• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmalı mı ? İyisi Bu mu?

Size yemin ederim. Şu son yazdığınız cümle varya o kadar hoşuma gitti ki. Pohpohlanmayı özlemiş resmen. Saolun gerçekten valla azda olsa mutlu oldum.
Mutlu ettiysem bende çok mutlu oldum ♡♡
Cidden bu kadar düsünmeyin tavsiyem budur. Sürekli yaptiginiz için kıymet bilmiyor.

Daha öncesine örnek vereceğim sana sen afedersin ne kadar b*ktan kavga ettiğimizi anlayacaksın...
Spora gidiyoruz her akşam eşimle, onun da iki parça eşofmanı var ve her gün yıkanması gerekiyor (bir giydiğimizi denesek çıkarsak bile kirliye atarız biz) diyorum ki hem sıcak sana şort alalım bir kaç tane spora iyi olur, hem de eşofman alalım iki tane daha, hem bunlar kabuk eskimez hem de ben sürekli makine çalıştırmak zorunda kalmam. HAYIR Benim ihtiyacım yok... Lazım değil... İstemem tarzı şeyler hep. Sonra ama yürüyüşte, bir kaç tane şort alalım bana diyor.... Hadi hoppa benim devreler yanıyor.

Yabanelma
önceki sebepler hep bu anlattığım tarzdan.
Ha birde, istisnasın her kavganın sebebi, sorumlusu benim onun gözünde. Ki artık uzamasın diye ben de diyorum tamam ben suçluydum yeter ki kapa beni suçlama diyorum.
huysuz esiniz bu tarzlarin kahrini cekmek zor
Allah yardimciniz olsun

Eşime bu kadarını yapsam bırak elimi öpmeyi açar g... bile öper. Zavallı adam kaç yıldır sabah kahvaltı bile hazırlayamam, kaldı ki artık ayrı şehirlerde çalışıyoruz sadece hafta sonları güzel bir masa kuruyorum.
Tepenize çıkarmayın allasen.

Kaçtır denk geliyorum yorumlarınız çok komik. Birşeyi merak ettim doktormusunuz gerçekten?

Çalışırken kendim de evden erken çıkacaksam kahvaltı hazırlıyordum eşim de sebepleniyordu valla benden kıymetlisi yok😃

İki poğaça için kalbimi kıracak adamın alnını karışlarım, öyle kocama çok iyi bakarım dışarda da çalışırım evi de on numara düzenli tutarım derseniz daha çookkk kapris çekersiniz benden söylemesi 🤓

Kendimizi gördüm şu an ottan b.ktan sebeplerle tutuşuruz biz de.Aranizdaki sevgi saygı veya cinsellik bağı mi koptu yoksa kimse bunun için boşanmayı dusunmez

çok net ağzını yırtarım o suratı öyle görsem, o lafları duysam. partnerim biraz somurtuyor işinden dolayı eve geliyor hala surat asık. ne derdin varsa çöz burası işyerin değil evin, yuvan ona göre davran ediyorum. biraz aba altından sopa göstermezsek bizi hizmetçi,bakıcı sanacak bu adamlar. kalksın kendisi hazırlasın haspam kahvaltısını.

Konu sahibi arkadaşım,
bi sal kocanı gözünü seveyim.
İster aç kalsın, isterse geç.
Bulunmaz Hint kumaşı mı bu adam?
Yok aç kalmasın, yok alarmı duyup erken uyanmasın, yok servisle erkenden gitmesin.
Benden sana 27 yıllık evli abla tavsiyesi;
Yapma...
Ayrıca bu kadarcık mevzudan boşanılmaz.
Kocan öyle dedi diye ağlayıp üzülme.
'Halep ordaysa, arşın burda, sen bilirsin' de bak nasıl tornistan yapıyor beyzade.

o değil de işe gitmeden bu kadar iş mi yapıyorsun? Ben anca kahvaltımı yapar giyinir süslenir çıkarım. 1 saat sürüyor tüm bunlar. 🤦🏻‍♀️

İşin enterasan tarafı da şu kadar paralanan hiçbir kadın kıymetli olmuyor nedense kendi kendine kıymet vermediğinden midir nedir.

Ben evi süpüreceksem üç gün söylerim yapınca da eşim ellerine sağlık çook yoruldun der. Hergün süpürsem ruhu duymaz çektiğim eziyetin. Temizlik yapmaya çamaşır asmaya mı geldim şu dünyaya

Merhaba arkadaşlar, bu anlatacağım türden milyonlarca kavga sonucu artık ağzımızdan boşanma kelimesi düşmüyor ve eşim en sonunda bugün dava açacağım bitecek dedi ben de açmazsan ben açacağım dedim.

