- 6 Mart 2024
- 7.049
- 10.603
- 168
Bazıları ev insanı oluyor işte kimiside gezintiBenimki de evde boğuluyor.Tam bir gezenti.Ben de evi seviyorum.Keşke tek başına gidip gezseydi.Beni de peşinden sürüklüyor.Bildiğin çanta gibi gezdiriyor beni yanında.Arıyor hazırlan in aşağıya.Yok deme lüksüm yok.İlk başlarda çok garibime gidiyordu şimdi vücudum alıştı tempoya ama çok yorucu
Yaşlarınız kaç?İşte anlam veremedim dış görünüş olsa benden utanıyor olsa ben ayda bir dip boyasına kuaföre giderim 50 kiloyum dolgu zamanım geldiğinde dolgumu yaptırırım gayet bakımlı biriyim aksine kendisi bakımsız yani maddi açıdan da değil anlayamadım bana gelince dışarı çıkası kaçıyor
Tek bahanesi para mı ? Sevgiliyken nasildiniz ?Merhabalar kızlar.Ben yeni evliyim fakat bir sorunumuz var ki şimdi anlatacağım şeylerden dolayı artık benimle dışarı çıkmak istemediğini düşünmeye başladım.Evlendiğimiz günden beri sadece 2 kere felan benim yalvarmalarımla baş başa dışarı çıkıp bir şeyler yaptık.Eşim resmen benimle dışarı çıkmak istemiyor.Dün dışarı çıkalım mı dedim başta tamam dedi sonra kız kardeşini aradı onlar da gelsin dedi tamam dedim ve onlar gelmediği için bizde çıkmadık.Bahanesi de hazır param yok.Bende var diyorum yine de istemiyor.Bende artık ısrar etmeyi bıraktım ve muhattap olmuyorum.Tamam İstanbul gibi bir yerde para harcanmadan neredeyse dışarı çıkılmıyor ama bir çay bir kahve içemeyecek kadar da değil.Ben konuşmuyorum bu olaydan dolayı o da benimle konuşmuyor.Çok sıkıldım ve soğudum gerçekten bu evlilikten.Ailem boşanmamı istemez ve bunu bir sebep olarak dahi görmezler.Ama ben aşırı bunaldım yani bu bir süreç mi eşim mi sorunlu anlayamadım.
Tam bunları yazacaktım üşendim hazır yazılmışı varmış :) benim eşim de böyleydi tam pandemiye gelmişti ilk zamanlarımız onun da işine geldi çıkmamak evciydi çocuk yokken ben de tartışıyordum bi dışarı çıkalım yemek yiyelim vs. Cimrilikten değil ama erkeğe mantıksız geliyor hazırlanıp çıkıp dışarıda çay kahve içmek falan. Ama çocuktan sonra çocuğu gezdirmek için mırın kırın edemiyor onun kölesi resmen :) ben de onu bahane edip her haftaya bir plan sıkıştırıyorumbenim gördüğüm genelde kadınlar daha fazla gezmek çıkmak istiyor
erkekler pek o kadar değil
bir de nişanlıykn sevgiliyken aynı evde yaşamıyordunuz muhtemelen
ne yapsın görüşmek için mecbur bi yere gitmeniz gerekiyordu
genelde erkekler evlenip aynı eve girdikten sonra öyle hadi çıkalım demiyor
ama outdoor seven kamp piknik mangal açıkhava vs seven ya da gurme olup mekan keşfetmeyi seven erkekler hariç
kenid adıma ben gidip x bir mekanda neden çay kahve içeyim kocamla sevgilimle (aynı evdeysek, oradan çıkıp çay kahve içmeye gitmek) bunu anlamıyorum. özel bir yerse bir müzeye bir konsere ya da lazım olan bir şeyi almaya gittiysem ya da yemek ymeğe çıktıysam hadi neyse yoksa evden özellikle çay kahve içmeye çıkmak benim için aşırı saçma bir olay...
