- 15 Şubat 2015
- 13.304
- 46.874
-
- Konu Sahibi amourconte
Bakmasını asla istemem. Doğduğu gün ağzına
Tükürüğünü sürmüş ben hala ameliyattayken. Geçen günde kola içirmeye kalktı… zaten kendisi de epilepsi hastası bakabilecek durumda da değil
İyi de kumara yatırdığı altınlarınızla siz onların belki on katını alırdınız. Kaldı ki çalışsanız kendi maaşınızla da gül gibi geçinirsiniz. Üstelik hakaret işitmez, ailesini çekmez, sevgi dilenmek zorunda kalmazsınız.Kız gülmeyin gülmeyin insan hala beni seviyor mu düzelir diye bi umut ararken nelere seviniyor bir bilsenizdışardan bakınca komik ama çevremde diyorki ne istiyorsan alıyor be istiyorsun nankörlük etme
İnanın bende yaşarken boğuluyorum sevgim emeğim yıllarım hep yazık oldu… çok teşekkür ederim güzel yorumunuz içinYaşadıklarınıza çok üzüldüm. Kimse kötü şeyler olsun diye evlenmiyor ama ne yazık ki insan kötü olunca bir bir su yüzüne çıkıyor. Üstelik ailesi ile de evleniyorsunuz evlendiğiniz kişinin. Bir de bebek sağlam ilişkiler de bile çocuk sonrası dengeler sarsılırken siz de daha tam oturmadan bir şeyleri görmeden olması kötü olmuş. Yinede oğlunuz iyi ki gelmiş. O unuttuğunuz siz hala içinizde aslında etrafına ışık , neşe saçan , güçlü, ayakları üzerinde duran mesleği olan bir kadın.. Bütün bu yanlarınız size unutturulmaya çalışılmış ki yok olasınız. Günden güne sizi enerjinizi tüketen bir şeyin içinde asla olmamalısınız. Üstelik çocuğunuzda olmamalı. Büyüdükçe daha da bu olaylara şahit olmasını istemezsiniz. Arkadaşların önerileri çok güzel. Siz gerçekten çok şey başarabilecek güçtesiniz aslında.. Bir yerden başlamak ve konfor alanınızdan artık çıkmanız lazım ki daha fazla size ve çocuğunuza zarar vermesin. Belki 1 sene 2 sene çok zorlanacaksınız ama sonunda kendinize kavuşacaksınız. Umarım hayatınızda herşey çok güzel olur ve bundan sonra hep iyi insanlarla karşılaşırsınız.
Dediğim gibi bebeğime bakacak kimsem yok o yüzden bebek gelince bıraktım çalışmayıİyi de kumara yatırdığı altınlarınızla siz onların belki on katını alırdınız. Kaldı ki çalışsanız kendi maaşınızla da gül gibi geçinirsiniz. Üstelik hakaret işitmez, ailesini çekmez, sevgi dilenmek zorunda kalmazsınız.
Maalesef devlet için kpss beklemeliyim iki yılda bir girince de çok az kişi alıyor çook yüksek almalıyım çocukla ders çalışmam da inkansıza yakın daha yeni yürüyorDevlete atanamiyor musun? Devlete atan hastanelerin kreşleri oluyor galiba. Ona ver. Çek git. Ben okurken boğuldum. Bir de sen bu hodukle yaşıyorsun.
Çok güzel cesaret veriniz bana çok teşekkür ederimKabus! Anlattığın çok zor bir hayat. Kaç kurtar kendini de oğlunu da. 14 aylık bebeğe hayatımı mahvettin diyen bir kumarbazı mı uygun görüyorsun? Erkenden kurtulmazsan onun borç batağına sen de düşersin. Ben 2 yıl önce boşandım. Neyse geçen gün bankaya gittim icralık görünüyorum. Sebebi çocuklarımın babasının borçları! Allahtan boşandıktan sonra gelmiş icrası da yırttım ordan. Yoksa ömür boyu debelenecektim. Sen de kurtulmaya bak. Ben bebeğimi 11 aylık kreşe verip çalışmıştım. Ben bir de 8 yaş oplum vardı. Başardık biz sen de yapabilirsin. Bebeğim 3 oğlum 10 yaş olmak üzere
Biraz uzun olabilir hakkınızı helal edin. Eşimle 3 yıllık sevgililiğin ardından evlendik. Tanıştığımızda psikolojisi çok kötüydü ve ona üzüldüğüm için manevi destekte bulundum toparlanması için o dönemde aşık olduk. Ben tek başına iş için istanbula gelmiş iyi kazanan güzel yerlere gelmiş bir hemşireydim. Dimdik bir karakterim vardı. Askere gitti ve beni terk etti. Pandemide askerdi ve iletişimsiz olmak korkutmuş vs. Geldi yalvardı barıştık sonra evlendik. Çok aşıktık çok mutluyduk 3. Ayda hamile kaldım henüz çocuk istemiyordu eşim, ben çok istiyordum çok sevindim. Doğurdum çok zor bir lohusalık geçirdim. Destekçim olmadı, 24 saat boyunca hiç uyumadığı günler olan bebeğim vardı tek başıma aştım 14 aylık ettim. Ailesinden baskılar gördüm, destek değil köstek olundu sütüm de kesildi. Sesimi çıkarmaya başladım. Her pazar evlendiğimiz ilk haftadan beri ailesi bize gelir. Asla pazar tatilimiz yok. Habersiz çat diye gelir ğstelik. Ama birşey desem “sana ne zararları var” oluyor. Gelelim şimdiye. Eski ilgili aşık adam gitti. Öpsem ittirir, sarılsam çoğu zaman üffler git karşıya der. Bir gün öpmeye doyamaz diğer gün yüzüme bakmaz. Kumara başladı. İzliyordu öncekeri özenirsin yapma etme dedim yaptı. 