Neyse bugünki kavgamızı anlatayım ve sizde kafanızda canlandırın.... Benim iş baçım 8.30 eşimin 8.00. Eşimin servisi var ben araçla özel aracımızla gidiyorum. 7 de servis onu evden alıyor 6.30 gibi kalması gerekiyor ve ben de uykusuz kalkmasın diye ve kahvaltısını hazırlayabileyim diye benle gitmesini teklif ettim. Kabul etti. Şimdi ben normalde 8'e 10 kala kalkarım hemen çıkarım. Eşim benimle gitmeye başladığından beri 7 de kalkıp kahvaltı hazırlıyorum, eşimi 7.30 gibi uyandırıyorum ve çıkıyoruz. Ama 1-5 dkk arası geç kalıyor eşim işe. Bana dediki 'seninle gidince hep geç kalıyorum, tekrar servisle gitmeye başlayacağım'' ee nasıl olsa artık o kadar kavga etmişiz, birbirimizi kırmışızki, bu söylediği alınılmayacak bir şey olsa bile ben alınıyorum. Ben de erken kalkmasına içim el vermediğinden ''kalkma gitme, söz ben daha erken kalkıp hazırlayacağım geç kalmayacaksın dedim'' O gün tamam dedi falan gfeçti. Sonra bu gün yine geç kaldık. Ama ben bu sefer 6 da kalktım alarm çalmasın rahatsız etmesin diye telefonu odadan aldım, bizim kedimiz var, oda tepesine çıkıp rahatsız etmesin diye kediyi aldım bahçeye çıkardım, çamaşır katladım, astım, kedinin kumu dökülmüştü onu topladım, kahvaltıyı hazırlayıp kaplara koydum derken, eşim kalktı o da saolsun yatağı topladı ama biz yine geç kaldık. İşte''birdaha gelmeyeceğim seninle, servisle gideceğim artık kesin'' falan dedi. Ben de diyorum ki '' benim yüzümden mi oldu'' suratı 5 karış, kalkar kalmaz zaten kediye bağırmıştı bana bağırmıştı... yani anlayacağınız sonra be ona dedim, '' ne halin varsa gör git servisle, seni düşünende kabahat''. Sonra eşim köpürdü arabada bağırış çağırızz, en sonuında boşanacağım dedi, inerken kahvaltısını almadı, çantasını aldı çıktı arabadan. Giderken de''bıktım senden, bitecek sonunda'' dedi gitti. Şu an iş yerindeyim. o kadar kavgaların sonucu doldum taştım. Ağlamamak için zor duruyorum. Bir akıl verin napayım. Ben hatalıysam söyleyin.. Ve ne yapmam gerektiğini söyeleyin.
Siz asıl kavga nelerden çıkıyor anlatmamışsınız ki??

Sabah kahvaltısını eşiniz hazırlasın.Kendi erkenden kahvaltısını yapıp, servisle gitsin. Niye herşeye yetişmeye çalışıp, kötü olan yine siz oluyorsunuz ki.

İşin enterasan tarafı da şu kadar paralanan hiçbir kadın kıymetli olmuyor nedense kendi kendine kıymet vermediğinden midir nedir.

Ben evi süpüreceksem üç gün söylerim yapınca da eşim ellerine sağlık çook yoruldun der. Hergün süpürsem ruhu duymaz çektiğim eziyetin. Temizlik yapmaya çamaşır asmaya mı geldim şu dünyaya
Bir yengem var (gün akşama kadar oturur) annem de habire iş. Dermiş iş eşşeklere kadir kıymet insanlara... tabi yöresel ağızla yayıla yayıla gıcık vererk söylediğini hayal edin siz....

Bir yengem var (gün akşama kadar oturur) annem de habire iş. Dermiş iş eşşeklere kadir kıymet insanlara... tabi yöresel ağızla yayıla yayıla gıcık vererk söylediğini hayal edin siz....

Bir adama hergün kahvaltı hazırlarsanız o evde kahvaltı kendiliğinden hazırlanıyor sanar , öyle kırk yılda bi tost yapıp tutuşturun eline teşekkür eder durur.

