Boşanmalı mıyım? Lütfen yardım

Mesleginiz var bu sizin icin cok buyuk bir sans. Once bir sekilde işe geri donup adami sepetleyin. Cocuguda krese verirsiniz. Nafaka haricinde egitim giderlerinide talep edebilirsiniz babadan
Yalniz esiniz isciymis. Proje bazli mi calisiyor mesela insaat işçisi gibi

Böyle eğitimli aklı başında kizlar Nerden bulurlar bu tipleri hayret ediyorum adam dengesizin teki senin altınlarını yemiş borç takmış seni insan içinde yerin dibine sokuyor seni beğenmediğini soyluyorsun hala aldığı üç beş parça şeye seviniyorsun. Yani ne diyim kendine yazık etme .

Kız gülmeyin gülmeyin insan hala beni seviyor mu düzelir diye bi umut ararken nelere seviniyor bir bilseniz dışardan bakınca komik ama çevremde diyorki ne istiyorsan alıyor be istiyorsun nankörlük etme
İyi de kumara yatırdığı altınlarınızla siz onların belki on katını alırdınız. Kaldı ki çalışsanız kendi maaşınızla da gül gibi geçinirsiniz. Üstelik hakaret işitmez, ailesini çekmez, sevgi dilenmek zorunda kalmazsınız.

İnanın bende yaşarken boğuluyorum sevgim emeğim yıllarım hep yazık oldu… çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için

Dediğim gibi bebeğime bakacak kimsem yok o yüzden bebek gelince bıraktım çalışmayı

Devlete atanamiyor musun? Devlete atan hastanelerin kreşleri oluyor galiba. Ona ver. Çek git. Ben okurken boğuldum. Bir de sen bu hodukle yaşıyorsun.
Maalesef devlet için kpss beklemeliyim iki yılda bir girince de çok az kişi alıyor çook yüksek almalıyım çocukla ders çalışmam da inkansıza yakın daha yeni yürüyor

Kabus! Anlattığın çok zor bir hayat. Kaç kurtar kendini de oğlunu da. 14 aylık bebeğe hayatımı mahvettin diyen bir kumarbazı mı uygun görüyorsun? Erkenden kurtulmazsan onun borç batağına sen de düşersin. Ben 2 yıl önce boşandım. Neyse geçen gün bankaya gittim icralık görünüyorum. Sebebi çocuklarımın babasının borçları! Allahtan boşandıktan sonra gelmiş icrası da yırttım ordan. Yoksa ömür boyu debelenecektim. Sen de kurtulmaya bak. Ben bebeğimi 11 aylık kreşe verip çalışmıştım. Ben bir de 8 yaş oplum vardı. Başardık biz sen de yapabilirsin. Bebeğim 3 oğlum 10 yaş olmak üzere

Çok güzel cesaret veriniz bana çok teşekkür ederim umarım sizde çok mutlu olun

Yani baştan neden evlendiniz anlamadım.
Kimse kimsenin yara bandı değil.
Çok seviyorsa destek alıp düzeldikten sonra evlenseydiniz. Hadi evleniyosun çocuk için acelen ne.
Aklınızı başınıza alın. Maddi özgürlüğünüzü elinize alıp boşanın.
Hala savunacak şeyler yazıyosunuz yok fiziksel şiddet yok yok şu yok. İlla onun olmasınımı bekleyeceksin? Ondan sonrada şiddet var ama sadece bir tokatmı diyeceksin?

Sanırım anlamamışsınız zaten evlendikten sonra başladı bu sorunlar, sevgiliyken olan tek şey bir kez ayrılıktı, son zamanlarda oldu içki kumar bu tavırlar vs, yoksa deli miyim evleneyim, çocuk kazara oldu ve o an evliliğimiz gayet yolundaydı doğurmaya karar verdik, ben yardım istiyorum siz tam olarak anlamadan beni suçlamışsınız, dediğim gibi son zamanlara kadar her şey yolundaydı

tanıştığımızda psikolojisi kötü yazıyor ya hani o yüzden dedim. Psikolojisi kötü olan birinden nasıl iyi bi evlilik bekliyorsunuz?

tanıştığımızda psikolojisi kötü yazıyor ya hani o yüzden dedim. Psikolojisi kötü olan birinden nasıl iyi bi evlilik bekliyorsunuz?
Psikolojik hastalığı yoktu, üzgün ve hayatı zor bir durumdaydı iş ve aile ve çok yorgundu bende yanında oldum iş değiştirdi ailesiyle konuştu davranışlar düzeldi vs bu şekilde

istanbulda kiralar 15 binden başlıyor

Bana çirkin diyor, kilo aldın doğumda ne aldık ne oldu diyor
bu zekayla nasıl okudunda birinci oldun
Oğlumuz ağlasa beni rezil ediyor insan içinde. Çarşı pazar avm fark etmez hayatımı mahvettiniz diyor bağırarak çocuk ağlamış diye
Psikolojik şiddet daima var

Şunları arka arkaya okuyunca boşanmamak İçin sebep göremedim.
Çift kişilik fln mı acaba. Terapi vs alsa düzelir mi.
Kumar bile başlı başına boşanma sebebi de.
Hakkınızda hayırlısı olsun

istanbulda kiralar 15 binden başlıyor
Şunları arka arkaya okuyunca boşanmamak İçin sebep göremedim.
Çift kişilik fln mı acaba. Terapi vs alsa düzelir mi.
Kumar bile başlı başına boşanma sebebi de.
Hakkınızda hayırlısı olsun
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için, haklısınız gerçekten, terapi alsa belki düzelir ama reddediyor

Sağlık meslek mezunu musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…