13.000₺ kaybetmiş. Ben çalışamıyorum şuanda bir maaşımız o bizim. Özür diledi bidaha olursa boşarım dedim affet asla yapamm. Çocuğumun rızkını tövbe yedirmem dedi. Bir ay geçti ki bankadaki altınlarımızı kumara yatırdığını öğrendim. Yüzünde mahcubiyet bikr yoktu. İnanın ki gelse tedavi olayım affet dese destek olurdum yine de. Kafa açma git dedi konuyu açtığımda. Evden çıkmaz. Yabanidir arkadaşı yok. Konuşayı sevmez. Muhabbet etmez. Soru sorsan çoğuna cevap vermez kafasını telden kaldrıp bakmaz bile. Bense cıvıl cıvıl kahkahalarımla bilinen aşırı geniş çevreli çok enerjik biriyim. Işık saçardım önceleri şimdi ben karardım. Onunla evlenip farklı şehire taşındım. Ailem uzakta, iş okul çevrem uzakta. Yine de sitem etmedim alışırım ben uyumluyum dedim. Çevre edincek imkanım yok komşularımla görüşmeme bile izin vermiyor. Bu devirde herkes zararlıymış. Sadece ailesiyle görüşüyoruz. Ailesi de böyle. Çekirdek aile dışında herkesi kötülerler. Yüzüne gülüp arkasından bela okurlar geleni kabul etmezler kimseye gitmezler. Benim ailemse her akşam farklı bir misafirlik hep kalabalık doluydu. İlgi deseniz 0. Ben bakımlı biriyimdir, sevdim beğendim aldım ama ilk gördüğümde arkadaş bile olmam demiştim dış görünüşü için. Okul okumamış vs çevrem hep denk değilsiniz yapma etme dedi dinlemedim şimdi çekiyorum ceremesini. Bana çirkin diyor, kilo aldın doğumda ne aldık ne oldu diyor (38 bedenim fiziğim çok düzgün karnım bile dümdüz), üniversiteyi birincilikle bitirdim ben bu konuda bana “ bu zekayla nasıl okudunda birinci oldun” diyor. Sessiz konuşuyor duymasam kızıyor. Her şeye kızıyor. Eskiden onsuz duramazdım şimdi eve gelecek diye kızıyorum istemiyorum çünkü her adımım korkarak neye kızacak diye. Ailesi de farkında güzel davran şu kıza vs diyorlar yanyanayken görünce. Suçlu ben mişim mağdur gibi yapıyormuşum. Her şeye bağıran o değilmiş gibi. Oğlumuz ağlasa beni rezil ediyor insan içinde. Çarşı pazar avm fark etmez hayatımı mahvettiniz diyor bağırarak çocuk ağlamış diye. İki gün sonra sarılıp uyuyor öpüyor aşığım diyor hediyeler alıyor varını yoğunu döker bana istesem gerçekten. Dyson kurutma airfryer marka giysi vs para biriktirir alır bana asla esirgemez tek maaş işçi üstelik kiradayız. Sinirle söylüyorum diyor ama artık katlanılacak gibi değil. Sürekli aşağılama hakaret sürekli. Kısıtlama, kıskançlık, ataerkillik. O kadar yoruldum ki. Boşansam annem babam ayrı ve görüşmüyorlar kime gitsem ayrı dert. Babam çok eski kafalı boşanmama karşı çıkar zaten. Annem kendi kafasını yaşıyor çok problemli bir insan zaten zor idare ediyorum annem uzaktayken bile. İş hayatına dönsem bebeğim 1 yaşında kim bakacak ona. Asla bırakmam oğlumu zaten asla o benim nefesim yaşam kaynağım. Bana akıl verin arkadaşlar ben ne yapayım? Alkol de alıyor bu arada sürekli ama sarhoş olacak kadar değil. Hiç sarhoş olup üzmedi beni bir kez sarhoş oldu onda da beni ne kadar sevdiğini anlatıp ağladı… şiddette hiç olmadı yani fiziksel şiddet. Psikolojik şiddet daima var…
Sanırım anlamamışsınız zaten evlendikten sonra başladı bu sorunlar, sevgiliyken olan tek şey bir kez ayrılıktı, son zamanlarda oldu içki kumar bu tavırlar vs, yoksa deli miyim evleneyim, çocuk kazara oldu ve o an evliliğimiz gayet yolundaydı doğurmaya karar verdik, ben yardım istiyorum siz tam olarak anlamadan beni suçlamışsınız, dediğim gibi son zamanlara kadar her şey yolundaydıYani baştan neden evlendiniz anlamadım.
