Boşanmaya karar vermek ve verememek arasında

Konu sahibi yazmıyor ve şuan eşiyle acaba aynı evde sinir krizi mi geciriyor diye düşünüyorum.Umarim iyidir günlerdir kadın resmen içine atmakdan dusunmekden bı hâl oldu
Aynı meraklardayım. Umarım iyidir.
Kendince af diliyor olabilir mi?
Ben disardaydim, eve sekizden sonra geldim. Mutfaktaydi kapisi kapaliydi. Direkt elimi yuzumu falan yikayip yattim. Sonra geldi konusabilir miyiz 10dk.ni ayirabilir misin diye sordu. Biraz durup dusunelim her sey cok hizli oluyor dedi. Burdan gitmesini, gittigi yerde istedigi kadar dusunmesini soyledim. O zaman iyice koparmisiz bir sure ikimiz de düşünelim, sonra istersen gene bosanalim ama dusunelim diye israr etti. Arada baska konusmalar. Nihayetinde kabul etti, once bir valiz yapip gidecek. Sonra daimi kalacak evini bulunca digerlerini de alacak.

Konusmak yerine ne yaptigini, nerde kaldigini belgeleriyle(otel faturasi, arama dökümü) gibi biseyle aciklamasini beklerdim ben. Sonucta neden bosanmak istediginiz belli

Manipüle etmeye çalıştı, çalışıyor ve çalışacak. Tecrübe konuşuyor, ortak mallarınız konusunda önlemini almaya bak bence. Bir avukat yardımı alabilirsen iyi olur, ama lütfen mutlaka tanıdık vasıtası ile olsun, avukatların da hepsi güvenilir değil maalesef.

Cok uzuldum yasadiklariniza gecmis cok sukur insallah simdi cok daha iyisinizdir sabahki agresif tavrini birakmis, evde kalmak icin gayet uyumlu konuşmaya çalıştı benimle, aklim cok gitti geldi, ama ben bosanmak istemiyorum bile demedi, surekli kendinden bahsetti, 10 kilo vermis de işte hastaymis da, hayatimiza devam edemeyecek hale gelmisiz, sindirmek icin vakit gerekmis, sindirmek istemiyorum zaten sindiremem.

Sen sürekli uçağı kacirirken ben çok düşündum deseydin

O geceyi hiç unutamayacakmisim gibi geliyor. Bir daha tantuni yemedim zaten, ama bunlar bi gecsin, tantuniyle de barisim sonucta tantuninin bi suçu yok ve tantuni cok severim

Sen sürekli uçağı kacirirken ben çok düşündum deseydin
O da yazin yaşanan sürece takılmış, hic engel olmadin, bir sey demedin, ayrilmak icin bahane ettin gibisinden konuştu. Burda da cok soyleyenler oldu, o zaman ona tepkini koymaliydin diye yorumlar yapildi. Haklilik paylari vardi, ama ben gitmek isteyeni durdurmaya calismakla bir yere varilmayacagini dusunuyordum ve kendi itirafimi yapayim: islerin buraya gelecegini tahmin edemedim.

Sag olun tavsiyeniz icin o resmi islemleri ben hallederim sorun yok.

İnsallah sag olun iyi dilekleriniz icin konu tam bdv'lik oldu ve bir sürü kadin oturdugu yerden sinir oldu gerçekten. Forumu hep takip eder, ufak tefek bazi konulara yorumlar atardim. Bir gun benim de tam bdv.lik gunler gecirecegim aklima hic gelmemisti. Allah sonumu hayretsin.

Benim yaşadıklarımın çoğu arkamda ailemin olmamasından dolayıydı açıkçası, bir kadın olarak tek başına mücadele etmek zorunda kaldım, kalıyorum. Şimdi nafaka davası açtım ona, eski eş kişisi de nafaka ödememek için kızımı benden almak için karşı dava açtı ve kızımın velayetini istiyor, Çocuğu arkadaşıma bırakıp işe gideceğim, bakamıyorsan bana bırak diye tehdit mesajları atıyor ve kızımı benden almak için yol yapıyor. Kızımın halası ona bakmak için deprem bölgesinden istanbula yerleşecekmiş, oysa ona gel kal kardeşinle diyen bendim. Hepsi beni kızımdan koparmak için planlar yapıyormuş, yeter ki kardeşi 3 kuruş nafaka vermesin diye hepsi bunların.
Allah hepimizin yardımcısı olsun, ufak tefek sıkıntılarım elbette çok ama hiçbiri o adamla evli iken yaşadıklarım ile kıyaslanamaz. Süreki manipülasyon, aşağılanma, hakaret, küfür, iftira ve en kötüsü de değersizleştirme. Dilerim hiç bir kız kardeşim benim yaşadıklarımı ve benzerlerini yaşamaz. Sana güç kuvvet ve dirayet diliyorum. Kavgan, kavgamız tüm kızkardeşlerimize umut verir umarım.

