- 12 Aralık 2009
- 3.061
- 5.085
- 358
- 40
- Konu Sahibi Munis KADIN
-
Eşinizi 10 dk erken kaldırın evden 10 dk erken çıkın ve geç kalmayın. Ortada sorun yok ama zorla sorun yaratan bir çift var
Merhaba arkadaşlar, bu anlatacağım türden milyonlarca kavga sonucu artık ağzımızdan boşanma kelimesi düşmüyor ve eşim en sonunda bugün dava açacağım bitecek dedi ben de açmazsan ben açacağım dedim.
Neyse bugünki kavgamızı anlatayım ve sizde kafanızda canlandırın.... Benim iş baçım 8.30 eşimin 8.00. Eşimin servisi var ben araçla özel aracımızla gidiyorum. 7 de servis onu evden alıyor 6.30 gibi kalması gerekiyor ve ben de uykusuz kalkmasın diye ve kahvaltısını hazırlayabileyim diye benle gitmesini teklif ettim. Kabul etti. Şimdi ben normalde 8'e 10 kala kalkarım hemen çıkarım. Eşim benimle gitmeye başladığından beri 7 de kalkıp kahvaltı hazırlıyorum, eşimi 7.30 gibi uyandırıyorum ve çıkıyoruz. Ama 1-5 dkk arası geç kalıyor eşim işe. Bana dediki 'seninle gidince hep geç kalıyorum, tekrar servisle gitmeye başlayacağım'' ee nasıl olsa artık o kadar kavga etmişiz, birbirimizi kırmışızki, bu söylediği alınılmayacak bir şey olsa bile ben alınıyorum. Ben de erken kalkmasına içim el vermediğinden ''kalkma gitme, söz ben daha erken kalkıp hazırlayacağım geç kalmayacaksın dedim'' O gün tamam dedi falan gfeçti. Sonra bu gün yine geç kaldık. Ama ben bu sefer 6 da kalktım alarm çalmasın rahatsız etmesin diye telefonu odadan aldım, bizim kedimiz var, oda tepesine çıkıp rahatsız etmesin diye kediyi aldım bahçeye çıkardım, çamaşır katladım, astım, kedinin kumu dökülmüştü onu topladım, kahvaltıyı hazırlayıp kaplara koydum derken, eşim kalktı o da saolsun yatağı topladı ama biz yine geç kaldık. İşte''birdaha gelmeyeceğim seninle, servisle gideceğim artık kesin'' falan dedi. Ben de diyorum ki '' benim yüzümden mi oldu'' suratı 5 karış, kalkar kalmaz zaten kediye bağırmıştı bana bağırmıştı... yani anlayacağınız sonra be ona dedim, '' ne halin varsa gör git servisle, seni düşünende kabahat''. Sonra eşim köpürdü arabada bağırış çağırızz, en sonuında boşanacağım dedi, inerken kahvaltısını almadı, çantasını aldı çıktı arabadan. Giderken de''bıktım senden, bitecek sonunda'' dedi gitti. Şu an iş yerindeyim. o kadar kavgaların sonucu doldum taştım. Ağlamamak için zor duruyorum. Bir akıl verin napayım. Ben hatalıysam söyleyin.. Ve ne yapmam gerektiğini söyeleyin.
Senin canın tatlı değil heralde kuzum. ikiniz de çalışıyorsunuz ama erken kalkıp her işi yapan sensin, azarı işiten de sen. Bırak uyansın, yapılacak iş varsa ucundan tutsun. İşede servisle gitsin acımayacaksın bu erkek milletine nankör pislikler6 da kalktım alarm çalmasın rahatsız etmesin diye telefonu odadan aldım, bizim kedimiz var, oda tepesine çıkıp rahatsız etmesin diye kediyi aldım bahçeye çıkardım, çamaşır katladım, astım, kedinin kumu dökülmüştü onu topladım, kahvaltıyı hazırlayıp kaplara koydum derken, eşim kalktı o da saolsun yatağı topladı ama biz yine geç kaldık.
o kadar çok boşanma lafı eden adam boşanmaz merak etmeyinhavlayan köpek ısırmaz misali.
boşanmayı gerçekten isteseydi çoktan gidip dava açmıştı, biraz tehdit ediyor sizi, blöf yapıyor, kanmayın.
Adam a bak be.. Sudan sebep kavga dedikleri bu olsa gerek..
Sende ne ugrasıyorsun kahvaltı yapmasa ölür mü?!
Aç gitsin sürünerek gitsin kendi gitsin bırak..
Ne yalvar yakar bir sey halletmeye ayarlamaya çalışıyorsun.
Madem sen daha geç çıkıyorsun yat uyu o kalksın 6.30da gitsin...
Sen fazla ödün veriyorsun bu adam tepene çıkmıs...!!
