Boşanmalı mıyım? Lütfen yardım

Çok amin. Benim kaderim bu çekiyorum. Babam rahmetlinin borçlarıyla da 4 yıl uğraştım. Kazandım davayı ama mahvoldum. Teşekkürler hepimize inş

Evliliğinde mutsuz kadınlar ama eşim beni seviyor , iki gün iyi iki gün aramız kötü diyor. Erkek bu tabiki sevecek arada, sonuçta ihtiyacını gideriyor. Aldatan kocalar bile evdeki şüphelenmesin diye arada beraber oluyor, daha ilgili davranmaya başlıyor.

Söylediklerinizin birebir aynısını bir tanıdığım yaşadı... Aynısı mı olur ama.. Bir an sizi o sandım. Ama onun cocugu daha büyük
Adam kumarda 1 milyon tl yemis. Ev parası + altınlar + kredi..
O tanıdığım boşandı, annesinin yanına taşındı. Annesi baktı çocuğa, onun anne iyiydi ama. Babası da vefat etmisti tanıdığımın. Anne kız torun bir güzel yaşıyorlar ki çok mutlular. Kız boşandığına hiç pisman olmadı. Ne adamlar istedi kız pek güzeldi, kimse demedi çocuklu kadın diye. Hem işine döndü hem çocuk güzelce büyüdü. Başlarda çocuk boşanılmayı kabul edemiyor, size öfkeli olacak ama zamanla alışır. Babasının suclu olmadığını, hala arkadaş olduğunuzu ama sizi çok üzdüğünü söylersiniz. Bazen sen de arkadaşına küsüyorsun di mi falan dersiniz anlar çocuk.
En doğrusu biraz daha sabredip annenizle ya da babanızla yaşamak olacaktır belki de. Dedeler neneler torunları sever el üstünde tutar sizden iyi bakar

Bu öyle bir şey değil kocanızın sizi sevip sevmediğini küstürmemek için arada gösterdiği ilgili vs aradaki farkı anlıyor insan yani, salak değiliz ya cinsellik için yanaşsa bunu sevgi sanmam herhalde yani, saçımı bile tarıyor seve seve kurutuyor bin tane hatası var ama sevmiyor değil sevmese bilirim farkını

Evet bende onların yanına dönmeyi düşünüyorum evden çalışıcam öyle geçip gidecek ömür gibi gözüküyor inanın umut oldu bana bu yazdığınız

Çok üzüldüm ilişkinizdeki kişiye, emin olun bence de sizi seviyor. Sevgi türlü türlüdür. Keşke o daha farklı birisi olsaydı, bunlar yaşayanmasaydı.
Belki de hasta diyebiliriz onun gibiler için. Ancak sizin kendinizi ve cocugunuzun geleceğini düsünmeniz gerekiyor. Siz bir eş-hayat arkadaşısınız evet ama.. ancak aynı zamanda siz bir annesiniz. Ve eşinizin bu tutumu gelecekte cocugunuzu kötü etkileyecek ise iğneyi kendinize batırmanız gerekiyor.
Hayatta iyi şanslar

Daha ilk tanıştığınız da psikolojik sorunları vardı demişsin sen hemşiresin psikolog değil kimsenin sorununu çözemezsin önce bu bir ikincisi ayrılmak için çok sebebin var kumar borcu psikolojik şiddet v.s. Sen merhametlisin ama şu saatten sonra ayrılmak senin için en sağlıklı karar olur. Adam için de diyeceğim tedavi olmalı ama ailesi de adam da normal değiller sen bunların içinde sağlıklı kalır mısın onu bilemedim.

Ben bile eşim dünya iyisi olduğu halde en az cocuk için 3 sene mühlet istedim önce bir evlilikten emin olayım bu ne güven ya karşı tarafa

Ben bile eşim dünya iyisi olduğu halde en az cocuk için 3 sene mühlet istedim önce bir evlilikten emin olayım bu ne güven ya karşı tarafa

Ben de evlendikten 3 sene sonra hamile kaldım. Annem bile babamla 8 sene gezdiği halde evlendikten 3 sene sonra doğurmuş beni. Evliliğim otursun demiş. Bu sitede hep aynı 2 yıllık evliyim 1 yaşında bebeğim var, 5 senelik evliyim 4 yaşında çocuğum var. Gerçekten ilk 3 sene çocuk sahibi olmak yasaklanmalı ya. Çoğu insan doğru düzgün karı-koca olamadan anne-baba oluyor sonra gelsin sorunlar

Yani ben eşimle iyiyim ama ailesi ile sorunlar var belki çözemicez çekip gidicem nereden bileyim adamı geçtim ben belki mutlu değilim. Emin olayım sonra mutsuz evliliğe çocukla taçlandırıp o evliliğe bağlı mı kalayım yani...

Boşanma konusunu gündeme koymadan önce iş bulun kayınvalideniz bebeğinize baksın. Sonrasında şartları ayarlayıp ayrılın. Bazı babanneler çocukları ayrılsalar da torununa bakıyor eski gelinleri çalışsın diye. Bence bunu da bir alternatif olarak tutun. Çünkü bahsettiğiniz konuların hepsi boşanmak için tek başına yeterli konular.

Vallahi insan bazen kör mü oluyor ne dünya alem görüyor o göremiyor.

Baştan beri problemli insanlar evlenince değişmez. Ama siz belki düzelir diye görmezden geldiniz herhalde. Yada kendini evlenene kadar iyi sakladı mesela ben k.v anlaşamayacapımı ilk yüzük almaya gittiğimde anladım 8 sene geçti hala anlaşamam... Çünkü sorunlu bir kadın. Nişanlandığımızda anladım her şeyi....

Adam size toplum içinde kötü davranıyor,sevgi göstermiyor,psikolojik siddet uyguluyor, birikiminizi habersiz harcıyor, siz dyson kurutma airfryer diyorsunuz alemsiniz
Bu tarz şeyleri kendi ailesinde yaşadıysa bunları normal görebilir... Kader motifli deniyor buna....

İnsanoğlu işte hata yapabiliyor bazen aşk gözleri kör ediyor ama bir kere deng değilsiniz zaten ama dediğim gibi aşk duygusallık insanı kör ediyor hatanın neresinden dönersen kar bir kere hemşiresin işin var avantajları düşün...

Bizde gerdekten sonra adet görmeyene madalya takıyorlar canım, senin haberin yok anlaşılan

Son düzenleme:
Sanırım anlaşılmamış bebek planlı değildi sürpriz oldu ve aldırmaya kıyamadım o günaha da giremezdim o benim en büyük iyi kim bu hayatta
Ahh canım… Seni o kadar iyi anlıyorum ki… Bende aynı süreçteyim ama farklı sebepler. Benim çocuğum diğer çocuklara göre biraz fazla özel ilgiye ihtiyacı olduğu için bakıcı kreş filan düşünemiyorum şuanda ama senim öyle bir sorunun yoksa çocuğun kreş çağına gelir gelmez boşan. Bu dünyaya bir kere geldik ve bu kadarı çileyi ne biz ne de çocuklarımız hakediyor

İştirak nafakası nereye 5 bin? Aynı Türkiyede yaşadığımıza emin misiniz? Emsal kararlara bakın bir gerçek rakamları öğrenin en iyisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…