Boşanmaya ikna edin beni

Tesekkürler durumu da var

Mesajınızın geri kalanına katılmıyorum ama bana da fingirdemek gibi gelmişti okurken acaba bir bana mı öyle geldi diye düşünürken mesajınızı gördüm Dirty talka da alınılmaz. Ama ciddi ciddi söylediyse çok çirkin tabii

2012 de kaydolmasan fake derdim, bacım sen boşan, hatta ikiniz de boşanın, bence aileleriniz de sizden boşanmalı hatta.
biri şakayla surtuk diyor diğeri surtuk dedin ben birilerinden kaşım için para alayım diyor.
çok mu aradınız birbirnizi,çunku ikinizin biraraya gelmesi imkansızımsı geldi bana.

Bende aynı seyi söyledim. İnsan eşine nasıl bu kelimeyi kullanır erkek adam değilsin kanun bozul dedim

tahminimce o kelime sürtük değil de daha argo olanı sanırım. gayet haklısın

ayrıca kaş veya değil, "senin x'ine mi para vercem ben" cümlesi aşırı çirkin. sürekli işitiyorsan bıkman çok normal.

Bir kadın bir kadına bunları yazabiliyorsa adamın bana maddi acıdan psikolojik siddet yapması cokta sasılası değil yani

Adamin sana bisey yaptigi yok. Calismiosan kaş tasarimi istemeye yüzün olmamali kiyafet gibi bi ihtitac degil bu sacma sapan bi sey akli kıt kadinlar dolu yemin ediorum bi kap su vermem su kas tasarimina 400 tl cok uygun diyen kiz cocuklarina. Millete uyma burda herkes kocana laf edecek gaza geleceksin. Adam bence iyi bi insan. Sürtuk lafini da oynasirken söylüyor onu ima etmiyor bunu sen cok iyi biliosun adami haksiz cikarmak icin carpitiosun. Adam sana sürtuk derken gayet hosuna gidiodu. Bu nedenle tipine harcama yaptırmaya bisey demez diye düşündün ama umdugun gibi cikmayinca adami milletle bir olup yerin dibine sokuosun. İçiniz kurum baglamis gibi davraniosunuz. Orda talebi olan sensin tatli dille yola getirirdin ama ugrasmamak icin babadan para isteyen bi ergene dönüşmekte behis gormuosun. Ben seni kendine getirmek icin yaziorum. Burdaki cogu ergen gibi sapitip durmak gene senin elinde. Bosaninca yeni gelen bu tavirlara katlanir saniosan da cok yaniliosun. Elindekini azicik yontsan kafi halbuki. Adamin hicbi sucu olmadigi halde özür dileyecek erdeme sahip.

Son düzenleme:
Sizin yaşlarınız kaç?

hanımlar samantha ablamız kknın afroditidir tanrıçasıdır, onun ifadelerini ancak onu tanıyan anlar :) kötü düşünmeyin. onun çok eskiden yazdığı bazı şeyler benim hala kulağıma küpedir, hatta yanlış bir evlilikten döndüm gibi bir şey oldu sayesinde valla bakın :)

samantha ben sizi anladım ama konu sahibiyle kocasının arasında öyle bi olay yok, öyle olsa kadın bunu ters anlamazdı zaten. bu ifadeyi karısını aşağılamak için söyleyen angut az değil.

Yorum yapmadan once maddi durumunuzu bilmemiz gerekir.Gercekten durumunuz iyi degilse,ihtiyac disi oldugu icin luzumsuz derim.Tam tersi bir durumsa evet esin cimri.Su konum da bende yaptirayim desem esimde asla izin vermez.Kendi paramla yaptirsam bile gecim sikintisi cekerken hos karsilamaz.Yeriniz de olsam madem calisacaksiniz hic esimi olaya karistirmadan kazandigimla yaptirirdim.Kampanyalari emin olun hic bitmez.Uc asagi bes yukari zaten o fiyatlara yapiliyor.Bir an once calismaya bakin derim.Kullandigi kelimeye gelince esim boyle birsey dese sanirim agzinin ortasina patlatirim.Kufurlu konusarak,uygunsuz kelimelerle yakistirma yaparak saka yapmasina izin vermem ben.

Calismadiginiz nasıl da belli.
Nasıl belli. Kaş tasarım da bir ihtiyacı bence. Kel olan erkekler nasıl sac ektiriyorsa ki bunda elzem kabul etmeyen cok kişi var ama bana göre kaş tasarım bana sart. Cünkü kaşlarım kendim ala ala sekilsiz biçimsiz ikisi birbirinden o kadar farklı ve cirkinki. Onlara simetri verilmesi lazım. Kaştır bir yüzü gösteren bence. Ortalama kaşlar sahip kişiler beni anlayamaz

Ya caniminici kalibimi basarim kendi de yanlış anlamiyor. Kendi gözünde adami takla attirarak düşürmek icin bahane ariyor. Millet diyecek ki aa asla diyemez bosan. Bu hanim kizimiz da bosanmak icin hah tamam hakliyim iste diyecek. Adam dirty talk yapmis. Onun üstüne 3 kaş 2 botox 1 burun ameliyati 5 cilt bakımı parasi koparır bu hatun istese tatli dilli olsa ama burnu düşse yerden almayacagini kanitlamak için baskalarindan para alirim demeyi bile daha gururlu görüyor o derece yanmis devreler.

Gel dogrusunu anlat adam sana naparken sürtuk dedi gel :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…