Boşanmaya karar vermek ve verememek arasında

Acilen eve ailenizden birini çağırın gitmeyecek başta dediğimiz gibi sizi suçluyor ve çirkinlesiyor hepsi öyle sizinki değil bu çirkinlik.sizi özellikle manipüle ediyor yıpratıyor bir süre sonra hatayı kendinizde arayacaksınız
Unutmayın 1 ay önce yaptıklarını tekrar yapıyor kafasına göre tatile gidiyor başka şehirden fiş buldunuz bunu yuttugunuz için yine aynı şekilde ayrı hayatı eğlencesine devam etti.Sizi iknaya bile uğraşmadı sadece msj çekti tel kapattı.
O evde olması hata..mutlaka ailenizden birini çağırın yoksa akşam yemek yiyecek 2 gün sonra kahvaltı yapacaksınız normallesecek bu durum yine

Ortak hesabınızda para varsa altınları iz varsa saklayın hesap şifreleri değiştirin arabaya şerh koyun.. kendinizi garantiye alın çok kolay diyordunuz yeni arabayı alırım diye gördünüz vermiyor

Biliyormusun, hepsi geçecek. Sabret gör.

merve, sizin lojman için geçerli midir bilemiyorum ama bazı lojmanlarda "bakımından sorumlu kişiler" ibaresi kök aileyi de kapsıyor. bir arkadaşım, bekar olduğu için zorluk çıkmaması adına annesinin kendisi ile yaşayacağı yönümnde dilekçe vererek bu meseleyi çözmüştü.
evet etik açıdan hiç doğru değil ama mağduriyetinizi gidermek lazım.

sevgili hanımefendi, siz pek düşünnmeyi beceremediniz anladığım kadarıyla. bir kadın, hayatını bir erkeğin himayesinde geçirmek zorunda değildir. henüz boşanmayı gündemine almış bir kadın neden yeniden karşısına bir erkek çıkabilir diye planlar ya da hesaplar yapsın ki? belli ki siz hayatı çok yanlış pratik ediyorsunuz.

Merve hanım, henüz yazmadım ama konunuzu sinir, endişe, kızgınlık ve hayretle takip ediyorum ilk günden beri. Ama artık işlerin gelip dayandığı noktaya dayanamadım.

Beyefendinin gelip kalmasına izin vermeyin. Gururunuz bu kadar cignendi zaten, bir de üstüne size yaşatmaya çalıştığı zorluklara katlanmak zorunda değilsiniz.

Bir ay tatilde nerede kaldıysa, size geleceğim deyip bir hafta nerede kaldıysa orada gitsin kalsın. Bundan sonra bu adamla ilgili hiçbir şey sizin derdiniz değil. Geçen yıllar ya da sevginiz, şu bu yüzünden ona bir borcunuz yok. Kendinizi suçlu da hissetmeyin. Size değer vermeyen insana kendinizi harcatmayin.

Siz onun cebinden çıkarak ilk adımı attınız zaten, güçlü durup hayatınıza en güzel şekilde devam edeceğinize eminim. Bundan sonra her şey gönlünüzce olsun inşallah.

Sabredince hepsi geçme ihmali yok ? Yaşanmış şeyler hafızadan silinmiş mi oluyor? Siz belli ki size yapılan şeyleri affetmissiniz. Herkes sizin gibi geniş mideli değil. Siz su an kendinizi mutlu mu saniyorsunuz? Böyle büyük seyler yaşayıp affeden insanlar mutluyum diye sadece kendini kandırır. O yaşanmışlıklar her zaman rahatsız eder.
Ha siz kendi ayakları üzerinde duramayan birisinizdir affetmissinizdir anlarim hak veririm ama konu sahibinin bu dingoyu çekmesini gerektirecek en ufak sebebi yok

Merve beni sever yapmaz
Ahh o kadar kibir dolu bir cümle ki,onunla evlenmek için uğraşman, borçlarını ödemen,her şekilde kabul etmen bir taraflarını kaldırmış, kendini bir halt sanmış. Kendince ,gider gezer tozar gelirim Merve ses etmez,bir şekilde ikna olur diye düşünmüş.
Lütfen manipüleye gelme, üzme kendini çok daha güzel günler göreceksin inşallah. At sırtından şu ukala adamsıyı

Nasil yani neye sabretsin? Adamin gezip tozmaktan, baska bir kadin varsa ondan gonlunun gecmesini bekleyip mi sabretsin?

