• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmaktan vazgeçtim

İyi de kendi düşünmüyorsa bize ne ? Herşey yazıldı çizildi, hatta ailelerden gizli görüşüyorlarmış. Tekrar evlensin çekecek olan kendisi.
Benim bu tuhaf ilişkiyi bitirmesi yönünde bir umudum yok. Ama gerçeği de sokarım gözüne , huyum kurusun. Yok konuşuyoruz yok orta yol yok bilmem ne, güzelleme görünce bana bi gülme geliyor. Adam anasından izin alıyor ya, bunu da güzellemezsin, ay hala inanamıyorum . Çok gördüm de bu fazla.

Arkadaşlar linçleyip belaltı dalgalar geçtiler sağolsunlar ama ne yaparız da orta yolu bulabiliriz diye düşünüp konuşuyoruz ara sıra bizim aileler de birbirine girdiği için onlara söylemeden önce bi ikimiz halletmeye çalışıyoruz çay kahve içip konuşuyoruz işte ara sıra. Bu yani. Ara sıra buluşup öpüşüp sarılıp ayrılmıyoruz Yeşilçam filmi gibi sandı arkadaşlar malesef sadece dalga geçtiler.
gençsin elinde gül gibi mesleğin var neden bu adama takılı kalmakta ısrar ediyorsun adam değişecek olsa cicim aylarında değişirdi . bu adamdan sana koca olmaz bu adamı bırak ve iyileş özgür kal sana iyi gelecek

Ben bu kadar acik yazmak istememistim ama durum aynen bu bence de. Ben koklu bir ozel okulda okudum, ogretmenlik tercih eden arkadasim hic olmadi. Sebebini o zamanlar hic dusunmemistim ama su an asagi yukari anlayabiliyorum. Ha asker/polis es tercih edenler de olmadi hic. Bilemiyorum tesaduf mu😄
Bunu söylemekte çekinecek ne var ki, ben hep söylüyorum. Mensubu olduğunuz, özellikle vurguladığınız "aristokrat" sınıf insanlarının tabii ki öğretmen, polis, asker olacak hali yok. Bu öyle vay be denilecek bir tespit değil. Orta sınıf Türk insanı mesleği bunlar. Benim ailemde de öğretmen çok var. Gayet bilinçli bir şekilde seçtim bu mesleği. Ama öğretmenim diye bu tipleri de inkar edecek değilim. Şunu ayırt edelim, öğretmenler kadınların geneli böyle değildir ama içlerinde böyle olan da az değildir. 🥲

Bravo en elit sizsiniz yaa, öğretmenler, asker polisler falan hep avam tabakası 😂😌💅💅

Valla hic oyle bi iddiam yok 😂 Sadece basari takintili ve mukemmelliyetci anne-babaya sahip olmanin sonucu oldukca steril bir cevrede buyudum. Oldukca fazla da elestiririm ailemin ebeveynlik uygulamasini. Ama 18 yasina geldigimde evden ayrildim, universiteye gecince lisanstan doktoraya kadar hep devlet universitesinde ve burslu okudum.

Bunu söylemekte çekinecek ne var ki, ben hep söylüyorum. Mensubu olduğunuz, özellikle vurguladığınız "aristokrat" sınıf insanlarının tabii ki öğretmen, polis, asker olacak hali yok. Bu öyle vay be denilecek bir tespit değil. Orta sınıf Türk insanı mesleği bunlar. Benim ailemde de öğretmen çok var. Gayet bilinçli bir şekilde seçtim bu mesleği. Ama öğretmenim diye bu tipleri de inkar edecek değilim. Şunu ayırt edelim, öğretmenler kadınların geneli böyle değildir ama içlerinde böyle olan da az değildir. 🥲

Tabii ki, dunya uzerindeki butun genellemeler yanlis, ama orani dikkat edilecek coklukta. Aristokratlik nereden cikti yahu, hic de oyle degiliz😂 Benim anne tarafim hemen hemen herkes hukukcu, zaten buyuk bir hukuk sirketleri var. Baba tarafim da komple hekim. Arada ben ve birkac kuzenim muhendis olduk, ailede ayrik otuyuz oyle diyeyim. Ama mesela en yakin arkadasimin ailesi gercekten aristokrattir, ama annesi babasinin himayesinden cikamayan, kocasi cebine bes kurus para vermeyen bir insan ve kizi fiziksel siddet sebebiyle 18 yasindan itibaren ailesiyle gorusmuyor. Hic belli olmuyor kimin nasil yasadigi...

