BOŞANMAKTAN KORKUYORUM

Yani estagfurullah aptal demeyin kendinize de siz de toksik bir iliskide oldugunuzun farkindasiniz. Babanizin evladinizin boyle bir evlilikte heba olmasina izin vermeyecegini bildiginiz icin babaniza karsi rol yapiyorsunuz. Boyle guclu insanlarin sizin gibi evlatlari olunca cok uzuluyorum kusura bakmayin. Babaniz sizin veliniz degil artik size bakmak zorunda degil eger evlenip barklanip cocuk yapmayi biliyorsaniz gecinmeyi de bilmelisiniz. Ve adamcagiz adi gibi biliyor allah gecinden versin ona bir sey olursa bu adamin sizi bir guzel soyup sogana cevirip sizi rezil rüsva edecegini. Her zaman arkanizi baskasi toplayamaz. Koca kadinsiniz aklinizi basiniza toplayin azcik.

Fedakarlıklar karşılıklı olunca güzeldir insanı besler. Ve erkekler ne yazık ki çok zor değişiyor değişime çok direçli bu günü kurtarmak için he diyor gibi

Eşiniz ,ailenizin ve sizin maddi anlamda destek oluşunu fırsat bilerek .Temelliğe gömülmüş ,ilişkilerde tek taraflı fedakarlık bir süre sonra .İyi düşüncelerin suistimaliyle sonuçlanıyor ,ne yazıkki .Evi babanız almış ,iş yeri açmış siz evli ve artık bir aile kurmuşsunuz .Hala da size maddi anlamda destek oluyor .Nereye kadar ,sizde içinizde bu olanları ,haksızlık olarak biriktirmişsiniz .Şu an artık bu patlamış .Düşük yapmış olmanız ,psikolojik olarak yıpranmış bir durumda bir şakaya( ki ) her şakanın altında bir ciddiyet yatar .Size batmış .Sorumsuz bir kocaya tekrar çocuk yapmayı düşünmeden .Bu ilişki sizi yıpratıyorsa ,bitirin .Nasıl olsa adamın varlığıyla yokluğu size bir anlam ifade etmiyor .Her şey yatıp kalkıp çocuk yapmak değil .O sorumluluğu taşıyabilmek .İyi bile dayanmışsınız bu zamana kadar .

Şunu söyliyim ben babama dahi hiç bir zaman ben açım param yok demedim demem çünkü ben kendimi ayakta tutmak için elimden gelenin fazlası için çabalarım ama ana babalık farklı ben istemesem de gönderir para istmesemde alışveriş yaparken banada bırakır annem istemem ama yinede yaparlar bunu kızkardeşimede yapar belkide hissediyorlar bilemiyorum

Bende zaten oyüzden karıştım bu kadar iyiyken hersey bür şekilde devam ediyor ama benim için yıkım olan bir zamanda dedim ki bu şaka değil içindeki duygusu demekki ben ihtiyaçları rahatı bozulmasın diye varım demeye başladım birkaç gündür..

Allah razi olsun ailenizden sansli bir insansiniz. Tabi onlar evlatlari icin her seyi yapmislar. Siz ne planliyorsunuz peki?

Çok yüz vermişsiniz, hiç birşeyibirşeyi içinize atmayın ALLAH korusun hasta olursunuz, eşiniz hiç birşey takmıyor kafa rahat, nasıl olsa Para geliyor beleşten, benim eşimde çok rahat bi insan, onunda ailesi 1 lira bile yardım etmiyor asla benim ailem biraz destek çıktı ama bem istemedim onun haberi olmadan söyledim aileme , çünkü rahata alışınca iş hayatı çok zor geliyor onlara, yok öyle beleşe kocaman insanlar ailesinin sorumluluklarını taşımak zorundalar, şimdi öyle bi çalışıyor ki iyikide aileme izin vermemişim diyorum, parası biter telaşa girer, bende para vardır ama vermem alışmasın diye çok darda olduğu zaman veririm , senin paran benim param olmaz aramızda yapmak zorundayım sorumluluğu taşıması için herşeyi bilmesi için, sizde yapın bence alışmasın diye diycem de zaten çoktan alışmış ALLAH yardımcınız olsun zordur böyle adamlar hiç çekilmiyor ben ondan daha çok düşünüyorum herşeyi.

