- 7 Ocak 2020
- 455
- 518
- 33
- Konu Sahibi Munis KADIN
ilk kızçe 4 buçuk yaşına geldi neredeyse ikinci yoldaOoo hemde kızçe var, Allah bağışlasın; uyandırmamak farz olur zaten bu durumda.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ilk kızçe 4 buçuk yaşına geldi neredeyse ikinci yoldaOoo hemde kızçe var, Allah bağışlasın; uyandırmamak farz olur zaten bu durumda.
Niye ısrar ediyorsunuz bırakın gitsin servisiyle ne kadar iyilik yaparsanız o kadar nankörlük görürsünüz siz kendi kıymetinizi bilin ki eşiniz de anlasın sizin kıymetinizi
Merhaba arkadaşlar, bu anlatacağım türden milyonlarca kavga sonucu artık ağzımızdan boşanma kelimesi düşmüyor ve eşim en sonunda bugün dava açacağım bitecek dedi ben de açmazsan ben açacağım dedim.
Neyse bugünki kavgamızı anlatayım ve sizde kafanızda canlandırın.... Benim iş baçım 8.30 eşimin 8.00. Eşimin servisi var ben araçla özel aracımızla gidiyorum. 7 de servis onu evden alıyor 6.30 gibi kalması gerekiyor ve ben de uykusuz kalkmasın diye ve kahvaltısını hazırlayabileyim diye benle gitmesini teklif ettim. Kabul etti. Şimdi ben normalde 8'e 10 kala kalkarım hemen çıkarım. Eşim benimle gitmeye başladığından beri 7 de kalkıp kahvaltı hazırlıyorum, eşimi 7.30 gibi uyandırıyorum ve çıkıyoruz. Ama 1-5 dkk arası geç kalıyor eşim işe. Bana dediki 'seninle gidince hep geç kalıyorum, tekrar servisle gitmeye başlayacağım'' ee nasıl olsa artık o kadar kavga etmişiz, birbirimizi kırmışızki, bu söylediği alınılmayacak bir şey olsa bile ben alınıyorum. Ben de erken kalkmasına içim el vermediğinden ''kalkma gitme, söz ben daha erken kalkıp hazırlayacağım geç kalmayacaksın dedim'' O gün tamam dedi falan gfeçti. Sonra bu gün yine geç kaldık. Ama ben bu sefer 6 da kalktım alarm çalmasın rahatsız etmesin diye telefonu odadan aldım, bizim kedimiz var, oda tepesine çıkıp rahatsız etmesin diye kediyi aldım bahçeye çıkardım, çamaşır katladım, astım, kedinin kumu dökülmüştü onu topladım, kahvaltıyı hazırlayıp kaplara koydum derken, eşim kalktı o da saolsun yatağı topladı ama biz yine geç kaldık. İşte''birdaha gelmeyeceğim seninle, servisle gideceğim artık kesin'' falan dedi. Ben de diyorum ki '' benim yüzümden mi oldu'' suratı 5 karış, kalkar kalmaz zaten kediye bağırmıştı bana bağırmıştı... yani anlayacağınız sonra be ona dedim, '' ne halin varsa gör git servisle, seni düşünende kabahat''. Sonra eşim köpürdü arabada bağırış çağırızz, en sonuında boşanacağım dedi, inerken kahvaltısını almadı, çantasını aldı çıktı arabadan. Giderken de''bıktım senden, bitecek sonunda'' dedi gitti. Şu an iş yerindeyim. o kadar kavgaların sonucu doldum taştım. Ağlamamak için zor duruyorum. Bir akıl verin napayım. Ben hatalıysam söyleyin.. Ve ne yapmam gerektiğini söyeleyin.
Merhaba arkadaşlar, bu anlatacağım türden milyonlarca kavga sonucu artık ağzımızdan boşanma kelimesi düşmüyor ve eşim en sonunda bugün dava açacağım bitecek dedi ben de açmazsan ben açacağım dedim.