Kimse kimsenin yara bandı değil.
Çok seviyorsa destek alıp düzeldikten sonra evlenseydiniz. Hadi evleniyosun çocuk için acelen ne.
Aklınızı başınıza alın. Maddi özgürlüğünüzü elinize alıp boşanın.
Hala savunacak şeyler yazıyosunuz yok fiziksel şiddet yok yok şu yok. İlla onun olmasınımı bekleyeceksin? Ondan sonrada şiddet var ama sadece bir tokatmı diyeceksin?
Sanırım anlamamışsınız zaten evlendikten sonra başladı bu sorunlar, sevgiliyken olan tek şey bir kez ayrılıktı, son zamanlarda oldu içki kumar bu tavırlar vs, yoksa deli miyim evleneyim, çocuk kazara oldu ve o an evliliğimiz gayet yolundaydı doğurmaya karar verdik, ben yardım istiyorum siz tam olarak anlamadan beni suçlamışsınız, dediğim gibi son zamanlara kadar her şey yolundaydı
Psikolojik hastalığı yoktu, üzgün ve hayatı zor bir durumdaydı iş ve aile ve çok yorgundu bende yanında oldum iş değiştirdi ailesiyle konuştu davranışlar düzeldi vs bu şekildetanıştığımızda psikolojisi kötü yazıyor ya hani o yüzden dedim. Psikolojisi kötü olan birinden nasıl iyi bi evlilik bekliyorsunuz?
istanbulda kiralar 15 binden başlıyorBu şehirde işe giremem küçük bir yer özeller çok düşük maaş veriyor ve bebeğime bakacak kimse yok. Ben plastik cerrahi özel ameliyat asistanıyım istanbulda dönüyor sektör oraya dönsem en az 25.000 maaş alırım ama bebeğime kim bakacak orada…
Bana çirkin diyor, kilo aldın doğumda ne aldık ne oldu diyor
bu zekayla nasıl okudunda birinci oldun
Oğlumuz ağlasa beni rezil ediyor insan içinde. Çarşı pazar avm fark etmez hayatımı mahvettiniz diyor bağırarak çocuk ağlamış diye
Psikolojik şiddet daima var
tanıştığımızda psikolojisi kötü yazıyor ya hani o yüzden dedim. Psikolojisi kötü olan birinden nasıl iyi bi evlilik bekliyorsunuz?
istanbulda kiralar 15 binden başlıyor
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için, haklısınız gerçekten, terapi alsa belki düzelir ama reddediyorŞunları arka arkaya okuyunca boşanmamak İçin sebep göremedim.
Çift kişilik fln mı acaba. Terapi vs alsa düzelir mi.
Kumar bile başlı başına boşanma sebebi de.