Ay çok güzel bence.Benimki de evde boğuluyor.Tam bir gezenti.Ben de evi seviyorum.Keşke tek başına gidip gezseydi.Beni de peşinden sürüklüyor.Bildiğin çanta gibi gezdiriyor beni yanında.Arıyor hazırlan in aşağıya.Yok deme lüksüm yok.İlk başlarda çok garibime gidiyordu şimdi vücudum alıştı tempoya ama çok yorucu
Belki işten sonra evden çıkası gelmiyordur.Merhabalar kızlar.Ben yeni evliyim fakat bir sorunumuz var ki şimdi anlatacağım şeylerden dolayı artık benimle dışarı çıkmak istemediğini düşünmeye başladım.Evlendiğimiz günden beri sadece 2 kere felan benim yalvarmalarımla baş başa dışarı çıkıp bir şeyler yaptık.Eşim resmen benimle dışarı çıkmak istemiyor.Dün dışarı çıkalım mı dedim başta tamam dedi sonra kız kardeşini aradı onlar da gelsin dedi tamam dedim ve onlar gelmediği için bizde çıkmadık.Bahanesi de hazır param yok.Bende var diyorum yine de istemiyor.Bende artık ısrar etmeyi bıraktım ve muhattap olmuyorum.Tamam İstanbul gibi bir yerde para harcanmadan neredeyse dışarı çıkılmıyor ama bir çay bir kahve içemeyecek kadar da değil.Ben konuşmuyorum bu olaydan dolayı o da benimle konuşmuyor.Çok sıkıldım ve soğudum gerçekten bu evlilikten.Ailem boşanmamı istemez ve bunu bir sebep olarak dahi görmezler.Ama ben aşırı bunaldım yani bu bir süreç mi eşim mi sorunlu anlayamadım.
Seni sevmiyor bu net , her evlilik böyle değil, biz yeni evliyken eve giremezdik gezmekten , sakın çocuk yapma, baktın olmuyor boşan kurtul, böyleleri ömür törpüsü ancak ...Merhabalar kızlar.Ben yeni evliyim fakat bir sorunumuz var ki şimdi anlatacağım şeylerden dolayı artık benimle dışarı çıkmak istemediğini düşünmeye başladım.Evlendiğimiz günden beri sadece 2 kere felan benim yalvarmalarımla baş başa dışarı çıkıp bir şeyler yaptık.Eşim resmen benimle dışarı çıkmak istemiyor.Dün dışarı çıkalım mı dedim başta tamam dedi sonra kız kardeşini aradı onlar da gelsin dedi tamam dedim ve onlar gelmediği için bizde çıkmadık.Bahanesi de hazır param yok.Bende var diyorum yine de istemiyor.Bende artık ısrar etmeyi bıraktım ve muhattap olmuyorum.Tamam İstanbul gibi bir yerde para harcanmadan neredeyse dışarı çıkılmıyor ama bir çay bir kahve içemeyecek kadar da değil.Ben konuşmuyorum bu olaydan dolayı o da benimle konuşmuyor.Çok sıkıldım ve soğudum gerçekten bu evlilikten.Ailem boşanmamı istemez ve bunu bir sebep olarak dahi görmezler.Ama ben aşırı bunaldım yani bu bir süreç mi eşim mi sorunlu anlayamadım.
Ayy benimkinin dişisi olabilirsin.Şimdiden plan yapıyor yazın oraya gidelim buraya gidelimAy çok güzel bence.
Bende öyleyim.
Sımdı heyecanla yazı bekliyorum.
Kendisi çirkinse sizin yanınızda ya kendisini kötü görüyor ya da bi b.klar çeviriyor siz hariç herkes bildiği için sizinle çıkmıyor.İşte anlam veremedim dış görünüş olsa benden utanıyor olsa ben ayda bir dip boyasına kuaföre giderim 50 kiloyum dolgu zamanım geldiğinde dolgumu yaptırırım gayet bakımlı biriyim aksine kendisi bakımsız yani maddi açıdan da değil anlayamadım bana gelince dışarı çıkası kaçıyor
Sizinle sohbet edip, eğlenceli ve keyifli zaman geçiremiyordur.İşte anlam veremedim dış görünüş olsa benden utanıyor olsa ben ayda bir dip boyasına kuaföre giderim 50 kiloyum dolgu zamanım geldiğinde dolgumu yaptırırım gayet bakımlı biriyim aksine kendisi bakımsız yani maddi açıdan da değil anlayamadım bana gelince dışarı çıkası kaçıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?