Neyse bugünki kavgamızı anlatayım ve sizde kafanızda canlandırın.... Benim iş baçım 8.30 eşimin 8.00. Eşimin servisi var ben araçla özel aracımızla gidiyorum. 7 de servis onu evden alıyor 6.30 gibi kalması gerekiyor ve ben de uykusuz kalkmasın diye ve kahvaltısını hazırlayabileyim diye benle gitmesini teklif ettim. Kabul etti. Şimdi ben normalde 8'e 10 kala kalkarım hemen çıkarım. Eşim benimle gitmeye başladığından beri 7 de kalkıp kahvaltı hazırlıyorum, eşimi 7.30 gibi uyandırıyorum ve çıkıyoruz. Ama 1-5 dkk arası geç kalıyor eşim işe. Bana dediki 'seninle gidince hep geç kalıyorum, tekrar servisle gitmeye başlayacağım'' ee nasıl olsa artık o kadar kavga etmişiz, birbirimizi kırmışızki, bu söylediği alınılmayacak bir şey olsa bile ben alınıyorum. Ben de erken kalkmasına içim el vermediğinden ''kalkma gitme, söz ben daha erken kalkıp hazırlayacağım geç kalmayacaksın dedim'' O gün tamam dedi falan gfeçti. Sonra bu gün yine geç kaldık. Ama ben bu sefer 6 da kalktım alarm çalmasın rahatsız etmesin diye telefonu odadan aldım, bizim kedimiz var, oda tepesine çıkıp rahatsız etmesin diye kediyi aldım bahçeye çıkardım, çamaşır katladım, astım, kedinin kumu dökülmüştü onu topladım, kahvaltıyı hazırlayıp kaplara koydum derken, eşim kalktı o da saolsun yatağı topladı ama biz yine geç kaldık. İşte''birdaha gelmeyeceğim seninle, servisle gideceğim artık kesin'' falan dedi. Ben de diyorum ki '' benim yüzümden mi oldu'' suratı 5 karış, kalkar kalmaz zaten kediye bağırmıştı bana bağırmıştı... yani anlayacağınız sonra be ona dedim, '' ne halin varsa gör git servisle, seni düşünende kabahat''. Sonra eşim köpürdü arabada bağırış çağırızz, en sonuında boşanacağım dedi, inerken kahvaltısını almadı, çantasını aldı çıktı arabadan. Giderken de''bıktım senden, bitecek sonunda'' dedi gitti. Şu an iş yerindeyim. o kadar kavgaların sonucu doldum taştım. Ağlamamak için zor duruyorum. Bir akıl verin napayım. Ben hatalıysam söyleyin.. Ve ne yapmam gerektiğini söyeleyin.
uykusuz kalkmasın diye ve kahvaltısını hazırlayabileyim diye
Ben de erken kalkmasına içim el vermediğinden '
Siz niye görev edinip erken kalkıyorsunuz?6 da kalktım alarm çalmasın rahatsız etmesin diye telefonu odadan aldım, bizim kedimiz var, oda tepesine çıkıp rahatsız etmesin diye
Kendimizi gördüm şu an ottan b.ktan sebeplerle tutuşuruz biz de.Aranizdaki sevgi saygı veya cinsellik bağı mi koptu yoksa kimse bunun için boşanmayı dusunmez
o değil de işe gitmeden bu kadar iş mi yapıyorsun? Ben anca kahvaltımı yapar giyinir süslenir çıkarım. 1 saat sürüyor tüm bunlar.
Bu arada bugün eşinizle regl iken dahi birlikte olduğunuzu okumuştum. Aranızda sıklıkla kavgalar olduğunu duyunca şaşırdım valla.
bırakın 1 saat az uyusun, kahvaltısını da kendi hazırlasın, daha doğrusu hazırlamaya üşenip 'yaa ben sabahları bişi yemeyi sevmiyom zatenn' demeye başlasın kıymetinizi anlar. çok olmasa da benzer durumdaydım, kendim hiçbir işim olmadığı halde erken kalkıp erkek arkadaşıma omletler hazırlardım, sonra 1-2 yapmayınca gözüne batmaya başladı sanki normalde görevimmiş gibi. bırakın toptan. koca koca adamlar kendileri kalkıp o mis gibi şahane servisleriyle gitsinler işe <3
Şimdi ben normalde 8'e 10 kala kalkarım hemen çıkarım.
aslında bana bundan sonra 6 da kalkıp o bu işi yapmanız garip geldi
yani siz de hemen kalkıp çıkıyorduysanız şimdi neden erken kalkıp ortalığı vs topluyorsunuz
yani siz eskiden geç kalkan o erken kalkan iken o yatsın deyip kendiniz neden erken kalkmaya başladınız
ikiniz de yatın madem
bence bir yerde bir şey okudunuz ya da duydunuz bilinç altınıza işledi
eskiden de erken kalksanız ve kalkıp iş yapsanız anlarım da eskiden kalkıp çıkıyorsanız şimdi neden o bu zaman kaybedip geç kalıyorsunuz
Ne okuyacağım ? Bilinç altımda ne kalacak ?
Ben kendim geç kalkıp gittiğim zaman kendim dönüyordum.
En geç 6.15 dedin mi ben evdeyim. O 7.10 dan önce gelmezdi... O gelene kadar dünden yemek varsa yanına bir şey yapılır yoksa baştan yapılır, etraf toplanır, bahçe yıkanır, çamaşır katlanır. Banyoya girip çıkarım bir bakarım eşim gelmiş...
Ama gerçekten neyin bilinç altımda kaldığı olayını hiç anlamadı?
