- 21 Haziran 2022
- 752
- 1.081
- 43
- 31
- Konu Sahibi mervebirkadin
-
İnsallahÇok güzel. Boşverin gelsin yada gelmesin siz keyfinize bakın... Günlük aktivitelerinize devam etmeniz çok güzel, bu süreci en az acıyla atlatmanıza yardımcı olacaktır eminim.
Merhabalar, yok dun aksamdan sonra olmadi, annesi aradi beni sadece.
Annesi ne söylediMerhabalar, yok dun aksamdan sonra olmadi, annesi aradi beni sadece.
Her sey yoluna girer, boyle inisler cikislar olur sen merak etme dedi. Ben de evet oyle falan dedim, konunun özüne girmedim.Annesinin konusmaları nasıldı
Gelmedi, hayir. Ben mesaj yazdim bugunku ucaga yetisebilecek misin diye. 5 6 saat sonra mesaj atmis: kalacak yerayarlayabilmek icin yarin gelecegim merak ettigin icin soruyorsan eger. Yazmis. Yanit vermedim. Biraz ciktim, bos bos arabayla gezdim. Simdi durdum bir yerde oyleAaaa bugün de mi gelmedi
Annesi biraz teselli eder gibi konustu yani, gercer bunlar uzulme falan dedi. Pek bir sey demedim ben annesine telefonda. Bi de teselli ediyor, kizdim da neyse yasli kadin sonucta.Annesi ne söyledi
Tesekkurler zaman ayirip okudugunuz icin minnettarim. Simdi pek iyi degilim ama insallah en kisa surede atlatırim.Sevgili konu sahibi, üşenmedim tüm konuya baktım. Aşırı sinirlerim bozuldu. Sizin de dediğiniz gibi, tatil olayında bile resmen evden KAÇARAK çıkmış. Bu son yaşadığınız olaya değinmeme bile gerek yok. Ve artık o bir açıklama yapsa bile hiçbir kıymeti yok bence. Beyfendi evliliğe "ikna" edildiği için ve "uygun şartlar" ona hazırlandığı için evliliğe değer vermiyor ki. Onun bu sessizliği en büyük yanıt aslında. İşiniz gücünüz olduğuna ve çocuk yapmadığınıza çok sevindim. Umarım en kısa sürede kendinize güzel bir hayat kurarsınız.
Bu adam şuan bulundugunuz ilde olmasın yani çok enteresan her gün bilet alacak hali yok ya çok sacmaGelmedi, hayir. Ben mesaj yazdim bugunku ucaga yetisebilecek misin diye. 5 6 saat sonra mesaj atmis: kalacak yerayarlayabilmek icin yarin gelecegim merak ettigin icin soruyorsan eger. Yazmis. Yanit vermedim. Biraz ciktim, bos bos arabayla gezdim. Simdi durdum bir yerde oyle
Yok, opsiyonlu bilet alir o, opsiyonludur yani. Ama kacinciya gelicem gelicem diyip gelmiyor. Beni uzmek icin yapiyor diye dusunecegim ama benimle işi oldugunu da sanmiyorum artik. Ucak saatinden once haber versene madem insan gibi haber verecegin mesaja cevap atacagin tuttuBu adam şuan bulundugunuz ilde olmasın yani çok enteresan her gün bilet alacak hali yok ya çok sacma
Haftasonunu da geçirip öyle gelecek işte. Hala sizi suçlu çıkaracak konuşmalar yapabiliyor inanılmaz gerçekten…Yok, opsiyonlu bilet alir o, opsiyonludur yani. Ama kacinciya gelicem gelicem diyip gelmiyor. Beni uzmek icin yapiyor diye dusunecegim ama benimle işi oldugunu da sanmiyorum artik. Ucak saatinden once haber versene madem insan gibi haber verecegin mesaja cevap atacagin tuttu
Evet, en bastan haftasonunu gecirip oyle gelecegini dusunmustum ama her gelecegim dediginde de beklemeden edemedim işte. Gelecegim demese dusunmiycem daha huzurlu olacagim yaniHaftasonunu da geçirip öyle gelecek işte. Hala sizi suçlu çıkaracak konuşmalar yapabiliyor inanılmaz gerçekten…
İnsanın sinir uçlarıyla oynuyor haklısınız. Ben bile sinir oldum buradan, sizi düşünemiyorum.Evet, en bastan haftasonunu gecirip oyle gelecegini dusunmustum ama her gelecegim dediginde de beklemeden edemedim işte. Gelecegim demese dusunmiycem daha huzurlu olacagim yani
Gelmedi, hayir. Ben mesaj yazdim bugunku ucaga yetisebilecek misin diye. 5 6 saat sonra mesaj atmis: kalacak yerayarlayabilmek icin yarin gelecegim merak ettigin icin soruyorsan eger. Yazmis. Yanit vermedim. Biraz ciktim, bos bos arabayla gezdim. Simdi durdum bir yerde oyle
Siz hep yalvarır pozisyonunda adam trip atar pozisyonundaGelmedi, hayir. Ben mesaj yazdim bugunku ucaga yetisebilecek misin diye. 5 6 saat sonra mesaj atmis: kalacak yerayarlayabilmek icin yarin gelecegim merak ettigin icin soruyorsan eger. Yazmis. Yanit vermedim. Biraz ciktim, bos bos arabayla gezdim. Simdi durdum bir yerde oyle
Sordum sadece yalvarir pozisyona mi girdim? Oyle mi gorunuyorSiz hep yalvarır pozisyonunda adam trip atar pozisyonunda
Yanlışı kendinize yapıyorsunuz ne diyelim
Ben de biraz sinir oldum da sonra gecti, sasirmiyorum artik. Gittim kendime bir suru ruj falan aldim, manikur yaptirdim, arabayla gezdim öyle bos bos, hem islerimi hallettim hem biraz dolandim. Simdi geziyor o ama sonra gorur gününü insallahİnsanın sinir uçlarıyla oynuyor haklısınız. Ben bile sinir oldum buradan, sizi düşünemiyorum.
Aynen, bi de kalacak yer bakmasi gerekiyormus. Sen esyalarini al dersen alir giderim seninle mi ugrasacagim demeye getiriyor.Inanamiyorum ya hala kendi keyfini gezdirmesinin sebebini size yikmak derdinde. Boyle boyle iyi zaman kazandi ne yapiyorsa yapmaya. Dalga gecer gibi bugun gelicem yok bugun olmaz yarin gelicem bu ne boyle
Gittiği yerde kalmaya devam etseymiş keşke.Aynen, bi de kalacak yer bakmasi gerekiyormus. Sen esyalarini al dersen alir giderim seninle mi ugrasacagim demeye getiriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?