Ben çocuğumu bile özel okula yazdırdım kahvaltısını cartını curtunu düşünmiim diye zaten hergün akşam yemeği yapıyorum ütüsünü yapıyorum bi de gece kaç kez emzirmeye ya da çişe kalkmışım sabah da kahvaltısını mı hazırlicam o yorgunlukla. Eşek olmaya mı geldim bu dünyaya, benden önce nasıl yaşamışsa öyle yaşasın

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar, bu anlatacağım türden milyonlarca kavga sonucu artık ağzımızdan boşanma kelimesi düşmüyor ve eşim en sonunda bugün dava açacağım bitecek dedi ben de açmazsan ben açacağım dedim.

Neyse bugünki kavgamızı anlatayım ve sizde kafanızda canlandırın.... Benim iş baçım 8.30 eşimin 8.00. Eşimin servisi var ben araçla özel aracımızla gidiyorum. 7 de servis onu evden alıyor 6.30 gibi kalması gerekiyor ve ben de uykusuz kalkmasın diye ve kahvaltısını hazırlayabileyim diye benle gitmesini teklif ettim. Kabul etti. Şimdi ben normalde 8'e 10 kala kalkarım hemen çıkarım. Eşim benimle gitmeye başladığından beri 7 de kalkıp kahvaltı hazırlıyorum, eşimi 7.30 gibi uyandırıyorum ve çıkıyoruz. Ama 1-5 dkk arası geç kalıyor eşim işe. Bana dediki 'seninle gidince hep geç kalıyorum, tekrar servisle gitmeye başlayacağım'' ee nasıl olsa artık o kadar kavga etmişiz, birbirimizi kırmışızki, bu söylediği alınılmayacak bir şey olsa bile ben alınıyorum. Ben de erken kalkmasına içim el vermediğinden ''kalkma gitme, söz ben daha erken kalkıp hazırlayacağım geç kalmayacaksın dedim'' O gün tamam dedi falan gfeçti. Sonra bu gün yine geç kaldık. Ama ben bu sefer 6 da kalktım alarm çalmasın rahatsız etmesin diye telefonu odadan aldım, bizim kedimiz var, oda tepesine çıkıp rahatsız etmesin diye kediyi aldım bahçeye çıkardım, çamaşır katladım, astım, kedinin kumu dökülmüştü onu topladım, kahvaltıyı hazırlayıp kaplara koydum derken, eşim kalktı o da saolsun yatağı topladı ama biz yine geç kaldık. İşte''birdaha gelmeyeceğim seninle, servisle gideceğim artık kesin'' falan dedi. Ben de diyorum ki '' benim yüzümden mi oldu'' suratı 5 karış, kalkar kalmaz zaten kediye bağırmıştı bana bağırmıştı... yani anlayacağınız sonra be ona dedim, '' ne halin varsa gör git servisle, seni düşünende kabahat''. Sonra eşim köpürdü arabada bağırış çağırızz, en sonuında boşanacağım dedi, inerken kahvaltısını almadı, çantasını aldı çıktı arabadan. Giderken de''bıktım senden, bitecek sonunda'' dedi gitti. Şu an iş yerindeyim. o kadar kavgaların sonucu doldum taştım. Ağlamamak için zor duruyorum. Bir akıl verin napayım. Ben hatalıysam söyleyin.. Ve ne yapmam gerektiğini söyeleyin.
Yani zorla dert aramışsın kendine. Ne gerek var? Bebek mi? Kararını verson, kahvaltısını kendi hazırlasın! Sen de çalışıyorsun. Bir pas pas olup üstüme baş demediğin kalmış

Çalışmıyorum, senin işe gitmeden yaptığın işleri bazen koca gün yapmadığım oluyor.
Bırak eşimi pışpışlamayı, alarm sesinden korkuyorum diye alarmını bile kendi tarafındaki dolaba koyar. 🤣🤣🤣
Diceklerim bu kadar.
bende genelde kahvaltı hazırlamayan tarafım.bazen akşamdan ekmek arası hazırlar dolaba koyarım uykusunun arasında söylerim seni seviyorum iyi ki varsın der 😀 alarmı oda çalar çalmaz kapatır ki kızımla ben uyanmayayım 😀

bende genelde kahvaltı hazırlamayan tarafım.bazen akşamdan ekmek arası hazırlar dolaba koyarım uykusunun arasında söylerim seni seviyorum iyi ki varsın der 😀 alarmı oda çalar çalmaz kapatır ki kızımla ben uyanmayayım 😀

Ooo hemde kızçe var, Allah bağışlasın; uyandırmamak farz olur zaten bu durumda. 🤣

Back