Boşanmalı mıyım? Lütfen yardım

Bebeğimi asla burakamam kafasından çıkıp çalışmaya başlar ve düzeninizi kurup boşanırsanız kurtulursunuz. Narsistik özellikleri çok baskın duruyor. Hayatınız mahvolur

Gündüz bakım evleri var, pek çok insan veriyor çocuğunu buralara.

Çok doğru söylediniz bravo, bu arada bırakamam derken velayetini bırakamam işe giderken güvendiğim birine bırakırım tabii ki öyle biri olursa
Kreş diye bişey var ve 0-2 yaş alıyorlar
Bizimki evlat değil miydi 13 aylıkken başlattık, veriyosunuz kreşe çalışıyosunuz eliniz para görünce de bu adamdan ayrılıyosunuz.

Adam siz tanıştığınız da psikolojik sorunları olan,her yönden eksisi olan, kafasına göre ayrılıp barisan gel git akıllının tekiymiş.Sizi uyaran çok olmuş ama işte ,İnsan kendine kötülük yapmak istemeye görsün ,cihan gelse dinlemez Hâlâ adamı akliyorsunuz Sizi aşağılayan, çocuğunun , eşinin rızkını kumarda yiyen,herkese bok atmayı marifet gören,asosyal adamı eş ve baba yapmışsınız aferin.......

Kesinlikle

Kreş diye bişey var ve 0-2 yaş alıyorlar
Bizimki evlat değil miydi 13 aylıkken başlattık, veriyosunuz kreşe çalışıyosunuz eliniz para görünce de bu adamdan ayrılıyosunuz.
Hanımefendi sizinki evlat değildi mi dedim ben şimdi? Alacağım maaş hem kreşe hem kiraya hem yemeye içmeye yetecek mi istanbulda sizce? Bırakamam derken velayetini bırakamamdan bahsediyorum imkanım yeterse kreşe veririm elbet ki. Ayrıca ben size karşı hiçbir söylemde bulunmamışkrn bizimki evlat değil miydi diye bana çıkışmanızı anlamadım gerçekten, ben yardım ve fikir istemek için yazdım kreşe çocuklarını bırakan anneler beni azarlasın diye değil

Kendinize yazık ettiğiniz yetmemiş, ailesini seçme hakkı olmayan bir zavallıya da yazık etmişsiniz. Konunuzu baştan sona tekrar okuyun, konuyu okuduğunuzda anlarsınız boşanmanız gerekiyor mu gerekmiyor mu? Evladınıza yazık oluyor mu, olmuyor mu?

Kocası istemediği halde kendi arzuları için onu baba yapan kişi, Yavrum kardeş istedi diye o sürede ikinciyi de yapar. Adam baba olacak vasıfta değilim diye bas bas bağırdığı halde baba olmuş, konu sahibine gram faydası yok. Bu sürede şans oyunu ve içki de var. İşçi maaşı alan adam bu haltları yerken ve evde bebek varken para mı birikir? Yeni ev açacak parayı 5 yıl geçse biriktiremez.

Hanımefendi eşim bebek istiyordu sadece önce birikimimizle ev alacaktık hatta ev almak üzereydik evi aldıktan sonra bebek istiyordu ona bakarken zorluk çekmemek için, arzum için kocamı kendi kendime nasıl baba yapabilirim acaba? Yardıma mı geldiniz eleştirmeye mi? Kardeş yapmayı da düşünmüyorum. Şans oyunu ve içki hayatımıza son bir kaç ayda girdi defalarca belirttim eşim evlendiğimizde böyle değildi. Bebeğime yazık ettiğimi asla düşünmüyorum. En güzel şekilde bakıyoruz. Kendi kafama göre hamile kalmadım hamilelik şok bir haberdi iki yöntemle korunmama rağmen. Çok istediğim için ona asla kıyamadım. İyi ki de doğurmuşum bilerce kez iyi ki. Sizin başınıza gelirse geleceği görüp eşinizin size kötü davranıp kumsr oynamaya başlayacağını görerek doğurmazsınız bebeği.. Tabii ki umarım başınıza gelmez..

Siz kendi aldığınız maaş ile de geçinirsiniz. Hiç beklemeden size reva olmayan bu hayatı bir an evvel değiştirin derim.

Ve önerim 2.defa aşık olduğunuzda ilki gibi gözünüzü kör etmeyin.

ailesi bize gelir. Asla pazar tatilimiz yok. Habersiz çat diye gelir ğstelik. Ama birşey desem “sana ne zararları var” oluyor.

bankadaki altınlarımızı kumara yatırdığını öğrendim. Yüzünde mahcubiyet bikr yoktu.
Kafa açma git dedi konuyu açtığımda.

Muhabbet etmez. Soru sorsan çoğuna cevap vermez kafasını telden kaldrıp bakmaz bile.
“Sizi hiçe sayıyorr böyle adamları nasıl koca diye tutarsınız
Hiç saygısı yokk size “

Demeye gelirler birazdan zaten
Bu devirde herkes zararlıymış. Sadece ailesiyle görüşüyoruz.

Hiç olmazsa seninki bu konudan yırtacak şanslısın

Sana bişey deyim bu sözümü yabana atma

O paralar altınlar kumara gitmedi bence! Senin kocan bas bayağı meth bağımlısı!

Demedi deme

İyide işçi maaşı 18 bin alıyormuş eşin. 5 bini kira imiş. Ve bununla birikim bile yapıp sana dyson airfry marka giysi vs alabiliyormuş

Sen hemşiresin ayrılınca hemşire maaşın 18 ninin üzerinde olacak artı iştirak nafakası ödeyecek çocuğa en az 5 bin

Nasıl geçinemiyorsun ben anlamadım

Eşiniz size hiç aşık olmamış ki , zar zor evlenip zorla çocuk yapmışsınız, bir de adamı her türlü kalkındırıp ebeveynlik de yapmışsınız tabi kıymetiniz olmaz , sorun sizin davranışlarınız aslında...

Niye istanbula gittiğinizi anlamadım
daha küçük bir şehirde yaşayın zaten anne babanızdan destek almayacaksınız öyle yazmışsınız
Belediyelerin kreşi var
Heralde boşanırken eşiniz de biraz destek olur altınlarınızı kumara yatırmış sonuçta
Nafaka da verir elinden geldiği ölçüde. İstesem dağları serer demişsiniz. En temizi sizin evde kalıp eşinizin gitmesi
Çocuk biraz büyüyünce babası ve babannesi de haftasonlrı alır böylece

Sana çocupunu bırak diyen yok ama artık ben bu demagojilere gelemiyorum. Arkadaşıö bir yol kat etmek istiyorsan, önce silkelenip kendine geleceksin. Çocuğa kreş bakacaksın, bebeğin küçğk olduğu için 24 ay nöbetin yok. Sabah birlikte gideceksiniz çocuğu kreşe bırakacaksın sen işe gideceksin, işten çıkacak çocuğu kreşten alacak eve geleceksin. Maaşını da alacak biraz arkadaş öevresi iş vs otalanacak kafanı dağıtacaksın. Yatın bi gün nöbetin oldupunda napacaksın mecbur bırakacaksın babaya veya bakıcıya vs. Anne baba hepsi bi yerde bitiyor. Yeri geldiğinde çocuğundan ayrı bile kalacaksın ama asla ve asla vazgeçmeyeceksin. Yani böyle bu ponçik kalplilikle bu şartlarda tutunamazsın. Önce silkelen kendine gel lütfen. Allah yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…