• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmalı mı ? İyisi Bu mu?

Anlayamdim, yasadiginiz evlilik degilde patron/isçi bir anlasmasi mi var ortada? Sanki performansin azalmis diye üzülmüs bir halin var.

Yani denediniz, adam geç kaliyor ise, hali ile servis ile gitsin iste. Herkesin kendine göre rutinleri var.

Ven ben asla eski esime kahvalti yapmadim hafta içi. Kendimede yapmiyordum, is yerinde çabuk birseyler atistiriyordum. Sabahin köründe ne kahvalti yaa. Sen alarm ile kalkarken, o niye kalkmasin?

Ikiniz çok genç ve toysunuz sanirim böyle sürekli küçük seyler için tartisip ve bosanma kelimesini kullandiginiz için. Esin ile normal bir zamanda bu konuyu konusmalisiniz. Cok tartistiginizi, her defasinda bosanma kelimesini kullanmanin evliligi yiprattigini felan.

Evet, kabahatlisiniz, kıyamıyorum, kıyamıyorum...incileri mi dökülcek 7.30 yerine 6.30 da kalksa.

Sanki adam siz çok kıymet veriyor....çoçuk gibi azarlamış kaç kere, 5 dk işe geç kaldım diye sizden boşanacak göya.

Siz o azıcık daha uyusun diye 10 takla atın, kahvaltısını falan hazırlayın, işe erken gitmeye, gereksiz erken uyanmaya razı olsun, gördüğünüz mükafat bu.

Ah anacığım beni de türk erkeği olarak doğursaydı keşkeee.

Bosanmak istiyen ya evi terk ediyor ya da bosanma davasi aciyor. Bosanacagim kelimesini sadece tehdit olarak kullaniyorlar. Merak etme bosanmaz. Bu kelime de bu kadar sık kullanilmaz. Kullanilirsa bir gun gerceklesir. Bu hikayede ben bosanacak birsey gormedim. Aksine siz fazla simartmissiniz onu.

Bırak aç karnına sürünsün servis köşelerinde ne derde duşuyorsun ...servıste cama kafasını dayayıp uyuklarmı simitmi kemirir ne yaparsa yapsın alma bıle arabana ...sen kendını dusun yap kahvaltını ac muzıgınızı gule oynaya gıt ısıne .... sen dolmuşsun bu tek bır sebep degıl bırıkmış atamamaışsınız .... Bu konu boşanma ıcın bır sebep degıl gülümsettiniz beni...

Siz hatalı sınız çünkü annesi gibi davranıyorsunuz
oysa onun bir annesi var zaten

uykusunu alamaz mış uykusuz da kalırmış erkenden kalkarmış

ne yapalım hayat böyle bir şey sizde kalkıyorsunuz aynı şekilde hatta daha da erken kalkıyorsunuz

gerçekten ben bu kadınlarimızdaki kocasının annesi olma merakını hiç hiç hiç ama hiç anlayamıyorum keşke biri bana anlatsa

Evet kabahat sizin. Siz kendinizi sabahın köründe harap ediyorsunuz, bi beş dk uyusun diye yapmadığınızı bırakmıyorsunuz. Böyle insanlar kıymet bilmez. Bırakın kalksın gitsin servisle siz niye onun uykusunun derdine düştünüz? İşleri yapıp bi de kahvaltı hazırlıcam diye uğraşıyorsunuz. Servisle gitsin siz de daha geç uyanın. Yani tepenize çıkaarmışsınız. Erkeklere anneleriymiş gibi davranmayın sonra çocuk gibi tutturuyorlar böyle. :işsiz:

Merhaba arkadaşlar, bu anlatacağım türden milyonlarca kavga sonucu artık ağzımızdan boşanma kelimesi düşmüyor ve eşim en sonunda bugün dava açacağım bitecek dedi ben de açmazsan ben açacağım dedim.

