- 2 Ocak 2017
- 3.222
- 19.234
- 208
- Konu Sahibi mervebirkadin
-
Aradaki mesajları okumamıştım. Maalesef ben de böyle düşünüyorum. İş yerine ulaşıp sorabilir misiniz böyle bir görev var mı yok mu? Eşime ulaşamadım görevdeydi bir sorun mu oldu gibisinden.Ben gelince gonlumu almak gibi bir derdi olduğunu bile düşünmüyorum
Yarin aksam olacaklara ışık tuttunuz. Bilmiyorum ama bugunku tavri, belki onu bile yapmaz. Sonra bir mesaj daha atti. Hasta oldum beyan islerimi halledemedik o yuzden carsamba gelemedim arayacagim seni birazdan yazdi. Zahmet etme diye cevap verdim. Veee etmedi henuz. Benim sinirlerim bozuldu hanimlar, zaten normal degilsin dediler hep. Artik kesinlikle degilimAynisini dusundum esim beni 30 defa arasa ve gormesem kesinlikle bir sey oldu diye dusunurum. Adamdaki rahatliga bak hem gelecegim dedigi gun gelmiyor, hem telefonlari acmiyor hem de 30 defa aramis karisina 'tek cumle mesaj ile' donuyor, aramiyor bile.
Simdi gelince de 'sen cok sinirlisin diye aramadim, geldigimde sakinlesirsin konusuruz diye dusundum, bize ne oldu 2 aydir boyle, uhuhuhuh' diye aglayacak. Cunku daha once ise yaramis.
Ben de sizin yasadiklariniza üzüldüm. İnsallah iyi gunler gelecek, bunlar da gececek. Degerli yorumunuz icin tesekkur ederim. Bana kendimi o kadar kotu hissettirdi ki. Bazi erkeklerle iki kere tanisiliyormus gercektenDünden beri konunuzu okuyorum ve inanın çok üzüldüm. Sizden 11 yaş daha büyüğüm ve 9 yaşında bir evladım var.Yaşadıklarınızı birebir hamilelik ve hemen doğum sonrasında yaşadım.
Tıpkı sizin gibi fakülte de tanışmıştık, ve evliliğimizde sizinkine benzer şekilde olmuştu.
Manipüle edilmeye çok açıksınız.Burada yazdıklarınızdan biraz olsun çıkarım yaptığımda davranışsal benzer yönlerimizi gördüm.Yani bende öyle idim.
Üzmek istemiyorum sizi ama bu şahıs sizi gerçekten umursamadan çekinmeden, korkmadan bal gibi aldatıyor. Bana geçen yazılanlardan bu.Keşke yanlış olsa yanılsam o kadar isterim ki
Oldu ki bi şekilde devam ettiniz, sizi ikna etti, lütfen size verebileceğim tek tavsiye ölesiye korunun.İzleyin bir süre.
Bugün ki tecrübemle ben davayı açmıştım bile ama dediğim gibi yaş,tek başıma çocuk büyütme, hayatın diğer zorlukları gibi bir çok yaşanmışlıklarımvar.
Hoş o zamanda kucağımda 3 aylık bebe ile 2 ayda açmıştım davayı.
Hayatınız güzelliklere açılsın
Yarin aksam olacaklara ışık tuttunuz. Bilmiyorum ama bugunku tavri, belki onu bile yapmaz. Sonra bir mesaj daha atti. Hasta oldum beyan islerimi halledemedik o yuzden carsamba gelemedim arayacagim seni birazdan yazdi. Zahmet etme diye cevap verdim. Veee etmedi henuz. Benim sinirlerim bozuldu hanimlar, zaten normal degilsin dediler hep. Artik kesinlikle degilim
Buradaki yazılanları yüzde yüz doğru kabul etmeyin, bizler sadece yorum/çıkarım yapıyoruz. Normal değilsin demedi kimse size, normal davranmıyorsunuz dedik. Tepkileriniz/tepkisizliğiniz buna sebep.Yarin aksam olacaklara ışık tuttunuz. Bilmiyorum ama bugunku tavri, belki onu bile yapmaz. Sonra bir mesaj daha atti. Hasta oldum beyan islerimi halledemedik o yuzden carsamba gelemedim arayacagim seni birazdan yazdi. Zahmet etme diye cevap verdim. Veee etmedi henuz. Benim sinirlerim bozuldu hanimlar, zaten normal degilsin dediler hep. Artik kesinlikle degilim
Hahaha bence o kişi konu sahibinin ikinci üyeliği içinde kalan şeyleri buraya yazıyor bakalım destek çıkan olacak mı diyeÇok ilginç gerçekten. Dün üye olunmuş, sadece sizin konunuza cevaplar verilmiş, başka kimseye cevap/yorum yazılmamış. Hele son önerisi akıl alır gibi değil; kimsenin olmadığı yere gidin başbaşa, kavga olacaksa orda olsun diyor. Belki adam ruh hastası, sinir hastası, belki size birşey yapacak o kavga anında. Bu nasıl öneri???
