Boşanmaya karar vermek ve verememek arasında

Ben gelince gonlumu almak gibi bir derdi olduğunu bile düşünmüyorum
Aradaki mesajları okumamıştım. Maalesef ben de böyle düşünüyorum. İş yerine ulaşıp sorabilir misiniz böyle bir görev var mı yok mu? Eşime ulaşamadım görevdeydi bir sorun mu oldu gibisinden.

Yarin aksam olacaklara ışık tuttunuz. Bilmiyorum ama bugunku tavri, belki onu bile yapmaz. Sonra bir mesaj daha atti. Hasta oldum beyan islerimi halledemedik o yuzden carsamba gelemedim arayacagim seni birazdan yazdi. Zahmet etme diye cevap verdim. Veee etmedi henuz. Benim sinirlerim bozuldu hanimlar, zaten normal degilsin dediler hep. Artik kesinlikle degilim

Ben de sizin yasadiklariniza üzüldüm. İnsallah iyi gunler gelecek, bunlar da gececek. Degerli yorumunuz icin tesekkur ederim. Bana kendimi o kadar kotu hissettirdi ki. Bazi erkeklerle iki kere tanisiliyormus gercekten

Hayır yahu gayet normalsiniz. Aranızdaki iletişimin kopmasına eşiniz neden olmuş. Yavaş yavaş bu hale getirmiş. Sizin tek hatanız bunu fark edememek. Kendinizi suçlamayın. 30 defa aramışsınız size tek mesajla karşılık veren birine ne yapılabilir ki zaten

Buradaki yazılanları yüzde yüz doğru kabul etmeyin, bizler sadece yorum/çıkarım yapıyoruz. Normal değilsin demedi kimse size, normal davranmıyorsunuz dedik. Tepkileriniz/tepkisizliğiniz buna sebep.

Eşiniz ne dese desin, yaptığı hiç bir açıklama yaptıklarını mantıklı hale getirmez. Ben eşinizin boşanmak için dogru zamanı beklediğini düşünüyorum artık, zira geçici bir kacamak olsa bu kadar gözünüze sokmaz, risk almazdı sanırım. İş yerini arama, öğrenme şansınız yok mu? Ben artık öğreneceklerinizden korktuğunuz için bu kadar pasif kaldığınızı, sakın durduğunuzu, birşey yapmadığınızı düşünüyorum.

Hahaha bence o kişi konu sahibinin ikinci üyeliği içinde kalan şeyleri buraya yazıyor bakalım destek çıkan olacak mı diye

Konuşmanızdan belli siz bir hakimsiniz tahkikat dediğinize göre de esjniz de bir savcı. Lojmanda kalıyorsunuz.
Bu kadar okul okuyup kendi hakkınızı bu kadar savunamayacak psikolojide olmayın lütfen.
Sizin eşiniz üzerinde haklarınız var.

Bugun ben de cok kotu hissediyorum. Esyalarini toplamistim zaten. O zahmet etmesin buna da. Aciklama yapma geregi bile duymayacaktir buyuk ihtimalle. Hasta oldum seni arayacagim falan gibisinden mesaj atmis. Zahmet etme dedim.

Fark edisim aci oldu. Yapacak bir sey yok gercekten. Olacakla öleceğe çare yok. Cok yazik demekten baska bir sey gelmiyor icimden de...

İs yerinden bilgi çıkmaz, gizlilik derler ogrenemem yani. Bugün normal nitelenebilecek sekilde davrandim. Aradim mesajlar attim. Kapi duvar. Daha ne olabilir ki? Aksam oturup yazarak düşüneceğim. Yarin da olanlar olur. Hakkimda hayırlısı.

Umarım hakkınızda hayırlısı olur ve yine umarım daha fazla size böyle davranan, bunları yaşatan adama inanıp daha fazla zarar görmezsiniz. Zira bu adamla devam etmek hasta olmak demek ki hayat gerçekten çok kısa ziyan etmek için.

Haklisiniz. Sagligim etkilendi bu surecte. İyi dilekleriniz icin teşekkür ederim

Bu konuda oturtmadiğım bişi var ama çözemiyorum konu sahibi kendini gerçekten güzel ifade ediyor anlaşılır ve yalın bı dille peki ozmn bukadar iletişimsizlik nasıl oluyor son üç aydır nasıl bir türlü adam akıllı konusup çözüm bulunmuyor.Ve eşiniz önce sizinle sonra yanlız tatil yapıyor hemde 1 ay nasıl Bir iş yeri bukadar izin kullanabiliyor daha sonra iş için cumartesi gidiyor dediği tarihde geri gelmiyor hadi birileriyle bulussa iş için değil de hovardalik için gitse yine izin kullanmış olacak bu adam işten falan atıldı galiba çünkü bukadar izin verilmesi de garip.Gunlerce aramıyor telefon açmıyor mesaj atmıyor valla beynim yandı müge anlı konusu bu beni aşıyor

kadın hakim olabilir de
adam savcı değil bence

çünkü bizim mesleklerimizden evlilik olması (benim mesleğim sebepli) pek yaygın değil, gibi birşeyler demişti, adam savcı olsa denk olurlar, çok da yaygın bu tip hakim-savcı evlilikleri, öyle bir ifade kullanmazdı.

ben de aynen katılıyorum

ya bir de bari bir bahane sunsun
ne biliyim köyde anamla bağ bahçe yaptım desin
kampa, dağa tırmanışa, define aramaya (!) vs. gitsin de hobim desin

o kadar saçma ki...

Tahkikat dediğine göre polis falandır. Adamın ne olduğu mühim değil hukukçu bir kadının bu kadar pasif olması üzücü

Hiç tanımadığınız bir insan için yorumlarınız çok ilginç. Takip ediyordum ve dün üye oldum konusahibide direk cevap veren biri olduğu için konuşma ilerledi vs hata yapmışım. Ayrıca gidin vs demedim iletişim kurun dedim. Ayrıca 9 senelik eşi öyle bir durum varsa gitmez gitmesin kesinlikle şunu yapın demedim. Iletişim yolu bulun vs dedim. Bunlar benim görüşlerim doğru veya yanlış. Ayrıca şuyum, buyum vs hayatımda demedim ama kafama göre bir şeyler yazmadım( psikoloğum(aile danışmanıyım)+avukatım) salt eğitimle değil kendi görüşlerimi de katarak değerlendirmelerde bulundum:)

Sınıf arkadaşım demiş miydi ? O konu bu konu değil miydi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…