Boşanmaya ikna edin beni

Tesekkürler durumu da var
Yani durumu olmasa zaten böyle bir talebin olmazdı.
Ay nolur bi kap su ver, adamın sürtük demesini normalleştiren bi varoşta ne bileyim su vermesede olur.

Bende aynı seyi söyledim. İnsan eşine nasıl bu kelimeyi kullanır erkek adam değilsin kanun bozul dedim
Saygi bitmis aranizda. Yoksa kas icin söyledigi yüzünden bosanilmaz. Erkekleri geneli ayni sekilde konusurdu 400 tl kas icin ama saygini bitmesi bosanma sebebidir

Dısarıya cıkma için hazırlanıyorum o ara geldi bana biraz sırnaştı ve giderken sürtük dedi. Benden tek kelime cıkmadı. Hangi durumda söylerse söylesin ben bunu kendime yakıştıramıyorum böyle bir kelimeyi bence hiçbir erkek karısına diyemez dememeli. Birde onu kötülemek in değil cok kere konularımda herkese haklısınız demişliğim daha cok. Ama artık dayanamıyorum bu baskıya

Boşanmak için hanginizi ikna etsem bilemedim hani boşanın ikinizin genleriyle bir çocuk nasıl olur bilemedim
Al birini vur ötekini
Kaşları merak ettim ben bu kadar acil tasarıma girmesi gereken kaşları kendimkilerle karşılaştırıcam

Şehveyle karısık sürtük dedi ne demek şehvet mi o kelime?

Kaş önemli kaşşş babanı arayıp acil kaş tasarımı yaptırmak istediğini söylemen iyi olmuş mahkeme falan olursa şahit olur

Adam dirty talk seviyor olabilir mi?

Ben zaten sadece bu cümlede netleştim

Eşiniz evden çıkarken sürtük dediğinde tepki verdiniz mi yoksa istediğinizi yapmayınca o lafı koz olarak mı kullandınız? Bana ikincisi gibi geldi hemde kendinizi çok kötü bir duruma sokarak yapmışsınız bunu.

Kaş tasarımi için daha önce konuşmuş muydunuz? Adam zaten cimri ilk defa söylediyseniz fiyatı ve ona göre anlamsız oluşundan dolayı tepki vermiş olabilir.

Babanızı aramanız ise cok saçma değil mi ?

Siz zaten genel olarak eşinizden memnun değilsiniz bugünlerde ayyuka çıkmış bu durum sanırım.

Evlilik bu kadar basit mi? Kaş tasarımına para vermemiş tüh..
Hadi adam şakayla karışık bi laf etti peki sizin verdiğiniz karşılığa ne demeli..
Boşanın

Sacma sapan bir mesele kusura bakma

Yhaaaa ne kadar ponçiksiniz. Hele o sürtük muhabbeti ancak sizin seviyenize sahip olan çiftlerde yaşanır. Tencere kapak diyoruz biz buna. Siz ne diyorsunuz?

O da adamlarin riyakarligi işte. Sagda solda kasi gözü fildir fildir kadinlara bakar dururlar. Evdeki kasimi yaptircam deyince aaa yooo cok para. Ama saygi ekmek gibidir kazanılır. Babami arayip para isticem demese yok baskalarinsan isticem demese sadece sussa daha iyi anlar adam boyle kendi sayginligini kendisi yitirio zaten. Bloflerle falan. Ama adamda ışık görüyorum duzeltilir bu adam. Herkes kendinden sorumlu adam o lafi edio diye kendi seviyeni düşürmenin manasi yok. Onun seviyesine inme gerekirse soylemeden git yaptir ama inme onun seviyesine.

1-Kaş tasarımı yaptıranlar çok kötü görünüyor.
2-ona vereceğim parayla bir fakir sevindirirdim.
3- eşiniz 150 lık parfüme laf etmişti, kaşa nasıl etmesin?
4-asker vb meslek gruplarıyla evlenen bazı kadınlara bakıyorum, çalışmıyorlar, abartı süslerinden de asla taviz vermiyorlar. Nasıl desem, arkadaşım mesela evlenmeden önce en ucuz yerlerde yerdik, evlendi, beymen çantalar, marka kıyafetler. Evlenmeden önceki hayatlarının tam tersi bir hayat yaşıyorlar. Siz acaba böyle kadınlarda aynı ortamda olduğunuz için kendinizi eksik mi hissediyorsunuz?
5-eşinizin sürtük demesi yanlış.

Çok paranız olsa bile kaş tasarımına 400 lira vermeyin, çok kötü görünüyor herkes. nasıl bir işlem olacaktı? resim var mı merak ettim.

Kendinize yakıştıramıyorsunuz ama o kelimenin üzerine gezmeye gidip o arada bir de kaşımı yaptıracağım diye para istemeyi yakıştırıyorsunuz öyle mi? Gerçekten zorunuza gitti de o evden o adamla nasıl kol kola çıktınız?

Ayrıca eşiniz para vermedi diye söylediği kelimeyi ima ederek ben başkalarından isterim o zaman demeniz o kadar iğrenç ki... Ne denir bilemedim başka.

Aranızdaki diyaloğu bilmiyorum ama sürtuk diye ben bile sevgilime diyorum şakayla... Ama geçmişin de birikimi varsa dolmuş olabilirsiniz, gerçekten boşanmak istiyosaniz bosanin borcunuz vs yoksa ekonomik şiddet hiç çekilir şey değil çünkü

Sürtük diyen adamdan hala para istemeniz ve vermiyor diye çirkinleşmeniz, üstüne vermezsen sürtüklük yaparım demeniz, tüy dikmek için ölüm-kalım meselesiymiş gibi kocanıza inat babadan para istemeniz.

Kocanız haksızken, haklı çıkarmak için her şeyi yapmışsınız.

Boşanmanız en doğru karar olur. Belli ki kocanız çok kazanıyor ama sizin saçma talepleriniz olduğu için vermiyor adam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…