Boşanmaya karar vermek ve verememek arasında

Etraftakiler bile uyarmış onu yaptığının yanlışlığı konusunda yani. Bu bişdiğin şımarık, senin sınırlarını zorlamak için özellikle yapmış. Duygu sömürüsü yapıyor

Bunlari siz yapmamaliydiniz cunku bunlari yapmaniz gereken "kafani neden alip gittin" diye konusmaniz gereken bir ortam dahi olmamaliydi. Cunku evlilikte bu tarz seyler zaten normal degil (bence).

Halâ manipüle etme derdinde, sen bunu mu haketmiştin.
Hak etmedim, bu kadarini kimse hak etmez, elimde tutunabilecegim hiçbir sey kalmadi, gozumun icine baka baka caba sarf etmeyecegim dedi ve etmedi de. Ben de gecelerce oturdum dusundum konussam ne desem bana anlatsa ogrensem aldaliyorum galiba diye falan da karşımda bana bir damlacik bile deger vermeyen bir adam varmış, ne konuşması, konusmaya bile zahmet etmiyor. Evliligi bitiyor, yok corabini bulamiyormus...

Evet o, ama her seyden beni suclu yapti, sonra gun icinde de kotu cok kotu seyler yasandi. Malesef surec hic de iyi ilerlemiyor, yoklugu daha iyiydi resmen.
Bunu yapmış olacağına inanmıyordu, blöf olduğunu düşünüyordu. Gerçeği görünce zoruna gitti.
Tam olarka ne istedigini soylemedi, arabalarin ve altinlarin degerlerine bakip oyle tekrar konusalim dedik. Eski araba yeni araba degis tokusunu ve verdigim paralari geri istememi bu haliyle kabul etmedi.
Hemen bir avukat bul ve işi ona devret, muhattap olma, çok hırpalayacak seni. Uzak durman yararına, ya da hemen çağır aileni gelsinler. Yalnız başa çıkamayacaksın bu insanımsıyla. Çok zorlarsa her şeyi eşit böl kurtul.
Cok cirkin davrandi. Dun aksam da gormustu esyalari, sabah hazirlanirken esya bulamayacagi ortada yani gene disari gidip gezecegine yarinki isine hazirlan. Aksam gayet insan gibi konusmustu, bugun sanki esyalari ilk kez gormus gibi davrandi
Seni sindirmeye çalışıyor. Korkuyorsan da belli etme, yalnız kalma. Ayrıldı mı evden? Aynı evde kalma onunla

Konu sahibi vakit kaybetmeden bir avukat bulun, süreçle artık o ilgilensin. Açıkça belli ki her şey için sizi suçlayacak ve maalesef siz de daha ilk günden acaba demeye başlamışsınız. Sizin şuan bu kadar bocalama sebebiniz biraz da " alır eşyalarını gider, kendi boşanma konusu açacak " vs tarzı düşünceniz bence. Böyle olmayacağını bir çok üye anlatmaya çalıştı, maalesef yeterince dikkate almadınız.

Umrunda olmasın şuan. Hayatın gerçekleri var. Bir kaç sene sonra sizin gibi birini bulamadığında hayatına başka biri girse daha tatmin olamayacak.
Ayrıca boş verin madem umrunda değil kendi bilir. Tamamen buradaki izlenimlerime dayanarak yazıyorum o sizin seviyenizde bile değil. Kendi kaybeder.

Evden gitmiyor, ev bulana kadar kalayim bari dedi, hayir istemiyorum dedim ama bilmiyorum. Boyle cok yipratici, simdi bir de her yere esya saçıldı. Eve ne zaman gelecegiyle ilgili rahatsizlik da cabasi. Evim, kafam, duygularim, hayatim darmadağınık. Neler oluyor inanamiyorum bazen. Gerçek benim de zoruma gitti, bu hikayedeki tek gercek bana hic deger vermedigi oldu. Konu nerdeeen nereye geldi, ayak seslerini duyuyormusum meselelerin de gormek istemedigim icin baska seylere yormak icin cirpinip durmusum. Korktugumu belli etmeyecegim, onun ilk şoku, ondan ofke patliyo, yoksa o da ayrilmak istiyor zaten, ankarada gezmelerdeyken donunce boyle olabilecegini hic düşünmedigi belli oldu.

