Boşanmalı mı ?

Sebepler anlatılamayacak şeyler sanırım. Geç yaş diye bişey yoktur herkes zaman yeni bi hayat kurabilir ama her zaman öncelik evliliği kurtarmak düzeltmek olmalı evlilik terapisine gidin orada sebeplerinizi de anlatın uzman elbet yardımcı olur

Çok soğudum ayrılmak ve yeniden başlamak istiyorum. Çalışıyorum kendi ayaklarım üzerinde duruyorum ailemde kabul eder. Beni çok sevdiğini bensiz bir hayat hayal edemeyeceğini söylüyor.

şimdi bu ot denilen nane bazı ülkelerde yasal. sigara alır gibi markete girip alabiliyorsunuz. medikal amaçlı da kullanılabiliyor. dikkatli kullanıldığında sentetik uyuşturucular gibi zarararlı olmayabilir. ama hap dediğiniz şey tamamen merdiven altı üretim ve ölüme de götürebilir. 7 sene kullanmayıp yeniden başlaması bence hikaye, aralarda kullanmıştır.

hele hele çocuk evdeyken kullanması çok yanlış.

bu konu belli şartlar altında benim kırmızı çizgim değil ama siz çok sorun ediyorsunuz ki aslında haklısınız.

olmuyorsa boşanın.

Çok soğudum ayrılmak ve yeniden başlamak istiyorum. Çalışıyorum kendi ayaklarım üzerinde duruyorum ailemde kabul eder. Beni çok sevdiğini bensiz bir hayat hayal edemeyeceğini söylüyor.

Bu konu hakkında tartışırken bana benım kapanmamı söyledi. Ben kapanırsam namaza başlarsam onuda bu yoldan çekebilirmişim.. sonra özür diledi şaka dedi ama bence hikaye

bu olaydan sonra sankı bır balonun ıcınde yaşıyordum ve patladı durdum ve geçmiş 7 yılı düşündüm. Ona dedimki bu 7 yıl içinde benim istemediğim sırf sen istiyorsun diye yaptığım onlarca şey sayabilirim ama sırf ben istiyorum yada ben mutlu olayım diye istemeyek sevmeyek hiçbirşey yapmadın.. durdu düşündü oda bulamadı...
7 yılda kaynana elti gibi sıkıntılarda yaşadım hep dedimki başkaları için evliliğini yıpratma...
yakın arkadaşlarım aptalllık derecesinde fekadar olduğumu söylüyorlar.. huzursuz kavga dolu bir ailede büyüdüm tek isteğim huzurdu huzur için sessiz kaldım. ama sessiz kalınca aptal yerine konuluyorsun. karşındakıde çok cesur oluyor

Net bi şekilde boşanmanı öneriyorum..
Ben 8 yıl önce sırf bu sebepten arkama bile bakmadım kızım 1.5 yaşında olmasına rağmen yollarımızı zar zor ayirdık şükürler olsun. Şükür ediyorum çünkü onca yıl geçmesine rağmen hiç bir değişiklik olmadı onun hayatında ve kızım şuan 10 yaşında hem anne hem baba oldum ailem bian olsun desteğini eksik etmedi benden. Kızımın psikolojisine gelince inanın sağlığı öle bir ortamda büyümesinden çok daha iyidir onca zaman sonra bile keske demedim İYİKİ kızım büyümeden ayrılmışım şükürler olsun Umarım senin icin de gec olmaz 7sinde neyse 70de aynıdır bi insan.. Senin icin en doğru karar ne ise onu verirsin..
Hakkkında hayırlısı olsun insAllahhh

Benim kuzenimde kullanıyodu o maddelerden evin hiç bir sorumluluğunu almıyodu eşi çalışıyodu bu işsizdi bir de kızları vardı en sonunda kadın iki yıl sürdürebildi boşandılar (büyük bir aşklada evlendiler)ve ikinci evliliğini yapıcakmış kadın.iyi düşün yaşında genç.

B
kizlar site degismis yeni konu acamadm burdn yazayim dedim.bende yeni ayrildim esim calismiordu kotu biri degildi sadece agresifti ve bilgisayar bagimlisiydi 3 senedir sabrettim ayrildim tekrar baristik yine bi degisiklik olmadi 3,5 yasinda bioglumuz var cektim annemlere geldim kimizi cocuk babasiz kalmasin derken kimisi 7 sinde neyse 70 inde odur dedi ama zaten beni kendinden soguttu mutsuz bir evliligide yurutmek iskence sizce kendimi toparlayabilirmiyim.ve halen yanlismi yapiorum diorum??

33 yaşında millet daha yeni evleniyor niye geç kalasınız hayata? daha çok gencsiniz.

Sebeplerin ne olduğuna bağlı biraz da bu canım.. Çekilebilecek çile var çekilemeyecek var

Kesinlikle katiliyorim HappyLifeXx işte tam olarak bunu anlatmak istemiştim

Canim sevindim senin adına öyle bir ortamdan kurtulup huzurlu bir hayata kavuştugun için annen güçlü bir kadın olsa gerek

Boşanmalı mi demissiniz 1 gün daha kaldığınız hata hiç korkmuyor musunuz maddenin etkisindeyken yapacaklarından çocuğunuzu lütfen böyle bir ortamda büyütmeyin

Iyi yapmışsınız geri dönmeyin oğlunuz da babası gibi pc bagimlisi olmasını istemezsiniz dimi

Iyi yapmışsınız geri dönmeyin oğlunuz da babası gibi pc bagimlisi olmasını istemezsiniz dimi
Cvp icin tskler bir defa döndüm kiyamadim kendisine ama baktim ben iyi degilim cok mutsuzum bi degisiklikte yok dayanamadim boslukta gibiyim ama hic olmadigi kadarda guclu hissediyorum insallah altindan kalkabilirim.

Cvp icin tskler bir defa döndüm kiyamadim kendisine ama baktim ben iyi degilim cok mutsuzum bi degisiklikte yok dayanamadim boslukta gibiyim ama hic olmadigi kadarda guclu hissediyorum insallah altindan kalkabilirim.
Boşandıktan sonra çok daha güçlü olacaksınız hakkınızda hayırlısı ❤

Amin hayirlisi olur insallah yanlismi yaptim abartiormuyum diye icim icimi yiyor ama sinirlerim alt ust olmustu artk.Allah herkese herseyin hayirlisini nasip etsin insallah..rahatlattin biraz beni cok sagol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…