Eşinizle eşimin sizinle de benim is saatlerimiz aynı. Eşim vardiyalı çalışır o gündüz gideceği zaman ben de 6 da kalkarim. Sabah ki işlerinize eşiniz azicik yardım etse bu kadar sorun olmazdı. Aynı şeyleri her sabah ben de yapıyorum. Evi topla kedinin kumunu temizle mamasını suyunu tazele sonra giyin ve cik. Benim rutinim de aynı şekilde. O yüzden sizi iyi anlıyorum. Ama bu durum için boşanmak istemek bana fazla geldi. Yani orta yol bulunabilecek bir mevzuymus
Yaptığı şeylerin altında kalmamak için. Hayat müşterek kalıbına en çok uymak isteyen insan benim çünkü... Yapmazsam mutlu olamam kendimi biliyorum ama senin dediğin gibi yapsaydım en iyi insan ben olurdum gözünde.
Ama sizinki müşterekten ziyade çok fedakarca olmus bence...Yaptığı şeylerin altında kalmamak için. Hayat müşterek kalıbına en çok uymak isteyen insan benim çünkü... Yapmazsam mutlu olamam kendimi biliyorum ama senin dediğin gibi yapsaydım en iyi insan ben olurdum gözünde.
Bence siz dolmuşsunuz daha öncesi olmali bu raddeye gelmenin
Annesi değilsiniz siz onun. Fazla yüz bulmuş istedikçe istemiş .İkiniz de çalışıyorsunuz. Beraber kalksanız beraber kahvaltı hazırlasanız daha iyi olmaz mı? Bu kavgadan boşanma olmaz bu arada.
Yazma arama sessizliğini koru.Sımdı is yerinde uyarı alıosa ya da bakışlar ona yöneliyorsa mahcup hissedecegınden sizden çıkarmıştır.Bırakın artık servisle gitsin geç kalıo demek iyi niyetli olsanızda.Ayrıca siz konunun üstüne gitmeyin zaten bu sebeple boşanmaz
Merhaba arkadaşlar, bu anlatacağım türden milyonlarca kavga sonucu artık ağzımızdan boşanma kelimesi düşmüyor ve eşim en sonunda bugün dava açacağım bitecek dedi ben de açmazsan ben açacağım dedim.
Neyse bugünki kavgamızı anlatayım ve sizde kafanızda canlandırın.... Benim iş baçım 8.30 eşimin 8.00. Eşimin servisi var ben araçla özel aracımızla gidiyorum. 7 de servis onu evden alıyor 6.30 gibi kalması gerekiyor ve ben de uykusuz kalkmasın diye ve kahvaltısını hazırlayabileyim diye benle gitmesini teklif ettim. Kabul etti. Şimdi ben normalde 8'e 10 kala kalkarım hemen çıkarım. Eşim benimle gitmeye başladığından beri 7 de kalkıp kahvaltı hazırlıyorum, eşimi 7.30 gibi uyandırıyorum ve çıkıyoruz. Ama 1-5 dkk arası geç kalıyor eşim işe. Bana dediki 'seninle gidince hep geç kalıyorum, tekrar servisle gitmeye başlayacağım'' ee nasıl olsa artık o kadar kavga etmişiz, birbirimizi kırmışızki, bu söylediği alınılmayacak bir şey olsa bile ben alınıyorum. Ben de erken kalkmasına içim el vermediğinden ''kalkma gitme, söz ben daha erken kalkıp hazırlayacağım geç kalmayacaksın dedim'' O gün tamam dedi falan gfeçti. Sonra bu gün yine geç kaldık. Ama ben bu sefer 6 da kalktım alarm çalmasın rahatsız etmesin diye telefonu odadan aldım, bizim kedimiz var, oda tepesine çıkıp rahatsız etmesin diye kediyi aldım bahçeye çıkardım, çamaşır katladım, astım, kedinin kumu dökülmüştü onu topladım, kahvaltıyı hazırlayıp kaplara koydum derken, eşim kalktı o da saolsun yatağı topladı ama biz yine geç kaldık. İşte''birdaha gelmeyeceğim seninle, servisle gideceğim artık kesin'' falan dedi. Ben de diyorum ki '' benim yüzümden mi oldu'' suratı 5 karış, kalkar kalmaz zaten kediye bağırmıştı bana bağırmıştı... yani anlayacağınız sonra be ona dedim, '' ne halin varsa gör git servisle, seni düşünende kabahat''. Sonra eşim köpürdü arabada bağırış çağırızz, en sonuında boşanacağım dedi, inerken kahvaltısını almadı, çantasını aldı çıktı arabadan. Giderken de''bıktım senden, bitecek sonunda'' dedi gitti. Şu an iş yerindeyim. o kadar kavgaların sonucu doldum taştım. Ağlamamak için zor duruyorum. Bir akıl verin napayım. Ben hatalıysam söyleyin.. Ve ne yapmam gerektiğini söyeleyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?