- 4 Ekim 2023
- 180
- 255
- 18
- Konu Sahibi mervebirkadin
-
Ne yapacaktınız? Gerçekten erkekleri anlayamıyorum... Her durumda uste cikmaya calisiyorlar. Banlanmamak icin susuyorum ama siz lutfen bu manipulasyonlara gelmeyin. Zoruna da gittiyse iyi olmuş diyin geçin.Esyalar cok zoruna gitmis, benim zoruma gidenler ve onun zoruna gidenleri teraziye koysak kiminki agir basar yani...
Aslinda beni bir karsilik vermeye itti, gelicem diyip gelmemesi ve sonraki acmama bilmem ne ile o kadar kotu oldum ki, biraz da ofke duygusuyla yaptim bunu inkar edemem. Yapmasa miydim diye de düşündüm, kiskirtici bir hareket oldu, ortam x2 gerildi.Ne yapacaktınız? Gerçekten erkekleri anlayamıyorum... Her durumda uste cikmaya calisiyorlar. Banlanmamak icin susuyorum ama siz lutfen bu manipulasyonlara gelmeyin. Zoruna da gittiyse iyi olmuş diyin geçin.
Esyalari toplamaniz ortami gerdi diye dusunmeyin. Cok saglikli bir ortam yoktu zaten. Ofkelenebilirsiniz, bu doğal. Bazi kavgalar cikmalidir, kendinizi bu kadar sorgulamayin. Kiskirtici olduysa oldu, kizdiysaniz kizdiniz. Taş değilsiniz insansiniz neticede.Aslinda beni bir karsilik vermeye itti, gelicem diyip gelmemesi ve sonraki acmama bilmem ne ile o kadar kotu oldum ki, biraz da ofke duygusuyla yaptim bunu inkar edemem. Yapmasa miydim diye de düşündüm, kiskirtici bir hareket oldu, ortam x2 gerildi.
Ben protokol ve dava dilekcesi taslagini hazirladim zaten, goreceksin sen tarzindaki tavri ve siniri gectiyse gel beraber tek celsede bitirelim bunu yipranmayalim daha fazla diyecegim. Bugünkü öfkesi gecsin ama, öfkeyle bir hareket yapmasin.O lojmanı boşaltmak zorundaysanız eğer biran önce kendinize yer bulun ve daha fazla yıpranmadan davayı açın akşam önüne bı protokol koyun ve mümkünse iletişim kurmayın çünkü anlaşılan yıpranan siz olacaksiniz
Yapmasaydim keske dedim bugunku korkuyla da olan oldu, alip ceker gider diye dusundum ben ya hatta o benden ayrilmayi ister belki donunce diye bile konustuk buralarda. O yazinki gibi dönüp hayatina devam etmeyi düşünüyormuş gördüm.Esyalari toplamaniz ortami gerdi diye dusunmeyin. Cok saglikli bir ortam yoktu zaten. Ofkelenebilirsiniz, bu doğal. Bazi kavgalar cikmalidir, kendinizi bu kadar sorgulamayin. Kiskirtici olduysa oldu, kizdiysaniz kizdiniz. Taş değilsiniz insansiniz neticede.
Ben dun aksam yazamadim, ne kadar kendimi hazirladigimi soylesem de hazirlayamamisim ve dağıldım. Boşanmayı kabul etti, sartlarda tam anlasamadik ama anlasiriz elbet. Her sey icin beni sucladi, yillardir onu gormemisim, zaten hic sevmemisim, bir kere bir hata yapmis, tek hatada onu silmiş her şeyi yıkıp gecmisim, hatayi yaparken onu kapinin onune koyacagimi o tatile beraber gittigini soyledigi arkadasi ona soylemis, ama o yok demis merve beni sever yapmaz, artik eski mervesi yokmus. Zaten ayrilmaya da cok hevesliymisim hep, o da cabalamaktan yorulmus. Biraz agladi da.
Tam ne olarak ne söyledi ona ulaşamamanla ilgili.Yazdın belki ama kusura bakma kaçırdım ben.İllaki bir açıklama yapmıştırYapmasaydim keske dedim bugunku korkuyla da olan oldu, alip ceker gider diye dusundum ben ya hatta o benden ayrilmayi ister belki donunce diye bile konustuk buralarda. O yazinki gibi dönüp hayatina devam etmeyi düşünüyormuş gördüm.
