Benim yaşadıklarımın çoğu arkamda ailemin olmamasından dolayıydı açıkçası, bir kadın olarak tek başına mücadele etmek zorunda kaldım, kalıyorum. Şimdi nafaka davası açtım ona, eski eş kişisi de nafaka ödememek için kızımı benden almak için karşı dava açtı ve kızımın velayetini istiyor, Çocuğu arkadaşıma bırakıp işe gideceğim, bakamıyorsan bana bırak diye tehdit mesajları atıyor ve kızımı benden almak için yol yapıyor. Kızımın halası ona bakmak için deprem bölgesinden istanbula yerleşecekmiş, oysa ona gel kal kardeşinle diyen bendim. Hepsi beni kızımdan koparmak için planlar yapıyormuş, yeter ki kardeşi 3 kuruş nafaka vermesin diye hepsi bunların.
Allah hepimizin yardımcısı olsun, ufak tefek sıkıntılarım elbette çok ama hiçbiri o adamla evli iken yaşadıklarım ile kıyaslanamaz. Süreki manipülasyon, aşağılanma, hakaret, küfür, iftira ve en kötüsü de değersizleştirme. Dilerim hiç bir kız kardeşim benim yaşadıklarımı ve benzerlerini yaşamaz. Sana güç kuvvet ve dirayet diliyorum. Kavgan, kavgamız tüm kızkardeşlerimize umut verir umarım.