Boşanmalı mı ? İyisi Bu mu?

neden geç kalıyorsunuz bunu bulmak lazım

adam diyor ki ben 6.30 kalkıp 7 de servise binerdim hiç geç kalmazdım

şimdi geç kalıyoruz vs

yani şu işi yaptım bu işi yaptım geç kaldık derse birisi bana yapma o zaman derim ki eşiniz de muhtemelen böyle olmuş bırak ben gideyim demiş

evde ilkokul çağında çocuk, eşim ve ben varız

ben 07.15 te kalkıyorum

15 dakika kedi ile sevilme faslı, sonra kedinin kumu temizlenir çöp çıkarılır, el yüz yıkanır hazırlanmaya başlanır, 07.35 te ikinci saat çalar artık gitme için hazırlan mesajıdır bana, sandviç vs hazırlanabilir bu arada

oğlum ve eşim 07.40-45 arasında kaldırılır

tuvalet diş fırçala giyin vs

herkes saat 08.00 de arabada hazır ve yola çıkılmıştır

evden çıkmak 10-15 dakika arasında değişir olağan şartlarda

eşiniz ile ona göre kurun saati ve çıkın

Bu konu bana birebir şunu hatırlattı; lisede bir dönem babam okula bıraktı beni. Ama hep geç kalırdık. Dolmuşla gideyim derdim sıkışık yılışık gitme derdi ama sürekli laf yerdim hocalardan. Bir gün arabada evden kaçacağım, hepinizden kurtulacağım diye bağırış çağırış inmiştim. Aaaaynısı. Yalnız ben 15 yaşındaydım

Madem almıyor birkaç tane daha, siz derdini çekmeyin hergün açılan makinenin. Takipte etmeyin kendi yıkayıp assin, ertesi gün giysin ne yapıyorsa yapsın.
Size göre gerekli eşinize göre değil demek ki.
Ben böyle konularda müdahale etmem eşime, takipte etmem ne yapıyor ne giyiyor diye.

Siz ciddi anlamda anne rolünü üstlenmiş gibi görünüyorsunuz. Yazdiginiz örneklerden çıkan sonuç o.

siz niye 2 Saat erken kalkiyorsunuz onu düsünüp.
esiniz düsünüyor mu sizin uykunuzu?

eve birlikte mi dönüyorsunuz?

İkimizde altıda çıkyıoruz, eşim ev yolu üzerinde bana 10 dkk uzaklıkta. Onu alıyorum dönüyoruz. Yine servisle 7'de geldiği için

Konuştuk. Dha doğrusu hep ben konuştum, o dinledi, ertesi gün bilmeden üzdüysem seni özür dilerim dedi tamam dedim. Ama bilmeden üzme diye bir şey olmaz, hatası olduğunu asla düşünmedi bu zamana kadar.

siz niye 2 Saat erken kalkiyorsunuz onu düsünüp.
esiniz düsünüyor mu sizin uykunuzu?

eve birlikte mi dönüyorsunuz?

İkimizde altıda çıkyıoruz, eşim ev yolu üzerinde bana 10 dkk uzaklıkta. Onu alıyorum dönüyoruz. Yine servisle 7'de geldiği için

Bakın benden tavsiye lohusa zamanımda aman eşim uyanmasın işe gidiyor bebeklere her türlü ilgilenirim rahatsız olmasın fln o kadar uykum olmasına ragmen destek istemedim sonuç ne değer bilinmiyor bence çok fazla düşünüyorsunz emin olun o sizi o kadar düşünmez sonra pişman olmayın ben pişman oldum ve artık eskisi gibi düşünmüyorum kendiinizden bu kadar ödün vermeyin

Mesela esim h.ici kalkip.erkenden kahvaltisini.eder, beni uyandirirsa yolarim, o yuzden sessiz olmaya calisir, haftasonu 12 den once kahvaltim icin uyamdirirsa bu saatte ne kaldiriyong diye gene yolarim, mutluyuz, huzurluyuz

Ay sal gitsin boşanırsa boşansın bu triplerle ömür boyu yanlız kalır o kimse katlanmaz ona

Sanki eşiniz agresif bir ergen sizde onun annesiymişsiniz gibi olmuş.Allah sabır versin ne diyelim

Siz fazla düşünüyorsunuzbence. Yanı bırakın o talep etsin. Kahvalti yapmasın servise binsin gitsin begenmiyrosa . Eşim her sabah bir çay bir simit yapıyor tamam. Oda öyle yapsın.
Boşanırsa sizin gibisini bulamaz. Orası kesin

Allah 'ım nolurrrr evlenirsem tek sorunum boyle seyler olsun Bence erkekler fazla dusunulmeye gelmiyo bosver o erken kalsin takma uzulcek seyler degil bunlar Rabbim baska dertler vermesin

İlk defa adamda kabahat bulamadım. Yorumları okudum tekrar baktım, yok yine bulamadım. Adam ısrarla servisle gitmek istediği halde siz götürmek için ısrar ediyorsunuz, o da geç kalıyor. Bırakın servisle gitsin, niye ısrar kıyamet, kendinizi zora sokuyorsunuz. Keyfinize bakın, servisle gitmeye başlasın düzelir. Bundan boşanılmaz tabi başka sebep yoksa.

Size yemin ederim. Şu son yazdığınız cümle varya o kadar hoşuma gitti ki. Pohpohlanmayı özlemiş resmen. Saolun gerçekten valla azda olsa mutlu oldum.

Hepinize iyi kötü yorumlarınız için teşekkür ederiim. En azından artık kendi kendime kafayı yiyip ne yapıyorum ne yaptım bne diye düşünmem...

Şu düşünmeme takmama işini becerebilsem. Zaten tek derdim o bencede. Asla aramadan duramam, konuşmadan duramam. Artık konuşmasam her şey çözülecek biliyorum.

Valah bende eşime bunu yapsam öper başıma koyar. Sabah uyanık kahvaltı hazirlamak mi valah helal olsun size
Sizin gibisini bulur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…