• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmalı mı ? İyisi Bu mu?

Merhaba arkadaşlar, bu anlatacağım türden milyonlarca kavga sonucu artık ağzımızdan boşanma kelimesi düşmüyor ve eşim en sonunda bugün dava açacağım bitecek dedi ben de açmazsan ben açacağım dedim.

Neyse bugünki kavgamızı anlatayım ve sizde kafanızda canlandırın.... Benim iş baçım 8.30 eşimin 8.00. Eşimin servisi var ben araçla özel aracımızla gidiyorum. 7 de servis onu evden alıyor 6.30 gibi kalması gerekiyor ve ben de uykusuz kalkmasın diye ve kahvaltısını hazırlayabileyim diye benle gitmesini teklif ettim. Kabul etti. Şimdi ben normalde 8'e 10 kala kalkarım hemen çıkarım. Eşim benimle gitmeye başladığından beri 7 de kalkıp kahvaltı hazırlıyorum, eşimi 7.30 gibi uyandırıyorum ve çıkıyoruz. Ama 1-5 dkk arası geç kalıyor eşim işe. Bana dediki 'seninle gidince hep geç kalıyorum, tekrar servisle gitmeye başlayacağım'' ee nasıl olsa artık o kadar kavga etmişiz, birbirimizi kırmışızki, bu söylediği alınılmayacak bir şey olsa bile ben alınıyorum. Ben de erken kalkmasına içim el vermediğinden ''kalkma gitme, söz ben daha erken kalkıp hazırlayacağım geç kalmayacaksın dedim'' O gün tamam dedi falan gfeçti. Sonra bu gün yine geç kaldık. Ama ben bu sefer 6 da kalktım alarm çalmasın rahatsız etmesin diye telefonu odadan aldım, bizim kedimiz var, oda tepesine çıkıp rahatsız etmesin diye kediyi aldım bahçeye çıkardım, çamaşır katladım, astım, kedinin kumu dökülmüştü onu topladım, kahvaltıyı hazırlayıp kaplara koydum derken, eşim kalktı o da saolsun yatağı topladı ama biz yine geç kaldık. İşte''birdaha gelmeyeceğim seninle, servisle gideceğim artık kesin'' falan dedi. Ben de diyorum ki '' benim yüzümden mi oldu'' suratı 5 karış, kalkar kalmaz zaten kediye bağırmıştı bana bağırmıştı... yani anlayacağınız sonra be ona dedim, '' ne halin varsa gör git servisle, seni düşünende kabahat''. Sonra eşim köpürdü arabada bağırış çağırızz, en sonuında boşanacağım dedi, inerken kahvaltısını almadı, çantasını aldı çıktı arabadan. Giderken de''bıktım senden, bitecek sonunda'' dedi gitti. Şu an iş yerindeyim. o kadar kavgaların sonucu doldum taştım. Ağlamamak için zor duruyorum. Bir akıl verin napayım. Ben hatalıysam söyleyin.. Ve ne yapmam gerektiğini söyeleyin.
Niye ısrar ediyorsunuz bırakın gitsin servisiyle ne kadar iyilik yaparsanız o kadar nankörlük görürsünüz siz kendi kıymetinizi bilin ki eşiniz de anlasın sizin kıymetinizi

Merhaba arkadaşlar, bu anlatacağım türden milyonlarca kavga sonucu artık ağzımızdan boşanma kelimesi düşmüyor ve eşim en sonunda bugün dava açacağım bitecek dedi ben de açmazsan ben açacağım dedim.

