına göre tatile gidiyor başka şehirden fiş buldunuz bunu yuttugunuz için yine aynı şekilde ayrı hayatı eğlencesine devam etti.Sizi iknaya bile uğraşmadı sadece msj çekti tel kapattı.
O evde olması hata..mutlaka ailenizden birini çağırın yoksa akşam yemek yiyecek 2 gün sonra kahvaltı yapacaksınız normallesecek bu durum yine
Yorumunuzun ilk paragrafinda esimin yaptiklariyla ilgili yazdiginiz her sey gozlerimi doldurdu, hepsi cok dogru. Gidiyor, konustuk.
Canım buraya böyle konu açmak kafanı karıştırmaktan baska bir işe yaramıyor. Buradakiler yüzde 99 u boşan diyecek. Ben yuvalarin zor kurulduğunu, yeniden karşına çıkacak insanında pürü pak olmayacağını düşünerek biraz dur derim. Biraz zaman geçsin toz duman dağılsın tekrar kendini dinle. Acele kararlar kötü kararlardir. Allah yardımcın olsun bu süreçler sıkıntılı biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?