Boşanmalı mıyım her evde mi oluyor?

Bazıları ev insanı oluyor işte kimiside gezinti

Yaşlarınız kaç?

Tek bahanesi para mı ? Sevgiliyken nasildiniz ?

Erkekler dışarı çıkınca keselerine güvenmek istiyor. Belki gerçekten sadece bu sebepledir. Maddi sıkıntı çekiyor mu

Tam bunları yazacaktım üşendim hazır yazılmışı varmış :) benim eşim de böyleydi tam pandemiye gelmişti ilk zamanlarımız onun da işine geldi çıkmamak evciydi çocuk yokken ben de tartışıyordum bi dışarı çıkalım yemek yiyelim vs. Cimrilikten değil ama erkeğe mantıksız geliyor hazırlanıp çıkıp dışarıda çay kahve içmek falan. Ama çocuktan sonra çocuğu gezdirmek için mırın kırın edemiyor onun kölesi resmen :) ben de onu bahane edip her haftaya bir plan sıkıştırıyorum bunun işin boşanılmaz bence yani boşanmak isteyeceğim son şey olurdu herhalde

Etkinliklere bakın, tiyatro, canlı müzik. Önerip tepkisine bakın yine aynı tutum mu olacak.

Ay çok güzel bence.
Bende öyleyim.
Sımdı heyecanla yazı bekliyorum.

Belki işten sonra evden çıkası gelmiyordur.
Belki geçim derdi vardır.
Bi konuşsanız detaylı daha iyi olacak gibi.

Birincisi zevkleriniz aynı mı? Mesela benim eşim bulunduğumuz şehirde Cafe vs. Gitmez. Sebebi ise ne alaka yani kapalı mekan, insan kalabalığı, ruhum dinlenmiyor. der ve haklıda. Ama böyle sahil olan bölgelerde, veya orman vs. Gibi yerlerde giderdik.

Nişanlı veya sevgili iken aynı evde değilsiniz. Bu sebepten mecburen Cafe vb. Yerler seçiliyor ama artık evlisiniz ve ortak aktivite bulmalısınız.

Ben avm seven birisi değilim ama mecbur gideceksem eşim yanımda gelmez, ikna bile olmaz.

Eşim avm ye gidelim dese ben de gitmem yani. Boşanılacak bir şey değil önce bir konuşun belki adam başka bir mekan, doğa seviyor önce bir anlayın derim.

Seni sevmiyor bu net , her evlilik böyle değil, biz yeni evliyken eve giremezdik gezmekten , sakın çocuk yapma, baktın olmuyor boşan kurtul, böyleleri ömür törpüsü ancak ...

Adam resmen donum yıkansın karnım doysun mantığı ile evlenmiş, konu sahibi siz sadece hizmetçisiniz eşinizin gözünde, geçmiş olsun...

Yok evlilik böyle bir şey değil her evde de böyle olduğunu hiç sanmıyorum yeni evli olduğunuz için alışma süreci olabilir o ayrı ama ben daha çok ailesi olmadan çıkmamasına takıldım, adam dışarı çıkmak istiyor ama baş başa çıkmak istemiyor çok enteresan, konunun dışarı çıkmayı istememekle ya da maddiyatla alakalı değil de ailesi olmadan çıkınca suçlu hissediyor gibi geldi, henüz ailesinden kopamamış olabilir yeni evli olduğunuz için, ya da ailecidir bilemedim, iyi gözlemlemek doğru iletişim kurmak, açık açık konuşmak gerek şimdilik boşanılacak bir konu değil bence.

Kendisi çirkinse sizin yanınızda ya kendisini kötü görüyor ya da bi b.klar çeviriyor siz hariç herkes bildiği için sizinle çıkmıyor.

aynı hayatları yaşamıyorsunuz ki, siz tüm gün evde ev işleri vs uğraşırken adam dışarıda çalışma hayatında.
Mantıken akşam kısıtlı dinlenme zamanındayken siz tüm gün bıktığınız üstünüze üstünüze gelen evden çıkmak isterken adam fazladan 1 insan bile görmek istemiyordur, ayaklarını uzatıp yatmak istiyordur.

Ya çalışmaya başlayacaksınız ya da kendinize evde sizi oyalayacak uğraşlar bulacaksınız, yakınlarda varsa hobi kurslarına vs gidebilirsiniz, eşinizden de boşanmayı gerektirecek bir şey yok bence, açık açık konuşun hafta sonları dışarı çıkalım diyin bence, hafta içi gerçekten insanın hali kalmıyor

Sizinle sohbet edip, eğlenceli ve keyifli zaman geçiremiyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…