Yazin yaptiginda tavir koymadiginiz icin suan boyle davraniyor zaten. Hem saskinlik hem de sucluluk duyuyor.Yapmasaydim keske dedim bugunku korkuyla da olan oldu, alip ceker gider diye dusundum ben ya hatta o benden ayrilmayi ister belki donunce diye bile konustuk buralarda. O yazinki gibi dönüp hayatina devam etmeyi düşünüyormuş gördüm.
Evet, çok haklısınız. Bana o kadar degersiz hissettirdi ki... Tabii ki ne olursa olsun birbirimizin yaninda olmaliyiz iyi gunde kotu gunde dedik her sorunda dönüp gidilmez ama bir insana bu kadar da kotu davranilmaz, her seye de eyvallah olmaz.'Merve beni sever yapmaz' ne kadar tehlikeli bir cumle aslinda. Sizi hep cepte gormus, su anki ofkesinin sebebi de elinden kacirdigini anlamasi, oyuncagi elinden alinmis cocuk gibi tepkiler veriyor.
Benimle konusmak istemedigini, diger herkesi de benim arattigimi dusundugu icin onlari da acmadigini soyledi.Tam ne olarak ne söyledi ona ulaşamamanla ilgili.Yazdın belki ama kusura bakma kaçırdım ben.İllaki bir açıklama yapmıştır
Ben daha cok şöyle anladim: surekli caba gostemeyeceginden benim hic çaba gostermedigimden falan bahsettigi icin, yazin ve sonrasinda ben bunun peşinden kosmali, senin sorunun ne bir derdin varsa bana anlat bak neden kafani alip gittin birbirimiz olmadan durabiliyoruz artik bizi bu kadar uzaklastiran ne gibisinden onu anlayip boyle davranmamasi icin cabalamaliydum, fiş meselesi olmasa belki yapardim da ama geçti artıkYazin yaptiginda tavir koymadiginiz icin suan boyle davraniyor zaten. Hem saskinlik hem de sucluluk duyuyor.
Giderken kırgın mıydınız birbirinizeBenimle konusmak istemedigini, diger herkesi de benim arattigimi dusundugu icin onlari da acmadigini soyledi.
Evet ama buna onu ben sürüklemişim. Ne olursa olsun bunca supheyle beni birakip cumartesi gidip pazara kadar ankarada kalmayacaktin dedim
Hep kırgın ve kavgaliydik biz zatenGiderken kırgın mıydınız birbirinize
Böyle hissetmeniz çok normal biz kadınlar acımızı en derinlerde yaşarız belki 3 ay belki 6 ay ama daha sonrasında tekrar güçlü şekilde ayağa kalkarız. Kendinize yüklenmeyin her şeyin zamanı varSevinecegim gunler gelecek insallah, ben simdi hayal kirikligi ve uzuntuden baska bir sey hissedemiyorum
Yok, bosanmaya itiraz etmedi. Bu süreçte o kadar suclu ki o, ben onu günlük anlasmazliklar nedeniyle öncesinde üzmüş de olsam aldatma suphesi bambaska bir sey, tabii ki tamamen o suclu. Ama umurunda degil ki adamin, acik acik soyledi zaten ben caba sarf etmeyecegim seni aldatmadigimi anlatmaya dedi.Eğer gerçekten burada bizimle konuştuğunuz biriyseniz tamamen suçlu o. Çünkü adam karısı boşanacak şüpheleri var, bu şüpheleri gidermek gerine suçlamayı tercih etmiş. Boşanmamak içinde gördüğüm kadarıyla çabası yok. Her türlü haltı yedim bari giderken suçlu hisstieryim kafanda halen.
İnanilir gibi degil su cumle... Pişkinlikte zirve.Yok, bosanmaya itiraz etmedi. Bu süreçte o kadar suclu ki o, ben onu günlük anlasmazliklar nedeniyle öncesinde üzmüş de olsam aldatma suphesi bambaska bir sey, tabii ki tamamen o suclu. Ama umurunda degil ki adamin, acik acik soyledi zaten ben caba sarf etmeyecegim seni aldatmadigimi anlatmaya dedi.
Halâ manipüle etme derdinde, sen bunu mu haketmiştin.Evet, beni ciddiye bile almamis, blof atiyorum sanmış. Cok kotu oldum esyalari boyle gorunce bunca yildan sonra bunu mu hak ettim dedi bana
Durum oylece ortada işte yazik.İnanilir gibi degil su cumle... Pişkinlikte zirve.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?