Boşanmaya karar vermek ve verememek arasında

Tahkikat dediğine göre polis falandır. Adamın ne olduğu mühim değil hukukçu bir kadının bu kadar pasif olması üzücü
asker-polis tipler benim gözümde hep sorunlu zaten
fakat onların da bu kadar kafasına göre izin kullanabilenini ilk kez görüyorum açıkçası, doğuda polislerin izinleri hep sıkıntı çünkü...

+ fakülteden tanıştık demişti, hukuk bitirse neden asker polis olsun. bilemiyorum.

belki kadın da hukukçu değildir. bilmiyoruz neticede. İİBF bölümlerini bitirip devlette lojman alabilecek başka pozisyonlar da var, il özel idarelerinin filan da lojmanı var.

Şimdi de mesleğinizi merak ediyorum. Hakim konusunda hemfikir olabilirim ama adamın savcı olmadığına yüzde yüz eminim. Kimse ona o kadar uzun süre izin vermez tatil için
Savcıların yıllık izni 10 gün diye biliyorum. Ben de merak ettim mesleklerini ama hakim yada savcı iseler de bunu belirtemez zaten konu sahibi diye düşünüyorum.

Belki kurum avukatı falandır ya. Ben hukuki jargon kullanmasından hakim olabilir dedim ama olmaya da bilir
tatlım ailemde kimse hukukçu değil, onu geçtim herkes eski usül sayısalcı, ama biz de tahkikat, kovuşturma filan diyoruz çünkü 40+ senelik kamuda idareci baba.

devlette çoğu kurumda hele hele idari görevlerde böyle laflar edilir, çok da mikyas değil.

Yok tahkikat kelimesinden değil boşanma hakkında konuşurken kanun lafzı kullanıyor boşanma sebeplerinden bahsederken. Bu kadar gülünecek bir durum da göremedim tatlim ama

Bir kişiyi telefondan engellediğimizde, bizi ararsa yada mesaj atarsa görebiliyormuyuz? Ne oluyor o arama/mesajlar? Cumartesi engelledim dedi konu sahibi, adam arasa, mesaj yazsa haberi oluyor mu konu sahibinin?

Dün geceki ve sabahki aramalara ve mesajlara adam önce tek cümle cevap vermiş. Sonra tekrar yazmış, açıklama yapmış aklınca hastalandım vs. Sonra yine yazmış sanırım arayacağım seni vs diye. Açıkçası konu sahibi pişman olmuştu, keske aramasaydım demişti ama adamın canı sıkıldı, tutuştu, kendini açıklama derdine düştü gibi hissettim böyle üst üste mesajlarından ( ama ilginç hâlâ aramıyor, sadece mesaj atıyor ).

Yol verin gitsin. Evden siz ayrılmayın tabiki. Aldatıyor

Benim telefonda engellenen numaralar aradiginda kayit listesine düşüyor. Mesajlarda "engellenen mesajlar" klasorune düşüyor

Ahaha muge anlilik kadar da değil. Gerci kocama ulasamiyorum diye ciksam kabul ederdi yazin belki aşık oldugum icin bence, duygular isin icine saglikli hareket edip konusamadim bu surecte. Burda, hic tanimadigim sizlerle bile iletisim kurarken daha başarılıyım. İzin konusu cok aklimiza yatmamis olabilir, bu platformda meslek belirtmem dogru olmaz. Ama yazdiklarim gercek yani, yoksa gunlerce burdan fikir alip degerlendirip zaman gecirmezdim zaten. Gercek olmayan bir konu mu olduğunu düşündünüz? Yoksa esimin kamu gorevinden cikarildigini bile benden gizledigini mi yok ama 2 aydir ise diye gidip geliyor işte

Karşı tarafın yaptığı kar hesabı varsa demek istedim yanlış anlaşıldım sanırım
Evet anlayamamisim ben. Olabilir. Karsi taraf kapi duvar oldugu icin caktirmiyor malesef. Kar hesabi, dogru zamani bekledigi gibi ihtimalleri de hatirlatti hanimlar. İhtimaller denizinden bir ihtimal bu da...

Hanimlar, meslekleri karistirmasak daha rahat hissedecegim kendimi, yanlis anlamayin lutfen

ben de aynen katılıyorum

ya bir de bari bir bahane sunsun
ne biliyim köyde anamla bağ bahçe yaptım desin
kampa, dağa tırmanışa, define aramaya (!) vs. gitsin de hobim desin

o kadar saçma ki...
Bahane sunmaya bile uğraşmıyor, o derece vahim durum ne yazik ki. Ben en azindan iletisimi keserek bu muameleden koruyormusum kendimi. Belki de boyle davranmasindan urktugum icin hep burda normal olmadigi degerlendirilen yok iletisim kesme yok engelleme gibi ergen hareketler yaptim. Oz elestirimi tespitimle birlikte birakayim. Olur da unutursam geri donup okurum.

Tahkikat dediğine göre polis falandır. Adamın ne olduğu mühim değil hukukçu bir kadının bu kadar pasif olması üzücü
Aktif bir davranis onerebilir misiniz bana degerlendireyim. Ara diye tavsiye verildi 30dan fazla aradim ust uste, mesajlar yagdirdim yok. İs yerine sor denildi, gizlilik diyip soylemezler bilmedigim isler degil. Beni arayip bir personelimin gorevini sorsa esi, bilgi vermem, hem gorevin hem de personelim gizliligi olur yani. Bunlardan baska bir davranis tavsiyesine açığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…