Boşanmalı mıyım? Lütfen yardım

Ne kadar mutlu olursanız olun 3 aylık evlilik bebek için çok çok erken. Daha önce de yazdığım gibi karı-koca olamadan doğru dürüst anne baba olmuşsunuz. İlk mesajınızda da eşim henüz çocuk istemiyordu yazmışsınız. Şunu da anlamadım kıskançlık, kısıtlama, hakaret, ataerkillik ne ararsanız var yazmışsınız şimdi de hiçbir pürüz yoktu diyorsunuz. İlk 3 ay her şey mükemmeldi bir anda mı tam tersine döndü? Zaten tek işçi maaşı ev kirada nasıl geçinebiliyorsunuz onu da anlamadım, bir de küçük bebek var. İlla işe girmek durumunda kalacaksınız

Maaş 18.000₺ kira 5000₺ geçiniyoruz bu şekilde, evet bir anda değişti yani 2 yıl içinde işte bir anda gibi oluyor. Evet başka bir yorumda açıkladım ev almaya çalışıyorduk onu alınca istiyordu eşim daha iyi bir gelecek için bebeği istememe sebebi oydu

İnanın ki bu durumlar evlenmeden önce olsaydı zaten devam etmezdim. Önceleri gece yarısına kadar gezsem asla bir şey demezdi bırakın kıskançlığı sormazdı bile özgürdüm… tek hatası askerdeki ayrılırtı onu da affetmiştim geleceği bilmeden…

Adam size toplum içinde kötü davranıyor,sevgi göstermiyor,psikolojik siddet uyguluyor, birikiminizi habersiz harcıyor, siz dyson kurutma airfryer diyorsunuz alemsiniz
Normalde böyle sert yorum yazıldığında kızardım ama şuan gerçekten beni bi daha uyandırdınız, çok teşekkür ederim size

Normalde böyle sert yorum yazıldığında kızardım ama şuan gerçekten beni bi daha uyandırdınız, çok teşekkür ederim size
Sert değil yorumum,sorunların yanında adamın size göre pozitif gelen yönleri komik geldi bana o yüzden,kendiniz ve çocuğunuz için en doğrusunu yaparsınız umarım, adam bana aşağılık kompleksli geldi. Benim naçizane tavsiyem yok evladımı bırakamam o benim nefesim kafasından çıkıp bir işe girmeniz.

Çok doğru söylediniz bravo, bu arada bırakamam derken velayetini bırakamam işe giderken güvendiğim birine bırakırım tabii ki öyle biri olursa

Narsist kişilik bozukluğu var gibi her konuda ya. Bu kadar yaygın olamaz bu durum. Her adamda yoktur bence ama bu konular nedir böyle bir haftadır. Herkesin kocası mi böyle hep aynı davranışlar

Narsist kişilik bozukluğu var gibi her konuda ya. Bu kadar yaygın olamaz bu durum. Her adamda yoktur bence ama bu konular nedir böyle bir haftadır. Herkesin kocası mi böyle hep aynı davranışlar
Kesinlikle katılıyorum tüm yorumlarınıza, bence artık çok çok yaygın.

Bebeğiniz küçük maddi birikimde yoksa size tavsiyem sıkın dişinizi, bu sırada bir yol düşünün para biriktirmeye başlayın, evden bişeyler yapıop ya da mesleğinizle ilgili 3 e 5 e bakmadan . Annenizi de bir kenarda alternatifi tutun belki onun bakacağı sizin çalışabileceğiniz bir durum çıkar ortaya.

Çok teşekkür ederim güzel fikriniz için çok mantıklı geliyor

Çok üzüldüm konunuzu okuyunca bir saniye yine bekleme bu adam düzelmez işe başlasan bile senin kazancını da çocuğunun rızkını da sizin geleceğinizi de ömrünüzü de yer bitirir. İşim gereği sağlık sektöründe yim geçen hafta Yozgat'ta ki hastaneleri gezdim ölü bir yer. Hemen ama hemen İstanbul'daki arkadaşlarınla eski çalıştığın doktorlarla temasa geç işini ayarlasınlar sonra kuçuk stüdyo eşyalı guvenlıkli bir sitede ev tutsunlar sana ya kreş yada çevrenden de bir bakıcı bayan bul bir gün ansızın baş git kalsın işçi maaşıyla yok et izini . Maddi olarak topla kendini bir seneye kadar aç davanı.

Yaşadıklarınıza çok üzüldüm. Kimse kötü şeyler olsun diye evlenmiyor ama ne yazık ki insan kötü olunca bir bir su yüzüne çıkıyor. Üstelik ailesi ile de evleniyorsunuz evlendiğiniz kişinin. Bir de bebek sağlam ilişkiler de bile çocuk sonrası dengeler sarsılırken siz de daha tam oturmadan bir şeyleri görmeden olması kötü olmuş. Yinede oğlunuz iyi ki gelmiş. O unuttuğunuz siz hala içinizde aslında etrafına ışık , neşe saçan , güçlü, ayakları üzerinde duran mesleği olan bir kadın.. Bütün bu yanlarınız size unutturulmaya çalışılmış ki yok olasınız. Günden güne sizi enerjinizi tüketen bir şeyin içinde asla olmamalısınız. Üstelik çocuğunuzda olmamalı. Büyüdükçe daha da bu olaylara şahit olmasını istemezsiniz. Arkadaşların önerileri çok güzel. Siz gerçekten çok şey başarabilecek güçtesiniz aslında.. Bir yerden başlamak ve konfor alanınızdan artık çıkmanız lazım ki daha fazla size ve çocuğunuza zarar vermesin. Belki 1 sene 2 sene çok zorlanacaksınız ama sonunda kendinize kavuşacaksınız. Umarım hayatınızda herşey çok güzel olur ve bundan sonra hep iyi insanlarla karşılaşırsınız.

Devlete atanamiyor musun? Devlete atan hastanelerin kreşleri oluyor galiba. Ona ver. Çek git. Ben okurken boğuldum. Bir de sen bu hodukle yaşıyorsun.

Kişilik bozukluğu çok yaygın değil ama gizli narsisizm diye bir kavram var. Ben bu konularda okumayı ve dinlemeyi seven biriyim. Gizli narsist çok fazla. Ve sosyal medya günümüz dunyasinda daha fazlalasti bunun da etkisi olabileceğini okudum.

İstanbul'da güvenlikli sitede 1+0lar 20.000 kira, bakıcı 12.000den başlıyor. Devlete girse keşke. Daha küçük, gecinebilecegi bir şehre gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…