Oyle dusundum evet, bosanmamak icin diretmedi de zaten. Ben acaba demiyorumz hicbir acabam kalmadi.

Simdi güçlü durayim, sonra ağlarim. Umursamamaya çalışıyorum. Sonrasi onun hayatı artık umursamam.

Otele gitsin sünepe. Tek hatada silmişsin diyor yuhhh sen aylardır yoksun yok kim çeker seni bu halinle be

Canım buraya böyle konu açmak kafanı karıştırmaktan baska bir işe yaramıyor. Buradakiler yüzde 99 u boşan diyecek. Ben yuvalarin zor kurulduğunu, yeniden karşına çıkacak insanında pürü pak olmayacağını düşünerek biraz dur derim. Biraz zaman geçsin toz duman dağılsın tekrar kendini dinle. Acele kararlar kötü kararlardir. Allah yardımcın olsun bu süreçler sıkıntılı biliyorum.

Ego kibir tavan seninkinde ya. Sen zaten başlarda sormussundur ama kim kimin peşinden koşar durur ya. İyice alışmış kosmaniza

Tesekkur ederim yorumunuz icin, su an ortalik toz duman haklisiniz ama cok net gordugum bir sey var, ben degersizlestiriliyorum ve onun tarafindan kasten üzülüyorum. Olaylardan ayrildi konu artik, bana degersiz hissettirmesi ve bunu bilip isteyerek yapmasi kaldi elimde sadece.

Zaten kadın affetmis bir kere. Yazın da yapmış bjr ay aramamis sormamis kadın buna rağmen affetmis ama bak yine yaptı. Konu sahibi boşanma davasını açsın eğer yalvarma olursa o zaman kendisi degerlendirir

Aynen öyle. Konu aldatma bjle değil artik. Aldatan erkekler bile bir zaman ayırıp karısını arıyor bu bambaşka bir şey oldu artık

Otele gitsin sünepe. Tek hatada silmişsin diyor yuhhh sen aylardır yoksun yok kim çeker seni bu halinle be
Ego kibir tavan seninkinde ya. Sen zaten başlarda sormussundur ama kim kimin peşinden koşar durur ya. İyice alışmış kosmaniza
Esyalar icin verdigi tepki bence de abatiydi, ortalik yikiliyor, o esyalarina çöp gibi davranmisim diye kiziyor. Hala saygi bekliyor benden.

Zaten kadın affetmis bir kere. Yazın da yapmış bjr ay aramamis sormamis kadın buna rağmen affetmis ama bak yine yaptı. Konu sahibi boşanma davasını açsın eğer yalvarma olursa o zaman kendisi degerlendirir
Ne yalvarmasi, sartlari begenmiyor adam. Bir kere bile demedi ki bosanmayalim diye. Boyle yapacagini, bosanmak isteyecegini dusunmemistim dedi sadece. Buna mi tutunayim ben simdi yuva kolay kurulmuyor diger erkekler de kotu zaten diyerekten...

Esyalar icin verdigi tepki bence de abatiydi, ortalik yikiliyor, o esyalarina çöp gibi davranmisim diye kiziyor. Hala saygi bekliyor benden.
O takım elbiseler pantolonları alırken seni düşündüğünden daha fazla düşünmüştür ondandır. Zira insan düşündüğü ve emek verdiği şey zarar görmesin diye endiselenir

Ne yalvarmasi, sartlari begenmiyor adam. Bir kere bile demedi ki bosanmayalim diye. Boyle yapacagini, bosanmak isteyecegini dusunmemistim dedi sadece. Buna mi tutunayim ben simdi yuva kolay kurulmuyor diger erkekler de kotu zaten diyerekten...
Diğer erkekler de kötü çıkarsa onu da boşarsın. Diğer seçimini daha dikkatli yaparsın. Ama kesin olan birşey varsa bu adam sizi sevmiyor. Hem de hiç. Adam eve gelecek iki ağlayacak siz de yumusacakasiniz sanmıştım ama adam tenezzül bile etmedi.

Bak neler yapicam diyip basıp giden adam eğer birazcık adamlık varsa o eve gelmez.Esip gurleyip kafasına göre gezip gelip birde bu akşam o evde mi kalacak ? Büyük konusmiyim ben aynı şekilde olsaydım eve adım attirmazdim tehtit vari konuşmak kolay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…