Neyse bugünki kavgamızı anlatayım ve sizde kafanızda canlandırın.... Benim iş baçım 8.30 eşimin 8.00. Eşimin servisi var ben araçla özel aracımızla gidiyorum. 7 de servis onu evden alıyor 6.30 gibi kalması gerekiyor ve ben de uykusuz kalkmasın diye ve kahvaltısını hazırlayabileyim diye benle gitmesini teklif ettim. Kabul etti. Şimdi ben normalde 8'e 10 kala kalkarım hemen çıkarım. Eşim benimle gitmeye başladığından beri 7 de kalkıp kahvaltı hazırlıyorum, eşimi 7.30 gibi uyandırıyorum ve çıkıyoruz. Ama 1-5 dkk arası geç kalıyor eşim işe. Bana dediki 'seninle gidince hep geç kalıyorum, tekrar servisle gitmeye başlayacağım'' ee nasıl olsa artık o kadar kavga etmişiz, birbirimizi kırmışızki, bu söylediği alınılmayacak bir şey olsa bile ben alınıyorum. Ben de erken kalkmasına içim el vermediğinden ''kalkma gitme, söz ben daha erken kalkıp hazırlayacağım geç kalmayacaksın dedim'' O gün tamam dedi falan gfeçti. Sonra bu gün yine geç kaldık. Ama ben bu sefer 6 da kalktım alarm çalmasın rahatsız etmesin diye telefonu odadan aldım, bizim kedimiz var, oda tepesine çıkıp rahatsız etmesin diye kediyi aldım bahçeye çıkardım, çamaşır katladım, astım, kedinin kumu dökülmüştü onu topladım, kahvaltıyı hazırlayıp kaplara koydum derken, eşim kalktı o da saolsun yatağı topladı ama biz yine geç kaldık. İşte''birdaha gelmeyeceğim seninle, servisle gideceğim artık kesin'' falan dedi. Ben de diyorum ki '' benim yüzümden mi oldu'' suratı 5 karış, kalkar kalmaz zaten kediye bağırmıştı bana bağırmıştı... yani anlayacağınız sonra be ona dedim, '' ne halin varsa gör git servisle, seni düşünende kabahat''. Sonra eşim köpürdü arabada bağırış çağırızz, en sonuında boşanacağım dedi, inerken kahvaltısını almadı, çantasını aldı çıktı arabadan. Giderken de''bıktım senden, bitecek sonunda'' dedi gitti. Şu an iş yerindeyim. o kadar kavgaların sonucu doldum taştım. Ağlamamak için zor duruyorum. Bir akıl verin napayım. Ben hatalıysam söyleyin.. Ve ne yapmam gerektiğini söyeleyin.
Eşinizi 10 dk erken kaldırın evden 10 dk erken çıkın ve geç kalmayın. Ortada sorun yok ama zorla sorun yaratan bir çift var

6 da kalktım alarm çalmasın rahatsız etmesin diye telefonu odadan aldım, bizim kedimiz var, oda tepesine çıkıp rahatsız etmesin diye kediyi aldım bahçeye çıkardım, çamaşır katladım, astım, kedinin kumu dökülmüştü onu topladım, kahvaltıyı hazırlayıp kaplara koydum derken, eşim kalktı o da saolsun yatağı topladı ama biz yine geç kaldık.
Senin canın tatlı değil heralde kuzum. ikiniz de çalışıyorsunuz ama erken kalkıp her işi yapan sensin, azarı işiten de sen. Bırak uyansın, yapılacak iş varsa ucundan tutsun. İşede servisle gitsin acımayacaksın bu erkek milletine nankör pislikler

o kadar çok boşanma lafı eden adam boşanmaz merak etmeyin :KK70: havlayan köpek ısırmaz misali.
boşanmayı gerçekten isteseydi çoktan gidip dava açmıştı, biraz tehdit ediyor sizi, blöf yapıyor, kanmayın.

Aramız düzeldiği zaman elinde olmadan söylediğini öyle birşeyin asla olmayacağını söylüyor ama laf söylendimi öyle olup olamamasının önemi kalmıyor.