Neyse bugünki kavgamızı anlatayım ve sizde kafanızda canlandırın.... Benim iş baçım 8.30 eşimin 8.00. Eşimin servisi var ben araçla özel aracımızla gidiyorum. 7 de servis onu evden alıyor 6.30 gibi kalması gerekiyor ve ben de uykusuz kalkmasın diye ve kahvaltısını hazırlayabileyim diye benle gitmesini teklif ettim. Kabul etti. Şimdi ben normalde 8'e 10 kala kalkarım hemen çıkarım. Eşim benimle gitmeye başladığından beri 7 de kalkıp kahvaltı hazırlıyorum, eşimi 7.30 gibi uyandırıyorum ve çıkıyoruz. Ama 1-5 dkk arası geç kalıyor eşim işe. Bana dediki 'seninle gidince hep geç kalıyorum, tekrar servisle gitmeye başlayacağım'' ee nasıl olsa artık o kadar kavga etmişiz, birbirimizi kırmışızki, bu söylediği alınılmayacak bir şey olsa bile ben alınıyorum. Ben de erken kalkmasına içim el vermediğinden ''kalkma gitme, söz ben daha erken kalkıp hazırlayacağım geç kalmayacaksın dedim'' O gün tamam dedi falan gfeçti. Sonra bu gün yine geç kaldık. Ama ben bu sefer 6 da kalktım alarm çalmasın rahatsız etmesin diye telefonu odadan aldım, bizim kedimiz var, oda tepesine çıkıp rahatsız etmesin diye kediyi aldım bahçeye çıkardım, çamaşır katladım, astım, kedinin kumu dökülmüştü onu topladım, kahvaltıyı hazırlayıp kaplara koydum derken, eşim kalktı o da saolsun yatağı topladı ama biz yine geç kaldık. İşte''birdaha gelmeyeceğim seninle, servisle gideceğim artık kesin'' falan dedi. Ben de diyorum ki '' benim yüzümden mi oldu'' suratı 5 karış, kalkar kalmaz zaten kediye bağırmıştı bana bağırmıştı... yani anlayacağınız sonra be ona dedim, '' ne halin varsa gör git servisle, seni düşünende kabahat''. Sonra eşim köpürdü arabada bağırış çağırızz, en sonuında boşanacağım dedi, inerken kahvaltısını almadı, çantasını aldı çıktı arabadan. Giderken de''bıktım senden, bitecek sonunda'' dedi gitti. Şu an iş yerindeyim. o kadar kavgaların sonucu doldum taştım. Ağlamamak için zor duruyorum. Bir akıl verin napayım. Ben hatalıysam söyleyin.. Ve ne yapmam gerektiğini söyeleyin.

bırakın 1 saat az uyusun, kahvaltısını da kendi hazırlasın, daha doğrusu hazırlamaya üşenip 'yaa ben sabahları bişi yemeyi sevmiyom zatenn' demeye başlasın kıymetinizi anlar. çok olmasa da benzer durumdaydım, kendim hiçbir işim olmadığı halde erken kalkıp erkek arkadaşıma omletler hazırlardım, sonra 1-2 yapmayınca gözüne batmaya başladı sanki normalde görevimmiş gibi. bırakın toptan. koca koca adamlar kendileri kalkıp o mis gibi şahane servisleriyle gitsinler işe <3

uykusuz kalkmasın diye ve kahvaltısını hazırlayabileyim diye
Ben de erken kalkmasına içim el vermediğinden '
6 da kalktım alarm çalmasın rahatsız etmesin diye telefonu odadan aldım, bizim kedimiz var, oda tepesine çıkıp rahatsız etmesin diye
Siz niye görev edinip erken kalkıyorsunuz?
3 yaşındaki kızıma şu konforu sağlayamam hayatla kendi başa çıkmayı öğrensin diye.

E siz bu kadar görev edinirseniz o da sizin görevinizmiş gibi davranmaya başlar tabi ki.

Paşazadeniz 7.30 değil 7.15te kalkip siz diger isleri hallederken kahvaltıyı hazirlasa hiç boyle problemler yaşanmayacağını düşünmeyecektir. Çünkü siz varsınız. Ne rahat hayat valla. Sabrınıza da ayrı tebrikler...

