- 8 Ekim 2018
- 310
- 104
- 28
-
- Konu Sahibi mellykelly
Senin için tatil organize ettim maddi sıkıntıya düştüm. Mutlu ol diye her şeyle ilgilendim. Yüzün gülsün diye kendim bir şey yapmadım her şeyi sana yaptım. Falan diyor. Bir şeye yüzüm gülmezse anında üzülüyor kızıyor. Bu balayimizdi. Kendi emeğinin de içine sıçtı. İki gün yüzüm güldü onunda içine sıçtı. İnanılmaz bitik durumdayim. Bıktım usandım artık bu çocuktan. Napilir bu durumdaBu ne 5 yaşında mı bu adam ciddi bir ders vermeniz lazım boşanmayacaksanız bile
Kaldı ki şiddete meyilli bu adam ileride çok çok ciddi sorunlar yaşayacaksınız
Çift terapisi alıyoruz. Bilmiyorum ona rağmen böyle. Sinir krizi ataklarını bırakmıştı uzun süredir. Dün yine yaşandı hemde en fecisiHenüz olgunlaşamamış bir adamla evlenmişsiniz, 5 yaşındaki çocuk gibi ona buna şikayet etmeler vs. Öfke kontrolü de yok üstelik.
Öfke kontrolü ile ilgili psikolojik destek almaya yanaşmıyor mu hiç?
Yeni evlisiniz sanırım yeni evliyken bu şekilde öfle problemi şiddet meyili varSenin için tatil organize ettim maddi sıkıntıya düştüm. Mutlu ol diye her şeyle ilgilendim. Yüzün gülsün diye kendim bir şey yapmadım her şeyi sana yaptım. Falan diyor. Bir şeye yüzüm gülmezse anında üzülüyor kızıyor. Bu balayimizdi. Kendi emeğinin de içine sıçtı. İki gün yüzüm güldü onunda içine sıçtı. İnanılmaz bitik durumdayim. Bıktım usandım artık bu çocuktan. Napilir bu durumda
Sizin çift terapisi den önce elinizin tek başına terapi alması lazım. Çift terapisti sizde işe yaramazÇift terapisi alıyoruz. Bilmiyorum ona rağmen böyle. Sinir krizi ataklarını bırakmıştı uzun süredir. Dün yine yaşandı hemde en fecisi
Bilmiyorum Allah kahretsin ki . O kadar yanlış bir seçim yapmışım ki. Bugün ne yapacağım onu da bilmiyorum. Eşim kardeşine aileme anlatma dedi de muhtemelen anlatmıştır kardeşi. Ailesini de sevmiyorum. Babası patavatsizin biri. Sürekli elini oğlunun üzerinde tutmak istiyordu. Meğer bu yuzdenmis. E adam biliyor da malını. Şimdi ailesi de öğrenir muhtemelen. Ne yapmam lazim su durumda ben bilmiyorum. Aileme demeli miyimYeni evlisiniz sanırım yeni evliyken bu şekilde öfle problemi şiddet meyili var
Aranızdaki aşk zamanla azalacak o zaman saygı ve sevgiyide tüketmiş olacaksanız
Boşan demek kolay dışarıdan biri için siz daha iyi analiz edersiniz bu ilişki düzelir mi düzelmez mi
Kardeşine neler anlattı. Ağzım açık kaldı dedim ki bu adamın yapmayacağı hiçbir şey yok görmüş oldum. Ses kaydimi almak istedi bosanirken ne talep edeceksin diye. Böyle bir ruh hastası. Sorsan bana aşık ayaklarimi öper. Kardesine çift terapisi alıyoruz falan bunları söylüyor. Üzerime geldi bana hasta diyor diye anlatıyor. Ben onun için her şeyi yapıyorum vs vs şok içinde dinledimSizin çift terapisi den önce elinizin tek başına terapi alması lazım. Çift terapisti sizde işe yaramaz
Bosanmak fikri bana çok zor çok korkunç geliyor. Alisamiyorum hicbir şekilde. Onca hayal ne olacak diye düşünüyorum. Gerçekten severek evlendim. Nasıl alıştırabilirim kendimiEee çocuk ne zaman??? Boşanmaya doğru, sanırım boşanıyorum, son düzlük, ha boşandım ha boşanacağım, boşansam mı daha iyi boşanmasam mı?
Film evde koptu, film otogarda koptu, film geri yatıştı ebesinin bilmem nesinde koptu. Tamam tamam boşanmayı en çok isteyen sizsiniz.
Sizi tartaklayan adam, otogarda çiçek aldı diye affettirmiş kendini. Adam ne yapsa yeri
Beni onun toksiklikleri bu hale getirdi. Başlarda ben onu hiç kiskanmazdim. Kaç ay sürdü bu. Durduk yere kavga çıkarmam. Kolay affederim kolay anlaşırim. Anlık tripler atar en fazla bir saate cozunurum.. onu kiskanmiyorum diye bana tavır yapmışligi dahi var. Kiskandirmaya çalışmaları. Beni tetiklemeleri. En sonunda benim de psikolojimi bozduEski konularını okuyun arkadaşlar ikisi de birbirinden toksik ve kıskançlık krizleri bebek haberi yakındır
Bakın haklısınız. Artık alttan alamıyorum. O sinir krizi anlarını çok yönetmeye çalıştim. Yiprandim yoruldum. Yonetemiyorum artık.Eşiniz problemli zaten kesin ama sizde olgun değilsiniz.
Lobide telefon elinde aldıysa biraz bekleyebilirdiniz, oraya git geri dön, hadi diye eşi kaldır sonrasında sinir stres topu olacağını, sınır tanimayacağını gayet biliyorsunuz. Olay şiddete varmasına rağmen bir çiçekle tav olacaksanız, esip gürlemeden sakin kalmayı sizin de öğrenmeniz lazım.
Ve yine boşanmayacaksiniz tabi.
Daha büyük rezillikler lazım size.