Adam a bak be.. Sudan sebep kavga dedikleri bu olsa gerek..
Sende ne ugrasıyorsun kahvaltı yapmasa ölür mü?!
Aç gitsin sürünerek gitsin kendi gitsin bırak..
Ne yalvar yakar bir sey halletmeye ayarlamaya çalışıyorsun.
Madem sen daha geç çıkıyorsun yat uyu o kalksın 6.30da gitsin...
Sen fazla ödün veriyorsun bu adam tepene çıkmıs...!!

Yaptığı şeylerin altında kalmamak için. Hayat müşterek kalıbına en çok uymak isteyen insan benim çünkü... Yapmazsam mutlu olamam kendimi biliyorum ama senin dediğin gibi yapsaydım en iyi insan ben olurdum gözünde.

Bence siz hatalisiniz. Adam size geç kalıyorum diye düzgün bı şekilde söylemiş kaç kere. Yok ille de beraber gidelim diye tutturmussunuz adam her seferinde de geç kalmiş. Bunun sebebi sizin inadiniz maalesef. Eşiniz siz 6da mi kalktiniz, 7de mi kalktiniz, kediyi bahçeye mi cikardiniz bunları bilemez ki. Ayrıca kendisi bütün bunları yapmanızı söylememiş ki. Siz kendiniz inat edip kendi kendinize yapmışsınız, adamı da zor duruma sokmussunuz, tepki göstermekte haklı bence çünkü bariz bı "ben demiştim" durumu var. Diğer kavgalarinizi bilemem, ama bunda kesinlikle siz hatalisiniz

Eşinizle eşimin sizinle de benim is saatlerimiz aynı. Eşim vardiyalı çalışır o gündüz gideceği zaman ben de 6 da kalkarim. Sabah ki işlerinize eşiniz azicik yardım etse bu kadar sorun olmazdı. Aynı şeyleri her sabah ben de yapıyorum. Evi topla kedinin kumunu temizle mamasını suyunu tazele sonra giyin ve cik. Benim rutinim de aynı şekilde. O yüzden sizi iyi anlıyorum. Ama bu durum için boşanmak istemek bana fazla geldi. Yani orta yol bulunabilecek bir mevzuymus

Aynen ben de öyleyim valla... Bu tarz sebepler hep kavgalarımız. Orta yol bulunabileceğini kendi de biliyor ama anlatamıyorum. Allah var sabah kalkar yatağı o toplar kedinin suyunu o tazeler, telefonlarımızı sigaramı, diğer eşyalarımı çantama o yerleştirir. Ama yorulmaktan zerre gocunmuyorum. Onun için yaptığıma saygı duysa yeter bana..

Yaptığı şeylerin altında kalmamak için. Hayat müşterek kalıbına en çok uymak isteyen insan benim çünkü... Yapmazsam mutlu olamam kendimi biliyorum ama senin dediğin gibi yapsaydım en iyi insan ben olurdum gözünde.

Eşinizin yaptigi şeyler nedir merak ettim. Kesin normal davraniyordur. 😬

Ama sizinki müşterekten ziyade çok fedakarca olmus bence...
Çok düşüncelisiniz keşke karsı taraf da en az sizin kadr olsa...

Bence siz dolmuşsunuz daha öncesi olmali bu raddeye gelmenin

Daha öncesine örnek vereceğim sana sen afedersin ne kadar b*ktan kavga ettiğimizi anlayacaksın...
Spora gidiyoruz her akşam eşimle, onun da iki parça eşofmanı var ve her gün yıkanması gerekiyor (bir giydiğimizi denesek çıkarsak bile kirliye atarız biz) diyorum ki hem sıcak sana şort alalım bir kaç tane spora iyi olur, hem de eşofman alalım iki tane daha, hem bunlar kabuk eskimez hem de ben sürekli makine çalıştırmak zorunda kalmam. HAYIR Benim ihtiyacım yok... Lazım değil... İstemem tarzı şeyler hep. Sonra ama yürüyüşte, bir kaç tane şort alalım bana diyor.... Hadi hoppa benim devreler yanıyor.

