• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmaktan vazgeçtim

Şu yorum yapanlardan bir iki kişi hariç herkes sanki saldırmaya yer arıyor gibi. Neden bu kadar sokak ağzıyla konuşuyorsunuz anlayamadım. O kadar konuya yorum yapan insanlarsınız ama üslup sıfır. Sizi dikkate almayacağım. Yazdıklarınızda haklılık payınız olsa bile bu çirkin söylemleriniz sizi malesef ki basitleştirdi gözümde
Doğru söyleyen dokuz köyden kovulur. Gerçekler acıdır sizi de acıttı. Annesi öğrendiği zaman sizi yarı yolda bırakacak biri için acaba demeye devam edin çünkü erkek kalmadı dünyada.

Oğlanı anca uyuttum da geldim😬. 12 yıllık öğretmenler odası gözlemlerime göre genelde Anadolu’dan sosyo-ekonomik düzeyi alt ya da orta düzey olanlar bu mesleği seçiyor. Büyük bir çoğunluğu eş olarak asker/polis/öğretmen tercihinde bulunuyorlar. Maaş kartını da kocasına veren başka meslek grubundan insan tanımıyorum 😱 sende de vardır tespitler 😂

Ben bu kadar acik yazmak istememistim ama durum aynen bu bence de. Ben koklu bir ozel okulda okudum, ogretmenlik tercih eden arkadasim hic olmadi. Sebebini o zamanlar hic dusunmemistim ama su an asagi yukari anlayabiliyorum. Ha asker/polis es tercih edenler de olmadi hic. Bilemiyorum tesaduf mu😄

Merhaba arkadaşlar ben 3 ay evli kalmış bir kadınım. Yaklaşık 11 aydır da ayrıyız . Eşimin aşırı anneciliği yüzünden ve maaşıma el koymaya kalkması yüzünden. Evimi ayırdım. Anlaşmalı boşanalım dedik bir senenin dolmasını bekledik. Süre doldu ama boşanmadık eşimle bir kaç kez görüştüm beni sevdiğini ama bu şartlarda benimle olmayacağını söyledi. Benim sürekli annesini istemediğimi saygısızlık yaptığımı iddia ediyor vallahi billahi hiç bir kötü sözüm yok. Annesi sürekli benim kalbimi kırıyordu kendimi geri çektim eşim de annesini seçti güvenli liman olarak benim kötü kadınmışım. Şuan ayrıyız ama boşanmayı şuan için erteledim yani bilmiyorum belki bu süreçte bazı şeyleri idrak eder . Görüştüğümüzde bana sarıldı üzüldü yani beni sevdiğine eminim ama strese gelince ya da annesinin hatalarını söyleyince sinirlenip çekip gidiyor. Ne yapayım size bekleyeyim mi ? Bu arada halimden memnunum kız arkadaşımla kalıyorum ikimiz de memuruz maaşım gayet iyi. Toplu param da var. Ama eşimi de özlüyorum. Böyle ne olacak bilmiyorum…..
Şaka mısınız ya
Evli olacam karımla kocamla gizli gizli görüşecem öyle mi, sebep?anneler kızıyoooo, millet neresiyle güleceğini bilemez valla
Hani sert kayaya çarpmışlardı?
11 aydır akıllanmayan adam 11 yıl daha akıllanmaz, sizin amacınız ne?
Seven adam sarılıp sarılıp çekip gitmez kendinizi mi kandırmaya çalışıyorsunuz?
Ne siz ne kocanız evine ailesine yuvasına eşine sahip çıkmamışsınız bunca zaman oyun mu bu arkadaş
Adama kadın çok 11 aydır ayrı olduğu size bağlayan hiçbir şey yok adamı farkında mısınız? Bir kaç ay daha oyalanır çat diye boşar yeni bir eş bulur yakında

Merhaba arkadaşlar ben 3 ay evli kalmış bir kadınım. Yaklaşık 11 aydır da ayrıyız . Eşimin aşırı anneciliği yüzünden ve maaşıma el koymaya kalkması yüzünden. Evimi ayırdım. Anlaşmalı boşanalım dedik bir senenin dolmasını bekledik. Süre doldu ama boşanmadık eşimle bir kaç kez görüştüm beni sevdiğini ama bu şartlarda benimle olmayacağını söyledi. Benim sürekli annesini istemediğimi saygısızlık yaptığımı iddia ediyor vallahi billahi hiç bir kötü sözüm yok. Annesi sürekli benim kalbimi kırıyordu kendimi geri çektim eşim de annesini seçti güvenli liman olarak benim kötü kadınmışım. Şuan ayrıyız ama boşanmayı şuan için erteledim yani bilmiyorum belki bu süreçte bazı şeyleri idrak eder . Görüştüğümüzde bana sarıldı üzüldü yani beni sevdiğine eminim ama strese gelince ya da annesinin hatalarını söyleyince sinirlenip çekip gidiyor. Ne yapayım size bekleyeyim mi ? Bu arada halimden memnunum kız arkadaşımla kalıyorum ikimiz de memuruz maaşım gayet iyi. Toplu param da var. Ama eşimi de özlüyorum. Böyle ne olacak bilmiyorum…..
Bu adamı çekmemekle en iyisini yapmışsın..hiç dönme cocukda yokken kurtulduguna sevin. Bırak anasıyla mutlu mesut yasasin