Evet cok doğru zor ben aileme dedim tam anlatmadan mesela kredi kartımı falan geri verdim vs ama bi şekilde dayanmıyorlar heralde hiç bişi olmasa markete gidip geliyolar peki suan benim yerimde olsaydınız ne yapardınız

Allah razi olsun ailenizden sansli bir insansiniz. Tabi onlar evlatlari icin her seyi yapmislar. Siz ne planliyorsunuz peki?
Gerçekten bilmiyorum adliyeye gidiyorum bazen kapıdan dönüyorum buraya yazdım belkide ilk kez hiç gocunmadan cünkü ben kimseye anlatmadım yasadıklarımı anlatamam da korkarım insanların agzına sakız olmaktan ki öylede oluyor malesefff burada sağolsun herkes birşeyler söylüyor geneli boşanma üzerine odaklı aslında yazımı okuyunca ben bile kzım daha ne bekliyosun git boşan diyorum içimde ciddi bir soğukluk bilemiyorum kararsızlık içinde bir yerlerdryim karsıdan kolay gibi duran şeyler icraatte zordur ben de tam ordayım sanırım...

Alıp karsıma konusayım diye düşünüyorum ama daha öncekilerde oldugu gibi beni boşanmadan vazgeçirmesinde de cekiniyorum cünkü içimde bir yerde ona bierşeyler var hala zaten bosanmayı asla istemeyen biri bilemiyorum gerçekten..

Boşanmak falan diyorsunuz ya bi konuşun kendine çeki düzen versin, benimki de aynı kafadan , hasta falan olsam elini bi işe atmaz, 2 çocuğum var benim de büyük 3 yaşını doldurdu küçüğümde 3 aylık evde olduğu zamanlarda çocuklara bakmaz her işe koşarım, anca telden oyun oynasın çoktan bırakıp gitmiştim de çocuklarıma dua etsin, yanlış birşey yapsa asla affetmem, size gelince sizde önce kesinlikle ailenizle konuşun yardim etmeyi kessinler herşeyi açıkla siz yardım ediyorsunuz diye çalışmıyor deyin , sizden ayrilirsada kendi bilir siz bisey kaybetmezsiniz olan ona olur.

Evin erkeği siz olmuşsunuz. Eşinizde rahata kavuşmuş ekmek elden ohhh diyor. Para bitti ver kayınpederim iş veriyor bilmem ne ev vermiş. Tam bir asalak erkek örneği. Keşke biraz gururlu olsaymış

O ayrılmazki öyle bi niyeti asla yok kaç kere oturup uzlaşalım dediğimde tamam deyip geçti işi boşanmaya çevirdiğimde vicdanımdan yürür duygularımdan düzelicek diye umutla tekrar devam ederiz şimdi yine konusmak istiyorum ama inanmakta istemiyorum bakalım nereye varacak işe girsede ben bu kadarım yetmiyosa sende çalış deyip cıkıyo daha önce oldu e benimde. Çalışmaya ihtiyacım yok biliyo

Ay bilemiycem canım, o da ayrı devlet kurmuş kendine, buldu rahatı boşanmak istemiyor tabi ALLAH yardımcın olsun

öncelikle eşinizi alıp karşınıza güzelce bir konuşun, baktınız bir şey değişmiyor öyle boşanmayı düşünün. siz aman mahçup olmasın diye hiçbir şey söylememişsiniz ama eşiniz artık bu durumu öyle bir kabullenmiş ki ne de olsa para geliyor diye hiçbir şey için çabalamayacak belli. e bir faydası da yok. böyleyken boşanmayıp babanız size bakacağına boşanıp size baksın daha iyi. en azından eşiniz kendini doyurmak için çalışmak zorunda kalır. durumlar kötü olduğunda tabi ki babanız yardım edebilir ama eşiniz bunu alışkanlık haline getirmiş. üzgünüm ama çalışmayan bir eşten hayır gelmez

Sizin elinizi ayağınızı öpsün o zaman bide küsüyor falan el üstünde tutsun madem öyle. Maddi ve manevi siz bakıyorsunuz annesi gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…