BOŞANMAKTAN KORKUYORUM

Evet alışkanlığı değiştirmekten korkuyorum bu evde onun olmaması cocuğumun duyguları vs.

Sizin iki çocuğunuz var hanımefendi:Niye besliyorsunuz bu yüzsüzü?Boşanmak istemezseniz de ezdirmeyin kendinizi.Açık açık söyleyin içinizde kalmasın.Adamın neye faydası var evde.Bir de yatmanız gözüne batmış.Ayıp yahu.Yüzsüz erkek çok itici

Bosanmanin hangi kismindan korktugunuzu anlayamadim. Aileniz zaten madd9 manevi arkanizda olur. Ne diye bu adami sirtinizda yuk edesiniz.ki?

Uzgunum ama sizin bosanma vakti geldi mi diye dusunmenize gerek yok. Babaniz uzerinizden elini etegini cekti mi bu adam zaten sizden bosanir.
Babam hep ben ölürsem siz sonrasında görün kim nasıl olcak susuzluktan yayılamıyor diye söyler şimdi diyorum ki ben grçekten körmüyüm yoksa bu kadar mı yanılıyorlar

Aileniz arkanızda olması destek olması güzel de eşiniz fazla alışmış ama bu rahatlığa.

Babam hep ben ölürsem siz sonrasında görün kim nasıl olcak susuzluktan yayılamıyor diye söyler şimdi diyorum ki ben grçekten körmüyüm yoksa bu kadar mı yanılıyorlar
Tabi ki babaniz hakli. Belli ki babanizin durumu var ve 2 evi gecindirebiliyor. Umarim size aldigi ev kendi ustunedir. Bosamayi pek dusunmuyorsunuz sanirim ama bosanirsaniz da ortak olacagi cok mal yoktur insallah.

Ne yapmalı peki
Bundan sonra bence seni bir şey tatmin etmez canım adamda sorumluluk duygusu yok. Çocuk işin zor kısmı ama bu her hafta kavgalar ve küslükler bile aslında senin bu evlilikten bir yanının gitme isteğidir. Bence boşan en kötü evimde çocuğuna annelik yaparsın kafam rahat olur. Şuandan senin için ne kötü olabilir?

Tabi ki babaniz hakli. Belli ki babanizin durumu var ve 2 evi gecindirebiliyor. Umarim size aldigi ev kendi ustunedir. Bosamayi pek dusunmuyorsunuz sanirim ama bosanirsaniz da ortak olacagi cok mal yoktur insallah.
Babam akıllı adamdır bizim arabamız bile onların üstüne evde öyle
Ama siz mutsuzsunuz ve boşanmak istiyorsunuz dimi.
Bazen cok mutluyken coğu zaman sonu kavgayla biter ve hep kursakta kalır herşeyim 1 ileri 2 geri misaliyim ben

Ne yapmalı peki
Benim eşim de para konusunda herşeyi ben yaparım ederim derdinde ama sizin ailenizin durumu iyi. Benim annem babam emekli değil üstelik ikisinde işsiz ve ev kredisi ödüyorlar erkek kardeşim destek oluyor sadece eşim para verdirtmez öyle her ay her ay işte bu yüzden avantajınızı görün diye yazdım bunları.

Onun olmaması dışında pek bişi değişmez aslında kavgalarda hep o an boşanmak istiyorum sinirim geçtiğinde vazgeçiyorum o karmaşadan kurtulamıyorum bir türlü o yüZden sonuca varılmıyor ya konusunca tamam askım öyle yapalım böyle yapalım bir dahaki hafta hoopp yine aynı..

Çok şükür maddi sıkıntım yok babam olmasa bile ben hep yemedim altınımı,kenarıma attıgımı hep yatırım yaptım o şekilde bile geçinirim ama çok şükür aileminde desteği var ama ben onu sevdim onun için hayatımı bile değiştirdim komple halada bir yerde birşeyler var onu atamıyorum bi atsam zaten sonra ağzıyla kuş tutsa olmaz ama bu son olaydan sonra sanki içim daha bir soğumuyor

Kendinizi bir onun yerine koyun anlarsiniz.
Onun derdi hep çok oldu fakirlikten geldi buralara hep kardeşine çoçuguna herkesin elinden tutmaya çalıştı halada öyle ama bu yazdıklarımın cogunu bilmiyorlar bile ben ağladıktan sonra telefonu gülerek açarım hep çünkü bilse 10 dk sürmez bu iş zamanında onuda yaptım gittim babamda kaldım babam vermek istemedi geri zorla döndüm halada kini var içinde annem iş bulmıcakmı falan dediğinde hep arka çıkarım iyi böyle daha çok kazanıyor falan diye burda aptal olan benim galiba şimdi böyle yazıya dökünce kendimi okuduğumda farklı hissettim

Ayrıca hiç bir zaman boşanmıcam diyor belkide sebebi geldiği yeri elleştirmek için söylemiyorum ama suanda yasadıgıyla alakası yok ve gidecek fazla bi yeri yok ordan başka auan için sanki rahatı bozulsun istemiyor gibi geliyor cünkü ona kimse böyle hiZmet etmemiş benim gibi temiz bakanıda olmamıs

Şimdi benim kızım ağladıktan sonra hiçbir şey yokmuş gibi telefon açıp neşeyle konuşsa hem ona kızarım (gerçekleri sakladığı için),hem de üzülürüm (duygularını yaşayamadan içine atıp insani yönünü dejenere ettiği için).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…