Kendimizi gördüm şu an ottan b.ktan sebeplerle tutuşuruz biz de.Aranizdaki sevgi saygı veya cinsellik bağı mi koptu yoksa kimse bunun için boşanmayı dusunmez

Hayır aksine Cinsel hayatımız çok canlı. Sevgimizde çok fazla bir birimize. Sevgisinden asla şüphe etmem. Sevgimden asla şüphe etmez ama haliyle sürekli kavga edince birbirimize bağırdığımız insan saygı biraz parçalandı..

Bu arada bugün eşinizle regl iken dahi birlikte olduğunuzu okumuştum. Aranızda sıklıkla kavgalar olduğunu duyunca şaşırdım valla.

Sıklıkla kavga olmasının sebebi o zaten.... Sürekli barıştığımız için. Aslında hiç barışmasak ne küsme derdi olacak ne regliyken birşeyler yapma derdi

bırakın 1 saat az uyusun, kahvaltısını da kendi hazırlasın, daha doğrusu hazırlamaya üşenip 'yaa ben sabahları bişi yemeyi sevmiyom zatenn' demeye başlasın kıymetinizi anlar. çok olmasa da benzer durumdaydım, kendim hiçbir işim olmadığı halde erken kalkıp erkek arkadaşıma omletler hazırlardım, sonra 1-2 yapmayınca gözüne batmaya başladı sanki normalde görevimmiş gibi. bırakın toptan. koca koca adamlar kendileri kalkıp o mis gibi şahane servisleriyle gitsinler işe <3

Zaten hiç sevmez kahvaltı yapmayı.....!!!!!

Şimdi ben normalde 8'e 10 kala kalkarım hemen çıkarım.

aslında bana bundan sonra 6 da kalkıp o bu işi yapmanız garip geldi

yani siz de hemen kalkıp çıkıyorduysanız şimdi neden erken kalkıp ortalığı vs topluyorsunuz

yani siz eskiden geç kalkan o erken kalkan iken o yatsın deyip kendiniz neden erken kalkmaya başladınız

ikiniz de yatın madem

bence bir yerde bir şey okudunuz ya da duydunuz bilinç altınıza işledi

eskiden de erken kalksanız ve kalkıp iş yapsanız anlarım da eskiden kalkıp çıkıyorsanız şimdi neden o bu zaman kaybedip geç kalıyorsunuz

aslında bana bundan sonra 6 da kalkıp o bu işi yapmanız garip geldi

yani siz de hemen kalkıp çıkıyorduysanız şimdi neden erken kalkıp ortalığı vs topluyorsunuz

yani siz eskiden geç kalkan o erken kalkan iken o yatsın deyip kendiniz neden erken kalkmaya başladınız

ikiniz de yatın madem

bence bir yerde bir şey okudunuz ya da duydunuz bilinç altınıza işledi

eskiden de erken kalksanız ve kalkıp iş yapsanız anlarım da eskiden kalkıp çıkıyorsanız şimdi neden o bu zaman kaybedip geç kalıyorsunuz

Ne okuyacağım ? Bilinç altımda ne kalacak ?
Ben kendim geç kalkıp gittiğim zaman kendim dönüyordum.
En geç 6.15 dedin mi ben evdeyim. O 7.10 dan önce gelmezdi... O gelene kadar dünden yemek varsa yanına bir şey yapılır yoksa baştan yapılır, etraf toplanır, bahçe yıkanır, çamaşır katlanır. Banyoya girip çıkarım bir bakarım eşim gelmiş...
Ama gerçekten neyin bilinç altımda kaldığı olayını hiç anlamadı?

