- 11 Mart 2022
- 289
- 292
- 33
- 30
- Konu Sahibi Merkur deniz
-
Adam baştan söylemiş ben böyleym diye,hamuru buymuş değiştiremesiniz bu saatten sonra hiç uğraşmayın .Kızlar merhaba 6 yıllık evliyim ama eşimden romantik bir şey göremiyorum istediğim her şeyi alır yapar ama bi kere de o düşünmüyor hep ben diyorum oraya gidelim bunu al diye ama artık onun düşünmesini istiyorum bunu söyledim içinden gelerek bana bir hediye ya da çiçek almıyorsun diye ben böyleyim evlenmeden önce biliyordun diyor haklı ama ben de şımartılmak istiyorum başkalarının eşleri çiçek felan alınca özeniyorum başka bir sorun yok aramızda sırf bu yüzden boşanmak istiyorum beni sevmediğini unursamadığını düşünüyorum napmalıyım üçüncü bir göze ihtiyacım var
Bende çiçek almak istiyorum bunu da söyledim istediğim için küstü konuşmuyor hep ben çabalamak zorundayım bütün suç bende gibi davranıyorher ilişkinin dinamiği farklıdır neden kıyaslıyorsunuz ki ? o çiçek böcek alanların da hiç sorunu yok mu sanıyorsunuz
İstediğim için küstü konuşmuyorKişiliğini kabul ettiğim birini değiştirmeye kalkmanız yanlış . Ne güzel siz isteyince alıyormuş bide cıcek isteyın
kendi çiçeğinizi kendiniz de alabilirsiniz, her insan farklıdır cidden tek sorun buysa boşanmak için sebep olamaz ki buBende çiçek almak istiyorum bunu da söyledim istediğim için küstü konuşmuyor hep ben çabalamak zorundayım bütün suç bende gibi davranıyor
Nasıl istediğinizi bilmiyorum yorum yapamıcam . Hani üslub önemlidirİstediğim için küstü konuşmuyor
Kızlar merhaba 6 yıllık evliyim ama eşimden romantik bir şey göremiyorum istediğim her şeyi alır yapar ama bi kere de o düşünmüyor hep ben diyorum oraya gidelim bunu al diye ama artık onun düşünmesini istiyorum bunu söyledim içinden gelerek bana bir hediye ya da çiçek almıyorsun diye ben böyleyim evlenmeden önce biliyordun diyor haklı ama ben de şımartılmak istiyorum başkalarının eşleri çiçek felan alınca özeniyorum başka bir sorun yok aramızda sırf bu yüzden boşanmak istiyorum beni sevmediğini unursamadığını düşünüyorum napmalıyım üçüncü bir göze ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?