Yabanelma
önceki sebepler hep bu anlattığım tarzdan.
Ha birde, istisnasın her kavganın sebebi, sorumlusu benim onun gözünde. Ki artık uzamasın diye ben de diyorum tamam ben suçluydum yeter ki kapa beni suçlama diyorum.

Annesi değilsiniz siz onun. Fazla yüz bulmuş istedikçe istemiş .İkiniz de çalışıyorsunuz. Beraber kalksanız beraber kahvaltı hazırlasanız daha iyi olmaz mı? Bu kavgadan boşanma olmaz bu arada.

Çözüm odaklı bir insan olmadığını düşünmeye başlıyorum eşimin artık. Bunu düşünmez, orta yol bulmaz. Bulmadı, eskidendi o her şeye çözüm bulan adam

Merhaba arkadaşlar, bu anlatacağım türden milyonlarca kavga sonucu artık ağzımızdan boşanma kelimesi düşmüyor ve eşim en sonunda bugün dava açacağım bitecek dedi ben de açmazsan ben açacağım dedim.

Neyse bugünki kavgamızı anlatayım ve sizde kafanızda canlandırın.... Benim iş baçım 8.30 eşimin 8.00. Eşimin servisi var ben araçla özel aracımızla gidiyorum. 7 de servis onu evden alıyor 6.30 gibi kalması gerekiyor ve ben de uykusuz kalkmasın diye ve kahvaltısını hazırlayabileyim diye benle gitmesini teklif ettim. Kabul etti. Şimdi ben normalde 8'e 10 kala kalkarım hemen çıkarım. Eşim benimle gitmeye başladığından beri 7 de kalkıp kahvaltı hazırlıyorum, eşimi 7.30 gibi uyandırıyorum ve çıkıyoruz. Ama 1-5 dkk arası geç kalıyor eşim işe. Bana dediki 'seninle gidince hep geç kalıyorum, tekrar servisle gitmeye başlayacağım'' ee nasıl olsa artık o kadar kavga etmişiz, birbirimizi kırmışızki, bu söylediği alınılmayacak bir şey olsa bile ben alınıyorum. Ben de erken kalkmasına içim el vermediğinden ''kalkma gitme, söz ben daha erken kalkıp hazırlayacağım geç kalmayacaksın dedim'' O gün tamam dedi falan gfeçti. Sonra bu gün yine geç kaldık. Ama ben bu sefer 6 da kalktım alarm çalmasın rahatsız etmesin diye telefonu odadan aldım, bizim kedimiz var, oda tepesine çıkıp rahatsız etmesin diye kediyi aldım bahçeye çıkardım, çamaşır katladım, astım, kedinin kumu dökülmüştü onu topladım, kahvaltıyı hazırlayıp kaplara koydum derken, eşim kalktı o da saolsun yatağı topladı ama biz yine geç kaldık. İşte''birdaha gelmeyeceğim seninle, servisle gideceğim artık kesin'' falan dedi. Ben de diyorum ki '' benim yüzümden mi oldu'' suratı 5 karış, kalkar kalmaz zaten kediye bağırmıştı bana bağırmıştı... yani anlayacağınız sonra be ona dedim, '' ne halin varsa gör git servisle, seni düşünende kabahat''. Sonra eşim köpürdü arabada bağırış çağırızz, en sonuında boşanacağım dedi, inerken kahvaltısını almadı, çantasını aldı çıktı arabadan. Giderken de''bıktım senden, bitecek sonunda'' dedi gitti. Şu an iş yerindeyim. o kadar kavgaların sonucu doldum taştım. Ağlamamak için zor duruyorum. Bir akıl verin napayım. Ben hatalıysam söyleyin.. Ve ne yapmam gerektiğini söyeleyin.
Yazma arama sessizliğini koru.Sımdı is yerinde uyarı alıosa ya da bakışlar ona yöneliyorsa mahcup hissedecegınden sizden çıkarmıştır.Bırakın artık servisle gitsin geç kalıo demek iyi niyetli olsanızda.Ayrıca siz konunun üstüne gitmeyin zaten bu sebeple boşanmaz 😃

Back