Hakkınızda hayırlısı olsun
düzelmez canım düzelmeeeezÇok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için, haklısınız gerçekten, terapi alsa belki düzelir ama reddediyor
Sağlık meslek mezunu musunuzBiraz uzun olabilir hakkınızı helal edin. Eşimle 3 yıllık sevgililiğin ardından evlendik. Tanıştığımızda psikolojisi çok kötüydü ve ona üzüldüğüm için manevi destekte bulundum toparlanması için o dönemde aşık olduk. Ben tek başına iş için istanbula gelmiş iyi kazanan güzel yerlere gelmiş bir hemşireydim. Dimdik bir karakterim vardı. Askere gitti ve beni terk etti. Pandemide askerdi ve iletişimsiz olmak korkutmuş vs. Geldi yalvardı barıştık sonra evlendik. Çok aşıktık çok mutluyduk 3. Ayda hamile kaldım henüz çocuk istemiyordu eşim, ben çok istiyordum çok sevindim. Doğurdum çok zor bir lohusalık geçirdim. Destekçim olmadı, 24 saat boyunca hiç uyumadığı günler olan bebeğim vardı tek başıma aştım 14 aylık ettim. Ailesinden baskılar gördüm, destek değil köstek olundu sütüm de kesildi. Sesimi çıkarmaya başladım. Her pazar evlendiğimiz ilk haftadan beri ailesi bize gelir. Asla pazar tatilimiz yok. Habersiz çat diye gelir ğstelik. Ama birşey desem “sana ne zararları var” oluyor. Gelelim şimdiye. Eski ilgili aşık adam gitti. Öpsem ittirir, sarılsam çoğu zaman üffler git karşıya der. Bir gün öpmeye doyamaz diğer gün yüzüme bakmaz. Kumara başladı. İzliyordu öncekeri özenirsin yapma etme dedim yaptı. 13.000₺ kaybetmiş. Ben çalışamıyorum şuanda bir maaşımız o bizim. Özür diledi bidaha olursa boşarım dedim affet asla yapamm. Çocuğumun rızkını tövbe yedirmem dedi. Bir ay geçti ki bankadaki altınlarımızı kumara yatırdığını öğrendim. Yüzünde mahcubiyet bikr yoktu. İnanın ki gelse tedavi olayım affet dese destek olurdum yine de. Kafa açma git dedi konuyu açtığımda. Evden çıkmaz. Yabanidir arkadaşı yok. Konuşayı sevmez. Muhabbet etmez. Soru sorsan çoğuna cevap vermez kafasını telden kaldrıp bakmaz bile. Bense cıvıl cıvıl kahkahalarımla bilinen aşırı geniş çevreli çok enerjik biriyim. Işık saçardım önceleri şimdi ben karardım. Onunla evlenip farklı şehire taşındım. Ailem uzakta, iş okul çevrem uzakta. Yine de sitem etmedim alışırım ben uyumluyum dedim. Çevre edincek imkanım yok komşularımla görüşmeme bile izin vermiyor. Bu devirde herkes zararlıymış. Sadece ailesiyle görüşüyoruz. Ailesi de böyle. Çekirdek aile dışında herkesi kötülerler. Yüzüne gülüp arkasından bela okurlar geleni kabul etmezler kimseye gitmezler. Benim ailemse her akşam farklı bir misafirlik hep kalabalık doluydu. İlgi deseniz 0. Ben bakımlı biriyimdir, sevdim beğendim aldım ama ilk gördüğümde arkadaş bile olmam demiştim dış görünüşü için. Okul okumamış vs çevrem hep denk değilsiniz yapma etme dedi dinlemedim şimdi çekiyorum ceremesini. Bana çirkin diyor, kilo aldın doğumda ne aldık ne oldu diyor (38 bedenim fiziğim çok düzgün karnım bile dümdüz), üniversiteyi birincilikle bitirdim ben bu konuda bana “ bu zekayla nasıl okudunda birinci oldun” diyor. Sessiz konuşuyor duymasam kızıyor. Her şeye kızıyor. Eskiden onsuz duramazdım şimdi eve gelecek diye kızıyorum istemiyorum çünkü her adımım korkarak neye kızacak diye. Ailesi de farkında güzel davran şu kıza vs diyorlar yanyanayken görünce. Suçlu ben mişim mağdur gibi yapıyormuşum. Her şeye bağıran o değilmiş gibi. Oğlumuz ağlasa beni rezil ediyor insan içinde. Çarşı pazar avm fark etmez hayatımı mahvettiniz diyor bağırarak çocuk ağlamış diye. İki gün sonra sarılıp uyuyor öpüyor aşığım diyor hediyeler alıyor varını yoğunu döker bana istesem gerçekten. Dyson kurutma airfryer marka giysi vs para biriktirir alır bana asla esirgemez tek maaş işçi üstelik kiradayız. Sinirle söylüyorum diyor ama artık katlanılacak gibi değil. Sürekli aşağılama hakaret sürekli. Kısıtlama, kıskançlık, ataerkillik. O kadar yoruldum ki. Boşansam annem babam ayrı ve görüşmüyorlar kime gitsem ayrı dert. Babam çok eski kafalı boşanmama karşı çıkar zaten. Annem kendi kafasını yaşıyor çok problemli bir insan zaten zor idare ediyorum annem uzaktayken bile. İş hayatına dönsem bebeğim 1 yaşında kim bakacak ona. Asla bırakmam oğlumu zaten asla o benim nefesim yaşam kaynağım. Bana akıl verin arkadaşlar ben ne yapayım? Alkol de alıyor bu arada sürekli ama sarhoş olacak kadar değil. Hiç sarhoş olup üzmedi beni bir kez sarhoş oldu onda da beni ne kadar sevdiğini anlatıp ağladı… şiddette hiç olmadı yani fiziksel şiddet. Psikolojik şiddet daima var…
Evet ve üniversitesiSağlık meslek mezunu musunuz