Geleneksel yetiştim, aman boşanma vs tarzi diyor ama size mantıklı davran diyor en mantıksız kendiyken. Gerçekten çok ilginç.
Ben açıkçası eşin olabileceğini bile düşündüm, ki ilk yorumunda telefon vermedi, sakladıysa kumar vs vardır diyor sanki eminmiş gibi, burada bile bir destek çıkan olmak, size " aaa evet forumda da yazmışlardı " deyin diye... Ama unuttuğu/düşünmediği şey şu; kimse kumar oynamaya, her zamankinden farklı saatlerce hazırlanıp, özenip bezenip, kendine bakım yapıp gitmez...
Konuşmanızdan belli siz bir hakimsiniz tahkikat dediğinize göre de esjniz de bir savcı. Lojmanda kalıyorsunuz.Ben gunlerdir uyuyamiyorum artik. Yemeyi icmeyi gectim zaten. Cumartesiden beri iki kilo vermisim hic yemek yemedim kigenelde yorumlar bu yonde oldu. Benim iletisim kurmamam nedeniyle olaylarin bu raddeye geldigine dair bakis acisi sunanlar da var.
Ben de hataliyim ama soyle dusunuyorum: benim konusmamam ile tatil plani degismesi evlilik birligini temelinden sarsar mi tartisilir. Ama fisler ve telefon, ardindan 2 ay aciklama yapmadan kavgalari surdurmeler ve kacar gibi cumartesi gitme, sanki aldatmaktan baska bir sey cikama bunun altindan. Aldatmak ise mutlak bir bosanma sebebi. Dusuncelerimi ve hislerimi baska yorumlara yonlendirmeye calissam da bu dusuncemden cikamiyorum.
Bugun ben de cok kotu hissediyorum. Esyalarini toplamistim zaten. O zahmet etmesin buna da. Aciklama yapma geregi bile duymayacaktir buyuk ihtimalle. Hasta oldum seni arayacagim falan gibisinden mesaj atmis. Zahmet etme dedim.Ben kesinlikle eve almazdım, özellikle son arama, mesajlarınıza verdiği tek cümlelik mesajından sonra. Buradan ne açıklama yaparsa yapsın geri dönüşü olmazdı bu evliliğin benim açımdan. Eşyalarını toplayıp ailesine gönderir, en kötü güvenliğe vs bırakırdım. Konuşmak fayda sağlamayacak, ki zaten konuşmayacak. Sinirlisin sakinleş vs der, üsteleseniz biz bu hale nasıl geldik ühü ühüü falan yapar. Yada hic umursamaz, açıklama yapma gereği bile duymaz, zira şuan ki tutumu bunu gösteriyor.
Yok valla ben degilim ya. Tamam normal degil dediler benim icin ama bu kadar da sapitmadim henuzHahaha bence o kişi konu sahibinin ikinci üyeliği içinde kalan şeyleri buraya yazıyor bakalım destek çıkan olacak mı diye
Fark edisim aci oldu. Yapacak bir sey yok gercekten. Olacakla öleceğe çare yok. Cok yazik demekten baska bir sey gelmiyor icimden de...Hayır yahu gayet normalsiniz. Aranızdaki iletişimin kopmasına eşiniz neden olmuş. Yavaş yavaş bu hale getirmiş. Sizin tek hatanız bunu fark edememek. Kendinizi suçlamayın. 30 defa aramışsınız size tek mesajla karşılık veren birine ne yapılabilir ki zaten
İs yerinden bilgi çıkmaz, gizlilik derler ogrenemem yani. Bugün normal nitelenebilecek sekilde davrandim. Aradim mesajlar attim. Kapi duvar. Daha ne olabilir ki? Aksam oturup yazarak düşüneceğim. Yarin da olanlar olur. Hakkimda hayırlısı.Buradaki yazılanları yüzde yüz doğru kabul etmeyin, bizler sadece yorum/çıkarım yapıyoruz. Normal değilsin demedi kimse size, normal davranmıyorsunuz dedik. Tepkileriniz/tepkisizliğiniz buna sebep.
Eşiniz ne dese desin, yaptığı hiç bir açıklama yaptıklarını mantıklı hale getirmez. Ben eşinizin boşanmak için dogru zamanı beklediğini düşünüyorum artık, zira geçici bir kacamak olsa bu kadar gözünüze sokmaz, risk almazdı sanırım. İş yerini arama, öğrenme şansınız yok mu? Ben artık öğreneceklerinizden korktuğunuz için bu kadar pasif kaldığınızı, sakın durduğunuzu, birşey yapmadığınızı düşünüyorum.
