Boşanmaya karar vermek ve verememek arasında

Bunlar da gececek, o da kendi yoluna gitsin, mutlu olsun mutsuz olsun, umurumda bile değil. 10 yillik iliskiden cikinca ikimiz de tepetaklak olacagiz bence, ama o yaptigina degdi mi diye düşünurken benim yasadigim bu zor gunlerden yasar insallah. Oyle gununu gun edip sonra mutlu olmayi allah nasip etmez ona zaten.

Merak etmeyin kimse yasattigini yasamadan gitmez bu dunyadan.

Micti toparlayamiyor hem suçlu hem güçlü psikolojisinde tavır yapıyor aileyi de size karşı doldurur
22,30 da yazmışım benzer şeyler yaptı baskın şekilde sizi suçluyor manipule ediyor siz bile kendinizden şüpheye düştünüz
Ailesine de güvenmeyin çirkinleşmiş şimdiden adam sizi özgüvensiz sürekli başınının etini yiyen biri olarak lanse ediyor

Sadece kendi aramalarına değil, anne ve ablasının aramalarına da dönmedi adam, mesajlarına cevap vermedi. Hatta ablayla konuşurken abla demiş mesajlar mavi tik oldu şimdi, iyi demekki endişe etme diye. Demekki adam telefonu koydu bir yere, almadı eline saatlerce. Adam sana çok kızgınım, o yüzden aramadım, cevap vermedim mesajlarına demiş ama anne/ablaya da cevap vermemiş işte. Onların mesajları da okunmamış. Burdan yola çıkıyor, evli olduğunu bilmeyen biriyle beraber diye düşünüyor ki rahatsız etmesin kimse diye telefonu bıraktı. Ki çok muhtemel ikinci bir telefon var çünkü her gün telefonsuz buluşsa şüphelenir karşı taraf.

Bir de sürekli sormasını rağmen hiç bir açıklama yapamamış, tek dediği yok öyle birşey, kafanda kurdun, beni sevmedin hiç vs. Akılsız adam sevmese evlen diye borçlarını öder, rest çeker mi? Neden aylarca telefonunu göstermedin sorusuna cevap vermemiş, lafı değiştirmiş hep. Sizi bilmem ama bence gayet açık.

Bu erkek milleti bosanirken icine seytan giriyor. Dava surecinde pisman olmayin diye baştan uyarmak istedim.

Günaydın sevgili konu sahibi,
Eşinizin saçma sapan manipülatif davranışlarıyla ilgili çok konuşuldu. Siz de zaten artık bir karar verdiniz umarım sizin için en iyisi olur. Ancak bir konuda yorum yapmak zorunda hissediyorum kendimi. Siz ilişkiniz boyunca ,hatta muhtemelen hayatınız boyunca, kendinize katı sınırlar çizmişsiniz. Hata yapmak sizi çok tedirgin ediyor. “Mesaj attım, keşke atmasaydım. Annesini aradım, keşke aramasaydım. … yaptım, keşke yapmasaydım…” gibi. Eşinize evliliğiniz boyunca gösterdiğiniz toleransı kendinize hiç göstermiyorsunuz. İnsansınız siz de hata yapabilirsiniz. Hepimiz yapabiliriz ama her hatadan sonra kendinizi bu kadar suçlamak sizi manipülasyona açık hale getiriyor. Kırk yaşıma günler kala hayattan şunu öğrendim:
Siz kendinizi ne kadar severseniz başkaları da sizi o kadar sever,
Siz kendinize ne kadar saygı duyarsanız başkaları da size o kadar saygı duyar,
Siz kendinize karşı ne kadar bağışlayıcı olursanız başkaları da size o kadar şefkat gösterir.
Lütfen bağışlayıcılığınızı ve şefkatinizi kendinizden esirgemeyin.
Ne karar alırsanız alın, bugün yeni hayatınız ilk günü. Yolunuz hep mutlu, ışıklı olsun.
Sevgiler.

Gecti. Çünkü hicbir mantikli sey soylemeden havada konusup duruyor. Benim icimdeki supreheyi gecirecek hicbir sey yapmiyor. Ablasiyla ben telefonda konuşuyorduk. Bana mesaj atmis o sirada. Ablasi da dedi ki: merve mavi tik oldu mesajlarim, gordu mesajlari, iyidir o zamam merak etme. Ben soruyorum kendisine, seninle konusmak istemedigim icin cevaplamadim diyor. Annenle ablani neden acmadin dedim, onlar mesaj atmis gordum onlari da dedi. Onlara niye cevap vermiyorsun merak ettiler seni diye defalarca sordum, konuyu degistiriyor. Yaptigi benim telefonumu acmamak degil, telefonu tamamen sessize alip cebine sokmak ya da bi yere birakmak falan. Sen kafanda kuruyorsun diyip durdu. Mantikli bir sey soyle madem, icimdeki supheyi gecirecek bir sey yap, alalen beni aldattigini dusundugumu soyluyorum sana dedigimde de sen beni zaten sevmiyorsun, bu iliski icin bir kere cabalamadim bak ne, sacmaliyorsun artik falan filan... Aldatmadiysa bile bana eziyet etmek icin yapiyor, umusamiyor benim uzuldugumu falan.

Ailesine de rezil oldum, annesi sonra hic aramadi bile, naptiniz kizim konustunuz mu diye. Sakin kalabilsem aramazdim onlari da, neyse olan oldu artik.

Tesekkurler yorumunuz icin kendime daha anlayisli davranmayi deneyecegim, sevgiler

Biraz karisik hissediyorum. Oyalanacak seyler yapiyorum, kuafor randevum var, ordan alisverise gidecegim, arabayi yikatacagim, kahve falan içeceğim. Zaten bu gun de gelecegini düşünmüyorum.
Çok güzel. Boşverin gelsin yada gelmesin siz keyfinize bakın... Günlük aktivitelerinize devam etmeniz çok güzel, bu süreci en az acıyla atlatmanıza yardımcı olacaktır eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…