Boşanmaya doğru

Film geri yatıştı, ebesinin bilmem neresinde koptu?

Haklısınız belki de. Tüm gün yüzünü görmedim zaten başka odada yaşıyor ben uyurken kalkıyor yiyor içiyor wcye gidiyor geri kendini odaya kitliyor sanırım bu sefer gerçekten bittik

Haklısınız belki de. Tüm gün yüzünü görmedim zaten başka odada yaşıyor ben uyurken kalkıyor yiyor içiyor wcye gidiyor geri kendini odaya kitliyor sanırım bu sefer gerçekten bittik
Wpden de son görülmesini kapamış. Fotolar vs duruyor her yerde ne bok yiyor anlamadim

Wpden de son görülmesini kapamış. Fotolar vs duruyor her yerde ne bok yiyor anlamadim
Siz eşiniz kadar olmasa da toksik birisiniz.eşim miyop olduğu için kıza kısarak baktı eşim diyen üyesiniz diye hatırlıyorum. Adamla konuşsanız anlaşamıyorsunuz. E adam konuşmayıp kendi kabuğuna çekilince de suç. Siz ne istiyorsunuz

Ya bakın ben bu adamı zerre kiskanmazdim. Beni sevmiyorsun kiskanmiyorsun değer vermiyorsun çok defa işittim. Toksiklestirdi beni . Az önce yine iş yerime geldi yaklaşık iki saat bıkmadan usanmadan konustu da konustu. Sesini yükseltti bağırdı. Bakın ofisimde yapıyor tüm bunları. Daha fazla yükselmesin diye susup kontrol altında tutmaya mi çalışayım gelen geçen vatandasla mi ilgileneyim. Şu psikolojiye ben nasıl dayanabilirim daha fazla

Ha bana dedikleri de şunlar.sen kocanı böcek gibi eziyorsun. Sen beni küçük görüyorsun sen çok güçlüsün ama bu gücü kocana karşı kullanıyorsun. Kocama karşı kullanmak karşılıklı diyalog kurarak tartışmak onun literatürunde. Hiç kardeşimi aradım çok yanlıştı haklısın vs hiç bunlar yok bakın

Vatandaşla ilgilenin.

Çocuğun yoksa hemen bosan ne diye katlaniyorsun ki

Çocuk yoksa ayrıl böyle bir gerizekalıyı asla çekme.

Bu tavırlar çekilmez.Acaba birlikte psikolog'a falan mı gitseniz.

Eşiniz olgunlaşmamış sorunları çözmede usta değil epey ham , evlenilmeyecek erkekler listesinde yer alan tipler , sürekli ailesi bunu şımartmış sorumluluk vermemiş terbiye edilmemiş erkeği sen terbiye edemezsin terbiyelisini alacaksın

Boşanmanın gerekiyor.durup düşünmeye bile gerek yok.

Hatayı yap yap özür dile nasıl olsa affeden var. Buna dönmüş resmen olay sorunlu bir adam bu zamana kadar iyi dayanmıssınız.

çocuk değil canım,n
canım benim.Senin hisselerini ve içinde olduğun bu durumu inan çok iyi anlayabiliyorum.Aynı durumları ben de yaşadım ve yaşayan yüzlerce kişiden benzerlerini duydum.Bak ,ne kadar psikoloğa gidersen git,aile terapistine de götür hiçbir çözümü olmayacak.Bu şekil karakteri olan kişile karşısındaki eşi yada kardeşi hiç farketmez,önce kendi psikolojisine alıştırılar.Sen O’nun bu lalini zamanla kabullenirsin.Bağımlılık olacak çünkü ilerde.Arkasından kendini zayıf hissedeceksin.Eşinin sana bir aşağılıkmışsın gibi gösterdiği muameleyi kabulleneceksin.Bundan sonra savaşın ona değil kendine olacak.Bastırdığın duyguların düşüncelerinde sana travma yaşattıracak.Narsist biri ile evlenmişsin önce bunu kabullenmelisin.Asla ve asla kendilerinden başkasını önemsemezler ve merhametlsizdirler.Ders vermeye çalışma hele hele ortada olan sorunu söyleyip enerjini hiç boşa harcama!sonunda zaten seni haksız çıkartacak.Durumun müsaitse hemen ayrıl.Hiç arka bakma.Aynılarını yaşadığım için şu an hastanedeyim.Bayılma nöbetleri geçiriyorum.Sen güçlü ol ve sakın kim ne derse hiiiç kulak asma.Senin hayatını başkası yaşamıyor.Göz yaşları,hüzünler bunlar sadece sana ait duygular ve harap olacak sensin.Herkes akıl hocalığı yapar ve dinler.Sonrası yine senin acın olarak yaşanacak.O adam olacak diye ziyan etme hissetmek, yaşamak istediğin mutluluğu .Hemen ayrıl canım,hemen.Bunu söylemesi kolay diyebilirsin belki.İlerde çekeceğin acı ,bugünün bin misli olacak.Sana garantisini de veriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…