Şaka mısınız ya
Evli olacam karımla kocamla gizli gizli görüşecem öyle mi, sebep?anneler kızıyoooo, millet neresiyle güleceğini bilemez valla
Hani sert kayaya çarpmışlardı?
11 aydır akıllanmayan adam 11 yıl daha akıllanmaz, sizin amacınız ne?
Seven adam sarılıp sarılıp çekip gitmez kendinizi mi kandırmaya çalışıyorsunuz?
Ne siz ne kocanız evine ailesine yuvasına eşine sahip çıkmamışsınız bunca zaman oyun mu bu arkadaş
Adama kadın çok 11 aydır ayrı olduğu size bağlayan hiçbir şey yok adamı farkında mısınız? Bir kaç ay daha oyalanır çat diye boşar yeni bir eş bulur yakında
Asıl sert kayaya çarpan kendisi, bi aynaya baksa hiç fena olmaz. Kaynananın maşallahı var valla nefes aldırmıyor ahahah. Güzel eğitmiş oğlunu da, herkesin harcı değil bu maharet.

Zar zor birini bulmuş olmak suç mu ? Herkes hayatındaki kararları kendi konumuna göre verir.bundan daha doğal ne olabilir.çevresinde talep gören bir kadının hayata bakış açısı farklı olacağı gibi zar zor birini bulabilenlerinki farklıdır.bu sitede insanlar konumlarından dolayı neden suçlanır anlamıyorum.velhasıl konu sahibinin konumu yeni ve düzgün bir ilişkiye el veriyorsa bir şans daha vermemeli, eğer işler kesatsa bence bir şan daha verilebilir.arada sevgi hissettim nedense.
işler kesatsa derken :D ya sen erkek olabilirsin bir kadının bu cümleyi kullanacağına inanmıyorum ben sen bence mahmut abisin bizi kekliyorsun burada ve işin gücün sevişmeli cinsellik olayları bu ne yokluktur mahmut abi

bir cinsel paylaşımınız yok o zaman
Arkadaşlar linçleyip belaltı dalgalar geçtiler sağolsunlar ama ne yaparız da orta yolu bulabiliriz diye düşünüp konuşuyoruz ara sıra bizim aileler de birbirine girdiği için onlara söylemeden önce bi ikimiz halletmeye çalışıyoruz çay kahve içip konuşuyoruz işte ara sıra. Bu yani. Ara sıra buluşup öpüşüp sarılıp ayrılmıyoruz Yeşilçam filmi gibi sandı arkadaşlar malesef sadece dalga geçtiler.

Annesinden kopmuyorsa bırak onunla kalsın ne bekliyorsun

Arkadaşlar linçleyip belaltı dalgalar geçtiler sağolsunlar ama ne yaparız da orta yolu bulabiliriz diye düşünüp konuşuyoruz ara sıra bizim aileler de birbirine girdiği için onlara söylemeden önce bi ikimiz halletmeye çalışıyoruz çay kahve içip konuşuyoruz işte ara sıra. Bu yani. Ara sıra buluşup öpüşüp sarılıp ayrılmıyoruz Yeşilçam filmi gibi sandı arkadaşlar malesef sadece dalga geçtiler.
Adam anasından izin alıyor halen , kazık kadar adam. Adını ne koyarsanız koyun olay bu. Kocanızla liseli aşıklar gibi kafe köşelerinde gizli saklı buluşuyorsunuz, dalganın kralını geçiyor sizinle, biz deyince linç team oluyoruz.

Ben bu konuyu açma sebebinizi anlamadim. Boşanmak istiyordunuz yeni durum bildirimi mi yapmak istediniz ?

Ben bu kadar acik yazmak istememistim ama durum aynen bu bence de. Ben koklu bir ozel okulda okudum, ogretmenlik tercih eden arkadasim hic olmadi. Sebebini o zamanlar hic dusunmemistim ama su an asagi yukari anlayabiliyorum. Ha asker/polis es tercih edenler de olmadi hic. Bilemiyorum tesaduf mu😄
Bravo en elit sizsiniz yaa, öğretmenler, asker polisler falan hep avam tabakası 😂😌💅💅

Adam anasından izin alıyor halen , kazık kadar adam. Adını ne koyarsanız koyun olay bu. Kocanızla liseli aşıklar gibi kafe köşelerinde gizli saklı buluşuyorsunuz, dalganın kralını geçiyor sizinle, biz deyince linç team oluyoruz.
İyi de kendi düşünmüyorsa bize ne ? Herşey yazıldı çizildi, hatta ailelerden gizli görüşüyorlarmış. Tekrar evlensin çekecek olan kendisi.

Back