Umarım hakkınızda hayırlısı olur ve yine umarım daha fazla size böyle davranan, bunları yaşatan adama inanıp daha fazla zarar görmezsiniz. Zira bu adamla devam etmek hasta olmak demek ki hayat gerçekten çok kısa ziyan etmek için.İs yerinden bilgi çıkmaz, gizlilik derler ogrenemem yani. Bugün normal nitelenebilecek sekilde davrandim. Aradim mesajlar attim. Kapi duvar. Daha ne olabilir ki? Aksam oturup yazarak düşüneceğim. Yarin da olanlar olur. Hakkimda hayırlısı.
Haklisiniz. Sagligim etkilendi bu surecte. İyi dilekleriniz icin teşekkür ederimUmarım hakkınızda hayırlısı olur ve yine umarım daha fazla size böyle davranan, bunları yaşatan adama inanıp daha fazla zarar görmezsiniz. Zira bu adamla devam etmek hasta olmak demek ki hayat gerçekten çok kısa ziyan etmek için.
Karşı tarafın yaptığı kar hesabı varsa demek istedim yanlış anlaşıldım sanırımYok, bosanirken kârlı çıkmam. Beklentim de yok. Cirkinlik olmasa yarabbi sukur kurtuldum diyebilirim.
kadın hakim olabilir deKonuşmanızdan belli siz bir hakimsiniz tahkikat dediğinize göre de esjniz de bir savcı. Lojmanda kalıyorsunuz.
Bu kadar okul okuyup kendi hakkınızı bu kadar savunamayacak psikolojide olmayın lütfen.
Sizin eşiniz üzerinde haklarınız var.
ben de aynen katılıyorumErkekleri evlenmeye zorlamayin, istisnalar kaideyi bozmaz erkek daha çok severse, daha cok cabalarsa o ilişki, evlilik mutlu olur. Oyle zorla ya da adamdan daha fazla caba harcayarak evlensin diye borcunu kapatarak nikaha aldiginiz adamin boyle davranma olasiligi her zaman daha yuksek.
Adamin butun davranişlari, aglamalari, cumleleri "ben yalanim" diye bagiriyor zaten koca bir ay kimse arkadasiyla evde kös kös oturmak icin tatil yapmaz telefonda bile aklinizla dalga gecmiş.
Bunlarin hic biri olmasa bile seven adam karisini birakip killi arkadasinin biriyle koca 1 ay gecirmeli tatile cikmaz.
Tahkikat dediğine göre polis falandır. Adamın ne olduğu mühim değil hukukçu bir kadının bu kadar pasif olması üzücükadın hakim olabilir de
adam savcı değil bence
çünkü bizim mesleklerimizden evlilik olması (benim mesleğim sebepli) pek yaygın değil, gibi birşeyler demişti, adam savcı olsa denk olurlar, çok da yaygın bu tip hakim-savcı evlilikleri, öyle bir ifade kullanmazdı.
Hiç tanımadığınız bir insan için yorumlarınız çok ilginç. Takip ediyordum ve dün üye oldum konusahibide direk cevap veren biri olduğu için konuşma ilerledi vs hata yapmışım. Ayrıca gidin vs demedim iletişim kurun dedim. Ayrıca 9 senelik eşi öyle bir durum varsa gitmez gitmesin kesinlikle şunu yapın demedim. Iletişim yolu bulun vs dedim. Bunlar benim görüşlerim doğru veya yanlış. Ayrıca şuyum, buyum vs hayatımda demedim ama kafama göre bir şeyler yazmadım( psikoloğum(aile danışmanıyım)+avukatım) salt eğitimle değil kendi görüşlerimi de katarak değerlendirmelerde bulundum:)Çok ilginç gerçekten. Dün üye olunmuş, sadece sizin konunuza cevaplar verilmiş, başka kimseye cevap/yorum yazılmamış. Hele son önerisi akıl alır gibi değil; kimsenin olmadığı yere gidin başbaşa, kavga olacaksa orda olsun diyor. Belki adam ruh hastası, sinir hastası, belki size birşey yapacak o kavga anında. Bu nasıl öneri???
Geleneksel yetiştim, aman boşanma vs tarzi diyor ama size mantıklı davran diyor en mantıksız kendiyken. Gerçekten çok ilginç.
Ben açıkçası eşin olabileceğini bile düşündüm, ki ilk yorumunda telefon vermedi, sakladıysa kumar vs vardır diyor sanki eminmiş gibi, burada bile bir destek çıkan olmak, size " aaa evet forumda da yazmışlardı " deyin diye... Ama unuttuğu/düşünmediği şey şu; kimse kumar oynamaya, her zamankinden farklı saatlerce hazırlanıp, özenip bezenip, kendine bakım yapıp gitmez...
Sınıf arkadaşım demiş miydi ? O konu bu konu değil miydi ?kadın hakim olabilir de
adam savcı değil bence
çünkü bizim mesleklerimizden evlilik olması (benim mesleğim sebepli) pek yaygın değil, gibi birşeyler demişti, adam savcı olsa denk olurlar, çok da yaygın bu tip hakim-savcı evlilikleri, öyle bir ifade kullanmazdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?