Gecer tabii, adam soyle bir 60'ina gelip bana bu kadin bakar bir 10 sene sonra diye dusundugunde durulur. Kadinin hayati o zamana kadar bitmis, gozunun isigi sonmus ne onemi var? 'Yuva' yikilmasin yeter, sanki yuva var ortada. Bu yuvayi yapmak zor olayina da hic inanmiyorum ya biz esimle farkli ulkelerdeniz, iki ulkeden de farkli bir ulkede yasarken evlendik hic de zor olmadi gercekten. Ikimiz bir olup her seyi hallettik kimseyi karistirmadik, insanin gecinmeye gonlu olsun yeter ki.

Gelip gidip sürekli bu konuyu okuyorum, yeni bir gelisme var mi acaba diye.
Herife öyle cok kuruldum, öyle sinirlendim ki, taa nerelerden benim bile psikolojimi bozdu sanirim.
Acikca suclu oldugu halde hala üste cikmaya cabasi... Ben olsam delirirdim gibime geliyor ya. Ennn nefret ettigim, beni en cok cileden cikartan olay.

Umarim her sey cok güzel olur sizin icin konu sahibi.

"Benim aklıma kazınan ağlamamaya çalışarak tantuniyi yutmaya çalıştığım anlar"
Tüm kadınlar defalarca yaşamadık mı bu anı. Gözyaşlarımızı içimize akıta akıta yutkunmadık mı?

Esyalar icin verdigi tepki bence de abatiydi, ortalik yikiliyor, o esyalarina çöp gibi davranmisim diye kiziyor. Hala saygi bekliyor benden.

Canım ben senin durumuna çok üzüldüm, eşyalarını torbalara koydum diye eski eşimin bana verdiği tepki, evden giden olmamak için girdiği çirkef durumlar, karakolluk olmamız, koruma kararı ile evi aldım diye ( polis kayıtları ile ) eve ben yokken çilingir çağırıp benim eşyalarımı kapıya yıgmaları ve abisi ile üstüme kızım varken yürümesi ve en sonunda kızımla evden ayrılmak zorunda kalanın ben olmam ve her konuda benim suçlanmam
Travmalarım depreşti, sakın geri adım atma, bu adamdan sana fayda yok, hep suçlu hem de güçlü ya. Kıyamam, umarım en az hasarla atlatırsın.

Ay güldüm valla, seda sayan misali, allah yazdiysa bozsun zor surecler bosanmak falan, hayat ns getirir bilinmez ama insallah bir daha bu surecleri yaşamam

Yok gelmiş, evdeki işleri de yapmis, mutfagi falan toplamis en azindan beni uzmek ve gunluk mutsuzluk dozumu vermek dışında bir seyler yapmis.

Yorumunuzun ilk paragrafinda esimin yaptiklariyla ilgili yazdiginiz her sey gozlerimi doldurdu, hepsi cok dogru. Gidiyor, konustuk.

burasi "bir derdim var" bölümü. Evliliginde sorun yasayanlar buraya konu açıyor. Erkekler sorunlarinin farkinda ve cozmek istiyosa terapi alin diyoruz. Kadina degersiz hissettiriyor, köle gibi davraniyor, saygısızlık ediyor ve sorunlari cozmek istemiyosa boşan diyoeuz. Cokta bi secenek yok yani.

Ayrica Kimse kendiliginden, durduk yere duzelmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…