Valla kizlar evlenmeden once cook romantik dusunurdum.Eger evlenmeden once burdaki yorumlari okusaydim yaaa nasil olur,tabii hazirlarim esimin kahvaltisini,utusunu yaparim bilmemne vs.Amaaa gel gelelim kazın ayagi oyle degilmis.Hatta bir arkadasim vardi(erkek) kiz arkadasi icin demistiki yaa cok iyi kiz ( beraber de yasiyorlardi zaman zaman) sabah kiyafet kombinimi ,kahvaltimi herseyimi hazirlar .. ama kıza mırın kırın yapardi ne o öyle anne gibi falan..
Neyse kendi yasadigim bu tarz seylerle ilgili de istersen evde o gormeden bal dök bal yala hiiiiç kiymeti yok gormez bir sure sonra cunku aliskanlik oliyor.Sonra bizde şu tarz kavgalar yasanmisti ve ben sonra tarz degistirdim.Evlendigim de esimin isi sebebiyle isten ayrilmistim ve evde kalmam gozune batti calismiycak misin ev hanimi mi olcaksin,ev islerini cok seviyosun( calisirken de ayni titizlikteydim) kafama kakti da kakti.ben de dedimki haaaa tamam madem oyle evi bok gotursun,yemek te yapmam disardan yeriz herseyi biraktim.bu sefer de evin tozlari gozune batmaya basladi kendine de yediremiyor basladi supurmeye.sonra bakti bu kadin yemek de yapmiyor dedi ki yemek yapar misin ev yemegi yiyelim.kavga etmeden gordu ve kendi zararli cikti.biz baska ciddi yerlerden patladik tabii orasi ayri:):)