Ay benim yasadiklarim, sizin bu yazdiklarinizin yaninda ne ki... İnsanlar kötü ya, islerine gelmeyen bir sey olunca o kadar kotulesiyorlar ki... Çok üzüldüm yasamak zorunda kaldiklariniza. Allah yardimciniz olsun

Farkında mısınız hala bu sefer gittiği yerden bahsetmiyor? Ve hâlâ bahane diye sizi suçluyor sizi katiyen iknaya çalışmadan

Off boşanmamak için tek çabası yok.
"Süreç hızlı ilerliyormuşmuş" kendi pisikolojini hazırlamaya çalışıyor bencil yine kendini düşünüyor.

Neyse ruhunuza ve bedeninize sakinlik diliyorum. İnşallah Hakkınızda hayırlısı olur.

Ay benim yasadiklarim, sizin bu yazdiklarinizin yaninda ne ki... İnsanlar kötü ya, islerine gelmeyen bir sey olunca o kadar kotulesiyorlar ki... Çok üzüldüm yasamak zorunda kaldiklariniza. Allah yardimciniz olsun
Hepsi geçiyor inan bana, geçecek. Kızımı benden almasına asla müsaade etmeyeceğim, o cocuk karnıma ilk düştügünde sevinmeyen, şimdi hazır değiliz, aldıralım diyen o aşağılık adamın evladımı benden yine koparmaya çalışmasına ve bunu da vereceği üç kuruşluk nafakayı vermemek için yapmaya çalıştığına inanamıyorum diyeceğim ama tam ondan beklenecek hareketler.

İyi haberlerini bekliyorum ve eminim çok kolay toparlanacaksın. Gücünü kaybetme çünkü sen haklısın!

Gercekten zor ve sinir bozucu bir surec, ama ben konunun basindan beri sizin sakinliginize ciddi anlamda hayran kaldim. Dogru karari da vermissiniz gibi duruyor, bundan sonra bdv'lik durum olmasin dilerim ki hayatinizda.

Evet,malesef kendini hazirliyor, sartlari olgunlastirip kabullenebilmek icin sureye ihtiyac duyuyor. Beni hic dusunmedi zaten, tek ilgilendigi aadece kendiydi. Simdi de ilgi istiyor, bu zamana kadar ben ona istedigi ilgiyi hic veremedim, bu da benim hatam ve eksikligimdir belki bu yuzden iliskimiz hep calkantiliydi, simdi dogru degerlendirebilecek durumda degilim buna odaklanamiyorum.

Gercekten zor ve sinir bozucu bir surec, ama ben konunun basindan beri sizin sakinliginize ciddi anlamda hayran kaldim. Dogru karari da vermissiniz gibi duruyor, bundan sonra bdv'lik durum olmasin dilerim ki hayatinizda.
Tesekkurler, sureci kendi tarzimda yurutmeye calistim işte. İnsallah bundan sonra olmaz

Ay her cumlenizde canim sikildi gercekten. Çocuğuna nafakasını odese ne var yani. Sizi tebrik ediyorum, kizinizla beraber cok mutlu gunleriniz olur inşallah

Cabalamamasi kalbimi hâlâ kiriyor, cabalamayacagini acikca yuzume kolayca soyleyebilmesine ragmen. Ne biliyim ya. Karsimda surekli benden bir seyler bekleyen, yaptigi her hataya onu benim surukledigimi soyleyen biri var. Hatalarinin hic onemi yok, ona gore sorun benim onu suruklemis olmam. Beni asla görmüyor, tek derdi ona yasattigim travmalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…