- Konu Sahibi mervebirkadin
Yok, artik yazmayacagim bir sey. Bir yere varmiyor ki... Kendimi sakinlestirmeye odaklanacagim...
Ama böyle herşeyi içinize atamazsınız, doğru değil? karşı tarafında rahatsız olması lazım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok, artik yazmayacagim bir sey. Bir yere varmiyor ki... Kendimi sakinlestirmeye odaklanacagim...
Rahatsiz ederken ben de rahatsiz oluyorum ve daha fazla degersiz hissediyorumAma böyle herşeyi içinize atamazsınız, doğru değil? karşı tarafında rahatsız olması lazım.
Rahatsiz ederken ben de rahatsiz oluyorum ve daha fazla degersiz hissediyorum
Ne diyecegimi bilemedim ki... Bir faydasi olacağını sanmıyorum.Tartışmayın zaten onun sinirini bozup geri çekilin. Onun şuan yaptığı gibi.
Sizin yaşadıklarınıza çok benzer şeyler yaşadım ve iki çocuğumla ayrıldım. Evet çok zor belki ayrılık kararı almak , yıpratıcı ve yıkıcı… Ama bence mental sağlığınız için tek çözüm yöntemi bu.Çok gençsiniz henüz, yol yakınken ayrılın derim.Rahatsiz ederken ben de rahatsiz oluyorum ve daha fazla degersiz hissediyorum
Şimdi aralardaki yorumları okudum aramışsınız ve kısa bir mesaj atmış size. Sizi üzmek istemem ama adam sizi umursamıyor bile. Mesela gece aramışsınız açmamış sabah da saat kaç olana kadar yine cevap vermemiş. Bu kadının başına bir iş mi geldi diye düşünmemiş. Belli ki fırsatı olmamış… Siz kanıt kanıt diyorsunuz da oturduğunuz yerden kucağınıza düşmez. İş yerine falan ulaşın bakalım. Eşim göreve gitmişti ulaşamadım kendisine diye. Oradan öyle bir görev yok demeleri bile bir kanıt.Adamı engelleyip, aramayarak ekmeğine yağ sürmüşsünüz. Geleceğim deyip gelmemesi de bu yüzden zaten. Oh rahat rahat takılıyor. Gidince nasıl olsa inandırırım, gönlünü alırım diye düşünüyor. Nasıl bu kadar sakin kalabiliyorsunuz şaşırdım ben. Ben olsam açana kadar arardım. Bu gurursuzluk falan değil ki. Beni aptal yerine koyuyorsa huzurunu kaçırır, hayatı zindan ederim.
Çok ilginç gerçekten. Dün üye olunmuş, sadece sizin konunuza cevaplar verilmiş, başka kimseye cevap/yorum yazılmamış. Hele son önerisi akıl alır gibi değil; kimsenin olmadığı yere gidin başbaşa, kavga olacaksa orda olsun diyor. Belki adam ruh hastası, sinir hastası, belki size birşey yapacak o kavga anında. Bu nasıl öneri???Harika yorum iste benim suphelerim bunlar. Bazi yorumlarda dendigi gibi, adam benim tepkilerimden tavirlarimdan yorulmus olsa bile bu şekilde hareketleri nasil aciklanacak. Aciklasa bile belgeleriyle ortaya koyacak değil. O telefon çıkmaz meydana hic sanmiyorum. Çıksa da bu saatten sonra ne olacak ki? Hadi basiretim baglandi aşkımdan ölmemek icin kabul ettim, zaman zaman ben bunlari hatirlayip tokezlemeyecek miyim?
Şimdi aralardaki yorumları okudum aramışsınız ve kısa bir mesaj atmış size. Sizi üzmek istemem ama adam sizi umursamıyor bile. Mesela gece aramışsınız açmamış sabah da saat kaç olana kadar yine cevap vermemiş. Bu kadının başına bir iş mi geldi diye düşünmemiş. Belli ki fırsatı olmamış… Siz kanıt kanıt diyorsunuz da oturduğunuz yerden kucağınıza düşmez. İş yerine falan ulaşın bakalım. Eşim göreve gitmişti ulaşamadım kendisine diye. Oradan öyle bir görev yok demeleri bile bir kanıt.
Ama konu sahibinin de bir aksiyon alması gerekiyor artık. Mesela günlerdir, böyle bir görev var mı yok mu öğrenmemiş bile. Nerede çalışırsa çalışsın bunu öğrenmek, eş olarak çok kolay. Bilmiyorum ben mi fazla fevri ve heyecanlıyım ama öyle bir görev olmadığını kanıtlar, yüzüne çat diye vururdum şimdiye kadar.Aynisini dusundum esim beni 30 defa arasa ve gormesem kesinlikle bir sey oldu diye dusunurum. Adamdaki rahatliga bak hem gelecegim dedigi gun gelmiyor, hem telefonlari acmiyor hem de 30 defa aramis karisina 'tek cumle mesaj ile' donuyor, aramiyor bile.
