Hayır değil bir şeyi sevdiğimi söyleyeyim ertesi gün hepsini alır gelir nişanlıyken çıktığımız zamanlarda asıl kendisi çok harcardı kahve içmeye çıkardık yemek yiyelim derdi yani cimriliği felan yok ondan dolayı anlayamıyorumCimri mı peki normalde de
Yok hayır zaten ben gereksiz para harcamayı sevmem kendisi severSizce neden çıkmak istemiyor sizinle? Para harcayacaksınız diye mi? Ay anlamadım
Kendi kendinize dışarı çıkıyor musunuz?Merhabalar kızlar.Ben yeni evliyim fakat bir sorunumuz var ki şimdi anlatacağım şeylerden dolayı artık benimle dışarı çıkmak istemediğini düşünmeye başladım.Evlendiğimiz günden beri sadece 2 kere felan benim yalvarmalarımla baş başa dışarı çıkıp bir şeyler yaptık.Eşim resmen benimle dışarı çıkmak istemiyor.Dün dışarı çıkalım mı dedim başta tamam dedi sonra kız kardeşini aradı onlar da gelsin dedi tamam dedim ve onlar gelmediği için bizde çıkmadık.Bahanesi de hazır param yok.Bende var diyorum yine de istemiyor.Bende artık ısrar etmeyi bıraktım ve muhattap olmuyorum.Tamam İstanbul gibi bir yerde para harcanmadan neredeyse dışarı çıkılmıyor ama bir çay bir kahve içemeyecek kadar da değil.Ben konuşmuyorum bu olaydan dolayı o da benimle konuşmuyor.Çok sıkıldım ve soğudum gerçekten bu evlilikten.Ailem boşanmamı istemez ve bunu bir sebep olarak dahi görmezler.Ama ben aşırı bunaldım yani bu bir süreç mi eşim mi sorunlu anlayamadım.
Telefonunu bıraksa bulacağız da çocuk gibi oyun oynuyor video izliyorSoğuk aslında evde de beraber yapacak bişeyler bulsanız
Burda hiç arkadaşım yok maalesef gidilebilecek yerler hep araçla gidilecek yerler komşum dahi yok henüzKendi kendinize dışarı çıkıyor musunuz?
Etmez gereksiz ne varsa almak ister hattaSadece dışarı çıkma konusunda mı böyle? Size karşı tutumu nasıl? Harcamalarına normalde dikkat eder mi?
Konuşun bırakmalısın deyin evlilik böyle oynayarak geçmiyorTelefonunu bıraksa bulacağız da çocuk gibi oyun oynuyor video izliyor
Sizce sebep ne?Yok hayır zaten ben gereksiz para harcamayı sevmem kendisi sever
Kesinlikle işte ondan dolayı para yok tamamen bir bahaneMesele para olsa kardeşini de plana dahil etmek istemezdi.
İnsan eşiyle dışarı çıkmak içinde yalvarmamali, boşanma sebebi diyemem ama gayet sinir bozucu bir durum.
İşte anlam veremedim dış görünüş olsa benden utanıyor olsa ben ayda bir dip boyasına kuaföre giderim 50 kiloyum dolgu zamanım geldiğinde dolgumu yaptırırım gayet bakımlı biriyim aksine kendisi bakımsız yani maddi açıdan da değil anlayamadım bana gelince dışarı çıkası kaçıyorSizce sebep ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?