Aa şok oldum açtığın konuya, bi an acaba aykadarguzel ne yaptı acaba diye bakayım dedim bakmaz olaydım😳 yanlış anlama sana kimse ille de ayrıl demiyordu da 11 ay boyunca uzak durabilmis,sensiz kalabilmis adamla şuanda sanki sevgiliymissiniz gibi evet ayrı yaşıyorum ama hayatımdan memnunum demen..evlisiniz siz farkında mısın bilmiyorum? Bu arada tek tavsiyem kaynanayı sürekli suçlamaman ve adamın durumunu tedavisi mümkün bir hastalık gibi görmemen. Zira bu yaşa kadar annesiyle ilişkisinin sınırlarını çizememisse sorun eşindedir ve bu yaşa kadar da düzelmemişse hastalık değil kişiliğe dönüşmüştür.

Öğretmen kız = ideal eş, ideal gelin. Kk böyle av vs avcı hikayeleri ile dolu.
Bir öğretmen olarak kesinlikle hak veriyorum. Düzenli gelir,iş saatlerinin eve de vakit ayırma uygunlugu derken ağzı salyalı avcılar pusuda bekliyor. Nitekim onlardan biri de benim eski es ve ailesiydi. Atanmış ögretmen oldugumu duyunca maden bulmus gibi sevindiler,güzel de yoldular beni haklarını yiyemem🤣

Nikahlı kocamla gizli gizli kafelerde görüşmek mi? :olamaz:
Hayırdır düşük bütçeli Türk dizisi mi çekiliyor, nedir?
Adam hala annesini haklı görüyor, eleştirilmesine dahi tahammülü yok. Siz de kocanıza göstermeniz tepkiyi, buradaki kadınlara mı gösteriyorsunuz? Gücünüz buna mı yetiyor ancak? Kıyamammmmm. :KK43:

Artık yazmıyor bize. Kötü bizler hep de boşan denilir mi ya. Kağıt üzerinde hâlâ evli insanların kayınvalide korkusundan gizlice buluşma heyecanını çekemiyoruz işte.
Nikahlı kocasıyla gizli gizli cafede buluşup el ele tutuşmayan da seviyorum demesin 😂

Konu sahibi buraları okuyor mu bilmiyorum ama umarım bu Türk filmi tadında evlilikten bir an önce vazgeçer.Bu şekilde nereye kadar yani bir sonu olmayan bi evlilik.Kendinizi hiç mi düşünmüyorsunuz ? Eşiniz bulunmaz hint kumaşı mı ? Aynı evin içinde anlaşabileceğiniz mutlu olabileceğiniz biri ile tanışmak çok mu zor? Yaşınız ve zamanınız çok geçmeden doğru yolu bulup kurtulursunuz umarım bu saçmalıktan.

Annesinden gizli görüşüyoruz genelde. Benim annem de kızıyor artık söylemiyorum.
Gizli gizli görüşüyoruz sarılıyor elimi tutuyor ama hep tartışarak vedalaşıyoruz çünkü annesine laf söyletmiyor ama asıl sorun da annesinin oğlunu bana vermemesi. Bunu anlamıyor. Deli oluyorum.
Böyle gizli sevgililer gibi yaşamakta sıkıntı verici bir durum.Eşinizde sizde ayrılamıyorsanız,birbirinizi seviyorsanız,evlilik terapisine gidin.Sorunlarınızı çözmenizde yardımı olabilir.Tabiki bunu iki tarafında istemesi gerekir.

Back
X