- 21 Haziran 2022
- 752
- 1.081
- 43
- 31
- Konu Sahibi mervebirkadin
-
Yok. En son hastaydim o yuzden isim uzadi gelemedim simdi musait değilim olunca arayacagim dedi. Zahmet etme yazdim. Sonrasinda bir sey yok. Ben de aramadimKonu sahibi bir ses var mı eşinizden? M mervebirkadin
Hayir aramadi.Aradı mı eşiniz arayacağım demişti? Konustunuz mu?
Yazık, gerçekten çok yazık. Siz hakediyor musunuz bu davranışları? Kendinize yakıştırıyor musunuz?Hayir aramadi.
Bana pek tutusmus gibi gelmedi. Hastalandim en mantikli bahane. İsler uzadi der diye dusunmustum ben gerci. Gelince hastaydim senin haberin oldu mu aldatmak dusunmussun nankorsun diyip cikarsa da sasirmamBir kişiyi telefondan engellediğimizde, bizi ararsa yada mesaj atarsa görebiliyormuyuz? Ne oluyor o arama/mesajlar? Cumartesi engelledim dedi konu sahibi, adam arasa, mesaj yazsa haberi oluyor mu konu sahibinin?
Dün geceki ve sabahki aramalara ve mesajlara adam önce tek cümle cevap vermiş. Sonra tekrar yazmış, açıklama yapmış aklınca hastalandım vs. Sonra yine yazmış sanırım arayacağım seni vs diye. Açıkçası konu sahibi pişman olmuştu, keske aramasaydım demişti ama adamın canı sıkıldı, tutuştu, kendini açıklama derdine düştü gibi hissettim böyle üst üste mesajlarından ( ama ilginç hâlâ aramıyor, sadece mesaj atıyor ).
İzin verecek misiniz gerçekten böyle sizi manipüle etmesine?Gelince hastaydim senin haberin oldu mu aldatmak dusunmussun nankorsun diyip cikarsa da sasirmam
Arayacagim diye mesaj attiginda zahmet etme diye cevap verdim. O da zahmet etmedi. Niye etsin ki? Kim bilir programinda ne var, 10 dk zaman ayirmasina ne gerek var? Konusurken bir terslik olur, etraftan bir ses bilmem bir sey duyarim diye de aramamis olabilir.Aradı mı eşiniz arayacağım demişti? Konustunuz mu?
Ben haksizliga ugradim. Aldatilmak benim sucum degil. Ne yaparsam yapayim, onu uzmus ya da bilmiyorum mesela degersiz hissettirmis de olsam bu aldatmayi gerektirmez. Ya bi de neden aldatir ki bir insan eşini. Baskasini mi sevdin, bosan git istedigine. Heyecan mi istiyorsun, evlilik mi monoton, gene boşan. kac yasinda adamsin, hic mi utanmadim. Ben utaniyorum onun adina.Yazık, gerçekten çok yazık. Siz hakediyor musunuz bu davranışları? Kendinize yakıştırıyor musunuz?
Etmiycem. Bilmek istedigimi soyleyecegim. Gene de yok bir sey sacmaliyorsun derse bitecek, hayatima bakacagim.İzin verecek misiniz gerçekten böyle sizi manipüle etmesine?
Olabilir. Çok yakın bir arkadaşım aldatıldığını sokaktan gecen sucunun çaldığı müzikle öğrenmişti. Bilenler bilir Eskişehir'de çok meşhurdur o sucu. Çocuğu İstanbul da bilirken bir sokak aşağıda yakaladı ortak arkadaşın evinde.Konusurken bir terslik olur, etraftan bir ses bilmem bir sey duyarim diye de aramamis olabilir.
Aynen bu tarz bir seyi dusunuyor olabilir. Yada yaninda kim varsa artik, belki o duyar bir sey diye cekiniyordur. Eskisehirdeki sucuyu da bilirim, arkadasinizin basina gelen sey iste allahin karsisina cikarmasi. Bana da nasip olur insallahOlabilir. Çok yakın bir arkadaşım aldatıldığını sokaktan gecen sucunun çaldığı müzikle öğrenmişti. Bilenler bilir Eskişehir'de çok meşhurdur o sucu. Çocuğu İstanbul da bilirken bir sokak aşağıda yakaladı ortak arkadaşın evinde.
Daha ne kadar çıkaracak ki, fişleri bulmanız buna örnek değil mi sizce? Yok dediği uçağın varlığını bulmanız... Sadece konuşurken, mesajlaşırken görmediniz, ya da telefonunda artık ne varsa ona ulaşamadınız.Aynen bu tarz bir seyi dusunuyor olabilir. Yada yaninda kim varsa artik, belki o duyar bir sey diye cekiniyordur. Eskisehirdeki sucuyu da bilirim, arkadasinizin basina gelen sey iste allahin karsisina cikarmasi. Bana da nasip olur insallah
Fislere o arkadasiyla gittiklerini soyledi, cok sıkılmılar iste kalacak yer bulunca gitmisler falan filan. Yalan dolan. Benim gonlumden kendi agzindan duymak geciyor. Erkek gibi ciksin soylesin ya. Pismansa pismanim desin hata yaptim desin. Ya da seni artik sevmiyorum ama kopamiyorum heyecan aradim desin. Ne bileyim. Yasadigi yaptigi seyin arkasinda dursun. Arkasinda duramayacagi seyi yapmasin.Daha ne kadar çıkaracak ki, fişleri bulmanız buna örnek değil mi sizce? Yok dediği uçağın varlığını bulmanız... Sadece konuşurken, mesajlaşırken görmediniz, ya da telefonunda artık ne varsa ona ulaşamadınız.
