• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmalı mı ?

Sebeplerin ne olduğuna bağlı biraz da bu canım.. Çekilebilecek çile var çekilemeyecek var
Bence hiç bir çileyi çekmeye değmez bir erkek için,hayat çok kısa ve bir daha dünyaya gelmeyeceğiz.
'Evlilik=çile çekmek' olmamalı.
Olduysa da o evlilik bitmeli.
Burda çileden kastım insanın elinde olmayan iflas,hastalık,fiziksel engel vb durumlar değil.
Özellikle erkeklerin bile isteye yaşadığı ve yaşattığı istenmeyen durumlar.

Konu sahibi arkadaşım,okul öncesi dönemdeki çocuklarla çalışan biri olarak size cevabım;
Boşanın.

Bence hiç bir çileyi çekmeye değmez bir erkek için,hayat çok kısa ve bir daha dünyaya gelmeyeceğiz.
'Evlilik=çile çekmek' olmamalı.
Olduysa da o evlilik bitmeli.
Burda çileden kastım insanın elinde olmayan iflas,hastalık,fiziksel engel vb durumlar değil.
Özellikle erkeklerin bile isteye yaşadığı ve yaşattığı istenmeyen durumlar.

Konu sahibi arkadaşım,okul öncesi dönemdeki çocuklarla çalışan biri olarak size cevabım;
Boşanın.
Çok haklısınız, ama işte çocuk olunca çekilebilecek olan çekiliyor, çocuğum için katlandım durumu... Ben de katlandım.. Ama olmadı, bi şeylere katlanmak beni iyi yapmadı karşıdakini daha kötü yaptı.. Ben de boşanıyorum

Canım önce geçmiş olsun. Maalesef bu bağımlılık çok kötü bir şey. Eşin içinde kötü bir durum. İyi günde kötü günde diye başladınız elinden geleni yapmanı tavsiye ederim. Tedavi olmasını isteyebilirsin.
Çocuğa gelince o yine babası olacak bunu unutma çocuk etkilenekse yanında kaldığında ki ayrıldığında belki daha fazla bu illetin içinde olacak ve o zamanda etkilene bilir.
Burda boşanınca çok güzel olacak denildiğine bakma çok zor bir süreç ve bundan sende çocuğunda etkilenir. Şiddet aldatma gibi durumlar olmadığına göre isteklerini korkularını belli ederek elinden geldiğince çabalamanı tavsiye ederim.

7 yıllık evliyim 5 yaşında oğlum var. 33 yaşında yım ve sanki yeni bir hayata başlamak için geç kalmışım gibi hissediyorum. oğlum bu durumdan etkilenirmi kötü annemi olurum kafamda onlarca soru var.
Boşanmak için sebeplerim var mutlu da değilim ne yapacağım
Kötü anne olacağını sanmıyorum yeni bir hayata da geç kalmış sayılmazsın 33 yaşında insanlar okul bitirip hastalık yenip iş güç evlilik hayatına başlıyor elindede çok güzel bi kazancın olan evladın var boşanman için güzel şeyler yazmıyorum düşmanım olsa istemem heleki çocuk varsa daha zor olmalı yuva yıkmak o çocuğunda hakkı anne baba ile aynı evde yaşamak onlarla bir arada büyümek çözmeye çalışsanız daha sağlıklı olur tabi olayın detaylarını bilemiyorum ama boşanmak en son seçenek olmalı belki eksik bişeyler kaybedilmiş kavramlar heyecan vardır umarım çözersiniz mutlu olursunuz

Canım önce geçmiş olsun. Maalesef bu bağımlılık çok kötü bir şey. Eşin içinde kötü bir durum. İyi günde kötü günde diye başladınız elinden geleni yapmanı tavsiye ederim. Tedavi olmasını isteyebilirsin.
Çocuğa gelince o yine babası olacak bunu unutma çocuk etkilenekse yanında kaldığında ki ayrıldığında belki daha fazla bu illetin içinde olacak ve o zamanda etkilene bilir.
Burda boşanınca çok güzel olacak denildiğine bakma çok zor bir süreç ve bundan sende çocuğunda etkilenir. Şiddet aldatma gibi durumlar olmadığına göre isteklerini korkularını belli ederek elinden geldiğince çabalamanı tavsiye ederim.
Size hiç katılmıyorum.
Eş kişisi aniden hastalansa,
uzun süreli tedavi görmesi gerekse haklısınız.
Kötü günde yanında olmak gerekir elbette.

Burda adam bile,isteye uyuşturucu kullanıyor.
Ergen değil,yeni yetme değil.
Evli,çocuklu,yaşını,başını almış bir adam.
Ne kendi sağlığını ve geleceğini düşünüyor,
ne de ailesini.
İlk zorlukta iradesini kullanmadan maddeye sığınıyor.

Tedavi olmayı kendisi istemeli.
Konu sahibi değil.
Ayrıca madde kullanımı,
evlilik birliğini sarsma konusunda şiddet ve aldatmadan daha hafif bir sebep olarak görülmemeli.
Not:'Boşanınca her şey çok güzel olacak' diyen oldu mu bilmiyorum.
Her boşanma sancılı ve üzücüdür,
bir aile dağılıyor sonuçta.
Bununla birlikte boşanmak dünyanın sonu değil ve evlilikte çözülemeyen sorunlar varsa kişi kendi ruh sağlığını korumak için boşanmayı düşünebilmeli.
Not 2: 25 yıllık evliyim.

Son düzenleme:
Mutsuz olmaniz zaten tek basina bosanma sebebi. Baska sebep aramaya gerek kalmiyor maalesef.

Back