Boşanmaya doğru

Uzarsa patlar diye kabul ettim . Otogardaydik zaten bağıra bağıra konuşuyor. Rezil olmayalım diye kabul ettim.
E patlasın? Sizin ihtiyacınız çiçek değil ki. Çiçekle kapanacak bir sıkıntınız yok ki sizin. Bırakın nerde patlıyorsa patlasın. Bi patlar iki patlar. Elalemi kendine güldürdüğünü görünce durulur. Kendini sizden çok sever. Böyle böyle sizin için kendini rezil etmemeyi öğrenir.

ses kaydı delili olarak sayılmıyor. Hatta siz sesimi kaydetti diye şikayette bulunsanız haklı çıkar. Bırakın kulansın ses kaydını suçlu çıksın.
Dediğim gibi eşinizin bireysel terapi alması lazım. Sorunu sizle değil çünkü

Aileme anlatmali mıyım dün yaşananları. Babam söylemişti aslında. Bu gerizekali yarın bı gün anasını babasını da arar. Hiç açma telefonlarini bana söyle benle konuşsunlar demişti.

siz 27 oda o yaşlarda falan sanırım oldu olacak bütün aileyi toplayın jürilik yapsınlar, bir sürü rezillk yeminle ben utandım kimseye bişey anlatmayın ne o ergen ergen şikayetler ?

Aileme anlatmali mıyım dün yaşananları. Babam söylemişti aslında. Bu gerizekali yarın bı gün anasını babasını da arar. Hiç açma telefonlarini bana söyle benle konuşsunlar demişti.
Nasıl anlatacaksınız, ödünüz kopmuş kulaklarına gider diye, çiçeği almalar, adamın telefonla konuşurken yüzünü gözünü tutmalar falan. Bırakacaksınız kendini rezil edip duracak. Bi şey bildiğimizden konuşuyoruz. Kendini rezil ettiğini görünce içine kapanacak zaten. Size duymadığı merhameti hassasiyeti kendine çok güzel duyacak. Asıl çöküşü o zaman başlayacak. Korkacak şöyle yapsam rezil olur muyum diye. Rezil ola ola rezil olmalara doyacak.

siz 27 oda o yaşlarda falan sanırım oldu olacak bütün aileyi toplayın jürilik yapsınlar, bir sürü rezillk yeminle ben utandım kimseye bişey anlatmayın ne o ergen ergen şikayetler ?
Kız kardeşi her haltı öğrendi o ne olacak şimdi peki. Bilmiyorum ne yapmak lazım. Çok sıkı bir şekilde tek başına terapiyi mi şart kosayim. Boşanmayı dediğim gibi en son ki sıraya koydum. İyice umudumu yitirmem lazım. Terazi var kafamda. Eksiler artılar dönüp duruyor. Çok ilgili eşine evine bana düşkün. Kötü hiçbir alışkanlığı yok. Parasını kazanır bana harcar evine harcar. Gerçekten de ne istersem yapar. Terazinin artıları bunlar. Eksileri ise bu okuduklariniz.ben mi idare edemiyorum bu adamı bilmiyorum. Ben idare etsem düzelir mi bilmiyorum

Pasif mi olayım yani. Çok ciddi sinir harbi yaşadım. Psikolog da söylüyor. Çok sağlam durmaya çalıştım. Ben de eridim artık

çift terapisi alın öğrensin kardeşi yapacak bişey yok artık geçmişi geri alamayız ama herkesin öğrenmesine gerek yok bak olaya aileler dahil olursa geri dönülmeyecek bir yola girersiniz biri bagırırken biri sussun hep yada sesinizi alçaltın

eger kendinizi sorguluyorsaniz, siz de bireysel terapi alabilirsiniz. oncelikle belki kendi icinizde bir seyleri anlamaniz gerek. katibin de dedigi gibi cicegi kavga etmeyelim diye aldim, agzini kapatmaya calistim vs demeniz cok telasli oldugunuzu gosteriyor, karsi taraf da bunu anliyordur. belki de el artirip sizi bastirmak icin de ortaligi velveleye veriyor olabilir.

Evet kesinlikle kendisi psikologa itiraf etmişti blöf yaptim diye.

Evet kesinlikle kendisi psikologa itiraf etmişti blöf yaptim diye.
bazen iliskide bir dongunun icine giriliyor ve insan icinden anlamiyor o durumu.

bir de terapiste gittiniz mi tartisma sonrasinda? normalde olmasi gereken kavga bile etseniz seansa gidip olayi tekrar degerlendirmek. terapistiniz yetkin birisi mi? gerekirse psikiyatriye gitsin ve ilac alsin. ailelere en son asamada soylenmesi gerekiyor bence. kizkardesi ogrendirse ogrendi, herkese soylemek zorunda degilsiniz.

Yani bu öfke anlarında pasif bir şekilde beklemeli mi. Önceden bekliyordum ama yüz buluyordu sanki. Zamanla onun gibi yükselmeye başlayınca duruluyordu korkup
Hayır size susup oturmanızı söylemiyorum. Ama bırakın ortalık yerde bağırsın çağırsın. Bunu yapmasının sebebi zaten korkularınızı bilmesi. Sizi böyle bastıracağını düşünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…