Asla söylemez. Böyle bir beklenti içine girmeyin. Hatta ve hatta sizi haksız çıkarmak için ataklar yapacaktır. Madem öyle düşündün neden aramadın? Böyle bir şey yapabileceğimi nasıl düşünürsün vs tarzı manipülasyonlar… Siz neden sürekli rahatsız etmiyorsunuz ki? Ben olsam üç dk da bir görüntülü arardım.Fislere o arkadasiyla gittiklerini soyledi, cok sıkılmılar iste kalacak yer bulunca gitmisler falan filan. Yalan dolan. Benim gonlumden kendi agzindan duymak geciyor. Erkek gibi ciksin soylesin ya. Pismansa pismanim desin hata yaptim desin. Ya da seni artik sevmiyorum ama kopamiyorum heyecan aradim desin. Ne bileyim. Yasadigi yaptigi seyin arkasinda dursun. Arkasinda duramayacagi seyi yapmasin.
Ahaha yok ya ugrasamam. Telefonu sessize alip birakir kenara geçer. Ben vaktimi harsadigimla kalırım. Ben bir sabir taşıyım. Bazen kendime hayret ediyorum tas olsa catlar derler ya hani. Taş mısın be kadın. Aşk mi dersiniz paiflik mi korkaklik mi salaklik mi, ben aşktan diyorum. Allah iyi durust insanlarla karsilastirsin. Bizim olay nereye varacak cikar kokusu cok yakinda, parmaktan sonra carkifelek gibi ahaha. Yarin bir mesai yapip geliyoruz ve olaylar olacak. Bakalim neler duyacak bu kulaklar, neler gorecek bi gozler. Cok heyecanliBir Dilan polat olayı birde sizin olay nereye varacak çok merak ediyorumŞaka biryana ben olsam 30 değil 30 bin kere aramıştım okadar inatçı ve sabırsız biriyim umarım herşey ikiniz içinde güzel olur ayrilirsaniz eğer çok zorlanacağınizi düşünmüyorum evliyken bile yok gibi hayatınız da çünkü.Ama bence inadına görüntülü ara birazda o sinir olsun
Ben buna anlam veremiyorum iste. Neden soylemez insan. İsler buraya varmis, neden soylemez. Soyle kurtul ya. Bu evde durmak ona da eziyet ki. Benim ondan nafakalik tazminatlik bi durumum yok ki. Olursa da ode ya, sanki baglanan nafakalari tazminatlari bilmiyoruz. Deger mi dalavereye... Oteki tarafa da yazik eger duzenli bir sey varsa. Belki karsida kandirilan baska bir kadin daha var. Belki bile bile yapan bir kadin. Ne oldugunu cok merak ediyorum. Belki de bilmemek hayirlisidir.Asla söylemez. Böyle bir beklenti içine girmeyin. Hatta ve hatta sizi haksız çıkarmak için ataklar yapacaktır. Madem öyle düşündün neden aramadın? Böyle bir şey yapabileceğimi nasıl düşünürsün vs tarzı manipülasyonlar… Siz neden sürekli rahatsız etmiyorsunuz ki? Ben olsam üç dk da bir görüntülü arardım.
O kadar dürüst ve karakterli olsa o işlere girişmez zaten. Başkasından mı hoşlandı, gelir efendice izah eder boşanırsınız. Anladığım kadarıyla siz de olgun bir kadınsınız. Yani böyle bir durum olsa size gelip rahatlıkla söyleyebilir. Ama tabii bu durum işine gelmez.Ben buna anlam veremiyorum iste. Neden soylemez insan. İsler buraya varmis, neden soylemez. Soyle kurtul ya. Bu evde durmak ona da eziyet ki. Benim ondan nafakalik tazminatlik bi durumum yok ki. Olursa da ode ya, sanki baglanan nafakalari tazminatlari bilmiyoruz. Deger mi dalavereye... Oteki tarafa da yazik eger duzenli bir sey varsa. Belki karsida kandirilan baska bir kadin daha var. Belki bile bile yapan bir kadin. Ne oldugunu cok merak ediyorum. Belki de bilmemek hayirlisidir.
Neden isine gelmesin ki? Artik beni sevmiyorsa, baskasini istiyorsa neden bana katlansin? Bu da zor yani, birini seviyorsun baska biriyle de ayni evde yasamak zorundasin. Cok kotu yani. Bosanmak daha kolay bunlari yapmaktan. Bana oyle geliyor. Aldatmaya usrasacagina bosan yani. Sonra nerde ne istersen yap... Arada kalmistir belki, bir insan ayni anda birden fazla kisiyi sevebilir miO kadar dürüst ve karakterli olsa o işlere girişmez zaten. Başkasından mı hoşlandı, gelir efendice izah eder boşanırsınız. Anladığım kadarıyla siz de olgun bir kadınsınız. Yani böyle bir durum olsa size gelip rahatlıkla söyleyebilir. Ama tabii bu durum işine gelmez.
Siz çok romantik yaklaşıyorsunuz. Sevgi falan değil o. Heyecan, kaçamak ve yasak olanın tatlı gelmesi.Neden isine gelmesin ki? Artik beni sevmiyorsa, baskasini istiyorsa neden bana katlansin? Bu da zor yani, birini seviyorsun baska biriyle de ayni evde yasamak zorundasin. Cok kotu yani. Bosanmak daha kolay bunlari yapmaktan. Bana oyle geliyor. Aldatmaya usrasacagina bosan yani. Sonra nerde ne istersen yap... Arada kalmistir belki, bir insan ayni anda birden fazla kisiyi sevebilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?