Bunun için kimse kimseyi bosamaz da ya birakin servisle gitsin cok iyi olmaniz onu düşünmeniz kimseye yaramiyor bunu eminim siz de gördünüz. Birakin servis alsın. Hem vaktinde gitsin hem de tartismalariniz olmasın.
bu sıralarda var ya eşinen hürmet etmeli kadınlar, ondan erken kalkmalı, yedirmeli içirmeli, kadının fitratı hikayesi, on u kastettim
bu yukarıdaki açıklamanız da neden sabah 6 da kalktığınızı bana açıklamadı
ben o konuda tembelim galiba
yani ev toplamak için sabah kalkmak bana göre değil
benim anlatmak istediğim o servis ile giderken siz 10-15 dakikada hazırlanıyorsanız şimdi neden hazırlanamadığınıza anlam verememem
yani ben eşinizin, kendisi geç kalmıyordu ama şimdi o nasılsa geç kalmadığı için benim 1-3 ya da 5 dakika geç kalmamı umursamıyor hissine kapıldığını düşündüm
evden 7.30 da çıkılacaksa ikiniz de kalkın 7.10-15 aralığında ve hazırlanın çıkın
siz erken kalkıp evi toplamayın
ya da ne bileyim geç kaldığınız gün yatağı da düzeltmeyin (eşim düzeltti demişsiniz de işe geç kalan adam neden yatak düzeltti onu da anlamadım)
şöyle düşünün
işverensiniz
servis var ve çalışanların 8 de gelmesini istiyorsunuz
X bey var uzun süredir düzenli işinde gücünde bir adam
sonra bir gün geç kalıyor çok da umursamadınız
lakin bir bakıyorsunuz bir süreden sonra her gün geç kalmaya başlıyor
adamı çağırıyorsunuz ve sizin anlattıklarınızı anlatıyor eşim bana kıyamıyor şöyle yaptı böyle yaptı ama ben yine geç kaldım
patron olsanız servisin var bin gel demez misiniz
ben sizi anlıyorum, yollarda perişan olmasın diyorsunuz birlikte gidelim çabuk gitsin gelsin diyorsunuz bunlar tamam
ama adam geç kalıyor, buna çözüm de geç kalmasının sebebini bulmak
yani belki 5 dakika önce çıksanız trafik daha az olacak sorun olmayacak ya da belki 10 dakika önce çıkmak lazım o zaman ona göre adapte olmak lazım
bir süreçte 8.30 da başlayan işimize 8.15 dolmuşuna binince yetişirdik aynı semtte oturan amirim ile
sonra yolda tamirat başladı, belediye köprüyü yıktı ve yol kavşaktan dolaşmaya başladı
geç kalmayalım diye 8.05 te dolmuşa binmeye başladık 8.30 ancak vardık
neyse yol yapıldı biz alışmışız bir süre 8.20 de gititk
O zaman iyi bir terapiste gitmek kurtarabilir diye düşünüyorumHayır aksine Cinsel hayatımız çok canlı. Sevgimizde çok fazla bir birimize. Sevgisinden asla şüphe etmem. Sevgimden asla şüphe etmez ama haliyle sürekli kavga edince birbirimize bağırdığımız insan saygı biraz parçalandı..
Patronun söyleyecekleri konusunda çok haklısın. Ama benim derdim geç kalmasın da değil. Yani ben de hem fikirim geç kaldığı için biraz daha önceden halletmemiz lazım herşeyi. Ama bu yapılanlara rağmen neticelere kızgınım, derdim o.
Çünkü 6'da kalktığım zaman tüm işleri halledebiliyorum akşama kaldığı zaman kendimize vakit ayıramıyoruz. Kilom oluştu biraz evlendikten sonra, onları verebilmek için her akşam yürüyüş yapıyoruz.
Ben size şöyle anlatayım. Ben şey kafasındayım ''Eşim yanımda yok iken gereksiz, vakit geçirmemize engel ne iş varsa onları yapayım ki eşimle beraber olduğum vakitten yemesin.'' Yemin ederim, iş yerinde eve gittiğimde ne yapacağımın planlamasını yapıyorum. Hangisinden başlarsam daha verimli kullanmış oluruz vaktimizi. Çünkü işten birbirimize ayırabileceğiimiz çok az vakit kalıyor.
Kendini yoğratma. Önce sen kendine değer ver ki karşındaki de versin. Makyaj yapmıyorsan egzersiz yap veya kitap oku. Ne seviyorsan onu yap. Tabi işlerini yapmak da muhteşem nir şey. Takdire şayan. Fakat eşin için kendini yıpratma.Süslenmek neydi unuttum. ... Makyaj sevmem o yüzden başka şeylere harcıyorum o vaktı.