çocuk değil canım,n
canım benim.Senin hisselerini ve içinde olduğun bu durumu inan çok iyi anlayabiliyorum.Aynı durumları ben de yaşadım ve yaşayan yüzlerce kişiden benzerlerini duydum.Bak ,ne kadar psikoloğa gidersen git,aile terapistine de götür hiçbir çözümü olmayacak.Bu şekil karakteri olan kişile karşısındaki eşi yada kardeşi hiç farketmez,önce kendi psikolojisine alıştırılar.Sen O’nun bu lalini zamanla kabullenirsin.Bağımlılık olacak çünkü ilerde.Arkasından kendini zayıf hissedeceksin.Eşinin sana bir aşağılıkmışsın gibi gösterdiği muameleyi kabulleneceksin.Bundan sonra savaşın ona değil kendine olacak.Bastırdığın duyguların düşüncelerinde sana travma yaşattıracak.Narsist biri ile evlenmişsin önce bunu kabullenmelisin.Asla ve asla kendilerinden başkasını önemsemezler ve merhametlsizdirler.Ders vermeye çalışma hele hele ortada olan sorunu söyleyip enerjini hiç boşa harcama!sonunda zaten seni haksız çıkartacak.Durumun müsaitse hemen ayrıl.Hiç arka bakma.Aynılarını yaşadığım için şu an hastanedeyim.Bayılma nöbetleri geçiriyorum.Sen güçlü ol ve sakın kim ne derse hiiiç kulak asma.Senin hayatını başkası yaşamıyor.Göz yaşları,hüzünler bunlar sadece sana ait duygular ve harap olacak sensin.Herkes akıl hocalığı yapar ve dinler.Sonrası yine senin acın olarak yaşanacak.O adam olacak diye ziyan etme hissetmek, yaşamak istediğin mutluluğu .Hemen ayrıl canım,hemen.Bunu söylemesi kolay diyebilirsin belki.İlerde çekeceğin acı ,bugünün bin misli olacak.Sana garantisini de veriyorum.