Ne okuyacağım ? Bilinç altımda ne kalacak ?
Ben kendim geç kalkıp gittiğim zaman kendim dönüyordum.
En geç 6.15 dedin mi ben evdeyim. O 7.10 dan önce gelmezdi... O gelene kadar dünden yemek varsa yanına bir şey yapılır yoksa baştan yapılır, etraf toplanır, bahçe yıkanır, çamaşır katlanır. Banyoya girip çıkarım bir bakarım eşim gelmiş...
Ama gerçekten neyin bilinç altımda kaldığı olayını hiç anlamadı?

bu sıralarda var ya eşinen hürmet etmeli kadınlar, ondan erken kalkmalı, yedirmeli içirmeli, kadının fitratı hikayesi, on u kastettim

bu yukarıdaki açıklamanız da neden sabah 6 da kalktığınızı bana açıklamadı

ben o konuda tembelim galiba

yani ev toplamak için sabah kalkmak bana göre değil

benim anlatmak istediğim o servis ile giderken siz 10-15 dakikada hazırlanıyorsanız şimdi neden hazırlanamadığınıza anlam verememem

yani ben eşinizin, kendisi geç kalmıyordu ama şimdi o nasılsa geç kalmadığı için benim 1-3 ya da 5 dakika geç kalmamı umursamıyor hissine kapıldığını düşündüm

evden 7.30 da çıkılacaksa ikiniz de kalkın 7.10-15 aralığında ve hazırlanın çıkın

siz erken kalkıp evi toplamayın

ya da ne bileyim geç kaldığınız gün yatağı da düzeltmeyin (eşim düzeltti demişsiniz de işe geç kalan adam neden yatak düzeltti onu da anlamadım)

şöyle düşünün

işverensiniz

servis var ve çalışanların 8 de gelmesini istiyorsunuz

X bey var uzun süredir düzenli işinde gücünde bir adam

sonra bir gün geç kalıyor çok da umursamadınız

lakin bir bakıyorsunuz bir süreden sonra her gün geç kalmaya başlıyor

adamı çağırıyorsunuz ve sizin anlattıklarınızı anlatıyor eşim bana kıyamıyor şöyle yaptı böyle yaptı ama ben yine geç kaldım

patron olsanız servisin var bin gel demez misiniz

ben sizi anlıyorum, yollarda perişan olmasın diyorsunuz birlikte gidelim çabuk gitsin gelsin diyorsunuz bunlar tamam

ama adam geç kalıyor, buna çözüm de geç kalmasının sebebini bulmak

yani belki 5 dakika önce çıksanız trafik daha az olacak sorun olmayacak ya da belki 10 dakika önce çıkmak lazım o zaman ona göre adapte olmak lazım

bir süreçte 8.30 da başlayan işimize 8.15 dolmuşuna binince yetişirdik aynı semtte oturan amirim ile

sonra yolda tamirat başladı, belediye köprüyü yıktı ve yol kavşaktan dolaşmaya başladı

geç kalmayalım diye 8.05 te dolmuşa binmeye başladık 8.30 ancak vardık

neyse yol yapıldı biz alışmışız bir süre 8.20 de gititk

Biz eşimle aynı saatte iş başı yapıyoruz, dolasıyla aynı saatte kalkıyoruz.
Ona rağmen benim hazırlanma sürem ona göre daha uzun olduğu için kahvaltı ve yatak toplama hep ondadır.
Benden önce işe gittiği zamanlarda da kalkıp hazırlamadım.
Eşine kıyamıyorsun tamam ama madem geç kalıyorsa sende iyilik yapma o zaman.
Yukarıda yazmışlar, erkeğin kölesi olmayın diye bence de olmayın çünkü şımarıyorlar.

Bunun için kimse kimseyi bosamaz da ya birakin servisle gitsin cok iyi olmaniz onu düşünmeniz kimseye yaramiyor bunu eminim siz de gördünüz. Birakin servis alsın. Hem vaktinde gitsin hem de tartismalariniz olmasın.

