- Konu Sahibi mervebirkadin
Hala niye adama uçağın ne zaman diye sordugunuzu anlamadım ??? Adam da anlamamış zaten. Hatta ne yapsam yakamdan düşmüyor alttan alıyor halaerak ediyor beni deyip içten içe böbürleniyordur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen tam ben yazacaktımHala niye adama uçağın ne zaman diye sordugunuzu anlamadım ??? Adam da anlamamış zaten. Hatta ne yapsam yakamdan düşmüyor alttan alıyor halaerak ediyor beni deyip içten içe böbürleniyordur
Ama her an gelecek diye de beklemek kötü elbette konu sahibi de kendini hazırlamak istiyor ayrıca uçağa yetisebilecekmisin demiş yani merak eder gbi değil laf sokar gibi sormuşHala niye adama uçağın ne zaman diye sordugunuzu anlamadım ??? Adam da anlamamış zaten. Hatta ne yapsam yakamdan düşmüyor alttan alıyor halaerak ediyor beni deyip içten içe böbürleniyordur
Ama her an gelecek diye de beklemek kötü elbette konu sahibi de kendini hazırlamak istiyor ayrıca uçağa yetisebilecekmisin demiş yani merak eder gbi değil laf sokar gibi sormuş
Boşanmaya karar verdiğiniz adamın gelip gelmemesiyle neden ilgilendiniz? Annesine neden boşanacağınızı söylemediniz? Neden dillendirmeye, duyurmaya çekiniyorsunuz?Sordum sadece yalvarir pozisyona mi girdim? Oyle mi gorunuyor
Sordum sadece yalvarir pozisyona mi girdim? Oyle mi gorunuyor
Keşke biraz anlatsaydın,annesi haliyle kendince durumu yumuşatmaya çalışıyorAnnesi biraz teselli eder gibi konustu yani, gercer bunlar uzulme falan dedi. Pek bir sey demedim ben annesine telefonda. Bi de teselli ediyor, kizdim da neyse yasli kadin sonucta.
Hala niye adama uçağın ne zaman diye sordugunuzu anlamadım ??? Adam da anlamamış zaten. Hatta ne yapsam yakamdan düşmüyor alttan alıyor halaerak ediyor beni deyip içten içe böbürleniyordur
Merak ettim ya, cok dogru bir hareket degildi kabul. Sonra cevap vermedim. Bi de verseydin demeyinAynen tam ben yazacaktım
Siz cok uzerime geliyorsunuz ama saka bir yana, aktif bir hareket beklemiyorum gercekten. Belirsizlikten rahatsiz oluyorum sadece gelecekse gelsin anahtarlarini kartlarini birakip gitsin diye bekliyorum.Uçağa yetisebilecek misin diye soran biri ilk ozurde affeder zaten adamdan aktif bir davranış bekliyor hazır yani. Umarım adam bu tavrına devam eder de konu sahibi kendini kurtarmış olur aksi halde hep bir kısır döngü
Laf sokmak gibi bir amacim da yoktu da sadece merak ettim, belirsizlik rahatsiz ediyor.Ama her an gelecek diye de beklemek kötü elbette konu sahibi de kendini hazırlamak istiyor ayrıca uçağa yetisebilecekmisin demiş yani merak eder gbi değil laf sokar gibi sormuş
Kimseye duyurmama gerek yok, once kendi ailemle konuşacağım. Herkes kendi ailesine soylesin, bi de hisim akrabayla mi ugrasayimBoşanmaya karar verdiğiniz adamın gelip gelmemesiyle neden ilgilendiniz? Annesine neden boşanacağınızı söylemediniz? Neden dillendirmeye, duyurmaya çekiniyorsunuz?
Evet, sormasaymisim daha iyiydi. Merakima yenildim.Bence sormayin. Merve merak ediyor, hala ilgileniyor moduna girecek iyice
Yok, herkes kendi ailesine anlatsa daha iyi olur bence.Keşke biraz anlatsaydın,annesi haliyle kendince durumu yumuşatmaya çalışıyor
Ay güldüm gercekten allah iyiliginizi versin arabasi olmasa gelmeyebilir de ona belli olmazMerve bir de bakiyormussun 1 yıl geçmiş hepimiz hâlâ kocan gelecek diye bekliyoruz
Bacim araba filan çok önemli değil bence senin koca için adam her gün uçağa geç kalıyor maşallah Yarın ne diyecek aşırı merak ediyorumAy güldüm gercekten allah iyiliginizi versin arabasi olmasa gelmeyebilir de ona belli olmaz
Yarin gelir herhalde, rapor falan da alabilir belli olmaz. Aman biktirdi, iyi ki ilk basta kafama gore kalkip gitmemisim evden. Gereksiz yere misafirhanelerde gezecektim bi deBacim araba filan çok önemli değil bence senin koca için adam her gün uçağa geç kalıyor maşallah Yarın ne diyecek aşırı merak ediyorum
Bunun hissiyatı falan kalmamış ki,adam bir gidiyor 1 aydan fazla ortadan kayboluyor,3 gün diye gidiyor 10 gün yok.Sizde güvensizlik başlamış ve güvenmemekte de haklısınız. Kesinlikle manipülasyonlarını dinlemeyin bir şeyler saklamayan insan net olur. Net olmayan sizide böyle güvensizlik içinde bırakan insanla da olmaz. Bence hissiyatlarınıza güvenmelisiniz ben bir kadının hissiyatlarında yanıldığına çok az şahit oldum nedense böyle olaylarda kadınların hissiyatları çıkıyor.