Boşanmalı mıyım? Lütfen yardım

Ayrıl bacım ayrıl bende bunlaro yaşadım somura alkol alıp dovmeye başladı en sonda da aldatıldım ilk başta benim eşimde böyleydi alkolü var bana zararı yok diye avuturdum sahada zararı var hem Zekisin bi yerde iş bulursun em azımdan atanmaya bak Allah yardım eder bu hayatını gençliğini bu adama heba etme ben atanırsam boşanacağım benimde 2 yaşında kızım var.en azından senin mesleğin varmış niye kemdne bunu yaptın bilmiyorum o kadar güzel hayattan nasıl bir hayata düştün .öpüp sarılmasına inanma saygı yok arada sevgi de yetmıyor İnan ,senin koca hasta bu arada dengesiz bir duygu gelgiti var .ve bencil

Velayeti zaten alamaz, çocuk bakıma muhtaç yaşta. Onun velayet alabilmesi için sizin yüz kızartıcı bir suça karışmanız ya da hapiste olmanız gerekiyor. Diğer türlüsü mümkün değil

Sana bişey deyim bu sözümü yabana atma

O paralar altınlar kumara gitmedi bence! Senin kocan bas bayağı meth bağımlısı!

Demedi deme
Kız yok Allah korusun öyle olsa anlarım kumara gitti kayıt ediliyo kumarda geçmiş oyunlar telefonunu alıp kurcaladım banka hesaplarını ve geçmiş oyunlarını zaten diyorum ya iş dışında dibimde hep evden çıktığı yok şş yerinde babası da var aynı yerdeler orda da hiçbir şey yapamaz

Bakıcı ya da kreş parası ve yeni çıkacapım ev en az 12.000 eski kiracı olduğumuz için 5000 bu ev maalesef ki o sebeple geçinemem dedim bacıcanım

Aşık olmadığını ve zorla evlendiğini nereden çıkardınız acaba? Bu sorunlar son bir kaç aydır hadi 6 ay diyelim yaşanıyor biz öncesinde çok çok mutluyduk.. Evlenme teklifini de bile isteye o yaptı ben zorla kaçırmadım adamı

Dediğiniz çok mantıklı ama istanbul sebebi şu ki ben plastik cerrahide uzmanım ve o iş istanbulda oluyor sadece eşim gidip ben bu evde kalsam asla istemem burda kimsem yok benim tüm ailem farklı bir şehirde

Amin çok teşekkür ederim ama maalesef özelde nöbet 24 ay yok değil 6. Ayda başlatıyorlar ya da çık diyorlar, ayrıca ameliyathanede olduğum için ameliyatım bitmeden mesaim bitse de çıkamıyorum çocuğun kreş saatine yetişirim yetişemem Allah kerim, en kötü annemi de yanıma alırım o çocuğu alır getirir götürür diye düşünüyorum bakalım Allah büyük

Velayeti zaten alamaz, çocuk bakıma muhtaç yaşta. Onun velayet alabilmesi için sizin yüz kızartıcı bir suça karışmanız ya da hapiste olmanız gerekiyor. Diğer türlüsü mümkün değil
Bin şükür ki öyle, benimde hiçbir ayıbım yanlışım evlilik kurumuna aykırı davranışım bile yok o yüzden çocuğumu asla alamazlar bin şükür..

Yanlış anlamayın merak ettiğim için soruyorum borçlar kişisel değil mi? Yani aynı haneye haciz işlemi başlatılması çok normal ama eş borcundan dolayı sizin bankanızda nasıl icralık göründünüz merak ettim özel değilse? İmzanız mı vardı kefillik gibi?

Size en büyük tavsiyem kumar oynadığına dair kanıt toplamanız.
Ayrıca annenizi bir süre yanınıza almanız ki velayet sürecinde bakım açısından maneviyata daha çok dikkat ediyorlar ayrıca bebeğiniz çok küçük bir avukatla görüşün ama kendinizi korkutmayın.

Annenizi geçici süre bile olsa ikna etseniz işe girseniz sizin için çok büyük bir kurtuluş olur.Sınava da gece de olsa çalışmanızı öneririm

Hiçbir imzam kefilliğim yoktu. Borçları bilmiyordum bile yarım yamalak denk geldiğim olmuştu. Onun üzerine birşey yok. Maaşı da icralar sıraya binince eşe başlamaya çalışmışlar. Yani olabilir dedi bankacı. Ben de borçlar ayrı sanardım. Boşandıktan sonra başladığı için olayları beni etkilememiş neyse ki. Hala kurtulamadım şaka gibi

Cidden şaşırtıcı babamda bu tarz biriydi de ev ve borç konusunda annem sıkıntı yaşamamıştı hiç.
Keza bir arkadaşımın eşi de böyle kadın davasını açtı ama onu da etkilemedi adamların maaşı dahi yok.
Şans mıdır bilmem ama yasal değil evlilik halinde de diye biliyorum.
Geçmiş olsun,bundan sonrası güzel olur umarım sizin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…