bu sıralarda var ya eşinen hürmet etmeli kadınlar, ondan erken kalkmalı, yedirmeli içirmeli, kadının fitratı hikayesi, on u kastettim

bu yukarıdaki açıklamanız da neden sabah 6 da kalktığınızı bana açıklamadı

ben o konuda tembelim galiba

yani ev toplamak için sabah kalkmak bana göre değil

benim anlatmak istediğim o servis ile giderken siz 10-15 dakikada hazırlanıyorsanız şimdi neden hazırlanamadığınıza anlam verememem

yani ben eşinizin, kendisi geç kalmıyordu ama şimdi o nasılsa geç kalmadığı için benim 1-3 ya da 5 dakika geç kalmamı umursamıyor hissine kapıldığını düşündüm

evden 7.30 da çıkılacaksa ikiniz de kalkın 7.10-15 aralığında ve hazırlanın çıkın

siz erken kalkıp evi toplamayın

ya da ne bileyim geç kaldığınız gün yatağı da düzeltmeyin (eşim düzeltti demişsiniz de işe geç kalan adam neden yatak düzeltti onu da anlamadım)

şöyle düşünün

işverensiniz

servis var ve çalışanların 8 de gelmesini istiyorsunuz

X bey var uzun süredir düzenli işinde gücünde bir adam

sonra bir gün geç kalıyor çok da umursamadınız

lakin bir bakıyorsunuz bir süreden sonra her gün geç kalmaya başlıyor

adamı çağırıyorsunuz ve sizin anlattıklarınızı anlatıyor eşim bana kıyamıyor şöyle yaptı böyle yaptı ama ben yine geç kaldım

patron olsanız servisin var bin gel demez misiniz

ben sizi anlıyorum, yollarda perişan olmasın diyorsunuz birlikte gidelim çabuk gitsin gelsin diyorsunuz bunlar tamam

ama adam geç kalıyor, buna çözüm de geç kalmasının sebebini bulmak

yani belki 5 dakika önce çıksanız trafik daha az olacak sorun olmayacak ya da belki 10 dakika önce çıkmak lazım o zaman ona göre adapte olmak lazım

bir süreçte 8.30 da başlayan işimize 8.15 dolmuşuna binince yetişirdik aynı semtte oturan amirim ile

sonra yolda tamirat başladı, belediye köprüyü yıktı ve yol kavşaktan dolaşmaya başladı

geç kalmayalım diye 8.05 te dolmuşa binmeye başladık 8.30 ancak vardık

neyse yol yapıldı biz alışmışız bir süre 8.20 de gititk

Patronun söyleyecekleri konusunda çok haklısın. Ama benim derdim geç kalmasın da değil. Yani ben de hem fikirim geç kaldığı için biraz daha önceden halletmemiz lazım herşeyi. Ama bu yapılanlara rağmen neticelere kızgınım, derdim o.
Çünkü 6'da kalktığım zaman tüm işleri halledebiliyorum akşama kaldığı zaman kendimize vakit ayıramıyoruz. Kilom oluştu biraz evlendikten sonra, onları verebilmek için her akşam yürüyüş yapıyoruz.
Ben size şöyle anlatayım. Ben şey kafasındayım ''Eşim yanımda yok iken gereksiz, vakit geçirmemize engel ne iş varsa onları yapayım ki eşimle beraber olduğum vakitten yemesin.'' Yemin ederim, iş yerinde eve gittiğimde ne yapacağımın planlamasını yapıyorum. Hangisinden başlarsam daha verimli kullanmış oluruz vaktimizi. Çünkü işten birbirimize ayırabileceğiimiz çok az vakit kalıyor.

Hayır aksine Cinsel hayatımız çok canlı. Sevgimizde çok fazla bir birimize. Sevgisinden asla şüphe etmem. Sevgimden asla şüphe etmez ama haliyle sürekli kavga edince birbirimize bağırdığımız insan saygı biraz parçalandı..
O zaman iyi bir terapiste gitmek kurtarabilir diye düşünüyorum