Simdi gelince de 'sen cok sinirlisin diye aramadim, geldigimde sakinlesirsin konusuruz diye dusundum, bize ne oldu 2 aydir boyle, uhuhuhuh' diye aglayacak. Cunku daha once ise yaramis.
Asla demezler, öyle düşünmeyin. Kanun önünde kendisini kusurlu çıkaracağı birşey der mi? Siz sessiz, sakın bitsin istersiniz, ama öyle olmuyor boşanma aşamasında.Geldiğinde soyle bana bilmeye hakkim var demek istiyordum. Bi faydasi olmaz mi sizce bunun, belki artik gizledigi ne varsa soyler. Sen de kurtul ben de yeto yani durumuna gelmemis midir
Bunu mutlaka yapın konu sahibi, dedikodu olur vs diye düşünmeyin asla.Ama konu sahibinin de bir aksiyon alması gerekiyor artık. Mesela günlerdir, böyle bir görev var mı yok mu öğrenmemiş bile. Nerede çalışırsa çalışsın bunu öğrenmek, eş olarak çok kolay. Bilmiyorum ben mi fazla fevri ve heyecanlıyım ama öyle bir görev olmadığını kanıtlar, yüzüne çat diye vururdum şimdiye kadar.
Dedikodu olacaksa da olsun. Şu durumda dedikodu olacak diye düşünür mü insan? Ay bilmiyorum konu sahibi bana çok sakin geldi.Bunu mutlaka yapın konu sahibi, dedikodu olur vs diye düşünmeyin asla.
Çok ilginç gerçekten, evliliğe darbe vuran konular bunlar zaten, nasıl ayrı tuttunuz? Konular bunlarken, siz haricî tutmuşken, konu sahibi neden farkli bir pencereden bakmak istesin?Fişler, tatil, suanki iş durumu vs bunları hep ayrı tuttum birde...sadece kendimce baktım. Farklı bir pencere bakmak isterse:)
Ben kesinlikle eve almazdım, özellikle son arama, mesajlarınıza verdiği tek cümlelik mesajından sonra. Buradan ne açıklama yaparsa yapsın geri dönüşü olmazdı bu evliliğin benim açımdan. Eşyalarını toplayıp ailesine gönderir, en kötü güvenliğe vs bırakırdım. Konuşmak fayda sağlamayacak, ki zaten konuşmayacak. Sinirlisin sakinleş vs der, üsteleseniz biz bu hale nasıl geldik ühü ühüü falan yapar. Yada hic umursamaz, açıklama yapma gereği bile duymaz, zira şuan ki tutumu bunu gösteriyor.Eve sokmamayi dusunecegim. Dedigim gibi, rest cekmek farkli tepkilere yol aciyor. İsler cirkinlesir mi, nerelerde gider gibi endiselerim de var.
Aldatma mi cikti arkasinda yasadiklariniz?Sizin yaşadıklarınıza çok benzer şeyler yaşadım ve iki çocuğumla ayrıldım. Evet çok zor belki ayrılık kararı almak , yıpratıcı ve yıkıcı… Ama bence mental sağlığınız için tek çözüm yöntemi bu.Çok gençsiniz henüz, yol yakınken ayrılın derim.
Ben gelince gonlumu almak gibi bir derdi olduğunu bile düşünmüyorumAdamı engelleyip, aramayarak ekmeğine yağ sürmüşsünüz. Geleceğim deyip gelmemesi de bu yüzden zaten. Oh rahat rahat takılıyor. Gidince nasıl olsa inandırırım, gönlünü alırım diye düşünüyor. Nasıl bu kadar sakin kalabiliyorsunuz şaşırdım ben. Ben olsam açana kadar arardım. Bu gurursuzluk falan değil ki. Beni aptal yerine koyuyorsa huzurunu kaçırır, hayatı zindan ederim.
Eşim bu zahmete girmezdi ahahaÇok ilginç gerçekten. Dün üye olunmuş, sadece sizin konunuza cevaplar verilmiş, başka kimseye cevap/yorum yazılmamış. Hele son önerisi akıl alır gibi değil; kimsenin olmadığı yere gidin başbaşa, kavga olacaksa orda olsun diyor. Belki adam ruh hastası, sinir hastası, belki size birşey yapacak o kavga anında. Bu nasıl öneri???
Geleneksel yetiştim, aman boşanma vs tarzi diyor ama size mantıklı davran diyor en mantıksız kendiyken. Gerçekten çok ilginç.
Ben açıkçası eşin olabileceğini bile düşündüm, ki ilk yorumunda telefon vermedi, sakladıysa kumar vs vardır diyor sanki eminmiş gibi, burada bile bir destek çıkan olmak, size " aaa evet forumda da yazmışlardı " deyin diye... Ama unuttuğu/düşünmediği şey şu; kimse kumar oynamaya, her zamankinden farklı saatlerce hazırlanıp, özenip bezenip, kendine bakım yapıp gitmez...