- Konu Sahibi Munis KADIN
-
Madem almıyor birkaç tane daha, siz derdini çekmeyin hergün açılan makinenin. Takipte etmeyin kendi yıkayıp assin, ertesi gün giysin ne yapıyorsa yapsın.Daha öncesine örnek vereceğim sana sen afedersin ne kadar b*ktan kavga ettiğimizi anlayacaksın...
Spora gidiyoruz her akşam eşimle, onun da iki parça eşofmanı var ve her gün yıkanması gerekiyor (bir giydiğimizi denesek çıkarsak bile kirliye atarız biz) diyorum ki hem sıcak sana şort alalım bir kaç tane spora iyi olur, hem de eşofman alalım iki tane daha, hem bunlar kabuk eskimez hem de ben sürekli makine çalıştırmak zorunda kalmam. HAYIR Benim ihtiyacım yok... Lazım değil... İstemem tarzı şeyler hep. Sonra ama yürüyüşte, bir kaç tane şort alalım bana diyor.... Hadi hoppa benim devreler yanıyor.
Yabanelma
önceki sebepler hep bu anlattığım tarzdan.
Ha birde, istisnasın her kavganın sebebi, sorumlusu benim onun gözünde. Ki artık uzamasın diye ben de diyorum tamam ben suçluydum yeter ki kapa beni suçlama diyorum.
siz niye 2 Saat erken kalkiyorsunuz onu düsünüp.
esiniz düsünüyor mu sizin uykunuzu?
eve birlikte mi dönüyorsunuz?
Anlayamdim, yasadiginiz evlilik degilde patron/isçi bir anlasmasi mi var ortada? Sanki performansin azalmis diye üzülmüs bir halin var.
Yani denediniz, adam geç kaliyor ise, hali ile servis ile gitsin iste. Herkesin kendine göre rutinleri var.
Ven ben asla eski esime kahvalti yapmadim hafta içi. Kendimede yapmiyordum, is yerinde çabuk birseyler atistiriyordum. Sabahin köründe ne kahvalti yaa. Sen alarm ile kalkarken, o niye kalkmasin?
Ikiniz çok genç ve toysunuz sanirim böyle sürekli küçük seyler için tartisip ve bosanma kelimesini kullandiginiz için. Esin ile normal bir zamanda bu konuyu konusmalisiniz. Cok tartistiginizi, her defasinda bosanma kelimesini kullanmanin evliligi yiprattigini felan.
siz niye 2 Saat erken kalkiyorsunuz onu düsünüp.
esiniz düsünüyor mu sizin uykunuzu?
eve birlikte mi dönüyorsunuz?
Eşinizin yaptigi şeyler nedir merak ettim. Kesin normal davraniyordur.
Bakın benden tavsiye lohusa zamanımda aman eşim uyanmasın işe gidiyor bebeklere her türlü ilgilenirim rahatsız olmasın fln o kadar uykum olmasına ragmen destek istemedim sonuç ne değer bilinmiyor bence çok fazla düşünüyorsunz emin olun o sizi o kadar düşünmez sonra pişman olmayın ben pişman oldum ve artık eskisi gibi düşünmüyorum kendiinizden bu kadar ödün vermeyin
Merhaba arkadaşlar, bu anlatacağım türden milyonlarca kavga sonucu artık ağzımızdan boşanma kelimesi düşmüyor ve eşim en sonunda bugün dava açacağım bitecek dedi ben de açmazsan ben açacağım dedim.
Neyse bugünki kavgamızı anlatayım ve sizde kafanızda canlandırın.... Benim iş baçım 8.30 eşimin 8.00. Eşimin servisi var ben araçla özel aracımızla gidiyorum. 7 de servis onu evden alıyor 6.30 gibi kalması gerekiyor ve ben de uykusuz kalkmasın diye ve kahvaltısını hazırlayabileyim diye benle gitmesini teklif ettim. Kabul etti. Şimdi ben normalde 8'e 10 kala kalkarım hemen çıkarım. Eşim benimle gitmeye başladığından beri 7 de kalkıp kahvaltı hazırlıyorum, eşimi 7.30 gibi uyandırıyorum ve çıkıyoruz. Ama 1-5 dkk arası geç kalıyor eşim işe. Bana dediki 'seninle gidince hep geç kalıyorum, tekrar servisle gitmeye başlayacağım'' ee nasıl olsa artık o kadar kavga etmişiz, birbirimizi kırmışızki, bu söylediği alınılmayacak bir şey olsa bile ben alınıyorum. Ben de erken kalkmasına içim el vermediğinden ''kalkma gitme, söz ben daha erken kalkıp hazırlayacağım geç kalmayacaksın dedim'' O gün tamam dedi falan gfeçti. Sonra bu gün yine geç kaldık. Ama ben bu sefer 6 da kalktım alarm çalmasın rahatsız etmesin diye telefonu odadan aldım, bizim kedimiz var, oda tepesine çıkıp rahatsız etmesin diye kediyi aldım bahçeye çıkardım, çamaşır katladım, astım, kedinin kumu dökülmüştü onu topladım, kahvaltıyı hazırlayıp kaplara koydum derken, eşim kalktı o da saolsun yatağı topladı ama biz yine geç kaldık. İşte''birdaha gelmeyeceğim seninle, servisle gideceğim artık kesin'' falan dedi. Ben de diyorum ki '' benim yüzümden mi oldu'' suratı 5 karış, kalkar kalmaz zaten kediye bağırmıştı bana bağırmıştı... yani anlayacağınız sonra be ona dedim, '' ne halin varsa gör git servisle, seni düşünende kabahat''. Sonra eşim köpürdü arabada bağırış çağırızz, en sonuında boşanacağım dedi, inerken kahvaltısını almadı, çantasını aldı çıktı arabadan. Giderken de''bıktım senden, bitecek sonunda'' dedi gitti. Şu an iş yerindeyim. o kadar kavgaların sonucu doldum taştım. Ağlamamak için zor duruyorum. Bir akıl verin napayım. Ben hatalıysam söyleyin.. Ve ne yapmam gerektiğini söyeleyin.
Siz fazla düşünüyorsunuzbence. Yanı bırakın o talep etsin. Kahvalti yapmasın servise binsin gitsin begenmiyrosa . Eşim her sabah bir çay bir simit yapıyor tamam. Oda öyle yapsın.
Boşanırsa sizin gibisini bulamaz. Orası kesin
Eşime bu kadarını yapsam bırak elimi öpmeyi açar g... bile öper. Zavallı adam kaç yıldır sabah kahvaltı bile hazırlayamam, kaldı ki artık ayrı şehirlerde çalışıyoruz sadece hafta sonları güzel bir masa kuruyorum.
Tepenize çıkarmayın allasen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?