Patronun söyleyecekleri konusunda çok haklısın. Ama benim derdim geç kalmasın da değil. Yani ben de hem fikirim geç kaldığı için biraz daha önceden halletmemiz lazım herşeyi. Ama bu yapılanlara rağmen neticelere kızgınım, derdim o.
Çünkü 6'da kalktığım zaman tüm işleri halledebiliyorum akşama kaldığı zaman kendimize vakit ayıramıyoruz. Kilom oluştu biraz evlendikten sonra, onları verebilmek için her akşam yürüyüş yapıyoruz.
Ben size şöyle anlatayım. Ben şey kafasındayım ''Eşim yanımda yok iken gereksiz, vakit geçirmemize engel ne iş varsa onları yapayım ki eşimle beraber olduğum vakitten yemesin.'' Yemin ederim, iş yerinde eve gittiğimde ne yapacağımın planlamasını yapıyorum. Hangisinden başlarsam daha verimli kullanmış oluruz vaktimizi. Çünkü işten birbirimize ayırabileceğiimiz çok az vakit kalıyor.

çok haklısın zamanını verimli kullanma amacına da hak verdim

ama her şey dört dörtlük olmayıversin canınız sıkılmasın

o da yapsın bazı şeyleri yani yemeği mesela birlikte hazırlayın hem konuşun hem yapın yani ev işlerini bitirip eşime zaman ayırayım deme

ev işleri de aradan çıksın birlikte zaman geçirirken

burada okuyunca ben önceden eşin erken kalkıyordu gidiyordu sen sonra kalkıyordun anladım da o nedenle neden kalkıp sabah kendini paraladığına anlam veremedim

Zaten ne kadar çabalarsam çabalayım hiç bir şey yolunda gitmiyor. Salıcam artık ama sonu ne olur bilmem

Valla kizlar evlenmeden once cook romantik dusunurdum.Eger evlenmeden once burdaki yorumlari okusaydim yaaa nasil olur,tabii hazirlarim esimin kahvaltisini,utusunu yaparim bilmemne vs.Amaaa gel gelelim kazın ayagi oyle degilmis.Hatta bir arkadasim vardi(erkek) kiz arkadasi icin demistiki yaa cok iyi kiz ( beraber de yasiyorlardi zaman zaman) sabah kiyafet kombinimi ,kahvaltimi herseyimi hazirlar .. ama kıza mırın kırın yapardi ne o öyle anne gibi falan..
Neyse kendi yasadigim bu tarz seylerle ilgili de istersen evde o gormeden bal dök bal yala hiiiiç kiymeti yok gormez bir sure sonra cunku aliskanlik oliyor.Sonra bizde şu tarz kavgalar yasanmisti ve ben sonra tarz degistirdim.Evlendigim de esimin isi sebebiyle isten ayrilmistim ve evde kalmam gozune batti calismiycak misin ev hanimi mi olcaksin,ev islerini cok seviyosun( calisirken de ayni titizlikteydim) kafama kakti da kakti.ben de dedimki haaaa tamam madem oyle evi bok gotursun,yemek te yapmam disardan yeriz herseyi biraktim.bu sefer de evin tozlari gozune batmaya basladi kendine de yediremiyor basladi supurmeye.sonra bakti bu kadin yemek de yapmiyor dedi ki yemek yapar misin ev yemegi yiyelim.kavga etmeden gordu ve kendi zararli cikti.biz baska ciddi yerlerden patladik tabii orasi ayri:):)

bu yuzden bosanacaksa 1 dk durmasin..
Kahvaltisi hazir, arabayla isine birakiliyor ama5 dk gec kalmanin lakirtisini yapiyor 🤦🏻‍♀️
simarmis simarmis,cok yuz bulmus sizden.

Süslenmek neydi unuttum. :KK12:... Makyaj sevmem o yüzden başka şeylere harcıyorum o vaktı.
Kendini yoğratma. Önce sen kendine değer ver ki karşındaki de versin. Makyaj yapmıyorsan egzersiz yap veya kitap oku. Ne seviyorsan onu yap. Tabi işlerini yapmak da muhteşem nir şey. Takdire şayan. Fakat eşin için kendini yıpratma.

Back